Ζηλεύω τους φοιτητές εκεί, είναι τόσο ΤΕΛΕΙΑ μαθήματα. Κοιτούσα τα επιλογής και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.
Μακάρι να μην αλλάξω γνώμηηη!
anthian9 έγραψε:Η σχολή είναι λίγο κάτω απ' την Ιατρική. Πραγματικά θα το μετανιώσω αν δεν περάσω, είμαι σίγουρη.
Ζηλεύω τους φοιτητές εκεί, είναι τόσο ΤΕΛΕΙΑ μαθήματα. Κοιτούσα τα επιλογής και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.
Sorazal the Erized έγραψε:anthian9 έγραψε:Η σχολή είναι λίγο κάτω απ' την Ιατρική. Πραγματικά θα το μετανιώσω αν δεν περάσω, είμαι σίγουρη.
Εσύ δεν με ενδιαφέρει ΤΙ θα σπουδάσεις αλλά το ΠΟΥ.
Και πίστεψε με έχω τους τρόπους μου να σε πείσω να σπουδάσεις Σαλόνικα.- :blasé:
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εσύ Λάζαρε, σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις όταν μεγαλώσεις;
anthian9 έγραψε:Μέχρι να περάσω εγώ οπουδήποτε, εσύ θα 'χεις τελειώσει ρε χρυσό μου.
(Πιστεύω )
Sorazal the Erized έγραψε:Αν είναι θα αρχίσω να το ψάχνω ή άρχισε και εσύ
Μοριακή Βιολογία σου ρχομαιαιαιαιαιιι!!!
- Σπόιλερ:
Όχι καλέ έτσι το πα για να μην με πείτε σπάμμερ του μήνα πάλι.
Δείξτε τη και σε 'μας ρε παιδιά! (τη στολή )FoNikos21 έγραψε:^Σόρι, αλλά η στολή είναι ψιλοάθλια
Γούστα
Έχω ένα φίλο που πέρασε εκεί φέτος.Avenger Of Wind έγραψε:Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικος Ηλεκτρονικων Υπολογιστων
Με τρελαίνει η Σχολήηηηηηη
Lily Luna Potter έγραψε:Μαθηματικο!!! λατρειες τα μαθηματικα
I ένστολουςFoNikos21 έγραψε:^Σόρι, αλλά η στολή είναι ψιλοάθλια
Γούστα
Mantalyne έγραψε:I ένστολουςFoNikos21 έγραψε:^Σόρι, αλλά η στολή είναι ψιλοάθλια
Γούστα
:P
Καμμένε.FoNikos21 έγραψε:Lily Luna Potter έγραψε:Μαθηματικο!!! λατρειες τα μαθηματικα
Αυτό τώρα το είδα!
Στο εύχομαι ολόψυχα!
FoNikos21 έγραψε:Mantalyne έγραψε:I ένστολουςFoNikos21 έγραψε:^Σόρι, αλλά η στολή είναι ψιλοάθλια
Γούστα
Και οι πυροσβέστες ένστολοι είναι
Όχι ότι της σχολής μου η σχολή ήταν καλύτερη, όλοι για αστυνομικούς μας περνούσαν, αλλά οι ΣΣΑΣίτες έτρωγαν δούλεμα στις παρελάσεις
Βασικά ακούγονται πολλά γι' αυτή τη σχολή. Ότι και καλά θα περιλαμβάνει, πλέον, μόνο ένα χρόνο στρατιωτικής εκπαίδευσης και η υπόλοιπη φοίτηση θα γίνεται σε πανεπιστήμιο, σαν τους νορμάλ φοιτητές. Για εξοικονόμηση χρημάτων. Δε ξέρω κατά πόσο είναι βάσιμα...
Madame Maxime έγραψε:Καμμένε.FoNikos21 έγραψε:Lily Luna Potter έγραψε:Μαθηματικο!!! λατρειες τα μαθηματικα
Αυτό τώρα το είδα!
Στο εύχομαι ολόψυχα!
Ούτε γω ξέρω , καλά δεν πειράζει για το δούλεμα xDFoNikos21 έγραψε:Mantalyne έγραψε:I ένστολουςFoNikos21 έγραψε:^Σόρι, αλλά η στολή είναι ψιλοάθλια
Γούστα
Και οι πυροσβέστες ένστολοι είναι
Όχι ότι της σχολής μου η σχολή ήταν καλύτερη, όλοι για αστυνομικούς μας περνούσαν, αλλά οι ΣΣΑΣίτες έτρωγαν δούλεμα στις παρελάσεις
Βασικά ακούγονται πολλά γι' αυτή τη σχολή. Ότι και καλά θα περιλαμβάνει, πλέον, μόνο ένα χρόνο στρατιωτικής εκπαίδευσης και η υπόλοιπη φοίτηση θα γίνεται σε πανεπιστήμιο, σαν τους νορμάλ φοιτητές. Για εξοικονόμηση χρημάτων. Δε ξέρω κατά πόσο είναι βάσιμα...
Φ.Π.Ψ θέλεις εσύ; :SdREAm Girl έγραψε:Φ.Π.Ψ. Καποδιστριακό Κλινική Ψυχολογία ή Παιδοψυχολογία..
- Σπόιλερ:
Αθήνα ftw