ειχα παει παλια...
+37
Maria Lovegood
mariath13
Μia Melanie Hawkins
Druella Black
Hecate
Maria Granger
Romilda Vane
Aurora Sinistra
Arcturus Regulus Black
Harry James Potter
Lucy Weasley
Mysterious Wizard
Jace Wayland
Amycus
Maria-Mia Granger
Isabelle Lightwood
Nearly Headless Nick
Imperio
FoNikos21
Albus P.W.B. Dumbledοre
Amelia Blackfoot
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Nymphadora Lupin
Rose Black
jinny_ (:
gorgopodaros
Andros the Invincible
SiMoS
Madame Maxime
Leonie Vernier
Cassandra Black
Celebrintal
Poisonous_touch
FLEUR258
anthian9
Morgan le Fay
41 απαντήσεις
Κατασκηνώσεις
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Κατασκηνώσεις
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°52
Έχω ξαναπάει αρκετές φορες κατασκηνωση μα φετος πέρασα πιο ωραία απ'όλες τις χρονιες!
Πήαγμε όλη η παρέα στου Σταυρου .
Κάθε απόγευμαα μαζευόμασταν πότε στις δκες τους σκηνες πότε στις δικες μας και σπαγαμε το γέλιο του αιώνα.
Και φυσικά γράφαμε παντού γυρω γύρω στη σκηνή βλακιούλες...
Πήαγμε όλη η παρέα στου Σταυρου .
Κάθε απόγευμαα μαζευόμασταν πότε στις δκες τους σκηνες πότε στις δικες μας και σπαγαμε το γέλιο του αιώνα.
Και φυσικά γράφαμε παντού γυρω γύρω στη σκηνή βλακιούλες...
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°53
φετος πηγα και πέρασα πολύ ωραία.Γενικά αυτό που μου αρέσει στην κατασκήνωση είναι ο,τι είμαι μακρυα απο τους γονείς μου για ενα διάστημα και έτσι νιώθω πιο ελευθερη(όχι πως οι γονεις μου ειναι καταπιεστικοι αλλα ενα μπεικ που και που χρειαζεται).Ετσι κάνω ο,τι δουλεια πρεπει να κάνω με περισσότερο κέφι επειδη δεν είναι οπως π.χ στο σπίτι μου που νιώθω σαν να με διαταζουν.Γενικά είναι τοσο τέλειο να μην έχω καποιον πανω απο το κεφαλι μου όλη την ώρα να με ρωταει"εφαγες?" ,"πηρες ζακετα?'"εκανες αυτο?''εκανες εκεινο?".
mariath13- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°54
Δεν εχω παει, αλλα θελω.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°55
Kατασκηνώσεις στις οποίες έχω συμμετάσχει εγώ ουουου
Πρώτη φορά πήγα Β Δημοτικού με τους προσκόπους στο Φλαμπουράρι (ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα όπου κάνει ΠΟΛΥ κρύο) Περάσαμε καλά, μέναμε σε σκηνές κλασσικά αν και δε θυμάμαι πολλά πράγματα. Επειδη έπονταν οι Ολυμπιακοί του 2004 κάναμε κάτι αθλήματα και είχα γκρεμοτσακιστεί σε όλα
Στην Γ Δημοτικού πήγαμε μόνο μία μικρή 3μερη στη Σκουληκαριά, χάλια ήταν, λίγες μέρες, λίγα άτομα.
Μετά οι πρόσκοποι σταμάτησαν να οργανώνουν κατασκηνώσεις και Τετάρτη-Πέμπτη Δημοτικού πήγα στα ΤΥΠΕΤ στη ΛΟύτσα Πρεβέζης. Φάση είχε δε λέεω αλλά οι ομαδάρχες και οι ομαδάρχισσες ήταν χαζοί, συμμετείχαν μόνο για τα χρήματα και όχι για το γέλιο της όλης φάσης ._.
Μετά ξαναπήγα κατασκήνωση Α Γυμνασίου, Πέρδικα Θεσπρωτίας, 13 μέρες με τους προσκόπους. Μακράν η καλύτερή μου. Με έχει αφήσει με πολλές όμορφες αναμνήσεις, όπως μπάνια στο ηλιοβασίλεμα, κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού, βραδυνά παιχνίδια, σκοπιές σε κουλές ώρες και συζητήσεις κάτω από τα αστέρια. Ναι ήταν όμορφα και επειδή είχε πέσει πάνω στην επέτειο των 100 χρόνων προσκοπισμού, η ένταση και η συγκινηση της όλης εμπειρίας ήταν πανέμορφη.
Την επόμενη χρονιά με τους προσκόπους πήγαμε πάλι Φλαμπουράρι. Καλά ήταν αλλά έκανε τραγικό κρύο και επίσης κάναμε το βράδυ θεματικά παιχνίδια θρίλερ και δε μπορούσαμε να κοιμηθούμε εγώ και η κολλητή μου
Φέτος σκέφτομαι να πάω Ποσείδι, σε αυτή που οργανώνει το ΑΠΘ αλλά επίσης θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά ενεργά στις προσκοπικές κατασκηνώσεις
Πρώτη φορά πήγα Β Δημοτικού με τους προσκόπους στο Φλαμπουράρι (ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα όπου κάνει ΠΟΛΥ κρύο) Περάσαμε καλά, μέναμε σε σκηνές κλασσικά αν και δε θυμάμαι πολλά πράγματα. Επειδη έπονταν οι Ολυμπιακοί του 2004 κάναμε κάτι αθλήματα και είχα γκρεμοτσακιστεί σε όλα
Στην Γ Δημοτικού πήγαμε μόνο μία μικρή 3μερη στη Σκουληκαριά, χάλια ήταν, λίγες μέρες, λίγα άτομα.
Μετά οι πρόσκοποι σταμάτησαν να οργανώνουν κατασκηνώσεις και Τετάρτη-Πέμπτη Δημοτικού πήγα στα ΤΥΠΕΤ στη ΛΟύτσα Πρεβέζης. Φάση είχε δε λέεω αλλά οι ομαδάρχες και οι ομαδάρχισσες ήταν χαζοί, συμμετείχαν μόνο για τα χρήματα και όχι για το γέλιο της όλης φάσης ._.
Μετά ξαναπήγα κατασκήνωση Α Γυμνασίου, Πέρδικα Θεσπρωτίας, 13 μέρες με τους προσκόπους. Μακράν η καλύτερή μου. Με έχει αφήσει με πολλές όμορφες αναμνήσεις, όπως μπάνια στο ηλιοβασίλεμα, κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού, βραδυνά παιχνίδια, σκοπιές σε κουλές ώρες και συζητήσεις κάτω από τα αστέρια. Ναι ήταν όμορφα και επειδή είχε πέσει πάνω στην επέτειο των 100 χρόνων προσκοπισμού, η ένταση και η συγκινηση της όλης εμπειρίας ήταν πανέμορφη.
Την επόμενη χρονιά με τους προσκόπους πήγαμε πάλι Φλαμπουράρι. Καλά ήταν αλλά έκανε τραγικό κρύο και επίσης κάναμε το βράδυ θεματικά παιχνίδια θρίλερ και δε μπορούσαμε να κοιμηθούμε εγώ και η κολλητή μου
Φέτος σκέφτομαι να πάω Ποσείδι, σε αυτή που οργανώνει το ΑΠΘ αλλά επίσης θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά ενεργά στις προσκοπικές κατασκηνώσεις
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°56
Γνωρισα μια κοπελα που πηγαινε καθε χρονο. Παιζει να παμε το καλοκαιρι για ομαδαρχισες. Τα καημενα τα παιδακια. Προβλεπεται καψιμο.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°57
Κατασκήνωση ΑΜΕΑ.
Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Πραγματικά πέρασα 15 απο τις καλύτερες μέρες της ζωής μου εκεί. Όσο κούραση, άγχος κτλ και να έχεις τα παιδιά είναι τόσο καλά και βλέπεις οτι πραγματικά εκτιμούν που είσαι εκεί και που είναι αυτά εκεί που σε κάνουν να ξεχνάς όποιο πρόβλημα.
Πραγματικά θα το σύστηνα στον καθένα να πάει συνοδός σε κάποια τέτοια κατασκήνωση.
Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Πραγματικά πέρασα 15 απο τις καλύτερες μέρες της ζωής μου εκεί. Όσο κούραση, άγχος κτλ και να έχεις τα παιδιά είναι τόσο καλά και βλέπεις οτι πραγματικά εκτιμούν που είσαι εκεί και που είναι αυτά εκεί που σε κάνουν να ξεχνάς όποιο πρόβλημα.
Πραγματικά θα το σύστηνα στον καθένα να πάει συνοδός σε κάποια τέτοια κατασκήνωση.
meet me in montauk
Carl
dimitra granger- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 683
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2014
Magical Identity
Today's thought: Somietimes you win, sometimes you won
- Δημοσίευση Ν°58
Εχω παει σε πολλες.. Εε καλες ηταν
Sofia Snow- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1016
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2016
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: A little boredom can be a dangerous thing
- Δημοσίευση Ν°59
Παω στην ιδια κατασκηνωση απο τη δευτερα δημοτικου και τη λατρευω. Εχω περασει πολλες ωραιες στιγμες εκει. Βασικα μου αρεσει που ειμαι μακρυα απο ολους για λιγες μερες. Τα μονα μειονεκτηματα ειναι η νηστεια και οι φουστες αλλα τωρα πια τα εχω συνηθησει.
.
- ::
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°60
Βαριέμαι αν δω αν έχω σχολιάσει πιο παλιά, οπότε θα τα πω τώρα.
Δημοτικό με γυμνάσιο είχα πάει σε κατασκήνωση, στον άγιο αντρέα, μέναμε σε σπιτάκια κι είχα δραστηριότητες. 'Νταξει καλά ήταν. Also με τους προσκόπους, που μέναμε σε σκηνές και όλα τα σχετικά και δεν το μπορούσα αυτό ως παιδί, γιατί ήμουν καλομαθημένο και ήθελα τις ανέσεις μου, αλλά παρ' όλα αυτά πήγαινα!
Τώρα που έχω ξαναπιάσει τον προσκοπισμό και είμαι σε διαφορετική θέση, μου αρέσει. Δεν είμαι πολύ της φύσης, προτιμώ πολιτισμό, όμως έχει μία περίεργη γλύκα και ειδικά το ότι με τα παιδιά, με κάνει να ξεχνάω την καθημερινότητα μου και δεν την αποζητώ.
Δημοτικό με γυμνάσιο είχα πάει σε κατασκήνωση, στον άγιο αντρέα, μέναμε σε σπιτάκια κι είχα δραστηριότητες. 'Νταξει καλά ήταν. Also με τους προσκόπους, που μέναμε σε σκηνές και όλα τα σχετικά και δεν το μπορούσα αυτό ως παιδί, γιατί ήμουν καλομαθημένο και ήθελα τις ανέσεις μου, αλλά παρ' όλα αυτά πήγαινα!
Τώρα που έχω ξαναπιάσει τον προσκοπισμό και είμαι σε διαφορετική θέση, μου αρέσει. Δεν είμαι πολύ της φύσης, προτιμώ πολιτισμό, όμως έχει μία περίεργη γλύκα και ειδικά το ότι με τα παιδιά, με κάνει να ξεχνάω την καθημερινότητα μου και δεν την αποζητώ.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Άγγελος Γ'- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 157
Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2016
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°61
είχα πάει παλιά ωραία ήταν το φαγητό ήταν λίγο χάλια άλλα εντάξει υγειά