Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Σήμερα είναι μέρα καθαρισμού! Και ενώ τακτοποιώ τα πράγματα στο δωμάτιο μου βρίσκω ένα χάρτη και τον αφήνω πάνω στον πάγκο για να το πάρει αυτός στον οποίο ανήκει....
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Περπατώ ,περπατώ μες στην πόλη όταν ο αδερφός της Αναστασίας δεν είναι εδώ...Και ξαφνικά τον βλέπω μπροστά μου! Τρομαζώ και τρέχω σπίτι μου! Πάω να μπω στο δωματιό μου μα δεν είναι εδώ?Που πήγε μόνο του το δωμάτιο, χωρίς το υπόλοιπο σπίτι?