ενα mp3 βρηκα στο δρομο που ηταν γιοκ το πηρα το εφτιαξα για να ακουω ροκ!!!! παμε μαζι με τον ρυθμο!!! μα που ειναι το χαρτι τησ μελωδιασ;;;;
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ.. Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν Η αγάπη, η υγεία, η φιλία... Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
Σπόιλερ:
[/size][/font]
We are the ghosts of HarryWorld Boo -σχεδόν ακέφαλος νικ
Αριθμός μηνυμάτων : 5951 Ηλικία : 33 Location : Grimmauld Place, number 12 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
Ουφ!Τι κουραση η σημερινη.....μα κι αυτα τα σουπερ μαρκετ ποσο μεγαλα μπορει να ειναι???Και να θες να βρεις αυτο που ψαχνεις δεν μπορεις,χανεσαι......
Αχ...πολυ βαριες αυτες οι σακουλες....ωχ..τι??Ναι μα φυσικα και θελω βοηθεια...να σαι καλα!!Πως ειπαμε οτι λεγεσαι???Γιωργος....Γιωργο χαρηκα Νατασα....
Να σου πω τι ειναι αυτο κολλημενο στην ακρη του ποδηλατου σου???Α!Ενα χαρτι με κατι νοτες....δεν βαριεσαι.....οριστε....στο σκουπιδοντενεκιε....
Που λες Γιωργο το σπιτι μου ειναι αυτο εκει στα δεξια...καλα εισαι απιστευτος!Ευχαριστω....θες να περασειες μεσα για κανα καφε?Μισο λεπτο να ανοιξω......
Ααααααα!!!!!!Που ειναι τα κλειδια μου???
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face? How does it feel to accuse and to haze? Now look at me, I'm not one of your kind, And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you, Don't you get that King Of Fools? We don't mind your life is trite, You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you, We don't follow - King of Fools, You're the blind who lead the blind.
κατι κλειδια βρηκα στο σπιτι αλλα δεν ξερω σε ποιον ανηκουν.
μηπως ειδε κανεις την αφισα μου?
Το παρελθόν και το μέλλον είναι σαν προβολές ταινιών σε διπλανές αίθουσες. Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις και τις 2 συγχρόνως. Πρέπει καποια στιγμή να διαλέξεις έργο.
Φυσάει αέρας....Ανακατώνει τα μαλλιά μου! Τι απόλαυση...Περπατώ με τα μάτια κλειστά...ώσπου: σντοιν! Μια αφίσα μου έρχεται στη μούρη! Μέχρι να δω τι απικονίζει, μου πέφτει η ταυτότητα μου...Άντε να την βρεις μαυτόν τον αέρα!
Αριθμός μηνυμάτων : 3113 Ηλικία : 31 Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά... Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...
και ειπα να βγω μια βολτιτσα με το ποδηλατο μου...... αχ!!! τι ειναι αυτο ρε παιδια??? μια ταυτοτητα! κ τι δουλεια εχει μεσα στο καλα8ακι μ????? πωπω! ειναι της Φυλλης! παω λοιπον να της την δωσω, αλλα δεν ειναι αργα??? κ το ρολοι τι το'χω??? αλλα τι να δω??? πρεπει να το εχασα.....
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Περπατάω στον δρόμο και βλέπω μια τσάντα, την πέρνω κάνω μια βόλτα τριγύρω να δω αν την ψάχνει κανείς, αφού δεν βρήκα κανέναν την πάω στην αστυνομία Πάω να βγάλω το κινητό μου να πάρω ένα τηλέφωνο και δεν είναι στην τσάντα μου!Που το ξέχασα πάλι;;;
Αριθμός μηνυμάτων : 919 Ηλικία : 29 Location : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής... Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Χρόνια Πολλά Harry World
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 307 Ηλικία : 28 Location : wonderland!!! Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: ...βασικα το καλο με αυτη την προταση ειναι οτι πρεπει να φτασεις στο τελος για να καταλαβεις πως στην ουσια δεν λεει τιποτα!