+61
mjhp4ever
Immortality Dumbledore
Phineas Nigellus Black
Ηarry Potter
Fleur Delacour
Roxanne Derwent
Alicia Spinnet
Nearly Headless Nick
Arcturus Regulus Black
Sorazal the Erised
Mrs Lovett
Bella Black
Apοlline Delacour
Eleanna Lovegood
Shana
Hermione GrangerWeasley
Cassiopeia Black
Lily Luna Potter
-Moony
Christina Granger
Romilda Vane
Andromeda Black
Hermione Granger.
Isabelle Lightwood
Helena Ravenclaw
Laverne de Montmorency
Νymphadora Tonks
spellbound
Fred Weasley
Ms Padfoot
alatsumba
Maria Lovegood
SiMoS
Queen Maeve
Harry Potter
Phyllida Spore
Andros the Invincible
Minerva McGonagall
Circe
elliza
Dimitra Peverell
Jace Wayland
anthian9
EL.J girl
Rea
Merlin the Great
Berenice
Morgan le Fay
Goddess of Evil
Poisonous_touch
AliceCullen
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Cassandra Black
Rowena Ravenclaw
just reaper
FLEUR258
Punk'sNotDeadGC9
Mr. Filch
Madame Maxime
The Guardian Angel
65 απαντήσεις
Twilight
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: Twilight
Εγώ πήγα την 3η εβδομάδα προβολής, τι είμαι? :
- We seed the stars:
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°253
Πέρασε ήδη η τρίτη εβδομάδα;Cassandra Black έγραψε:Εγώ πήγα την 3η εβδομάδα προβολής, τι είμαι? :
Εγώ ακόμη να το δω. :
C. Addicts for the win.
Νymphadora Tonks- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6119
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: She was a smart girl until she fall in love.....
- Δημοσίευση Ν°254
Εγω παλι βρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω κατι....!!!
Πηγατε και ειδατε μια ταινια που δεν σας αρεσε...??? Και ποσο μαλλον δωσατε τα λεφτα σας και ουτε καν την κατεβασατε...?
Μηπως τελικα σας αρεσε αλλα επειδη γινετε αυτος ο χαμος του πατε κοντρα...??
Γιατι αν εμενα δεν μου αρεσει κατι δεν το ξαναβλαιπω...!! και ποσο μαλλον τη συνεχεια του..!!
Υπαρχουν ανθρωποι κ ανθρωποι...!! αλλοι ποιο ευαισθητοι αλλοι λιγοτερο...!!!
Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι τοσο "μισος" για την ταινια κ τους ηθοποιους της...!!!
Ενα καλο σχολιο εδω δεν εχω δει...!!! δυστιχως...!!!
Και για να πω την ταπεινη μου αποψη ισως θα επρεπε καποια πραγματα να τα βλαιπατε λιγο ποιο "χαλαρα" .Μιλαμε για βιβλιο-φαντασια....!!! Οπως δεν υπαρχει το Hogwards ετσι δεν υπαρχει κ αυτο το συναισθημα που νιωθουν τα παιδια μεταξυ σους...!! Αυτος ο απολυτως ερωτας ( που λεμε οσοι το εχουμε διαβασει και εχουμε δει την ταινια ποι ηρεμα....)
Οποτε ποιος ο λογος να γινετε ολος αυτος ο χαμος για κατι που στην ουσια δεν υπαρχει...??
Αν εμεις που λατρευουμε αυτα τα βιβλια θελουμε να τα πιστευουμε και τι εγινε...??? Ειναι ωραιος κ αυτος ο κοσμος που ζουμε...!! Λιγο καλυτερος απο τον πραγματικο...!!!
Πηγατε και ειδατε μια ταινια που δεν σας αρεσε...??? Και ποσο μαλλον δωσατε τα λεφτα σας και ουτε καν την κατεβασατε...?
Μηπως τελικα σας αρεσε αλλα επειδη γινετε αυτος ο χαμος του πατε κοντρα...??
Γιατι αν εμενα δεν μου αρεσει κατι δεν το ξαναβλαιπω...!! και ποσο μαλλον τη συνεχεια του..!!
Υπαρχουν ανθρωποι κ ανθρωποι...!! αλλοι ποιο ευαισθητοι αλλοι λιγοτερο...!!!
Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι τοσο "μισος" για την ταινια κ τους ηθοποιους της...!!!
Ενα καλο σχολιο εδω δεν εχω δει...!!! δυστιχως...!!!
Και για να πω την ταπεινη μου αποψη ισως θα επρεπε καποια πραγματα να τα βλαιπατε λιγο ποιο "χαλαρα" .Μιλαμε για βιβλιο-φαντασια....!!! Οπως δεν υπαρχει το Hogwards ετσι δεν υπαρχει κ αυτο το συναισθημα που νιωθουν τα παιδια μεταξυ σους...!! Αυτος ο απολυτως ερωτας ( που λεμε οσοι το εχουμε διαβασει και εχουμε δει την ταινια ποι ηρεμα....)
Οποτε ποιος ο λογος να γινετε ολος αυτος ο χαμος για κατι που στην ουσια δεν υπαρχει...??
Αν εμεις που λατρευουμε αυτα τα βιβλια θελουμε να τα πιστευουμε και τι εγινε...??? Ειναι ωραιος κ αυτος ο κοσμος που ζουμε...!! Λιγο καλυτερος απο τον πραγματικο...!!!
ΜΕΤΡΑ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ
ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ...
- once upon a time...:
Flying to Kadracar
In Kandrakar I'm prince Butterfly...
I lead them!
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°255
Δηλαδή σας φαίνεται παράξενο να πηγαίνουμε για να σχολιάζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε χαζά και να περνάμε την πιο τέλεια μέρα έβερ; :
Μαζοχισμός λέγεται.
Συγγνώμη αλλά προσωπικά ο Πάττινσον δεν μου αρέσει και μου φαίνεται ατάλαντος σε αυτές τις ταινίες. Στο remeber me έπαιξε άκρως καλύτερα. Η κρίστεν οκ, δεν το σχολιάζω, σε ό,τι την έχω δει είναι σαν να βαράει ενέσεις κορτιζόνης και ή μαστούρα θα 'ναι ή βαρεμάρα θα 'ναι ή σε στυλ "πεθαίνω-σώσε με." Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα ούτε εμείς. Πχ εμένα μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Τζάκσον ακα Τζάσπερ και της Άλις. Αλλά σε γενικές γραμμές ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Αλλά έσπασα τρελή πλάκα με τα σχόλια που κάναμε κάθε τριες και λίγο. :P
Και ναι, εμένα κυρίως όλη αυτή η δημοσιότητα με έκανε να το μισήσω αρχικά. Και η κατάσταση μανίας που επικρατεί με αυτό. Οι άλλες δεν τα φτιάχνουν με αγόρια και περιμένουν τον τέλειο Έντουαρντ βρυκόλακα με το ασημί αμάξι να 'ρθει να τις πάρει. Επίσης δεύτερον, όλοι λένε πως τα βαμπίρ του Λυκόφωτος είναι τέλεια, μην έχοντας ανοίξει ποτέ στην ζωή τους κλασικό βιβλίο με βαμπίρια για να έχουν ένα μέτρο σύγκρισης. Αλλά κυρίως το ότι κάθε χαμένος πάει να δει μια ταινία ή να διαβάσει ένα βιβλίο που έστω έχει έλλειψη πλοκής και πείτε πως το προσεπρνάμε αυτό, αλλά πραγματικά γίνεται ΜΑΝΙΑΚΟΣ με το όλο κόνσεπτ.. με ξενέρωσε εντελώς προσωπικά. Γιατί πριν μερικά χρόνια μου άρεσε και μένα η σειρά, αλλά πριν πάρει τέτοιες διαστάσεις.
Απο κει και πέρα είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
Μαζοχισμός λέγεται.
Συγγνώμη αλλά προσωπικά ο Πάττινσον δεν μου αρέσει και μου φαίνεται ατάλαντος σε αυτές τις ταινίες. Στο remeber me έπαιξε άκρως καλύτερα. Η κρίστεν οκ, δεν το σχολιάζω, σε ό,τι την έχω δει είναι σαν να βαράει ενέσεις κορτιζόνης και ή μαστούρα θα 'ναι ή βαρεμάρα θα 'ναι ή σε στυλ "πεθαίνω-σώσε με." Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα ούτε εμείς. Πχ εμένα μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Τζάκσον ακα Τζάσπερ και της Άλις. Αλλά σε γενικές γραμμές ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Αλλά έσπασα τρελή πλάκα με τα σχόλια που κάναμε κάθε τριες και λίγο. :P
Και ναι, εμένα κυρίως όλη αυτή η δημοσιότητα με έκανε να το μισήσω αρχικά. Και η κατάσταση μανίας που επικρατεί με αυτό. Οι άλλες δεν τα φτιάχνουν με αγόρια και περιμένουν τον τέλειο Έντουαρντ βρυκόλακα με το ασημί αμάξι να 'ρθει να τις πάρει. Επίσης δεύτερον, όλοι λένε πως τα βαμπίρ του Λυκόφωτος είναι τέλεια, μην έχοντας ανοίξει ποτέ στην ζωή τους κλασικό βιβλίο με βαμπίρια για να έχουν ένα μέτρο σύγκρισης. Αλλά κυρίως το ότι κάθε χαμένος πάει να δει μια ταινία ή να διαβάσει ένα βιβλίο που έστω έχει έλλειψη πλοκής και πείτε πως το προσεπρνάμε αυτό, αλλά πραγματικά γίνεται ΜΑΝΙΑΚΟΣ με το όλο κόνσεπτ.. με ξενέρωσε εντελώς προσωπικά. Γιατί πριν μερικά χρόνια μου άρεσε και μένα η σειρά, αλλά πριν πάρει τέτοιες διαστάσεις.
Απο κει και πέρα είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°256
Χαλαρά το βλέπουμε το θέμα. Κανείς δεν κάνει χαμό.
Τα βιβλία και τις ταινίες εμείς τα βλέπουμε ως παρωδίες. Πάμε για να γελάσουμε. Η κεντρική ιδέα των βιβλίων είναι καλή αλλά κατα τη γνώμη μου κάηκε λόγω της κακής γραφής και της ανεπαρκούς ανάπτυξης των περισσότερων χαρακτήρων. Ο κύριος όμως λόγος που αντιπαθώ αυτά τα βιβλία είναι τα ιδανικά που προβάλλουν που κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτα. Η συγγραφέας μου είναι επίσης αντιπαθής, μπορεί να έχει ιδιέταιρο χιούμορ κτλ. αλλά όταν έρχεται αντιμέτωπη με οποιαδήποτε δυσκολία ή αρνητική κριτική αντιδρά σπασμωδικά και ανώριμα.
Όσο για τους ηθοποιούς κάποιοι είναι αξιοπρεπέστατοι, κάποιοι είναι συμπαθέστατοι και κάποιοι είναι ατάλαντοι, αλλά και στο Twilight να μην έπαιζαν πάλι ατάλαντοι θα ήταν.
Τα βιβλία και τις ταινίες εμείς τα βλέπουμε ως παρωδίες. Πάμε για να γελάσουμε. Η κεντρική ιδέα των βιβλίων είναι καλή αλλά κατα τη γνώμη μου κάηκε λόγω της κακής γραφής και της ανεπαρκούς ανάπτυξης των περισσότερων χαρακτήρων. Ο κύριος όμως λόγος που αντιπαθώ αυτά τα βιβλία είναι τα ιδανικά που προβάλλουν που κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτα. Η συγγραφέας μου είναι επίσης αντιπαθής, μπορεί να έχει ιδιέταιρο χιούμορ κτλ. αλλά όταν έρχεται αντιμέτωπη με οποιαδήποτε δυσκολία ή αρνητική κριτική αντιδρά σπασμωδικά και ανώριμα.
Όσο για τους ηθοποιούς κάποιοι είναι αξιοπρεπέστατοι, κάποιοι είναι συμπαθέστατοι και κάποιοι είναι ατάλαντοι, αλλά και στο Twilight να μην έπαιζαν πάλι ατάλαντοι θα ήταν.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Queen Maeve- Βοτανολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3419
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Τα καλα κοριτσια κρατανε ημερολογιο....τα κακα δεν εχουν χρονο!
- Δημοσίευση Ν°257
Καταρχης σε εκανε να το μισησεις η δημοσιοτητα?
Τοτε θα επρεπε να μισησεις και το H.P γιατι παρομοια θεαματικοτητα εχουν,και οταν ψαχνεις κατι για να μισησεις να βρισκεις πιο ουσιωδες και σημαντικους λογους για να το κανεις αυτο.
Και πως γινεται κατι να σου αρεσει στην αρχη και μετα να το μισεις?
Αυτο και αν ειναι παραλογο!
Οσο για το στυλ των βαμπιριων που πλεον εχει γινει καραμελα ο καθενας τα βαμπιρια του τα παρουσιαζει οπως αυτο θελει.Το γεγονος οπως εχω ξαναπει οτι πρεπει ολοι να ακολουθουν μια συγκεκριμενη γραμμη γινεται εκνευριστικο!!
Αν εσας σας αρεσουν τα αιματα εμας μας αρεσουν τα στρασακια!!Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα λοιπον!!
Οσο για την ελειψη πλοκης ειναι η δικη σου γνωμη και την σεβομαι αλλα σιγουρα δεν την συμμεριζομαι!
Εγω τα βρηκα ακρως ενδιαφερονται και ισως τα μοναδικα βιβλια που μπορω να τα διαβασω να τα ξαναδιαβασω και να τα ξαναδιαβασω και να μην τα βαρεθω!
Τεσπα ετσι και αλλιως ακρη δεν προκειται να βγαλουμε!!
Αλλα λιγο περισσοτερος σεβασμος σε μερικα πραγματα δεν θα εβλαπτε!!
Τοτε θα επρεπε να μισησεις και το H.P γιατι παρομοια θεαματικοτητα εχουν,και οταν ψαχνεις κατι για να μισησεις να βρισκεις πιο ουσιωδες και σημαντικους λογους για να το κανεις αυτο.
Και πως γινεται κατι να σου αρεσει στην αρχη και μετα να το μισεις?
Αυτο και αν ειναι παραλογο!
Οσο για το στυλ των βαμπιριων που πλεον εχει γινει καραμελα ο καθενας τα βαμπιρια του τα παρουσιαζει οπως αυτο θελει.Το γεγονος οπως εχω ξαναπει οτι πρεπει ολοι να ακολουθουν μια συγκεκριμενη γραμμη γινεται εκνευριστικο!!
Αν εσας σας αρεσουν τα αιματα εμας μας αρεσουν τα στρασακια!!Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα λοιπον!!
Οσο για την ελειψη πλοκης ειναι η δικη σου γνωμη και την σεβομαι αλλα σιγουρα δεν την συμμεριζομαι!
Εγω τα βρηκα ακρως ενδιαφερονται και ισως τα μοναδικα βιβλια που μπορω να τα διαβασω να τα ξαναδιαβασω και να τα ξαναδιαβασω και να μην τα βαρεθω!
- Σπόιλερ:
In Kandrakar,
they call me Princess Aurora.
I command the skies.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°258
Έλα τώρα, δεν βλέπεις τι γίνεται κάθε φορά στους κινηματογράφους; Εννοώ την άσχημη δημοσιότητα, έτσι;
Και δεν έψαχνα κάτι να το μισήσω, μόνο του ήρθε όπως εξήγησα. :P
Και δεν είπα ποτέ ότι ήμουν καμιά τρελή φαν των βιβλίων, απλά μου άρεσε και μετά μου ξίνισε.
Όσο για τον Χπ, ας μην το αναλύσουμε, γιατί έχω χίλιους λόγους να σου πω που είναι καλύτερο και δεν είμαστε και στο κατάλληλο τόπικ. Και(ένα τελευταίο και είναι, don't worry :P ) επίσης όπως είπα παραπάνω ΔΕΝ έχουν διαβάσει τίποτα από τους άλλους βρυκόλακες, αλλά κρίνουν τους Κάλλεν καλύτερους. Επίσης βρυκόλακες κλασικοί, δεν σημαίνουν απαραίτητα σκοτωμούς και αηδίες.
Τέλος το ότι τα διαβάζεις άνετα δεν είναι απαραίτητα κάτι "καλό". Ίσως επειδή είναι "ελαφρά" και έχουν κάποιες ελλείψεις που αν υπήρχαν θα έκαναν το βιβλίο "κουραστικό" ;
Επίσης θα φανώ μνησίκακη, αλλά θα το πω κι αυτό: πουλάνε αυτό που θέλουμε οι γυναίκες. Έναν τέλειο άντρα που θα έδινε τα πάντα για το καλό μας και θα ήμασταν μαζί "για πάντα". Επίσης η Μπέλλα είναι η Μπέλλα, και είναι τόσο φαινομενικά χαζή για να μπορούμε εμείς να φανταζόμαστε τον εαυτό μας στην θέση της με τον τέλειο άντρα. Και να ελπίζουμε πως όντως θα τον βρούμε. Αν ήταν καμιά κουκλάρα πανέξυπνη με δυναμική προσωπικότητα δεν θα μας ήταν πιο δύσκολο;
Εγώ λέω ότι μετά τις ταινίες, το όλο θέμα θα πάρει τέλος, καλώς ή κακώς.
Και δεν έψαχνα κάτι να το μισήσω, μόνο του ήρθε όπως εξήγησα. :P
Και δεν είπα ποτέ ότι ήμουν καμιά τρελή φαν των βιβλίων, απλά μου άρεσε και μετά μου ξίνισε.
Όσο για τον Χπ, ας μην το αναλύσουμε, γιατί έχω χίλιους λόγους να σου πω που είναι καλύτερο και δεν είμαστε και στο κατάλληλο τόπικ. Και(ένα τελευταίο και είναι, don't worry :P ) επίσης όπως είπα παραπάνω ΔΕΝ έχουν διαβάσει τίποτα από τους άλλους βρυκόλακες, αλλά κρίνουν τους Κάλλεν καλύτερους. Επίσης βρυκόλακες κλασικοί, δεν σημαίνουν απαραίτητα σκοτωμούς και αηδίες.
Τέλος το ότι τα διαβάζεις άνετα δεν είναι απαραίτητα κάτι "καλό". Ίσως επειδή είναι "ελαφρά" και έχουν κάποιες ελλείψεις που αν υπήρχαν θα έκαναν το βιβλίο "κουραστικό" ;
Επίσης θα φανώ μνησίκακη, αλλά θα το πω κι αυτό: πουλάνε αυτό που θέλουμε οι γυναίκες. Έναν τέλειο άντρα που θα έδινε τα πάντα για το καλό μας και θα ήμασταν μαζί "για πάντα". Επίσης η Μπέλλα είναι η Μπέλλα, και είναι τόσο φαινομενικά χαζή για να μπορούμε εμείς να φανταζόμαστε τον εαυτό μας στην θέση της με τον τέλειο άντρα. Και να ελπίζουμε πως όντως θα τον βρούμε. Αν ήταν καμιά κουκλάρα πανέξυπνη με δυναμική προσωπικότητα δεν θα μας ήταν πιο δύσκολο;
Εγώ λέω ότι μετά τις ταινίες, το όλο θέμα θα πάρει τέλος, καλώς ή κακώς.
♩ - ♫
Queen Maeve- Βοτανολόγος
Magical Identity
Today's thought: Τα καλα κοριτσια κρατανε ημερολογιο....τα κακα δεν εχουν χρονο!
- Δημοσίευση Ν°259
Εγω δεν θα σνομπαρα τοσο το γυναικειο φυλο!
Το ειναι πιο ρομαντικες δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και χαζες!
Τωρα το αν ειναι ελαφρα η οχι ο καθενας το κρινει οπως φανταζεται και πιστεψε με ανηκω στην κατηγορια οπου μπορω και μου αρεσει να διαβαζω τα παντα!
Και δεν αδικω τον Η.P!Αλλιως δεν θα ημουνα εδω!Δεν υπαρχει στην ουσια συγκριση!
Μιλαμε για δυο διαφορετικα πραγματα.Απλως μου ανεφερες την δημοσιοτητα και σου ειπα οτι αυτος δεν ειναι λογος για να μισεις κατι.Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν ακολουθουν την μαζα αλλα διατυπωνω την δικη μου αποψη για το καθετι.ακομα και καμια επιτυχια να μην ειχε εμενα παλι θα με αγγιζε το ιδιο.Και αυτο ειναι κατι που ισως δεν μπορεσεις ποτε να καταλαβεις.
Τεσπα δεν συνεχιζω την συζητηση γιατι δεν θα μας βγαλει πουθενα!!
Το ειναι πιο ρομαντικες δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και χαζες!
Τωρα το αν ειναι ελαφρα η οχι ο καθενας το κρινει οπως φανταζεται και πιστεψε με ανηκω στην κατηγορια οπου μπορω και μου αρεσει να διαβαζω τα παντα!
Και δεν αδικω τον Η.P!Αλλιως δεν θα ημουνα εδω!Δεν υπαρχει στην ουσια συγκριση!
Μιλαμε για δυο διαφορετικα πραγματα.Απλως μου ανεφερες την δημοσιοτητα και σου ειπα οτι αυτος δεν ειναι λογος για να μισεις κατι.Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν ακολουθουν την μαζα αλλα διατυπωνω την δικη μου αποψη για το καθετι.ακομα και καμια επιτυχια να μην ειχε εμενα παλι θα με αγγιζε το ιδιο.Και αυτο ειναι κατι που ισως δεν μπορεσεις ποτε να καταλαβεις.
Τεσπα δεν συνεχιζω την συζητηση γιατι δεν θα μας βγαλει πουθενα!!
- Σπόιλερ:
In Kandrakar,
I command the skies.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°260
Στον όρο γυναίκες που είπα πιο πάνω βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτά που μας δίνουν, γιατί ούτε και γω ξέρω πόσες φορές έχω πέσει θύμα φτηνού ρομάντζου μυθιστορημάτων και αυτό δεν με καθιστά χαζή, αλλά γυναίκα, γιατί ακριβώς ψάχνω το άπιαστο. Αλλά αν μιλάμε για την Μπέλλα... δεν είναι ρομαντική. :
Τέλος πάντων, το πολύ πολύ να βγάζαμε ραβδιά ρε συ, σιγά το πράμα. :P
Τέεελος πάντωων! Οι απόψεις διίστανται.
Τέλος πάντων, το πολύ πολύ να βγάζαμε ραβδιά ρε συ, σιγά το πράμα. :P
Τέεελος πάντωων! Οι απόψεις διίστανται.
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°261
Queen Maeve έγραψε:Οσο για το στυλ των βαμπιριων που πλεον εχει γινει καραμελα ο καθενας τα βαμπιρια του τα παρουσιαζει οπως αυτο θελει.Το γεγονος οπως εχω ξαναπει οτι πρεπει ολοι να ακολουθουν μια συγκεκριμενη γραμμη γινεται εκνευριστικο!!
Αν βγαίναμε να πούμε κάτι του στυλ "Το Λυκόφως και οι συνέχειες του είναι τα αθλιότερα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ και δεν αξίζουν όυτε το χαρτί που τυπώθηκαν" τότε θα μπορούσες να πεις ότι δεν σεβόμαστε. Αλλά οι απόψεις της Ανθής και η δικιά μου είναι εντελώς δαιφορετικά διατυπωμένες. Το ότι δεν μας αρέσει κάτι δεν σημαίνει ότι γινόμαστε ασεβείς απέναντι του. Ίσα ίσα, το να εκφράζουμε επιχειρήματα εναντίον του δείχνει ότι το σεβόμαστε.
Όσο για τα βαμπίρ-που-δεν-είναι-βαμπίρ δεν ισχύει πως ο καθένας τα παρουσιάζει όπως θέλει. Εδώ και εκατοντάδες χρόνια έχουν συγκεκριμένη περιγραφή και ιδιότητες. Η Μέγιερ ήθελε όλη την αύρα που υπήρχε γύρω από την μυθολογία τους αλλά δεν μπόρεσε/ήθελε να σηκώσει ολόκληρο το κόνσεπτ και έτσι τους έδωσε πιο fangirl friendly ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Από τη στιγμή όμως που τα περιγράφει αλλίως τότε δεν είναι βαμπίρ. Σκέψου την φράση "Η Μαρία σήκωσε το τραπέζι της και ήπιε μια γουλιά κρασι". Η λέξη τραπέζι δεν έχει καμία δουλεία στην πρόταση. Άρα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί, πρέπει να δωθεί μια άλλη λέξη, ένας άλλος ορισμός. Αν η Μέγιερ ήθελε να φτιάξει μια φυλή που λαμπιρίζει, ζει αιώνια, είναι πανέμορφη και τρέφεται με αίμα τότε θα έπρεπε να βρεί μια λέξη γι' αυτούς, όχι να πάρει μια λέξη που χαρακτηρίζει κάποιους άλλους και να χρησιμοποιήσει λανθασμένα στα βιβλία της...
.
Queen Maeve- Βοτανολόγος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°262
Αν λεγατε κατι τετοιο θα σφαζομασταν! :
Οσο για τα << βαμπίρ-που-δεν-είναι-βαμπίρ>> ο καθενας μπορει να τα παρουσιασει οπως αυτος θελει.
Ολο αυτο βασιστικε σε ενα μυθο και τιποτα δεν ειναι αληθινο ετσι και αλλιως.
Οποτε γιατι θα επρεπε καποιος να περιορισει την φαντασια του?
Στη τεχνη ολα επιτρεπονται και δεν υπαρχει περιορισμος ουτε κανονες!
Αλλιως ολα θα ηταν στο ιδιο μοτιβο και δεν θα υπηρχε διαφοροποιηση.
Αν ηθελα κατι κλασσικο θα διαβαζα κατι κλασσικο!
Ηθελα κατι διαφορετικο και διαβασα κατι διαφορετικο.
Οσο για τα << βαμπίρ-που-δεν-είναι-βαμπίρ>> ο καθενας μπορει να τα παρουσιασει οπως αυτος θελει.
Ολο αυτο βασιστικε σε ενα μυθο και τιποτα δεν ειναι αληθινο ετσι και αλλιως.
Οποτε γιατι θα επρεπε καποιος να περιορισει την φαντασια του?
Στη τεχνη ολα επιτρεπονται και δεν υπαρχει περιορισμος ουτε κανονες!
Αλλιως ολα θα ηταν στο ιδιο μοτιβο και δεν θα υπηρχε διαφοροποιηση.
Αν ηθελα κατι κλασσικο θα διαβαζα κατι κλασσικο!
Ηθελα κατι διαφορετικο και διαβασα κατι διαφορετικο.
- Σπόιλερ:
In Kandrakar,
I command the skies.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°263
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως η Μέγιερ χρησιμοποίησε μια λέξη που είναι πιασμένη, χρησιμοποιείται για άλλους. Το αν αυτοί οι άλλοι είναι υπαρκτοί ή όχι δεν έχει σημασία, η λέξη χρησιμοποιήται λάθος γιατί δεν χαρακτηρίζει αυτούς που θα έπρεπε.
Α, και κανείς δεν σε κατηγορεί για αυτά που διαβάζεις, μην δικαιολογείσαι σε κάθε ποστ.
Α, και κανείς δεν σε κατηγορεί για αυτά που διαβάζεις, μην δικαιολογείσαι σε κάθε ποστ.
.
Queen Maeve- Βοτανολόγος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°264
Ποιος ειπε οτι δκαιολογουμαι?
Αυτο καταλαβες εσυ?
Δεν δικαιολογουμαι ποτε και για τιποτα.Ποσο μαλλον για τις προτιμησεις μου.
Και ουτε χρειαζομαι την δικη σου ουτε κανενος αλλου την επιβεβαιωση.
Απλα προσπαθουσα με αυτο τον τροπο να εξηγησω καποια πραγματα γιατι με ενοχλησε το ολο θεμα της παρωδιας και παει λεγοντας!!
Τοσο σνομπαρισμα κατανταει βαρετο.
Για την ακριβεια κακως ασχοληθηκα κιολας!
Αυτο καταλαβες εσυ?
Δεν δικαιολογουμαι ποτε και για τιποτα.Ποσο μαλλον για τις προτιμησεις μου.
Και ουτε χρειαζομαι την δικη σου ουτε κανενος αλλου την επιβεβαιωση.
Απλα προσπαθουσα με αυτο τον τροπο να εξηγησω καποια πραγματα γιατι με ενοχλησε το ολο θεμα της παρωδιας και παει λεγοντας!!
Τοσο σνομπαρισμα κατανταει βαρετο.
Για την ακριβεια κακως ασχοληθηκα κιολας!
- Σπόιλερ:
In Kandrakar,
I command the skies.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°265
Αφίσα του Vampires Suck!
Εγώ πάντως είμαι Team Κρεμμύδι.
Εγώ πάντως είμαι Team Κρεμμύδι.
C. Addicts for the win.
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°266
Θα προβληθεί στην Ελλαδα; :P
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°267
Νομίζω ναι. Στις 7 Οκτωβρίου. -.-
C. Addicts for the win.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°268
Hecate έγραψε:Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως η Μέγιερ χρησιμοποίησε μια λέξη που είναι πιασμένη, χρησιμοποιείται για άλλους. Το αν αυτοί οι άλλοι είναι υπαρκτοί ή όχι δεν έχει σημασία, η λέξη χρησιμοποιήται λάθος γιατί δεν χαρακτηρίζει αυτούς που θα έπρεπε.
+100000
Αυτά δεν ήταν βαμπίρ ήταν πορσελάνινες κούκλες. Τις προάλλες έσπασα καταλάθος ένα πιάτο και ο ήχος έμοιαζε εκπληκτικά με αυτόν που έκαναν τα βαμπίρ όταν έσπαγαν.
Η Bella αν είναι έτσι τώρα πόσο πιο άψυχη θα ειναι όταν γίνει βαμπίρ?
I'm hotter than you <--- από τα λίγα που μου άρεσαν στην ταινία. Και η φίλη μου δίπλα να λέει "Αυτός είναι άντρας, τα λέει όπως είναι.
4,5/10
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Helena Ravenclaw- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 10829
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.
- Δημοσίευση Ν°269
ειναι μια μεγαλη αγαπη μου μετα τον Χαρι Ποτερ..!
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°270
Εντουαρντ
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°271
Άλλη μια Twilight-κολλημένη μπήκε στη παρέα σας!!Είδα πρόσφατα τη Νέα Σελήνη για πρώτη φορά και έχω να πω ότι ήταν φανταστική!!!Και σκέφτομαι μετά το τέλος:Έτσι φανταστικά θα'ναι και τα άλλα;
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
Dimitra Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2455
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2010
Magical Identity
Today's thought: 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει...
- Δημοσίευση Ν°272
δν μου αρεσει ο jacob
team Emmet
team Emmet
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°273
Αν ήμουν 15 ίσως μου άρεζε...
"Harry Potter is not Twilight you know, we're not selling sex." Emma Watson
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°274
EL.J girl έγραψε:Έχω παθάνει στα γέλια με τα σχόλιά σας.
Λοιπόοοον προσωπικά γέλασα πολύ σε αυτή την ταινία ειδικά με τον τσάρλι και την Μπέλλα ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Και στο σημείο που λέει ο Τζέηκ "Ι'm hotter than you". Πολύ έξυπνο μπορώ να πω από τον σκηνοθέτη.
Συμφωνώ σε όλα. Οι μόνες σκηνες που μου αρεσαν. Χαλια οι τενια πολυ χαλια βρε παιδι μου. Τελικά αυτη η σειρα ακολουθει μια κατηφορα.Twillight-new moon- eclipce
H Μπελλα μου την εσπασε με αυτο το τους-αγαπαω-και-τους-2-αλλά-δεν-ξερω-ποιον-να-διαλεξω υφος
Ο βαμπιράκιας ο Εντ επίσης μου την έσπασε με αυτο το την-αγαπάω-αλλά-μαζι-μου-δεν-θα-σωσει-την-ψυχή της και το εγω-ειμαι-ανωτερος-και-εχω-σκεφτει-οτι-είσαι-πιο-καλος-γι-αυτην-και-παρολο-που-θες-να-με-ξακανεις Jakob-εγώ-σε-ανεχομαι-για-εκεινη-και-αμα-δεν-ειμασταν-εχθροι-θα-παιζαμε-ποκερ-παρεα-και-θα-μιλάγαμε-για-γκομενες-γιατι-καταβαθος-σε-συμπαθω-αλλα-ειχαμε bad timing. Αν και με σιγκινησε καπως αυτη η σκηνη που κάνουνε καμπινγκ στην αγρια φυση και ειπανε ολα αυτα που ειπανε.(ναι αληθεια! ) Ο Jakob ομως ήταν τουλάχιστον ειλικρινης. "Οχι ρε, σε μισω και θελω να σε δαγκώσω" Απλά πραγματα.
Επισης ο Εντ φερθηκε πολυ κατινιαρικα στο τελος και πληγωσε τον τζεικ
Και η Μπελλα φερθηκε πολυ... αντε μην πω :@: και τους πληγώνει συνεχως και τους δυο.
Αλλά ο Τζέικ στάθηκε κυριος(το πουλακι μου ) και της είπε οτι θα την περιμένει ακόμα και οταν θα εχει γινει κρυοκωλη.(αχχχ τη καλος!!!)
Τσαρλι:Πάντα τον πηγαινα είναι τυπας .Αλλα μου φαινετε οτι αρχισε να αποπροσανατολιζεται κι αυτος και να τον μεθαει η γοητεια(λεμε τωρα) του Εντουαρντ. Ακους εκει "τωρα τον συμπαθω λιγο περισσοτερο''!?! Τι 'ναι αυτά τα πραγματα!
αααααα! anyway τον εσωσε η σκηνη "The Talk"
Βικτόρια:Γιατί αλλάξανε ηθοποιό? Γιατι έκοψε το μαλλι?? Σκ@τ@, μια κακιά της προκοπης είχε αυτή η ταινεία και την κανανε ελεος. και τη φαγανε κιολας στο τέλος.
Χμ, αντε να δουμε τι θα γινει στο 4.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°275
Αγαπάμε Τζεικ!
Εγώ μόνο τη Νέα Σελήνη έχω δει,αλλά έχω σχηματίσει γνώμη:
Ο Εντ είναι συνεσταλμένος,αλλά το παίζει κατινιάρης.Η Μπελλα πολύ αναποφάσιστη.Είδα την πρώτη Βικτόρια και φαινόταν πολύ πιο όμορφη απ'της Νέας Σελήνης.Ο Τζέικ...Απλά ΘΕΟΣ!!Καλά εκεί που έχει κοντοκουρεμένο μαλλί και το λυκο-τατού είναι κούκλος!!
Werewolfes 4 ever!!
Εγώ μόνο τη Νέα Σελήνη έχω δει,αλλά έχω σχηματίσει γνώμη:
Ο Εντ είναι συνεσταλμένος,αλλά το παίζει κατινιάρης.Η Μπελλα πολύ αναποφάσιστη.Είδα την πρώτη Βικτόρια και φαινόταν πολύ πιο όμορφη απ'της Νέας Σελήνης.Ο Τζέικ...Απλά ΘΕΟΣ!!Καλά εκεί που έχει κοντοκουρεμένο μαλλί και το λυκο-τατού είναι κούκλος!!
Werewolfes 4 ever!!
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling