Τι? Ποιος ήρθε?Dan_Liza έγραψε:Θα το πιστέψετε πως δεν έχω δει ακόμη την ταινία; :
Εγω εχει αρκετές μέρες που πήγα στο σινεμά, οπότε πολλά τα έχω ξεχάσει.. τουλάχιστον απ' αυτά που λέγαμε μέσα στην αιθουσα.. πάντως κανείς δεν το βούλωσε (εκτός απο μια φίλη μου ) εκεί μέσα..
Για να πω την αλήθεια μου φάνηκε ότι η Στιούαρτ ειδικά πήρε απόφαση να πάρει καναδυο μαθηματάκια υποκριτικής.. Δεν μου φάνηκε τόσο χάλια όσο στις 2 προηγούμενες, ούτε κι ο Πάτινσον, σε αντίθεση με τον Τέιλορ που με απογοήτευσε ταμάλα.. φαινόταν σα να μπούκωσε απ' τα κρεατάκια και προσπαθούσε να πάρει ανασα απ' το στόμα, ενώ παράλληλα ήθελε να κρατάει το στόμα του κλειστό..
Μου έλειψε τρομερά η Ρασέλ.. Αυτή η Χάουαρντ ήταν ότι χειρότερο.. Μέχρι και η γιαγιά μου καλύτερη Βικτόρια θα έκανε..
Ο Τσάρλι ήταν θεϊκός, γέλασα πάρα πολύ και τις ευχαριστήθηκα τις σκηνές του..
Πολύ τσόντα-like οι σκηνές, να φανταστείτε ο αδερφός της φίλης μου που τώρα θα πάει γυμνάσιο είχε κολλήσει στην μπροστά καρέκλα με τα ματια γουρλομένα και το σαγόνι του βουτιγμένο στα ποπ-κορν..
Ωρες ώρες κανανε την Μπέλα να φαίνεται σαν κουτάβι που θέλει βόλτα, βλέπει 2 ανθρώπους να κρατάνε λουρι και δεν ξέρει που να πάει.. ειδικά μετά το φιλι που αντάλαξε με τον Τζέικ στο κάμπινγκ ήταν αίσχος η κατάσταση.. και ούτε ξέσπασμα ούτε τίποτα.. μια χαρά χαλαρή.. Και άλλες φορές την έβλεπες να συμπεριφέρεται σαν μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της.. Έμοιαζε να σκέφτεται ρε παιδί μου, πως να το πω.. (βλέπε πρώτη σκηνη)
ο Σεθ μ' αρεσε, έπαιζε πολύ φυσιολογικά, δεν μπορώ να πω..
Τα φλας μπακ ήταν τέλεια.. Το ίδιο και τα μαθήματα του Τζασπερ..
Χάρηκα πολύ που είδα την μάχη, είχα έναν φόβο ότι η σκηνή με την περισσότερη δράση θα ήταν η μπουνιά (να την κάνει ο Θεός) της Μπελα στον Τζέικ..
Αυτά προς το παρόν..