+70
Claire Delacour
Milady D' Hiver
crookshanks
dimitra granger
Beatrice Lightwood
Severus John Snape
Ophelia Autumn
Lily99
Alviva Black
teddy potter
Katherine Black
@RtVaVa
Lena*
Helena Malfoy
GinnyHermione
Rachel Rivera
Morgan le Fay
Lisette de Lapin
Venam Artis
Roxanne Derwent
Μia Melanie Hawkins
Jade De LaFleur
Cassiopeia Black
Nearly Headless Nick
Mirabelle Salvatore
Roxanne Black
Druella Black
Sev-Dark-Prince
Romilda Vane
Amycus
mjhp4ever
Arcturus Regulus Black
Maria Granger
Alicia Spinnet
Ariana Lestrange
Phineas Nigellus Black
Sectumsembra
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Eleanna Lovegood
Maria-Mia Granger
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
HermioneInLove
Isabelle Lightwood
FoNikos21
Imperio
Sorazal the Erised
Halfblood Prince
Jace Wayland
Berenice
anthian9
Lily Luna Potter
Elohim Meth
Leonie Vernier
lily_13
Ronerm
Beedle the Bard
Christy
Andros the Invincible
Padma Patil
Madame Maxime
Minerva McGonagall
ΑΦΡΟ
FLEUR258
Adiakritos
Cassandra Black
ntinaki
Hecate
elliza
74 απαντήσεις
Eurovision
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°326
Απ: Eurovision
Και εμένα η Αυστραλία μου άρεσε
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°327
Ναι βρε παιδια. Και ακουσα κατι βλακειες του στυλ "που φτασαμε, χαιρομαστε που στην Eurovision κερδισε η Ευρωπη". Ο λογος που η Αυστραλια συμμετειχε δυο χρονια τωρα στην eurovision ειναι λιγο πολυ ο ιδιος λογος που συμμετεχει και το Ισραηλ τοσα χρονια.
Απλα προφανως η Αυστραλια ενοχλει τοσους πολλους επειδη ειναι πολυ μακρια και επειδη ειναι "το καινουριο παιδι στο σχολειο".
Αν ηταν να μην βγει η Αυστραλια της οποιας το τραγουδι γκαμουσε, τουλαχιστον ας εβγαινε η Βουλγαρια ή Ρωσσία. Της Ουκρανιας δεν ηταν καν ωραιο. Το μονο κομματι που αξιζε ηταν εκεινο που δεν μιλουσε αγγλικα. Στα αγγλικα κατι δεν πηγαινε καλα.
Πρεπει επιτελους να φτιαχνουν καλυτερες επιτροπες και να μας εξηγησουν πως βγαινουν οι ποντοι απο το televoting. Σχεδον νιωθω οτι ολο το televoting ηταν φτιαχτο για να βγει αυτη η σειρα στο τελος
- Σπόιλερ:
Απλα προφανως η Αυστραλια ενοχλει τοσους πολλους επειδη ειναι πολυ μακρια και επειδη ειναι "το καινουριο παιδι στο σχολειο".
Αν ηταν να μην βγει η Αυστραλια της οποιας το τραγουδι γκαμουσε, τουλαχιστον ας εβγαινε η Βουλγαρια ή Ρωσσία. Της Ουκρανιας δεν ηταν καν ωραιο. Το μονο κομματι που αξιζε ηταν εκεινο που δεν μιλουσε αγγλικα. Στα αγγλικα κατι δεν πηγαινε καλα.
Πρεπει επιτελους να φτιαχνουν καλυτερες επιτροπες και να μας εξηγησουν πως βγαινουν οι ποντοι απο το televoting. Σχεδον νιωθω οτι ολο το televoting ηταν φτιαχτο για να βγει αυτη η σειρα στο τελος
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°328
Milady D' Hiver έγραψε:Ναι βρε παιδια. Και ακουσα κατι βλακειες του στυλ "που φτασαμε, χαιρομαστε που στην Eurovision κερδισε η Ευρωπη". Ο λογος που η Αυστραλια συμμετειχε δυο χρονια τωρα στην eurovision ειναι λιγο πολυ ο ιδιος λογος που συμμετεχει και το Ισραηλ τοσα χρονια.
- Σπόιλερ:
Η αληθεια ειναι οτι σε βρισκω καπως υπερβολικη.
Αρχικα, η Αυστραλια περυσι ειχε προσκληση απο το διοργανωτρια αρχη, φετος η προσκληση ηταν πρωτοβουλια της Σουηδίας και οχι της διοργανωσης. Η διοργανωση απλα συμφωνησε.
Του χρονου δεν ξερουμε καν αν θα συμμετασχει.
Κατα δευτερον, το τελεβοουτινγκ ειναι σχετικα απλο το πως βγαινει. Εγω θεωρω οτι το προβλημα ειναι οι επιτροπες. Οχι επειδη εβγαλαν την Αυστραλια πρωτη, προς θεου. Αλλα εβγαλαν προτελευταια την πολωνια, που το κοινο την εβγαλε τριτη. Δηλαδη με ποια λογικη υπαρχει τετοιο χασμα;
ΥΓ. Δεν εχω καμια αντίρρηση στην συμμετοχη της αυστραλιας, ουτε την θεωρω προβλημα. Μια χαρα μου αρεσει που εχουμε αποβάλλει τη νοοτροπια "μονοι μας κι ολοι τους".
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°329
Εγώ τις επιτροπές δεν τις συμπαθώ αλλά η επιλογή τους στην Πολωνία ήταν πραγματικά σωστή. Ούτε με ναρκωτικά δεν ακουγόταν αυτό το τραγούδι, τραγούδι να το κάνει ο Θεός. Πώς ο κόσμος τώρα το έβγαλε τόσο ψηλά δεν κατάλαβα αλλά γούστα είναι αυτά..
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°330
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Αυστραλία από τη στιγμή που συμμετέχει, το μόνο ερώτημα μερικών είναι γιατί συμμετείχε αρχικά σε ένα θεσμό ευρωπαϊκών κρατών, ένα ερώτημα που τέθηκε και για το Ισραήλ και για το Αζαρμπαϊτζάν. Τώρα το αν το ότι είναι η συγκεκριμένη χώρα ρίχνει τις πιθανότητες του τραγουδιού να κερδίσει, puh-lease, όλοι ξέρουμε ότι η eurovision διαγωνισμός αποκλειστικά τραγουδιού δεν είναι(μη σου πω και καθόλου) με την ίδια λογική που η Κύπρος έστειλε φέτος τραγουδάρα και πάτωσε και ό,τι και να στείλει θα πατώσει απλά και μόνο επειδή είναι Κύπρος (αλλά το 12άρι από μας θα το πάρει εεεεε).
Το τραγούδι της Ουκρανίας φέτος όχι απλά δεν έπρεπε να βγει πρώτο αλλά δεν έπρεπε καν να του επιτρέψουν βα διαγωνιστεί γιατί δεν ήταν ένα απλό μοιρολόι, μπέρδευε τους Τατάρους με τα γεγονότα της σημερινής Κριμαίας κάτι που είναι υποτίθεται αντίθετο στους κανονισμούς και στο παρελθόν έχουν κόψει τραγούδια που στοχεύουν έτσι στο συναίσθημα... Κατά τ'άλλα συμπαθητικά φωνητικά αλλά όχι για γιουροβίζιον.
Από την άλλη πλευρά η Ρωσσία ήταν ακριβώς αυτό, ένα τραγούδι για γιουροβίζιον, και εφόσον διαγωνίζονται στη γιουροβίζιον τέτοια τραγούδια αναμένονται. Και τέλος πάντων εφόσον αυτό διάλεξε ο κόσμος, αυτό έπρεπε να βγει πρώτο.
Το νέο σύστημα βαθμολόγησης ήταν τραγικό και όσοι λένε ότι ήταν ωραίο γιατί είχε αγωνία λένε μπούρδες γιατί το όλο πόιντ είναι να δεις και από που προέρχονται οι βαθμοί (κάτι που κάνει φανερές και τις συμπάθειες-συμμαχίες) όχι να σου προβάλλουν μερικά ξερά νούμερα. Στη τελική αν ήθελαν τόσο πολύ να διατηρήσουν την αγωνία ας έδειχναν πρώτα αναλυτικά το televoting και μετά συγκεντρωτικά τις ψήφους των επιτροπών που ούτως ή άλλως ψηφίζουβ ό τι κατέβει στη κούτρα τους.
Το τραγούδι της Ουκρανίας φέτος όχι απλά δεν έπρεπε να βγει πρώτο αλλά δεν έπρεπε καν να του επιτρέψουν βα διαγωνιστεί γιατί δεν ήταν ένα απλό μοιρολόι, μπέρδευε τους Τατάρους με τα γεγονότα της σημερινής Κριμαίας κάτι που είναι υποτίθεται αντίθετο στους κανονισμούς και στο παρελθόν έχουν κόψει τραγούδια που στοχεύουν έτσι στο συναίσθημα... Κατά τ'άλλα συμπαθητικά φωνητικά αλλά όχι για γιουροβίζιον.
Από την άλλη πλευρά η Ρωσσία ήταν ακριβώς αυτό, ένα τραγούδι για γιουροβίζιον, και εφόσον διαγωνίζονται στη γιουροβίζιον τέτοια τραγούδια αναμένονται. Και τέλος πάντων εφόσον αυτό διάλεξε ο κόσμος, αυτό έπρεπε να βγει πρώτο.
Το νέο σύστημα βαθμολόγησης ήταν τραγικό και όσοι λένε ότι ήταν ωραίο γιατί είχε αγωνία λένε μπούρδες γιατί το όλο πόιντ είναι να δεις και από που προέρχονται οι βαθμοί (κάτι που κάνει φανερές και τις συμπάθειες-συμμαχίες) όχι να σου προβάλλουν μερικά ξερά νούμερα. Στη τελική αν ήθελαν τόσο πολύ να διατηρήσουν την αγωνία ας έδειχναν πρώτα αναλυτικά το televoting και μετά συγκεντρωτικά τις ψήφους των επιτροπών που ούτως ή άλλως ψηφίζουβ ό τι κατέβει στη κούτρα τους.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°331
Σιγά σιγά φτάνει και η Eurovision 2017! Φέτος έχω 2 τραγούδια που θα ήθελα να κερδίσουν.
1. Το Requiem της Γαλλίας
2. Το Gravity της Κύπρου
Τώρα για την Demy...Οκ παντελώς εκτός κόνσεπτ. Ίσως για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ιδιαίτερα πιασάρικο ενώ θα μπορούσε να στοχεύσει ακριβώς εδώ. Έχει πολύ από Rise like a Phoenix και όλοι ξέρουμε ότι η επανάληψη στον συγκεκριμένο θεσμό, διαγωνισμό, έστω πανηγύρι δεν έχει καλά αποτελέσματα.
Ίσως βέβαια επιτέλους έχουμε καλή σκηνική παρουσία με τον Φωκά αλλά αν δεν σου δίνουν Φράγκα πώς στο καλό θα κάνεις παρουσία;
1. Το Requiem της Γαλλίας
2. Το Gravity της Κύπρου
Τώρα για την Demy...Οκ παντελώς εκτός κόνσεπτ. Ίσως για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ιδιαίτερα πιασάρικο ενώ θα μπορούσε να στοχεύσει ακριβώς εδώ. Έχει πολύ από Rise like a Phoenix και όλοι ξέρουμε ότι η επανάληψη στον συγκεκριμένο θεσμό, διαγωνισμό, έστω πανηγύρι δεν έχει καλά αποτελέσματα.
Ίσως βέβαια επιτέλους έχουμε καλή σκηνική παρουσία με τον Φωκά αλλά αν δεν σου δίνουν Φράγκα πώς στο καλό θα κάνεις παρουσία;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°332
Η Eurovision τέλειωσε η Πορτογαλία κέρδισε
ΠΟΙΟΣ τους ψήφισε; Τα αυτιά τους είχαν κάποιο θέμα ή εγώ έβλεπα άλλο πράγμα και στην υπόλοιπη Ευρώπη κάτι άλλο. Γιατί ευτυχώς φέτος δεν την είδα μόνος μου και όλος ο κόσμος τριγύρω μου αναρωτιόταν πώς στο καλό αυτό το τραγούδι βρέθηκε όχι μόνο στον τελικό, αλλά κέρδισε κιόλας. Ένας τραγουδιστής που ήταν λες και είχε σπασμού κάθε φορά που η κάμερα έκανε το λάθος να κάνει φόκους πάνω του που ήταν περισσότερο απαγγελία ποιήματος παρά τραγούδι και η επικοινωνία του με της νότες ήταν κάπου στο επίπεδο Παντελίδη, ας είναι καλά εκεί που είναι, κατάφερε να πάρει ψήφους... Ναι υπήρχαν πολύ καλύτερα τραγούδια, πολύ πιο δουλεμένα και σίγουρα η Πορτογαλία μπορεί να έπρεπε κάποτε να κερδίσει αλλά όχι με αυτό το... «τραγούδι»
ΠΟΙΟΣ τους ψήφισε; Τα αυτιά τους είχαν κάποιο θέμα ή εγώ έβλεπα άλλο πράγμα και στην υπόλοιπη Ευρώπη κάτι άλλο. Γιατί ευτυχώς φέτος δεν την είδα μόνος μου και όλος ο κόσμος τριγύρω μου αναρωτιόταν πώς στο καλό αυτό το τραγούδι βρέθηκε όχι μόνο στον τελικό, αλλά κέρδισε κιόλας. Ένας τραγουδιστής που ήταν λες και είχε σπασμού κάθε φορά που η κάμερα έκανε το λάθος να κάνει φόκους πάνω του που ήταν περισσότερο απαγγελία ποιήματος παρά τραγούδι και η επικοινωνία του με της νότες ήταν κάπου στο επίπεδο Παντελίδη, ας είναι καλά εκεί που είναι, κατάφερε να πάρει ψήφους... Ναι υπήρχαν πολύ καλύτερα τραγούδια, πολύ πιο δουλεμένα και σίγουρα η Πορτογαλία μπορεί να έπρεπε κάποτε να κερδίσει αλλά όχι με αυτό το... «τραγούδι»
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°333
Severus John Snape έγραψε:Η Eurovision τέλειωσε η Πορτογαλία κέρδισε
Ακριβώς αυτό. Πιο πολύ μου άρεσαν τα τραγούδια της Κύπρου, Ισραήλ, Αρμενία
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°334
Εμένα μου άρεσε η Γαλλία!
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°335
ειμαι με 2 ωρες υπνου και πολυ αναστατωμενη που κερδισε το ισραηλ. θα επιστρεψω την δευτερα με σχολια γιατι Α
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°336
Όποιος ψήφισε Ισραήλ τρώει αυτομάτως μπαν.
Το κακό, βέβαια, άρχισε όταν αποκλείστηκε η Ελλάδα. Μια φορά βγάλαμε και εμείς ένα τραγούδι της προκοπής και παν και μας κόβουν.
Τον δεύτερο ημιτελικό δεν τον είδα.
Για τελικό τώρα...νταξ, ο κόσμος έχει πρόβλημα. Αυτό.
Πάει και μου ψηφίζει το τσαπρ κοκο τσιπρ κιμονό και δεν ψηφίζει τη νέα J Lo, τη νέα Beyonce. Η Φουρέιρα βγήκε με εμφάνιση και τραγούδι νικήτριας. Πάνε οι διακοπές στην Κύπρο του χρόνου...
Εν τω μεταξύ, σε όλη τη διάρκεια της ανακοίνωσης των βαθμολογιών από τους κριτές, προδότες τους ανεβάζαμε, πουλημένους τους κατεβάζαμε. Με ποια λογική πας και δίνεις 12αρια στην Αυστρία, Γερμανία και Σουηδία. Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ τι τραγούδι είχαν οι τελευταίοι.
Αυτό που οι Big 5 περνάνε κατευθείαν τελικό πρέπει να σταματήσει.
Άλλες αξιοπρεπείς εμφανίσεις ήταν και αυτές της Εσθονίας, Τσεχίας, Μ.Βρετανίας, Ιταλίας, Ουκρανία και Σλοβενίας.
Γενικά, κάθε χρόνο και χειρότερα.
Το κακό, βέβαια, άρχισε όταν αποκλείστηκε η Ελλάδα. Μια φορά βγάλαμε και εμείς ένα τραγούδι της προκοπής και παν και μας κόβουν.
Τον δεύτερο ημιτελικό δεν τον είδα.
Για τελικό τώρα...νταξ, ο κόσμος έχει πρόβλημα. Αυτό.
Πάει και μου ψηφίζει το τσαπρ κοκο τσιπρ κιμονό και δεν ψηφίζει τη νέα J Lo, τη νέα Beyonce. Η Φουρέιρα βγήκε με εμφάνιση και τραγούδι νικήτριας. Πάνε οι διακοπές στην Κύπρο του χρόνου...
Εν τω μεταξύ, σε όλη τη διάρκεια της ανακοίνωσης των βαθμολογιών από τους κριτές, προδότες τους ανεβάζαμε, πουλημένους τους κατεβάζαμε. Με ποια λογική πας και δίνεις 12αρια στην Αυστρία, Γερμανία και Σουηδία. Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ τι τραγούδι είχαν οι τελευταίοι.
Αυτό που οι Big 5 περνάνε κατευθείαν τελικό πρέπει να σταματήσει.
Άλλες αξιοπρεπείς εμφανίσεις ήταν και αυτές της Εσθονίας, Τσεχίας, Μ.Βρετανίας, Ιταλίας, Ουκρανία και Σλοβενίας.
Γενικά, κάθε χρόνο και χειρότερα.
- Stuff and Thangs:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°337
I'm taking my Pikachu home φίλοι και φίλες
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°338
α ναι. αγγλια και γαλλια ειχαν πολυ καλα τραγουδια αλλα δεν βγηκαν τιποτα. Η γαλλια σε καποια φαση ειχε περασει στην πρωτη στηλη σιγουρα αλλα η αγγλια ολο στα τελευταια ηταν.
της γερμανιας το τραγουδι ηταν οκ αλλα λιγοτερο καλο απο της γαλλιας ας πουμε. της σουδιας και της αυστριας μου ειχαν φανει πολυ μεχ τραγουδια μεχρι την ανακοινωση των βαθμολογιων που ειχαν αρχισει να διακρινονται. αλλα μεταξυ μας 1000 φορες να εβγαινε η Αυστρια που βγηκε βαση των κριτων παρα το ισραηλ...
(κοιμηθηκα αλλες 2.5 ωρες και ειμαι ακομα συγχισμενη για το αποτελεσμα)
της γερμανιας το τραγουδι ηταν οκ αλλα λιγοτερο καλο απο της γαλλιας ας πουμε. της σουδιας και της αυστριας μου ειχαν φανει πολυ μεχ τραγουδια μεχρι την ανακοινωση των βαθμολογιων που ειχαν αρχισει να διακρινονται. αλλα μεταξυ μας 1000 φορες να εβγαινε η Αυστρια που βγηκε βαση των κριτων παρα το ισραηλ...
(κοιμηθηκα αλλες 2.5 ωρες και ειμαι ακομα συγχισμενη για το αποτελεσμα)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°339
Evie Frye έγραψε:
Τι στείλαμε;
Πιάνω γιατί άρεσε το τραγούδι του Ισραήλ από άποψη νοήματος, αλλά ήταν κακό. Και ελαφρώς γελοίο. Δεν σε παίρνει κανείς σοβαρά όταν θες να θίγεις ένα σοβαρό θέμα κάνοντας το κοτόπουλο.
Η Φουρέιρα ήταν θεά.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°340
Καταρχην cultural appropriation. Κατα δευτερον το τραγουδι ηταν κακο και υπηρχαν πολυ καλυτερα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°341
Εμένα το Toy μου άρεσε για το beat του .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°342
μωρεε ηταν πιασαρικο αλλα θεωρω λάθος για νικη
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°343
Να στείλουν του χρόνου κάνα apple pen. Ίδιας κατηγορίας είναι. Έτσι και αλλιώς, από το 2010 και μετά είναι διαγωνισμός καλύτερου meme.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°344
το ζιμπεν ζιμπεν αη ζβάι καλυτερο ηταν!
Note by Evie Frye: Sieben sieben eins zwei λέει. Θα μπει ο Γιάννης και θα φριξει
Note by Evie Frye: Sieben sieben eins zwei λέει. Θα μπει ο Γιάννης και θα φριξει
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°345
Cultural appropriation? Ποιο;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°346
σιριουσλι; ποιο αλλο θα μπορουσε;
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/eurovision-winner-netta-israel-latest-cultural-appropriation-japan-costume-a8349296.html
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/eurovision-winner-netta-israel-latest-cultural-appropriation-japan-costume-a8349296.html
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°347
Ααα σόρρυ, δεν το πολυέβλεπα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°348
Λοιπόν γεια σας! Sieben sieben Ai lyu lyu Sieben sieben Eins zwei
Ας πούμε όμως για την φετινή Eurovision. Η Ελλάδα αποκλείστηκε και καλά να πάθει γιατί με μια μπλε μούντζα δεν κάνεις δουλειά. ΟΚ να δεχτώ ότι είχες όραμα, να δεχτώ κ. Τερζή ότι είχες 4! προτάσεις... αλλά ρε κυρά μου... αφού ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν στα δίνουν γιατί δεν κάνεις ΝΤΟΥ, βγαίνεις στην σκηνή και λες ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ και παρουσιάζεις τους λόγους και αποχωρείς; Έτσι με το κεφάλι ψηλά... γιατί η μπούρδα που είπες μετά, ότι και καλά δεν ξέρεις τι έγινες πρώτη φορά πας... ε είναι λίγο κάπως.
Τώρα για τις επιτροπές... τι να πω... Ότι πιο άσχετο κυκλοφορεί στο μουσικό στερέωμα... Είναι δυνατόν να δίνουν βαθμούς στην Αυστρία και την Γερμανία... ή χειρότερα την Σουηδία με αυτό το φλούφι που δεν ξέρει τι είναι τα σιδεράκια...
Τώρα για την νίκη του Ισραήλ. Εγώ συμφωνώ πως δεν ήταν το καλύτερο τραγούδι αλλά μαζί με της Φουρέιρα το μοναδικό πραγματικά Eurovisionικό τραγούδι... Όπως έδειξε και ο κόσμος ήταν τα δύο καλύτερα τραγούδια. Επίσης της Ιταλίας μου άρεσε.
Τέλος να πω πως οι Big 5 + νικητής θα πρέπει να επανέλθουν στους Ημιτελικούς ειδικά όταν οι Big 5 πατώνουν τα τελευταία χρόνια στο televoting.
Ας πούμε όμως για την φετινή Eurovision. Η Ελλάδα αποκλείστηκε και καλά να πάθει γιατί με μια μπλε μούντζα δεν κάνεις δουλειά. ΟΚ να δεχτώ ότι είχες όραμα, να δεχτώ κ. Τερζή ότι είχες 4! προτάσεις... αλλά ρε κυρά μου... αφού ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν στα δίνουν γιατί δεν κάνεις ΝΤΟΥ, βγαίνεις στην σκηνή και λες ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ και παρουσιάζεις τους λόγους και αποχωρείς; Έτσι με το κεφάλι ψηλά... γιατί η μπούρδα που είπες μετά, ότι και καλά δεν ξέρεις τι έγινες πρώτη φορά πας... ε είναι λίγο κάπως.
Τώρα για τις επιτροπές... τι να πω... Ότι πιο άσχετο κυκλοφορεί στο μουσικό στερέωμα... Είναι δυνατόν να δίνουν βαθμούς στην Αυστρία και την Γερμανία... ή χειρότερα την Σουηδία με αυτό το φλούφι που δεν ξέρει τι είναι τα σιδεράκια...
Τώρα για την νίκη του Ισραήλ. Εγώ συμφωνώ πως δεν ήταν το καλύτερο τραγούδι αλλά μαζί με της Φουρέιρα το μοναδικό πραγματικά Eurovisionικό τραγούδι... Όπως έδειξε και ο κόσμος ήταν τα δύο καλύτερα τραγούδια. Επίσης της Ιταλίας μου άρεσε.
Τέλος να πω πως οι Big 5 + νικητής θα πρέπει να επανέλθουν στους Ημιτελικούς ειδικά όταν οι Big 5 πατώνουν τα τελευταία χρόνια στο televoting.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°349
Σε όσα είπε σχετικά με τον τελικό (δεν είδα ημιτελικούς για να ξέρω τι παίχτηκε με το τραγούδι της Ελλάδας, δεν το έχω ακούσει καν) θα συμφωνήσω με τον Γιάννη^. Και μένα μου άρεσε της Ιταλίας.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°350
της γαλλιας δεν σας αρεσε; εμενα απο αυτα που περασαν κατευθειαν στον τελικο μου αρεσαν πολυ της γαλλιας και της αγγλιας
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................