Αντιπαθω τη Eurovision οπως προβαλλεται στην Ελλαδα. Σε καμια αλλη χωρα της Ευρωπης δεν γινεται τετοιος πανικος για το ποιος θα παει, τι θα πει, τι θα φοραει πεντε μηνες πριν και γιατι νικησε, γιατι δεν νικησε, ποιοι αλληλοψηφιζονται πεντε μηνες μετα. Επισης πιστευω οτι τα τραγουδια θα επρεπε να ειναι γραμμενα στη γλωσσα της χωρας και οχι στα αγγλικα. Οσο για το αν επρεπε να παρουμε μερος φετος, δεν ειμαι σιγουρη... παντως χαιρομαι που δεν ασχολουνται οι εκπομπες με την ιδια εκταση που ασχολουνταν παλιοτερα...
Μετακινειται στον 'Κοσμο των Αλλοκοτων Αδερφων' για να μπορουμε να μιλησουμε και για τραγουδια κτλ.
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ηλικία : 27 Location : στον κοσμο μου(μαζι με τον EDWARD!!!!) Ημερομηνία εγγραφής : 14/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Today's thought: μηπως η ζωη ειναι ενα ονειρο απο συννεφα και εμεις πεταμε πανω της λεγοντας πως αυτο που ζουμε ειναι η χαρα???
μου αρεσει η eurovision και συνηθως πεφτει την ημερα που κανω την γιορτη μου!!!
ερωτησεις κρισεως: 1)που την βρισκει ο κοσμος ολη αυτη την βλακεια??? 2)γιατι ολοι οι βλακες μαζευτηκαν στη γη???αλλοι πλανητες σε ολο το συμπαν δεν υπαρχουν???
Ι LIKE JUSTIN BIEBER!!!I LOVE ROBERT PATTINSON!!!I ADORE EDWARD CULLEN!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Εγώ δεν ασχολούμαι, οκ, ίσως ακούσω κανά κομμάτι στην τύχη αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 06 λόγω Lordi :P Βασικά το θεωρώ εντελώς mainstream και σικέ κατάσταση οπότε δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Hecate έγραψε:Αντιπαθω τη Eurovision οπως προβαλλεται στην Ελλαδα. Σε καμια αλλη χωρα της Ευρωπης δεν γινεται τετοιος πανικος για το ποιος θα παει, τι θα πει, τι θα φοραει πεντε μηνες πριν και γιατι νικησε, γιατι δεν νικησε, ποιοι αλληλοψηφιζονται πεντε μηνες μετα. Επισης πιστευω οτι τα τραγουδια θα επρεπε να ειναι γραμμενα στη γλωσσα της χωρας και οχι στα αγγλικα. Οσο για το αν επρεπε να παρουμε μερος φετος, δεν ειμαι σιγουρη... παντως χαιρομαι που δεν ασχολουνται οι εκπομπες με την ιδια εκταση που ασχολουνταν παλιοτερα...
Μετακινειται στον 'Κοσμο των Αλλοκοτων Αδερφων' για να μπορουμε να μιλησουμε και για τραγουδια κτλ.
θα συμφωνισω απολυτα ξεφτιλα εχει καταντισει εδω στην ελλαδα.....αντι να το δουνε σαν μια γιορτη να το διασκεδασουνε και να προωθησουνε την ελλαδα και την ελληνικη γλωσσα....ασχολουντε ποιο πολυ με κουτσομπολιο....
Εγω την παρακολουθω. Βεβαια τις περισσοτερες φορες ελαχιστα ειναι τα τραγουδια που μου αρεσουν και αυτα συνηθως δεν περνανε και στον τελικο :P Απο την μια πιστευω οτι βοηθαει ο αγγλικος στιχος καθως ολοι καταλαβαινουμε τι λεει ενα τραγουδι. Απ'την αλλη καλο θα ηταν καθε μια χωρα να πηγαινει με την δικια του γλωσσα ωστε να αντιλιφθουμε και την μουσικη κουλτουρα αλλη και γλωσσα των αλλων χορων :P Φυσικα ουτε εμενα μου αρεσει που το κανουν τοσο κουτσομπολιστικο τ'ολο ζητημα. Και ειδικα τις τελευταιες χρονιες χωρες προκειμενου να κερδισουν στελνουν τραγουδια που μονο ωραια δεν ειναι
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Ειναι απλως μια ευκαιρια να μαζευτουμε παρεα και να γελασουμε.Λιγο γελιο,λιγα σουβλακια και γιουροβιζιον....
Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει ολα τα τραγουδια να ειναι τοσο παλιομοδιτικα και κιτσ...χαθηκε ο κοσμος να γραψουν κατι πιο της προκοπης,οπως το περσινο νικητηριο?Εμενα παντως μου αρεσε πολυ...
οσο για τη πορωση που υπαρχει εδω στην Ελλαδα με τα καναλια...απλα μια παρακληση... Πυροβοληστε σας παρακαλω αυτη την αμορφωτη που αυτοαποκαλειται δημοσιογραφος,τη Σουλιωτη.Γενικα ειναι μια εκνευριστικη ανοητη..αλλα ειδικα οταν εχουμε γιουροβιζιον τα παιζει...
Πωπω Ελίζα αυτό το τόπικ σκεφτόμουν να το ανοίξω χτες ! Δε μου πολυαρέσει η Γιουροβίζιον, και τα τραγούδια τα μισα είναι ίδια( ) και βαριέμαι. Τρελαίνομαι για τη στιγμή της βαθμολογίας που μετράω δωδεκάρια Αντιπαθώ το τεράστιο πανηγυράκι που κάνουμε στην Ελλάδα πριν και μετά τη Γιουροβίζιον...Σιγα το θέμα.
Παρ όλα αυτά την παρακολουθώ κάθε χρόνο γτ έχω μια φίλη που έχει πόρωση , και μαζεύει και όλα τα συλλεκτικά CD ! Χτες στον ημιτελικό μου άρεσαν η Μάλτα, η οποία δεν περασε ( )
Και η ποστογαλία που πέρασε: (ήταν μια με ροζ χάντρες που κρέμονταν χτες : )
ηηταν το βελγιο και εμενα μου αρεσε αυτος επισης μου αρεσε η μαλτα η αλβανια και η σερβια και μια αλλη χωρα δν την θυμαμαι αλλα υπαρχαν κατι σαν δεντρα θυμαμαι και οτι αφορα με το πως βλεπω την γιουροβιζιον συμφωνω με την FLEUR258 και την ΑΦΡΟ μο νο που εγω την παρακολουθω αλλα οχι φανατικα
Lost and insecure You found me, you found me Lying on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you, where were you? Just a little late You found me...
Αριθμός μηνυμάτων : 5006 Ηλικία : 144 Location : On The Edge Of The Night Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
Αριθμός μηνυμάτων : 12534 Ηλικία : 1011 Location : Πουθενά δηλαδή παντού!!!! <3 Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
Εμένα μ' αρέσουν οι Ιρλανδοί. Ο_Ο Το μαλλί τους βασικά. Η Γερμανία δε μου αρέσει καθόλου. Τα άλλα τραγούδια δεν τα 'χω ακούσει. Στον πρώτο ημιτελικό διάβαζα και στον δεύτερο έβλεπα Αστερίξ και Οβελίξ. xD
Εμένα μ' αρέσει που χοροπηδάνε και τραγουδάνε για κραγιόν. Μαζί με το μαλλί της Σγουάρτζκοφ, είναι ο πιο τέλειος συνδιασμός έβα.
Η Σουηδία είναι αισχρή. Παινιχρή, άθλια, υπό του μηδενός.
Η Λιθουανία είναι η αγαπημένη μου. Συζήτηση με τον πατέρα μου: "Φαντάσου... Βρίσκονται στη Γερμανία και έχουν πιάνο Κινέζικης ή Κορεάτικης εταιρείας όταν η χώρα τους έχω το καλύτερο σύστημα στο πιάνο. Kawai είναι το πιάνο" "Ιαπωνικά είναι μπαμπά. Το Kawai είναι το γλυκό και το Kowai τρομακτικό. " *με κοιτάζει περίεργα* *αρχίζει και γελάει* "Είδες που μου κάνουν καλό τα anime? "