Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Και γω το ένιωσα αυτό, ότι η τέταρτη και γενικά οι άλλες σίζονς ήταν καλύτερες από την πέμπτη. Τα έβλεπα και μαζεμένα και είχα μπει πολύ σε αυτόν τον κόσμο. Τέλος πάντων, ο Μέρλιν θα μας λείψει
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Καταρχην, ηθελα μια μονομαχια Μοργκανας-Μερλιν, με την Μοργκανα να ξερει ποιον αντιμετωπιζει. Ενταξει, μπορει να τον εβρισα λιγο τον Μορντρεντ στο επισοδειο που αποκαλυψε ποιος ηταν ο Εμρις, αλλα η αληθεια ηταν οτι καιρος ηταν και αργησε κιολας. Ηθελα παραπανω κοντρα Μερλιν-Μοργκανα. Και αυτο που περιμενα περισσοτερο απ'ολα -την αντιδραση του Αρθουρου οταν θα μαθαινε οτι ο Μερλιν ηταν μαγος- το κανανε τοσο... λιγο! Τι μας τον πεθανανε αμεσως μολις το εμαθε? Γιατι δεν αποκατασταθηκε η μαγεια στο Καμελοτ επισημα? 5 σεζον τσαμπα περιμεναμε?
Και
Σπόιλερ:
φορτηγο ηταν αυτο στο τελος ή καναν πουλακια τα ματια μου?
Τελοσπαντων, γενικα ομως η σειρα μου αρεσε. Και μενα θα μου λειψει. Ειδικα τα επισοδεια με τον Μερλιν να κανει τον γερο.
Ω ναι , ήρθα να αναστήσω το τόπικ, Κοριστούδια, κοπελούδες (κι αγόρια γιατί όχι ) Για μαζευτείτε γιατί έχω κάποιες απορίες, επειδή πάει πολύς καιρός που είδα τις δυο πρώτες σεζόν απ'την τηλεόραση και τελειώνοντας την 3η (ξεκινώντας την 4η απόψε) κατάλαβα ότι κάποια επ. απ'την 3η τα είχα ξαναδεί κάποια στιγμή στο παρελθόν... Δεν καταλαβαίνω αυτή η Μοργκάνα από που κι ως που είναι αδελφή με την Μοργκόουζ , πως γίνεται αυτό; Ποια η συγγένεια; Να έχει άραγε και με τον Μόρντρεντ; Χμ δεν θα μου κάνει εντύπωση αλλά το περιμένω κι αυτό... Τις εντυπώσεις μου για τους χαρακτήρες νομίζω τις έχω εκφράσει σε άλλο ποστ αλλά τελειώνοντας και την 4η σεζόν μπορεί να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για εκείνους. Μέχρι στιγμής έχω να πω τούτο: The men of Camelot are so damn HOT ! ! ! Με πρώτον πρώτον βεβαίως τον Sir Gawain στη λίστα μου (ειλικρινά αυτό δεν το περίμενα ), δεύτερο τον Lancelot, (αισχροί μόνο σε 2-3 επ. τον απολαμβάνω έλεος ), ε τρίτος ο Αρθούρος, και τελευταίος ο Μέρλιν που εύχομαι στα επόμενα επ. να πάρει λίγο βάρος ακόμα ο κακομοίρης, σαν καυσόξυλο έχει γίνει... μία έτσι να του κάνεις θα πέσει κάτω, ή μάλλον θα τον πάρει ο αέρας
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
από Immortality Dumbledore Τρι Ιουλ 16, 2013 11:26 pm
Αχ και ειπα δε θα ξαναπερασω απο δω. Δε το πιστευω οτι τελειωσε!!
Λοιπον Νατ. Η Μοργκανα ειναι η υιοθετημενη κορη του Gorlois και η φυσικη κορη της Vivienne. Επισης η Μοργκοουζ ειναι η κανονικη κορη του Gorlois και της Vivienne. Αρα λοιπον ειναι ετεροθαλης αδερφες.
Τωρα για Μορντρεντ θα δεις. Επισης ο Gawain ειναι στην πραγματικοτητα μοντελο! Θεος δεν αντιλεγω:P
από Mirabelle Salvatore Τετ Ιουλ 17, 2013 12:02 am
^Μου φαίνεται ότι πρέπει να κοιτάξω (σύμφωνα με την σειρά πάντα) το γενεαλογικό δέντρο της Μοργκάνα, είπα κι εγώ τέτοιο μίσος για τον Ούθερ η Μοργκόουζ θα μου πεις οι πάντες τον μισούν αυτόν εκεί μέσα...
Αχ άσε Αθανασώ μου κι έλεγα να μείνω στον Prince Dastan/aka Jake Gyllenhall αλλά δεν μπορώ, αυτόν ονειρεύομαι κάθε βράδυ τώρα στον ύπνο μου, και το χειρότερο είναι πως δεν έχει παίξει κάπου άλλου να τον απολαύσω
Οκ, θα επανέλθω με περαιτέρω σχόλια, μόλις 'ρουφήξω ' και την 4η σεζόν. Ρε ήμαρτον μ'αρέσει ο Gawain περισσότερο απ'τον Lancelot, κι είναι κι Ιρλανδός εκτός από μοντέλο, αυτό που το πας;!
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Ας σχολιάσω για άλλη μια φορά εδώ όχι μόνο για να αναβιώσω/αναστήσω το τόπικ αλλά και για να δηλώσω επίσης πως ξεκίνησα απ'την αρχή τη σειρά , βλέποντας την σε συνδυασμό με τους Βοργίες , ούτως ώστε όταν τελειώσουν οι Βοργίες να μείνει ο Μέρλιν στο τέλος (λόγω κολλήματος όπως βλέπετε σε ύπο και άβαταρ) σε συνδυασμό με άλλο κόλλημα που προέκυψε πρόσφατα , ακούει στο όνομα Juan Borgia ... Θεέ μου έχω τρελαθεί αυτήν την περίοδο , σφίξαν κι οι ζέστες, έχω λιώσει μιλάμε, τέλος πάντων για να επανέλθω έχω να πω ,
Σπόιλερ:
Ότι έχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου με την 1η σεζόν, τώρα βρίσκομαι στα μισά της 2ης , και θα επαναλάβω ξανά και την 3η μέχρι να φτάσω στην 4η και την 5η όπου θα χαίρομαι την χαρά της ζωής περισσότερο (ύπο και άβαταρ) μέχρι το ύστατο τέλος/αντίο της, επίσης έχω σποιλιεραστεί πολύ άγρια για την συνέχεια και τραβάω τα μαλλιά μου!! Και τέλος δεν μπορώ να καταλάβω , πως μια σειρά , με άπειρες δόσεις γέλιου είναι δυνατόν να έχει ένα τόσο οδυνηρό/σπαξιδιάρικο τέλος;;;!!! οκ μου σκοτώνεις τον Αρθούρο, μου σκοτώνεις τον Λάνσελοτ, μου σκοτώνεις την θεά 'Φάτα Μοργκάνα' αλλά ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΆΡΙ GAWAIN ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΆΣΗ 'I FAILED' ????!!!! Ε ΌΧΙ ΡΕ ΒΛΆΚΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΆΦΕ , ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ, ΉΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ !!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Θα συμφωνήσω ακόμα κι σε αυτό αγαπητή μου, λυπήθηκα πολύ που την ξεκάνανε κι αυτήν γιατί στην αρχή ήταν τόσο αθώα και γλυκιά, φοβόταν μην πάθει τπτ εξαιτίας της μαγείας της... Και ξαφνικά δλδ την βλέπουμε να στρέφεται ενάντια στον πατέρα (Ούθερ) μόνο και μόνο λόγω της ετεροθαλούς αδελφής της, δλδ την Γκουέν φίλη της δεν την σκέφτηκε καθόλου; τον Αρθούρο που μεγάλωσαν μαζί; Τον Μέρλιν (οκ την δηλητηρίασε αλλά ότι έκανε το έκανε για το καλό του βασιλείου) που ήταν φίλοι, βοήθησαν αμέτρητες φορές ο ένας τον άλλον; what the hell δλδ ?! Τι τέλος ήταν τούτο?!... !!! κι όχι μόνο αυτό , αλλά μου 'σκοτώνεις ' την μισή στρογγυλή τράπεζα, με όλα τα μανάρια εκεί μέσα!!! WHAT THE FUCK ΔΛΔ!!! δεν μπορώ βρε Αθανασώ , έχω νευριάσει πολύ τώρα... Άσχετο, ο Ντάτλις ήταν ο Γκίλι σε ένα επ. του 3ου κύκλου που έπαιξε , σωστά; χρησιμοποιούσε κι αυτός μαγεία ναι; τελικά και ποιος δεν έχει περάσει απ'τον Μέρλιν, όλοι μεγάλοι μάγοι/ηθοποιοί Αχ Gawain Φαντάσου απ'τον πόνο μου και την απελπισία μου έχω ξεκινήσει να γράφω σχετικό fanfiction:Ρ
Και να μαι πάλι εδώ, όχι μόνο για να κάνω τα σχολιανά μου, αλλά για τον συνηθισμένο μου εξάψαλμο/λογύδριο γιατί μπορεί το σίριαλ να είναι καλό, οκ, όμως ΜΠΆΖΕΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ! θα μου πεις δικό τους σίριαλ, σεναριογράφοι είναι ότι τους κατεβαίνει σε αυτό το μυλό που αλλιώς λέγεται κι άχυρο, γράφουν και παρουσιάζουν, αλλά ας κοιτάξουν και καμιά wiki pedia, κανά Αρθουριανό κύκλο γιατί εγώ σε λίγο θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου. Ας το πάρουμε όμως το εργάκι απ'την αρχή του μέχρι εκεί που το έχω φτάσει...
Σπόιλερ:
Τελειώνοντας την 1η σεζόν όπως έχω πει λίγο και πιο πάνω, ξεράθηκα στο γέλιο, εντάξει τρόμαξα λίγο με τον Γάιο στο τέλος, αλλά ο θεραπευτής εν τέλει την σκαπούλαρε, φυσικό, κάποιος πρέπει να γιατρεύει τους αρρώστους εκεί μέσα, τον χρειαζόμαστε, να δασκαλεύει και τον μικρό Μέρλιν, άσε που είναι και συμπαθητικούλης. Ευχαριστήθηκα την εμφάνιση της ηθοποιού (μου διαφεύγει το όνομα της) εκείνης που έκανε την Νίμουε, κρίμα που την ξέκαναν αμέσως, έπρεπε να μείνει λίγα επ. ακόμα. Στο ενδιάμεσο της 2ης σεζόν αρχίζουν τα πρωτοβρόχια καθότι έχουμε την πρώτη αθώα κι άδικη απώλεια στο σίριαλ, εκείνης της Φρέγια, όπως έχει πει κι κάποιο παιδί στο youtube δεν είναι τυχαίο που δεν ερωτεύτηκε ξανά μέσα στη σειρά, (τλχστν έτσι το ήθελαν οι καταραμμένοι οι σεναριογράφοι), πάντως όπως είπε κι η ίδια ξεπληρώνει την χάρη προς τον γλυκούλη μάγο. Στο τέλος της 3ης σεζόν την ξαναβλέπουμε ως Κυρά της Λίμνης η οποία παραδίδει το Εξκάλιμπερ στον Μέρλιν , οπότε αυτό είναι κάπως καθησυχαστικό αν όχι ικανοποιητικό. Τα δάκρυα συνεχίζονται στο τέλος της 2ης σεζόν καθότι έχουμε τον θάνατο ενός Δρακοάρχοντα και πατέρα του Μέρλιν, κάτσε ρε φίλε, τι μου σκοτώνεις τον άνθρωπο ακόμα δεν πρόλαβε να τον χαρεί το παιδί... Έλεος δλδ, εν πάσι περιπτώσει έτσι το θέλησαν ξανά οι σεναριογράφοι. Στις αρχές της 3ης σεζόν παρόλο που χαίρομαι με την είσοδο του αγαπημένου μου ιππότη αρχίζω και τραβώ τις τρίχες του κρανίου διότι η ιστορία μπάζει από παντού στην κυριολεξία!! Τι μου το βάζεις το μανάρι μου ορφανό, χωρίς τον ήλιο μοίρα απ'την στιγμή που είναι πρίγκιπας κι ο ίδιος, γιος του βασιλιά Λοθ του Λόθιαν του Όρκνευ με τρία ακόμα αδέλφια στο ενεργητικό του (άσχετα αν θέλουν να του φάνε τον θρόνο ή όχι) , έχουμε λοιπόν Άγκραβέιν,(που μου είχαν την φαεινή ιδέα οι βλάκες να δώσουν το όνομα αυτό για τον αδελφό της Ικρέιν και θείο του Αρθούρο, καταρχήν η Ιγκρέιν δεν είχε καν αδελφό κι αν ήθελαν τόσο πολύ να δώσουν κάποιο όνομα ας έδιναν κάποιο άλλο, όχι τον μεγαλύτερο αδελφό του Γκάγουειν), Γκάρεθ, Γκάχερις, και Γκάγουειν. Καλά την μάνα την αφήνουμε απέξω δεν είναι της παρούσης, (Μοργκόουζ-Άννα κι όλα τα συναφή , τα κάνανε κι εκεί οι σεναριογράφοι ρόδιο). Επίσης πριγκιπική είναι κι η καταγωγή του Πέρσιβαλ καθότι είναι υιός του βασιλιά Πέλλινορ, οπότε ένα ακόμα ορφανό που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, μα καλά είμαστε με τα καλά μας;! Προφανώς κι Ό-Χ-Ι Σερ Λεόν = τι εννοεί ο ποιητής εδώ; Σεν Λεόντεγρανς (αν κι λίγο αδύνατον , ως πατέρα της Γκούινεβιρ {άλλο κάρο με πατάτες κι αυτό επίσης , αλλά δεν προτίθεμαι να το αναλύσω}, Σερ Λάινονελ, γιατί εγώ Σερ Λεόν μέσα στον κύκλο των ιπποτών δεν βλέπω. Ακόμα υπάρχει ένας Έλιαν ο Λευκός, τώρα κατά πόσο αυτός ήταν αδελφός της Γκουέν κι μαύρος θα σας γελάω, εγώ πάντως συνεχίζω να τραβώ τις τρίχες μου με συγχωρείτε. Και φτάνουμε στο σημείο αυτό προς το τέλος της 3ης με αρχές της 4ης σεζόν όπου έχουμε την καταρράκωση του Ούθερ (λόγω προδοσίας της 'αγαπητής' κορούλας του που κακό ψόφο να'χει κι αυτή, αν και πολύ καλή στον ρόλο της βέβαια) αλλά και την ανέλιξη της Μοργκάνα και την απόφασή της να ταχθεί με το μέρος των σκοτεινών μάγων καθότι κι η ετεροθαλής αδελφή Μοργκόουζ αυτήν εξυπηρετεί, έχοντας αθεράπευτο μίσος για τον Ούθερ. Και σιγά σιγά φτάνουμε στο 4χ02 όπου εγώ αρχίζω να ουρλιάζω, ΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΏΝΕΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΣΤΑ ΚΑΛΆ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΈΝΟΥ;;;!!!!! Ήμαρτον μόνο σε 5 επ. εμφανίστηκε όλα κι όλα κι εσείς το ξεπαστρεύεται αμέσως για να το αναστήσετε με ένα ηλίθιο σενάριο στο 4χ09 για να υπηρετήσει την Λαίδη "έχω ντυθεί στα μαύρα γιατί έτσι μου αρέσει" δλδ ΉΜΑΡΤΟΝ και ελέησον κι σώσον ημάς! Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου;! (Αφήστε ξέρω τι θα δω) Καλά να μην συζητήσουμε την καταγωγή του Λάνσελοτ, άλλο ένα ορφανό στα σχέδια των παραγωγών της σειράς. Δλδ εμείς τους ιππότες του σπέρνουμε από δω κι από εκεί... λες και φύτρωσαν δλδ, δεν έχουν βασιλική καταγωγή. Φτου σας ρε!!! 4χ12&4χ13 ποιος ΑΧΡΗΣΤΟΣ , ΑΝΙΚΑΝΟΣ , ΗΛΙΘΙΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ σκέφτηκε αυτό το ship ;;;!!!!
δλδ συγγνώμη , εμένα θέλετε να με καταντήσετε καρδιακιά με αυτά που βλέπω;;!!! οκ όπως θέλετε , δεν θα επεκταθώ περισσότερο... Μόλις τελείωσα την 4η σεζόν κι έχω πολλά νεύρα, και που είμαι ακόμα , δεν έχω δει τπτ, δεν έχω κλάψει όσο πρέπει να κλάψω, απλά κάνω υπομονή και συνεχίζω την 6η σεζόν γραπτώς απ'τον θάνατο του Αρθούρου και μετά, χωρίς λεωφορεία, χωρίς γερασμένο Μέρλιν χωρίς τπτ απ'όλες αυτές τις ανοησίες που πρόβαλε το bbc, (το οποίο θα το παρακαλούσα αν ξανακάνει σειρά ανάλογου τύπου να έχει να δείξει κι λίγο αιματάκι δεν βλάπτει, μας έχει γίνει απαραίτητο τώρα τελευταία) και με μια Γκούινεβιρ που αρμόζει στην ιστορία του Αρθούρου, κι όχι μαύρη, λες κι μας ήρθε απ'την Αφρική! Ήμαρτον κι έλεος!!! Πάντως , παρ'όλα αυτά τέλος πάντων, αναγνωρίζω ένα πράγμα τίτλοι αρχής για την 4η σεζόν έπρεπε να είναι τούτοι εδώ:
Θα επανέλθω, ο επίλογος του θρήνου, δεν έχει γραφτεί ακόμα...
^αφού μόνη μου σχολιάζω (εγώ φταίω που το βλέπω καθυστερημένα , καλοκαιριάτικα, έχουν πάει όλοι διακοπές και μιλάω μόνη μου, ) βλέπω τα παράξενα κι έρχομαι εδώ και εκτονώνομαι, όταν θα τελειώσω και την 5η σεζόν να δεις τι έχει να γίνει ,όχι 15 , 20 σελ και βάλε... (καλά αστειεύομαι, με τέτοιο σοκ που θα έχω υποστεί που όρεξη για γράψιμο )
Όντως πολύ όμορφη ηθοποιός αν και κακιά, γιατί;;;!! Άστην εκεί 2 σεζόν ακόμα, σε κάτι θα μας χρησίμευε ,,, έλεος... κρίμα...
Καμία δικαιολογία, δεν ακούω τίποτα, το παιδί είχε 3 αδέλφια κι ήταν γιος βασιλιά, κατευθείαν έπρεπε να τον χρίσουν ιππότη με τέτοια καταγωγή, έλεος, ! Μου το βγάλαν το μανάρι μου ορφανό και ρακένδυτο όπως και τόσους άλλους εκεί μέσα, ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ ! Δεν έχω τπτ άλλο να πω πάνω σε αυτό
Nταξει το ότι είδα το 1ο επεισόδιο και πωρώθηκα ..
Κάτι λίγα :
Θάνατος στην παλιόγρια-μάγισσα.. Ηταν kind of αστεία όταν ήταν μέσα στις πανέμορφες τουαλέτες και βλέπες απο τους καθρέφτες αυτην την αγριόφατσα με σκιάζε καθε φορά αλλά στα τελός το υπερ-ευχαρηστιθηκά έκει που της έριξε το πράμα από το ταβάνι στο κεφάλι.. Αλλά εκεί που παραλίγο να σκοτώσει τον Αρθουρο μου καπήκε λιγο το αιματάκι .. Ο Μερλιν είναι οκ μεχρι στιγμής τον ψιλοκαταλάβαινω δεν μπορω να καταλάβω την ανάγκη του να δείξει εις δειπλουν το πόσο άντρας είναι αλλά οκ. Α τον σιπάρω απίστευτα με την Γκουέν .. Εκεί που ήταν με τον δρακο μου φάνηκε λίγο κάπως που μιλούσε κατά τα άλλα καλός και το χει με τι μαγεία . Ο Αρθούρος θρασύδειλο τον κόβω όπως είπε και η Γκουέν λίγο τον είδαμε στο επεισόδιο οπότε δεν έχω κατι άλλο να πω. Ο Γαιλ πολύ συμπαθητικός και χαίρομαι που καταλάβαινει τον Μερλίν και του έδωσε και το βιβλίο.. Πολύ λογικός και καλός αυτα .. Η Μοργκάνα είναι καρακουκλάρα και έτσι είναι πολύ ευαισθητούλα όμως θα την ήθελα πιο δυναμική αν και έχει κάποια αυτοπεποίθηση. Ο Βασηλίας να πα να πέσει απο κανα γκρεμό ρε φιλέ πολύ σπατικός ότι γουστάρει κάνει ..
Ignotus Peverell έγραψε:Nταξει το ότι είδα το 1ο επεισόδιο και πωρώθηκα ..
Κάτι λίγα :
Θάνατος στην παλιόγρια-μάγισσα.. Ηταν kind of αστεία όταν ήταν μέσα στις πανέμορφες τουαλέτες και βλέπες απο τους καθρέφτες αυτην την αγριόφατσα με σκιάζε καθε φορά αλλά στα τελός το υπερ-ευχαρηστιθηκά έκει που της έριξε το πράμα από το ταβάνι στο κεφάλι.. Αλλά εκεί που παραλίγο να σκοτώσει τον Αρθουρο μου καπήκε λιγο το αιματάκι .. Ο Μερλιν είναι οκ μεχρι στιγμής τον ψιλοκαταλάβαινω δεν μπορω να καταλάβω την ανάγκη του να δείξει εις δειπλουν το πόσο άντρας είναι αλλά οκ. Α τον σιπάρω απίστευτα με την Γκουέν .. Εκεί που ήταν με τον δρακο μου φάνηκε λίγο κάπως που μιλούσε κατά τα άλλα καλός και το χει με τι μαγεία . Ο Αρθούρος θρασύδειλο τον κόβω όπως είπε και η Γκουέν λίγο τον είδαμε στο επεισόδιο οπότε δεν έχω κατι άλλο να πω. Ο Γαιλ πολύ συμπαθητικός και χαίρομαι που καταλάβαινει τον Μερλίν και του έδωσε και το βιβλίο.. Πολύ λογικός και καλός αυτα .. Η Μοργκάνα είναι καρακουκλάρα και έτσι είναι πολύ ευαισθητούλα όμως θα την ήθελα πιο δυναμική αν και έχει κάποια αυτοπεποίθηση. Ο Βασηλίας να πα να πέσει απο κανα γκρεμό ρε φιλέ πολύ σπατικός ότι γουστάρει κάνει ..