Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
εγώ το δα απ το δεύτερο επεισόδιο καλούλι είναι βεβαία εγώ είχα καλομάθει με της charmed άλλα ότι έχει να κάνει με χόκους πόκους και τα συναφή εμένα μ αρέσουν και φυσικά τίποτα μα τίποτα δεν συγκρίνεται με το Χάρυ πότερ που είναι ένας ολοκληρωμένος κόσμος μαγείας
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Αριθμός μηνυμάτων : 2455 Ηλικία : 29 Location : alex/polis Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει...
Είδα τον Μέρλιν σήμερα. Τι μανάρι ο Αρθούρος! Τι κούτσικος ο Μέρλιν! Βέβαια με το καπέλο που φορούσε, τόνιζαν τα αυτιά του. Θεά η Μόργκαν! Σκύλα η άλλη. :@:
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Dan_Liza έγραψε:Είδα τον Μέρλιν σήμερα. Τι μανάρι ο Αρθούρος! Τι κούτσικος ο Μέρλιν! Βέβαια με το καπέλο που φορούσε, τόνιζαν τα αυτιά του. Θεά η Μόργκαν! Σκύλα η άλλη. :@:
Η Μοργκαν ειναι η καλη ετσι?
Συμφωνωωωωωωωωω Αγαπαμε Αρθουρο Τι κουκλος!!! Ειναι και ξανθουλης
Εχω δει 2 επισοδεια. Το ενα ηταν εκεινο με το δηλιτιριο. Μας ειχαν σκασει μεχρι να του πανε το λουλουδι! Αυτη η μαυρουλα-δεν θυμαμαι ονομα-δεν μου αρεσει :P Ειναι σπαστικια-χαζοχαρουμενη συνεχεια :P Ο βασιλιας ειναι Ο ξεροκεφλος Ο αλλος ο παππουλης ειναι πολυ συμπαθητικος
Το ειδα και εχθες.... Και ο Λανσελοτ κουκλος Κριμα που εφυγε
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...