Sylvie τι εννοεις δεν ηθελες να ξεκολησεις απο την τηλεοραση? Μιλας για το φιλι Γκουεν-Αρθουρ ? Εγω παντως σ'ολη αυτη την σκηνη εβριζα την Γκουεν : Και γενικα σ'ολο το επισοδειο : . Γενικα το σημερινο δεν μου πολυαρεσε Πολυ ρομαντζο με Αρθουρ και Γκουεν ειχε
Ειδα λιγο και στο youtube το επομενο που παιζει και η Μοργκανα Το αγαπησα
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
O Colin Morgan ( Merlin ) ειναι παρα πολυ ΘΕΟΣ !!! Ειναι ο πιο γ@μ@τος στην σειρα !!! Επισης ο Αρθουρος εξαιρετικα πολυ καλος και πολυ συμπαθης ! Μου αρεσει εξησου και ο Γκαιος ο γιατρος, ιδιως στο επεισοδιο που πηγαν να το εκτελεσουν δηθεν για μαγια εδωσε ρεσιταλ !!! Η Γκουεν εχει παρα πολυ πλακα, αχχΧΑχχχαΧΧΑΧ ! Μ αρεσει... Η Μοργκανα βλεπουμε αναπτυσει τις δυναμεις τις, και ωραια γυναικα επισης !! ΑΑΑΑ ξεχασα και τον Ουθερ, πολυ τον παω , σοβαρος, και αλαζονας ταυτοχρονα, αλλα πολυ πορωτικος στον ρολο του , και γενικοτερα σαν ηθοποιος και του παει αψογα αυτο το στιλ.
Παντος οι 2 που κανουν την διαφορα στην σειρα ειναι ο Merlin και ο Αρθουρος !!! Πολλες φορες σκαω στα γελια με αυτους τους 2, οταν τσακονονται, χασκογελασει ο ενας με τον αλλον, και συμπαθειουνται επισης παρα πολυ. Αλλα για μενα ο αγαπημενος μου ειναι ο Colin Morgan !!!
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Sylvie τι εννοεις δεν ηθελες να ξεκολησεις απο την τηλεοραση? Μιλας για το φιλι Γκουεν-Αρθουρ ? Εγω παντως σ'ολη αυτη την σκηνη εβριζα την Γκουεν : Και γενικα σ'ολο το επισοδειο : . Γενικα το σημερινο δεν μου πολυαρεσε Πολυ ρομαντζο με Αρθουρ και Γκουεν ειχε
Εννοώ ότι πέζαμε παιχνίδι ερωτήσεων και ήταν η σειρά μου να απαντήσω και εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την μονομαχία μετά το φιλί! Ψυχούλα μας βγήκε ο Αρθούρος τελικά!Δεν τον σκότωσε τον άλλον!
Αντε παιδια , αλλα 3 επεισοδια εμειναν και τελειωσε και η 2 σεζον !! Λογικα θα παιχτουν τα επομενα 2 αυτο το ΣαββατοΚυριακο , και το τελευταιο το Σαββατο το επομενο. Καλα εχω ακουσει οτι το τελευταιο σπαει τα ρεκορ, μαλλον θα δουμε κατι πολυ επικο. Λεγεται : The Last DragonLord, και ο Melrin επιτελους ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον ΔΡΑΚΟ !!! Μετα η 3η σεζον απο Σεπτεμβριο
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Δεν το πιστεύω ότι δεν έχω γράψει ακόμα σε αυτό το τοπικ
Λοιπόν αρχίζω : Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΗ αυτής της σειράς από το πρώτο πρώτο τραιλερ που έδειξε στον αντ1 πριν αρχίσει η σειρά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την λατρεύω έχει τρομερή φάση και η ιστορία τα σπάει !!!!!!!!
Άρθουρ : Κουκλί είναι καλέ το παιδί και παίζει πολύ καλά τον ρόλο του !! Και τον προτιμώ με την Γκουεν
Γκουεν: Μια χαρά κοπελίτσα λίγο τσαπινιχαργαλιάρα αλλά οκ.
Μοργκάνα : Θεά αλλά και λίγο ντραμα κουιν . Ελπίζω να καταλήξει αυτή με τον Μερλιν !!
Γαιος : Τι τέλειος τυπάς Τα λόγια είναι περιττά .
Ουθερ : :@: Μου την σπάει αφάνταστα αλλά είναι στιγμές που τον πάω αλλά να ψοφήσει να ησυχάσουμε !
Μέρλιν : Μπορεί ο Άρθουρ να είναι αλλά αυτό τον έχω ερωτευτεί και πολύ καλός ηθοποιός !!!!
Οπότε μακριά από τον Collin είναι δικός μου
Καλύτερα που θα σταματήσει τώρα Μέρλιν γιατί φεύγω για διακοπές και δεν θα άντεχα στη σκέψη να μην τον δω . Αγωνιώ να δω πως θα το πάρει ο Άρθουρ ότι ο Μέρλιν είναι μάγος .Και να δω άμα αυτός ο δράκος είναι καλός ή κακός . Ελπίζω και ο τρίτος κύκλος να είναι τόσο αστείος όσο και οι άλλοι δύο
Λατρεμένες σκηνές όταν ο Μέρλιν έκλεψε το φόρεμα και έκλεβε φαγητό του Άρθουρ και να του λέει ότι πρέπει να αδυνατήσει
Μια φωτογραφια απο το τελευταιο επεισοδιο.... EVIL DRADON
Ειναι Respect η φωτο , το ξερω
Για 2 πραγματα ειμαι τρελος εγω, για το One Piece (anime), και το Merlin !!!!
Παιδια σε λιγο καιρο βγαινει το Trailer απο την 3η ΣΕΖΟΝ !!! Μολις θα βγει θα το ποσταρω αμεσως εδω ! βεβαια ειχε βγει ενα προχειρο trailer (οχι βεβαια το official του BBC one, το γνησιο). Ευτυχως το ειδα. Τωρα πλεον ΔΕΝ υπαρχει... Το youtube το διεγραψε, πιθανων για πνευματικα δικαιωματα !! Εεεε σιγα εξαλλου το official θελουμε εμεις. Παντος η σεζον 3 , εχει πρωταγονιστικο ρολο η Morgana, μαλλον θα ελεγα Evil Morgana Σαν να εγινε ΚΑΠΩΣ κακια, να το πουμε, με την μαγια της κλπ !!! Καπως, οχι ακριβως, δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως... Καπως πονηρη θα ελεγα καλυτερα
Cleah Weasley αυτο δεν το ξερω !!! Η 3η Σεζον ξεκινα απο 10 Σεπτεμβριο στο καναλι Syfy !!! Δεν ξερω ποτε θα το φερει η ελληνικη τηλεοραση ! Σαμπως μας πειραζει...!!!???!!! Τα επεισοδια θα βγαινουν και στο internet ! (και ελληνικοι υποτιτλοι) Οσο για τον Δρακο δεν ξερω τι θα κανει. Μου εχουν μινει τα 3 τελευταια επεισοδια της δευτερης σεζον ! (παω συμφωνα με τον Αντ1). Το μονο που ξερω ειναι οτι θα επιτεθει στο Καμελοτ , απο τις φωτογραφιες που εχω δει μονο !!!
1.Λέγε με Κλέα. 2.Για το πρώτο ζευγάρι δεν γίνετε να αλλάξει το δεύτερο όμως δεν είναι ακόμα σίγουρα ( εμένα μου αρέσει πολύ Μέρλιν με Μοργκάνα γιατί είναι και οι δύο μάγοι )
Merlin και Morgana πανε αψογα !!! Ταιριαζουν ΑΠΟΛΥΤΑ ! Αρθουτος και Γκουεν δεν θα ελεγα και τοσο πολυ, αν και δεν το λες και ασχημα ! Οπως λεει ομως και η Κλέα, δεν γινεται να αλλαξει !
Καλύτερες Δεν λέω και η Φρέγια καλή ήταν αλλά όταν τους βλέπω μαζί μου κάνουν κλικ είναι σαν ο Μέρλιν να θέλει να την προστατέψει όπως και έκανε Αλλά υπάρχουν και πιθανότητες να έχω άδικο .
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 571 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.