- Σπόιλερ:
- Με τη μαγική του γραφίδα και την αγαπημένη του σύζυγο Δήμητρα Σάκαλη έχουν υπογράψει αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες. Αναφερόμαστε στον Βασίλη Ρίσβα που υπογράφει το σενάριο της πολύ πετυχημένης σειράς του Μεγάλου Καναλιού «Μαύρα Μεσάνυχτα». Ο ίδιος, στη σειρά, αφήνει για λίγο τη θέση του σεναριογράφου και περνάει μπροστά από τις κάμερες, αφού υποδύεται τον Λάζαρο, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Θράσου (Στέλιος Μάινας). Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για τη συνταγή της επιτυχίας, αλλά και για την ίδια τη ζωή που «γράφει» τα πιο απρόβλεπτα σενάρια! Ποιος είναι, λοιπόν, ο Βασίλης Ρίσβας;
Είμαι ηθοποιός και σεναριογράφος. Τα τελευταία χρόνια παλεύω και με τη θεατρική γραφή. Θέλω να γράφω κείμενα-γέφυρες επικοινωνίας με τον τηλεθεατή και το θεατή. Δεν εκπροσωπώ κάτι ή κάποιον, εκπροσωπούμαι όμως μέσω της δουλειάς μου. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ».
Ποιες επιρροές έχετε δεχθεί στη δουλειά σας, αν θεωρήσουμε ότι πράγματι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη;
«Ανήκω στη γενιά που μεγάλωσε με το θέατρο στο ραδιόφωνο και με τον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο. Ωστόσο δεν μένω κολλημένος σ' εκείνα τα χρόνια. Τα πράγματα προχώρησαν, άλλαξαν, πολλές φορές μας ξεπέρασαν και τρέξαμε να τα προλάβουμε, κάποιες φορές τα καταφέραμε κάποιες όχι, σίγουρα πάντως εκείνα τα χρόνια της αθωότητας του θεάτρου και του κινηματογράφου μάς επηρέασαν και συνεχίζουν να μας επηρεάζουν».
Από πού αντλείτε την έμπνευσή σας;
«Έμπνευση συνήθως από τα πολύ απλά και καθημερινά που συμβαίνουν στη ζωή. Αυτά που συναντάμε σε μια βόλτα στην πόλη ή αυτά που συζητάμε χαλαρά με φίλους».
Τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» αποτέλεσαν έναν από τους άσους στο μανίκι του Mega από άποψη τηλεθέασης. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;
«Μoυ την έχουν κάνει αρκετές φορές αυτή την ερώτηση... Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Γράφουμε με τη σύζυγό μου Δήμητρα Σάκαλη πράγματα που αφορούν εμάς κατ αρχάς, επομένως και πολύ κόσμο σαν κι εμάς. Προσεγγίζουμε τους εκάστοτε ήρωες με όσο περισσότερη αλήθεια γίνεται, όσον αφορά τη διαμόρφωση των χαρακτήρων. Προσπαθούμε να είναι άνθρωποι και όχι καρικατούρες».
Ποιες πιστεύετε ότι είναι οι ανάγκες του σημερινού τηλεθεατή;
«Αυτές που ήταν πάντα: ενημέρωση και ψυχαγωγία».
Ποια προγράμματα παρακολουθείτε στην τηλεόραση;
«Όταν υπάρχει χρόνος, αυτά που με ενημερώνουν και με ψυχαγωγούν».
Τις σας προκαλεί θλίψη στην ελληνική τηλεόραση;
«Οι εμπρηστικές δηλώσεις κάποιων οι οποίοι θεωρούν ότι η τηλεόραση πρέπει να καταλήξει στην πυρά. Και είναι αυτοί που διεκδικούν τηλεοπτικό χρόνο, αλλιώς κανείς δεν θα μάθαινε τις απόψεις τους».
Αν είχατε να επιλέξετε ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση, ποιο από τα δύο θα σας κέρδιζε;
«Δεν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στα δύο. Για εμένα τουλάχιστον. Απολαμβάνω το ίδιο να κάνω θέατρο, να γράφω και να παίζω στην τηλεόραση. Έτσι κι αλλιώς, η διαδικασία και ο τρόπος δουλειάς έχουν μεγάλες διαφορές. Άλλες απαιτήσεις έχει το θέατρο, άλλες η τηλεόραση».
Επί σειρά ετών έχετε συνεργαστεί με πολλούς ηθοποιούς. Κάποιοι μάλιστα βρίσκονται αρκετά χρόνια δίπλα σας. Τι ρόλο παίζει η φιλία στη ζωή σας; Σας δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας;
«Υπάρχουν γύρω μου φίλοι μέσα από τη δουλειά και τη σχολή, όπως και φιλίες που κρατάνε από τα χρόνια του γυμνασίου μέχρι σήμερα. Οι φίλοι, έτσι κι αλλιώς, δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας και ευτυχώς διεκδικούν μερίδιο από το χρόνο μας, αλλιώς δεν θα σήκωνα κεφάλι από το laptop. Η φιλία, κατά συνέπεια, χαρίζει και υγεία εκτός από ασφάλεια».
Το ταλαντούχο δίδυμο Ρίσβας-Σάκαλη είναι μαζί εκτός από τα επαγγελματικά και στη ζωή... Αυτό βοηθάει περισσότερο στη δημιουργικότητα;
«Εμάς μας έχει βοηθήσει. Και στο πρακτικό κομμάτι του προγραμματισμού και της κατανομής εργάσιμου χρόνου, αλλά και στο θεωρητικό κομμάτι της ανταλλαγής ιδεών. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει, που λένε».
Έχετε αποκτήσει δόξα και χρήματα. Τι είναι αυτό που σας λείπει; Υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρό σας;
(Γέλια.) «Δοξάζουμε την τύχη μας που σταθήκαμε σε αυτή τη δουλειά και δεν χρειάζεται πλέον να μας στηρίζουν οικονομικά γονείς και λοιποί συγγενείς. Φαντάζομαι αυτό εννοείτε όταν λέτε δόξα και χρήματα. Όσο για τα όνειρα, αλίμονο αν δεν ονειρευόμασταν! Ανεκπλήρωτο όνειρο ωστόσο, με την έννοια ότι μου μεινε μαράζι, δεν υπάρχει».
Αποτυχία έχετε βιώσει;
«Ποιος δεν έχει βιώσει;».
Τι φοβάστε σε σχέση με τη δουλειά σας;
«Αν μιλάμε για τη δουλειά, το άδειο λευκό χαρτί και ακόμα χειρότερα, το άδειο μυαλό. Όταν δεν σου έρχεται τίποτα να γράψεις».Πηγή
+24
Cassiopeia Black
Alviva Black
Sorazal the Erised
Maria Granger
Romilda Vane
Phineas Nigellus Black
Apοlline Delacour
demetrius
Rea
Jace Wayland
Godric
Berenice
Katerinoooz
Dimitra Peverell
ΑΦΡΟ
FLEUR258
Hecate
Hermione Granger.
Madame Maxime
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
elliza
28 απαντήσεις
10η Εντολή, Κόκκινος κύκλος, 3ος Νόμος
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: 10η Εντολή, Κόκκινος κύκλος, 3ος Νόμος
Παιδιάααα!
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°102
Λοιπόοοοον, πρόσφατα ολοκλήρωσα τη 10η εντολή, και έχω κάνει και λίστα με μπεστ οφ και τέτοια!
Καλύτερο επεισόδιο νομίζω είναι το "Σε βαθιά νερά", ένα απ' τα λίγα που δεν μυρίζει από χιλιόμετρα ποιος είναι ο δολοφόνος, και το "Κρυμμένη Αλήθεια", αυτό είχε και κοινωνικό μήνυμα
Επίσης πολύ καλή ήταν και η "τιμωρία", σφίγγεται λίγο η ψυχή σου αλλά ντάξει...
Το πιο άρρωστο ήταν μακράν το Ένοχο Μυστικό. Πολύ όμως!
Ακολουθεί ο οίνος ενοχής, αλλά ούτε που το πλησιάζει
Απο ερμηνείες ξεχωρίζω αυτήν της Ιωάννας Παππά, στα λίγα επεισόδια που έχει παίξει. Συγκλονιστική ειναι η Μαρία Καβογιάννη, ειδικά στη "μάνα", απίθανη είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο "xx small" (που είναι και το μοναδικό επεισόδιο που γυρίστηκε σε στυλ κωμωδίας), ενώ πολύ καλή είναι η Χριστίνα Αποστολοπούλου (νομίζω καμία σχέση με τη δική μας! )
Τέλος τέλος, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, κάνει συνήθως το θύμα αλλά το κάνει καταπληκτικά
Μου τη δίνουν: Αλαφούζος, Στάνκογλου, εκείνος ο Μουστακαλής παππούς που δεν θυμάμαι πως τον λένε , η Καραμπέτη και εχω μερικούς ακόμα που ντάξει, δεν παλεύονται
Ξάφνιασμα: Η συμμετοχή της Παπούλια σε 2 επεισόδια! Για την ακρίβεια, όχι απλά συμμετείχε, αλλά ήταν και καλή!
Καλύτερο επεισόδιο νομίζω είναι το "Σε βαθιά νερά", ένα απ' τα λίγα που δεν μυρίζει από χιλιόμετρα ποιος είναι ο δολοφόνος, και το "Κρυμμένη Αλήθεια", αυτό είχε και κοινωνικό μήνυμα
Επίσης πολύ καλή ήταν και η "τιμωρία", σφίγγεται λίγο η ψυχή σου αλλά ντάξει...
Το πιο άρρωστο ήταν μακράν το Ένοχο Μυστικό. Πολύ όμως!
Ακολουθεί ο οίνος ενοχής, αλλά ούτε που το πλησιάζει
Απο ερμηνείες ξεχωρίζω αυτήν της Ιωάννας Παππά, στα λίγα επεισόδια που έχει παίξει. Συγκλονιστική ειναι η Μαρία Καβογιάννη, ειδικά στη "μάνα", απίθανη είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο "xx small" (που είναι και το μοναδικό επεισόδιο που γυρίστηκε σε στυλ κωμωδίας), ενώ πολύ καλή είναι η Χριστίνα Αποστολοπούλου (νομίζω καμία σχέση με τη δική μας! )
Τέλος τέλος, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, κάνει συνήθως το θύμα αλλά το κάνει καταπληκτικά
Μου τη δίνουν: Αλαφούζος, Στάνκογλου, εκείνος ο Μουστακαλής παππούς που δεν θυμάμαι πως τον λένε , η Καραμπέτη και εχω μερικούς ακόμα που ντάξει, δεν παλεύονται
Ξάφνιασμα: Η συμμετοχή της Παπούλια σε 2 επεισόδια! Για την ακρίβεια, όχι απλά συμμετείχε, αλλά ήταν και καλή!
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°103
Ο Μουστακαλής κάνει συνέχεια τον κακό και είναι και αηδιαστικός.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°104
Σε μερικά, ελάχιστα, κάνει τον καλό, αλλά γενικά είναι όντως αηδιαστικός
Statler
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°105
Δυστηχώς ,δεν συνεχίστηκε φέτος!Tom Marvolo Riddle έγραψε:Λατρεύουμε πραγματικά τρίτο νόμο, και έχουμε και ευχάριστο νέο! Θα συνεχιστεί και του χρόνου! :
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°106
elliza έγραψε:
Το επεισοδιο που δεν μπορω να ξεχασω ειναι αυτο της 10ης εντολης με τις 2 φιλες που η μια ζηλευε παθολογικα και δολοφονησε την αλλη και δεν πηγε και φυλακη :@:
Το χρώμα του μίσους!
Ένα λεπτό αργότερα - Ωραία κοιμωμένη αντίστοιχα, και στα δύο έπαιζε η Παπούλια απ' ό,τι θυμάμαι. Η Ωραία Κοιμωμένη είναι και από τα πιο συγκινητικά της σειράςCassandra Black ϟ έγραψε:
Ένα επεισόδιο που θυμάμαι έντονα ήταν εκείνο με τη μητέρα που ήθελε να σκοτώσει αυτόν που σκότωσε την κόρη της με το αυτοκίνητο, και του την έπεσε κλπ κλπ για να τον πλησιάσει (λογικά το θυμάμαι επειδή το'χαμε κάψει με την κολλητή μου). Κι ένα άλλο ανάλογου σεναρίου στο οποίο στο τέλος τον έκλεισε σ' ένα φέρετρο ζωντανό
Αν αναφέρω και το επεισόδιο με τον πατέρα που βίαζε την κόρη του θα 'μαι πολύ διεστραμμένη?
Gwen Black έγραψε:Έχω δεί ένα επεισόδειο απο την 10η Εντολή,για μια νταντά που χτυπούσε ένα μωράκι και η μητέρα την στραγγάλισε...
Παγωμένο Βλέμμα
Gwen Black έγραψε:Εμάνα με καθήλωσε εκείνο το επεισόδειο στον 3ο Νόμο όπου κάποιοι σκότωσαν ένα αγόρι που νόμιζαν ότι ήταν τραβεστί.
Κρυμμένοι
Αντώνης Αντωνίου, ναι τελικά έχει και όνομα!ΑΦΡΟ έγραψε:
Εναν καραφλο ηθοποιο με μουστακι,εχω προσεξει πως τον εχει βαλει να παιξει σε 100 επεισοδια και στις τρεις σειρες...ασε που παιζει παντα το διεστραμμενο ρολο...
ΜετάληψηGodric έγραψε:
Από 10η εντολή έχω δει πάρα πολλά επεισόδια αλλά αυτό που με σημάδεψε ήταν εκείνο με έναν ταβερνιάρη που η γυναίκα του τα είχε με τον αλλοδαπό υπάλληλο της ταβέρνας. Τελικά, ο ιδιοκτήτης το ανακάλυψε, σκότωσε τον αλλοδαπό και μετά τον σέρβιρε στη γυναίκα του για να τον φάει!
Bartemius Crouch ϟ έγραψε:λοιπον εγω δεν βλεπω τριτο νομο γιατι βαριεμαι να πω την αληθεια εχω σταματησει να βλεπω τηλεοραση μονο καποιες σειρες συνεχιζω και βλεπω
10η εντολη ομως εβλεπα και μου ειχε μεινει αυτο με αυτην την χορευτρια που την ειχε τρακαρει ενα αυτοκινητο και εμεινε αναπηρη και ηθελε να αυτοκτονησει και τελικα ηπιαν το δηλητηριο μαζι με τον αντρα της μετα απο πολλα ομως συγκινηθηκα πολυ εκει..
Σε αργή κίνηση (λίγο φόλα το επεισόδιο αλλά ντάξει! )
Tom Marvolo Riddle ϟ έγραψε:Λοιπόοοοον, πρόσφατα ολοκλήρωσα τη 10η εντολή, και έχω κάνει και λίστα με μπεστ οφ και τέτοια!
^Όταν έγραφα αυτό το ποστ ήμουν τόσο εκτός πραγματικότητας που σκέφτομαι ότι μπορει να είχα πάρει και ναρκωτικά!
Τελικά όχι μόνο δεν τα είχα δει όλα, αλλά ούτε τώρα που βλέπω 2-3 επεισόδια την ημέρα δεν έχω ολοκληρώσει και τους 3 κύκλους της σειράς
Ευχαριστώ τη δέκατη εντολή γιατί χάρη σε αυτήν σχημάτισα το τρίο των πιο μισητών μου γυναικών ηθοποιών
Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, Ταμίλα Κουλίεβα, και Πέγκυ Τρικαλιώτη. Δυστυχώς η τελευταία έχει παίξει στη Μανία που είναι από τα πιο τρομακτικά επεισόδια, και ντάξει, απλά δεν αντέχεται αυτή η κλάψα της
Εξακολουθώ να αγαπώ Ιζαμπέλα Κογεβίνα, θέλω να συνεχιστεί ο Τριτος Νόμος και να την βλέπουμε κι εκεί!
Ο Στανκογλου με έχει μπερδέψει! Σε κάποια επεισόδια (πχ "εμμονή") θέλω να τον πλακώσω στις μπουνιές, σε κάποια άλλα (πχ "Οφθαλμόν αντί Οφθαλμού") τον συμπαθώ
Η 10η εντολή έχω την εντύπωση πως ήταν ό,τι καλύτερο έχει παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση, πάντα στην κατηγορία αστυνομικά. Θα πλήρωνα για να είμαι έστω και γκεστ σε ένα επεισόδιό της Επίσης το τελευταίο επεισόδιο 10ης εντολής παίζει και να το μισώωωω, μεγάλη μάπα!
Όποιος ενδιαφέρεται για επεισόδια ας τα ζητήσει και θα του τα βρούμε! Έχουμε τις πηγές μας!
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°107
Βασικα που ξερεις ολα τα ονοματα?
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°108
ειπαμε,εχει τις πηγες του
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°109
Ναι και μνήμη, ειδικά στη 10η εντολή τίτλους δεν ξεχνάω εύκολα
Statler
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°110
Έχει τύχει να δω μερικά επεισόδια απ'όλα...Και μπορώ να πω μακριά απο εμάς!!!
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°111
Εγώ δεν έχω δει τις 2 τελευταίες αλλά δηλώνω σούπερ-φαν της 10ης εντολής
meet me in montauk
Carl
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°112
Cassandra Black έγραψε:Όχι στη 10η Εντολή ήτανε (τον πατέρα τον σκότωσε ο γιος του στο τέλος)elliza έγραψε:Aν ενννοεις αυτο το προσφατο του 3ου Νομου ηταν πραγματικα σοκαριστικο!
Πωω, ναι ηταν το 1ο απο δεκατη εντολη που ειχα πετυχει! Μου χει μεινει. Εντωμεταξυ οταν το ειχα δει ημουν δημοτικο ή γυμνασιο -το πολυ- και ημουν καπως ετσι: σε ολο το επισοδειο. Μετα απο κατι χρονια το ξαναδα και ειχα πορωθει, σκεφτομουνα "αντε, σκοτωσ'τον" και περιμενα να δω το τελος
Ναι, νομιζω μου ξυπνησε τα ζωωδη μου ενστικτα.
Η αληθεια ειναι οτι στην τελευταια σκηνη, που τον πυροβολαει, νιωθεις μια δικαιωση, μια καθαρση, λες ενα "ψοφα" τελοσπαντων. Εε, μα.
σε ενα αλλο που μου εχει μεινει(δεν ξερω σε ποια απο τις τρεις σειρες ηταν) επαιζε αυτος που επαιζε στη "γενια των 593 ευρώ" και εκανε τον Σελντον σε ελληνικη εκδοση. Θυμαμαι μου ειχε κανει εντυπωση γιατι δεν τον ειχα ξαναδει σε δραματικο ρολο και νομιζα οτι δε θα ηταν καλος...τον ειχα συνηθισει στον "Σελντον" ρολο του. Αλλα επαιζε πολυ καλα! μεγαλη διαφορα! και δε του το'χα.Μπραβο του παντως, να το ξανακανει, του πανε περισσοτερο τα δραματα. :p
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°113
Μάλλον εννοείς το"Κρυμμένοι" από τον 3ο νόμο.Γενικά μόνο αυτό βλέπω από τις 3 και μου αρέσει πολύ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°114
^ναι, νομιζω αυτο ηταν.
στο σημερινο επεισοδιο της 10ης εντολης, απορω πως περνουσε κατω απο τις πορτες ο αντρας της Σολωμου.
στο σημερινο επεισοδιο της 10ης εντολης, απορω πως περνουσε κατω απο τις πορτες ο αντρας της Σολωμου.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°115
Ξεκίνησα χτες να βλέπω 10η Εντολή με ανακατεμένα τα επεισόδια (κακώς) και θέλω να τα γράφω κάπου για να μην χάνομαι Με bold αυτά που μου άρεσαν περισσότερο.
Ως τώρα έχω δει Σκοτεινή Θάλασσα (ένα από τα αγαπημένα μου), The End (που δεν το είχα ξαναδεί ολόκληρο), Παγωμένο Βλέμμα (επίσης αγαπημένο), Θέμα Τιμής
Έντιτ 1: + To σπίτι, Αγγελικά Πρόσωπα, Επικίνδυνα Παιχνίδια
Κάποιος να μου πάρει το λάπτοπ απ' τα χέρια
Έντιτ 2: +Ένοχο Μυστικό, Μανία, ΧΧS, To Χρώμα του Μίσους
Έντιτ 3: +Συγγένεια Πρώτου Βαθμού, Οίνος Ενοχής, Μαινάδες, Ένας Ήσυχος Άνθρωπος, Ο Καλύτερος Μου Φίλος, Ορφανή Μητρός, Οικογενειακές Αξίες, Σπασμένη Κούκλα
Αυτή τη φορά το εννοώ, ας μου πάρει κάποιος το λάπτοπ απ' τα χέρια, όλη μέρα σήμερα έκανα δουλειές και έβλεπα επεισόδια
Ως τώρα έχω δει Σκοτεινή Θάλασσα (ένα από τα αγαπημένα μου), The End (που δεν το είχα ξαναδεί ολόκληρο), Παγωμένο Βλέμμα (επίσης αγαπημένο), Θέμα Τιμής
Έντιτ 1: + To σπίτι, Αγγελικά Πρόσωπα, Επικίνδυνα Παιχνίδια
Κάποιος να μου πάρει το λάπτοπ απ' τα χέρια
Έντιτ 2: +Ένοχο Μυστικό, Μανία, ΧΧS, To Χρώμα του Μίσους
Έντιτ 3: +Συγγένεια Πρώτου Βαθμού, Οίνος Ενοχής, Μαινάδες, Ένας Ήσυχος Άνθρωπος, Ο Καλύτερος Μου Φίλος, Ορφανή Μητρός, Οικογενειακές Αξίες, Σπασμένη Κούκλα
Αυτή τη φορά το εννοώ, ας μου πάρει κάποιος το λάπτοπ απ' τα χέρια, όλη μέρα σήμερα έκανα δουλειές και έβλεπα επεισόδια
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°116
Λέγε μου να κάνω ποστς ρε, μην κάνεις έντιτ.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°117
^
Προσθέτω τα Black Χιούμορ, Σε Βαθιά Νερά, Εμμονή, Εύκολο Θύμα, Ένα Λεπτό Αργότερα, Οφθαλμός Αντί Οφθαλμού
Προσθέτω τα Black Χιούμορ, Σε Βαθιά Νερά, Εμμονή, Εύκολο Θύμα, Ένα Λεπτό Αργότερα, Οφθαλμός Αντί Οφθαλμού
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°118
Aααα
Εγώ έχω αρχίσει εδώ και κάτι μέρες να βλέπω 10η εντολή αλλά τις περισσότερες φορές με παίρνει ο ύπνος Ωραίο είναι και μ'αρέσει πολύ που βάζουν συνέχεια την Κογιεβίνα,πολύ την πάω Είναι ανατριχιαστικό ειδικά επειδή ξες ότι δείχνει αληθινά εγκλήματα Αυτό που μου την σπάει είναι ότι σχεδόν πάντα καταλαβαίνεις ποιος θα είναι ο δολοφόνος απ'την αρχή Χτες βράδυ είδα το "Εύκολο Θύμα".Φριχτό πραγματικά. Τον Σκιαδαρέση γιατί τον βάζουν συνέχεια να κάνει το παλιόμουτρο και να έχει ερωμένες ? Ένα επεισόδιο μου την έσπασε πάρα πολύ ήταν τα "Μαθήματα Πιάνου" Εκτός απ'το ότι ο Γιάννης δεν γινόταν πιο σπαστικός και πιο μαμόθρευτο σε παραπλανούσε γιατί είχε την μάνα του να μιλάει στην αρχή και να λέει την ιστορία
Eντιτ : Να προσθέσω ότι η 10 εντολή έχει γματη μουσική
https://www.youtube.com/watch?v=9nas5j0mjhY
https://www.youtube.com/watch?v=qwemfZdDIQk
Ανατριχιάζω πραγματικά
Εγώ έχω αρχίσει εδώ και κάτι μέρες να βλέπω 10η εντολή αλλά τις περισσότερες φορές με παίρνει ο ύπνος Ωραίο είναι και μ'αρέσει πολύ που βάζουν συνέχεια την Κογιεβίνα,πολύ την πάω Είναι ανατριχιαστικό ειδικά επειδή ξες ότι δείχνει αληθινά εγκλήματα Αυτό που μου την σπάει είναι ότι σχεδόν πάντα καταλαβαίνεις ποιος θα είναι ο δολοφόνος απ'την αρχή Χτες βράδυ είδα το "Εύκολο Θύμα".Φριχτό πραγματικά. Τον Σκιαδαρέση γιατί τον βάζουν συνέχεια να κάνει το παλιόμουτρο και να έχει ερωμένες ? Ένα επεισόδιο μου την έσπασε πάρα πολύ ήταν τα "Μαθήματα Πιάνου" Εκτός απ'το ότι ο Γιάννης δεν γινόταν πιο σπαστικός και πιο μαμόθρευτο σε παραπλανούσε γιατί είχε την μάνα του να μιλάει στην αρχή και να λέει την ιστορία
- Σπόιλερ:
- ενώ μετά σκοτώνεται Υποτίθεται ότι αυτοί που μιλάνε είναι αυτοί που έχουν επιζήσει
Eντιτ : Να προσθέσω ότι η 10 εντολή έχει γματη μουσική
https://www.youtube.com/watch?v=9nas5j0mjhY
https://www.youtube.com/watch?v=qwemfZdDIQk
Ανατριχιάζω πραγματικά
- RAULSON:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°119
^ναι, εχει !!
Ηρθα να γραψω οτι η πεθερά του χαρτοπαίχτη στο σημερινό θα μπορούσε να είναι η Γκοθελ από το ¨μαλλιά κουβάρια" αν έβγαινε σε πιο σουρεάλ και σε ταινία αντι για παιδικό.
Επισης νομίζω οτι η δεκατη εντολή είναι η πιο άρτια σειρά , τουλάχιστον από όσες έχω προλάβει εγώ στην ελληνική τηλεόραση.
και η μουσική είναι φοβερη και δίνει έξτρα μπόνους.
Ηρθα να γραψω οτι η πεθερά του χαρτοπαίχτη στο σημερινό θα μπορούσε να είναι η Γκοθελ από το ¨μαλλιά κουβάρια" αν έβγαινε σε πιο σουρεάλ και σε ταινία αντι για παιδικό.
Επισης νομίζω οτι η δεκατη εντολή είναι η πιο άρτια σειρά , τουλάχιστον από όσες έχω προλάβει εγώ στην ελληνική τηλεόραση.
και η μουσική είναι φοβερη και δίνει έξτρα μπόνους.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°120
Σημερα είχε το 2ο επισοδειο που είχα δει, που ειχα ξεχωρισει τον ηθοποιό που έπαιζε τον μικρο αδερφό σε ερμηνία και σήμερα θυμηθηκα οτι ο Στρατής ήταν ο πιο ενταξει απ'ολους τους τελικα.
Θα τους εβαζα σε σειρα προτιμησης/ ποιος-φταιει-περισσοτερο όπως ένα τεστ με μια παρομοια ιστορια , αλλά δε θα το κανουμε ψυχολογικα τεστ του Ζονκο εδω πέρα.
Θα τους εβαζα σε σειρα προτιμησης/ ποιος-φταιει-περισσοτερο όπως ένα τεστ με μια παρομοια ιστορια , αλλά δε θα το κανουμε ψυχολογικα τεστ του Ζονκο εδω πέρα.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°121
ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°122
Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°123
To είχε χθες.
Ποιοι το είδαν;
Ποιοι το είδαν;
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°124
Το είδα.
Ο κλασσικός Κοκκινόπουλος που είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν άλλαξε καθόλου το στυλ του αλλά θα μου πεις, και γιατί να αλλάξει ρε φίλε;
Τα θέματά του είναι πάντα βαριά αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αφήγηση που μου κάνει σεναριακή αδυναμία. Ίσως αυτό που δεν μου άρεσε ποτέ στον Κοκκινόπουλο.
Ο κλασσικός Κοκκινόπουλος που είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν άλλαξε καθόλου το στυλ του αλλά θα μου πεις, και γιατί να αλλάξει ρε φίλε;
Τα θέματά του είναι πάντα βαριά αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αφήγηση που μου κάνει σεναριακή αδυναμία. Ίσως αυτό που δεν μου άρεσε ποτέ στον Κοκκινόπουλο.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°125
δεν το ειδαααα
μακαρι να το βρω στο ιντερνετ. Οχι οτι θα φορτωσει ποτε. Τεσπα, θα το δω οπωσδηποτε καποια στιγμη.
Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλα τα καινουρια οσο και τα παλια.*-*
μακαρι να το βρω στο ιντερνετ. Οχι οτι θα φορτωσει ποτε. Τεσπα, θα το δω οπωσδηποτε καποια στιγμη.
Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλα τα καινουρια οσο και τα παλια.*-*
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets: