από Tom Marvolo Riddle Πεμ Απρ 29, 2010 9:26 pm
Πόντοι Λατρείας: ν + 1..... (συμπληρώνεις ελεύθερα μηδενικά) :
Δέκατη εντολή και Κόκκινο Κύκλο έβλεπα ένα διάστημα μόνο όποτε τα πετύχαινα, οπότε είπα μια μέρα δεν τα κατεβάζω όλα για να τα δω με την ησυχία μου;
: Και τα κατέβασα, τα είδα το φετινό καλοκαίρι και τώρα που τα έσβησα έχουν αρχίσει να μου λείπουν
:
3ο νόμο δεν χάνω ούτε με σφαίρες. Πρώτα απ' όλα, όνομα: Τρίτος Νόμος
Για τους τύπους της λεπτομέρειας σαν εμένα, κάπου στον σποτάκι στην αρχή φαίνεται ένα ΣF=ma και θέλω να στείλω γράμμα στο μέγκα πως αυτός είναι ο πρωτοδεύτερος νόμος αλλά σκέφτομαι πως δεν θέλω να αλλάξει όλο το υπόλοιπο!
Μετά περνάμε στην επιμέλεια σκηνοθεσίας. Κοκκινόπουλος-φοβερός-και στο μέγκα μεγ(κ)αλούργησε! Τα επεισόδια είναι πιο τρομακτικά από τα περισσότερα της 10ης εντολής
Καλά λατρεύω λέμε το πρώτο επεισόδιο με τη μάνα που βιάσαν την κόρη της-δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί είναι τεράστιο σπόιλερ για όποιον δεν το χει δει. Επίσης το άλλο με το γκέι ζευγάρι που ο ένας παντρευόταν μία κοπέλα... Μετά από αυτό περνάμε δευτερα βράδυ τα επεισόδια σε κινητό και τα βλέπουμε και στο σχολείο
:
Με σόκαρε πραγματικά το επεισόδιο "Βελουδένιες" (ή μεταξένιες;
). Αλλά στο συγκεκριμένο έχουμε εντοπίσει και αρκετά λάθη
:
Συνοψίζοντας
:
Λατρεύουμε πραγματικά τρίτο νόμο, και έχουμε και ευχάριστο νέο! Θα συνεχιστεί και του χρόνου!
: