Kαλε ποτε πεθανε ο Ξυδους?
+32
Roxanne Derwent
Druella Black
mjhp4ever
Sectumsembra
Harry Potter Black
Bella Black
Hermione Black
Phineas Nigellus Black
Ηarry Potter
Dimitris el Mago Secreto
Antigoni Weasley
Apοlline Delacour
snapefan3
Berenice
Theodora Granger
Elohim Meth
Luna-Hermione
agnostos
Sylvie Lovegood
Nena Cahill-Malfoy
Hermione Granger.
Morgan le Fay
RemousLoupin
Minerva McGonagall
FLEUR258
Circe
Madame Maxime
ΑΦΡΟ
Cassandra Black
anthian9
Tom Marvolo Riddle
elliza
36 απαντήσεις
Ραδιο Αρβυλα
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Ραδιο Αρβυλα
Ηταν απαραδεκτο αυτο που εκαναν μονο και μονο αυτο τους κατατασσει στο ιδιο επιπεδο με τη Τζουλια
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°27
Ωωω, τι υπέροχο τόπικ!
Είμαι από τους φαν της εκπομπής, δεν χάνω επεισόδιο :
Μου αρέσει απίστευτα το χιούμορ του Σερβετα πρώτα απ'όλα και μετά του Κανάκη. Η αλήθεια είναι πως θα μου άρεσε πάρα πολύ να κάνουν και άλλες εκπομπές, όχι απόλυτα σοβαρές όπως της Μ.Τρίτης, αλλά να ασχολούνται περισσότερο με τα κοινά και όχι με το βρακί της Τζούλιας. Γενικά , η τόση ενασχόληση με την Τζούλια τους έριξε στα μάτια μου, γιατί κάποτε την σνόμπαραν κιόλας. Κατα τ' άλλα όμως είναι ένα πολύ ευχάριστο passtime για τα βράδια μου. :
Είμαι από τους φαν της εκπομπής, δεν χάνω επεισόδιο :
Μου αρέσει απίστευτα το χιούμορ του Σερβετα πρώτα απ'όλα και μετά του Κανάκη. Η αλήθεια είναι πως θα μου άρεσε πάρα πολύ να κάνουν και άλλες εκπομπές, όχι απόλυτα σοβαρές όπως της Μ.Τρίτης, αλλά να ασχολούνται περισσότερο με τα κοινά και όχι με το βρακί της Τζούλιας. Γενικά , η τόση ενασχόληση με την Τζούλια τους έριξε στα μάτια μου, γιατί κάποτε την σνόμπαραν κιόλας. Κατα τ' άλλα όμως είναι ένα πολύ ευχάριστο passtime για τα βράδια μου. :
Mischief managed.
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°28
Ραδιο Αρβύλα ε; Ο μόνος λόγος που ανοίγω την τηλεόραση...
Δεν θέλω να σταθώ στο θέμα της σάτιρας, στον ορισμό της και τα όριά της... γιατί απλά αυτή η εκπομπή γίνεται για πλάκα. Είναι μια παρείστικη εκπομπή και ο κύριος σκοπός της είναι να περάσει ο κόσμος, αλλά και οι ίδιοι οι συντελεστές της εκπομπής, ένα ευχάριστω βράδυ. Και για μένα το πετυχαίνουν αυτο στο έπαρκο.
Το βασικό πράγμα που κάνουν τα παιδιά είναι να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Κι αφού η επικαιρότητα περιέχει τα σκουπίδια που περιέχει αυτήν την περίοδο, αυτά θα αναπαράγουν και θα σχολιάσουν. Πρόφανως πέρυσι σ'άρεζε περισσότερο η εκπομπή λόγω της πολιτικής σάτιρας που γινόταν, εφόσον κυριαρχούσαν τα συγκεκριμένα πολιτικά δρόμενα (βλ. σκάνδαλα, εκλογες κλπ).
Η νοημοσύνη των τηλεθεατών υποτιμάται καθημερινά από πολλά περισσότερα 'άκακα' πράγματα, με πρώτο απ'όλα τα δελτία ειδήσεων των οκτώ. Απο κει και πέρα το τηλεκοντρόλ είναι δίπλα σου, αν πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις κανάλι... Δύσκολο όμως να βρεις κάτι αληθινό να παρακολουθήσεις.
Πραγματικά η εκπομπή της Μ. Τρίτης και κάθε εκπομπή της Μ. Τρίτης ήταν πολύ καλή. Και προσωπικά πρώτη φορά βλέπω τέτοια κίνηση στην ελληνική τηλεόραση... Και πιστέυω πως αν ήταν στο χέρι τους τέτοιες εκπομπές θα γινόταν πιο συχνά... Κι ο νοών νοείτω, Λευτεράκη
Για τον Κανάκη τέλος... Η αλήθεια είναι πως οι απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς είναι ορθές, έχουν βάση και κατά την εφαρμογή τους θα μπορούσαν να είναι αποδοτικές για την κοινωνία. Το ότι όμως ανήκει στην ομάαδα των ανθρώπων που κατακρίνει, όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση, είναι κάτι που μου προκαλεί αποστροφή...
Αυτά... Συνοψίζοντας λοιπόν:
Δεν θέλω να σταθώ στο θέμα της σάτιρας, στον ορισμό της και τα όριά της... γιατί απλά αυτή η εκπομπή γίνεται για πλάκα. Είναι μια παρείστικη εκπομπή και ο κύριος σκοπός της είναι να περάσει ο κόσμος, αλλά και οι ίδιοι οι συντελεστές της εκπομπής, ένα ευχάριστω βράδυ. Και για μένα το πετυχαίνουν αυτο στο έπαρκο.
elliza έγραψε:Οκ σοβαρα τωρα θα αρχισω εγω...Περσι το εβλεπα οποτε μπορουσα και παρολο που δε θυμιζε σε τιποτα τους αγαπημενους μου Α.Μ.Α.Ν ηταν πιστευω αρκετα καλο!Φετος ειδικα απο οταν μεταφερθηκε στις 11 το βραδυ εχει γινει ενα αλλο δελτιο ειδησεων του Σταρ καλυμμενο απο το πεπλο της σατιρας!Βεβαια το εχουν πει τα παιδια¨Εμεις κανουμε μια εκπομπη για να γελαμε και μονο" αν οι τηλεθεατες συμβιβαζονται με αυτο και δεν νομιζουν πως υποτιμουν τη νοημοσυνη και την αισθηση του χιουμορ τους τοτε τι να πω τα θελουμε και τ παθαινουμε!
Το βασικό πράγμα που κάνουν τα παιδιά είναι να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Κι αφού η επικαιρότητα περιέχει τα σκουπίδια που περιέχει αυτήν την περίοδο, αυτά θα αναπαράγουν και θα σχολιάσουν. Πρόφανως πέρυσι σ'άρεζε περισσότερο η εκπομπή λόγω της πολιτικής σάτιρας που γινόταν, εφόσον κυριαρχούσαν τα συγκεκριμένα πολιτικά δρόμενα (βλ. σκάνδαλα, εκλογες κλπ).
Η νοημοσύνη των τηλεθεατών υποτιμάται καθημερινά από πολλά περισσότερα 'άκακα' πράγματα, με πρώτο απ'όλα τα δελτία ειδήσεων των οκτώ. Απο κει και πέρα το τηλεκοντρόλ είναι δίπλα σου, αν πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις κανάλι... Δύσκολο όμως να βρεις κάτι αληθινό να παρακολουθήσεις.
Cassandra Black έγραψε:Είδε κανείς το σπέσιαλ επεισόδιο τη Μ. Τρίτη? Είχε αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ όπως το Zeitgeist και πραγματικά κάποια στιγμή ντούμιασα, μου φάνηκε όλο το σύστημα διεφθαρμένο και όχι μόνο αυτό, ότι δεν γίνεται να αλλάξει για πρακτικούς λόγους...
Πώς γίνεται να λέμε μετά ότι άνθρωποι που δείχνουν στην τηλεόραση (γιατί το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι στα αζήτητα στην Ελλάδα) κάτι τέτοιο δεν κάνουν κανένα πολιτικοκοινωνικό σχόλιο? Έστω και για μια φορά το χρόνο, εμένα μ' αρέσει αυτή η κίνησή τους.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Την εκπομπή της Μ. Τρίτης την είδα μόνο για λίγο. Όντως ήταν καλή. Αλλά ολες τις υπολοιπες μέρες τι κάνουν;
Πραγματικά η εκπομπή της Μ. Τρίτης και κάθε εκπομπή της Μ. Τρίτης ήταν πολύ καλή. Και προσωπικά πρώτη φορά βλέπω τέτοια κίνηση στην ελληνική τηλεόραση... Και πιστέυω πως αν ήταν στο χέρι τους τέτοιες εκπομπές θα γινόταν πιο συχνά... Κι ο νοών νοείτω, Λευτεράκη
Για τον Κανάκη τέλος... Η αλήθεια είναι πως οι απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς είναι ορθές, έχουν βάση και κατά την εφαρμογή τους θα μπορούσαν να είναι αποδοτικές για την κοινωνία. Το ότι όμως ανήκει στην ομάαδα των ανθρώπων που κατακρίνει, όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση, είναι κάτι που μου προκαλεί αποστροφή...
Αυτά... Συνοψίζοντας λοιπόν:
- Σπόιλερ:
- Γιιιιουουουούριααααα!!!!!!:
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°29
Μα και βεβαια υπαρχουν πολλα σκουπιδια και μαλιστα πολυ χειροτερα απο το Ρ.Α απλως εδω σχολιαζουμε τη συγκεκριμενη εκπομπη
Επισης καλως η κακως υπαρχουν πααααααααααρα μα παρα πολλα απο την πολιτικη πραγματικοτητα να σατιρισουν ακομα απλως επιλεγουν να μην το κανουν!
Αν εννοεις οτι ο σταθμος τους πιεζει να συνεχισουν αυτο το στυλ λογω της υψηλης τηλεθεασης αυτο ειναι ενα ολοκληρο νεο τοπικ...
Επισης καλως η κακως υπαρχουν πααααααααααρα μα παρα πολλα απο την πολιτικη πραγματικοτητα να σατιρισουν ακομα απλως επιλεγουν να μην το κανουν!
Αν εννοεις οτι ο σταθμος τους πιεζει να συνεχισουν αυτο το στυλ λογω της υψηλης τηλεθεασης αυτο ειναι ενα ολοκληρο νεο τοπικ...
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°30
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Με την τελευταία σειρά συμφωνώ άπειρα. Και την πρώτη την παραλείπω
Μου τη δίνει απίστευτα ο Κανάκης, γιατί δεν αφήνει τους άλλους να μιλήσουν, τους διακόπτει συνεχώς, μιλάει σε πρώτο πληθυντικό επίσης συνεχώς και επειδή γενικά νομίζει ότι η εκπομπή ειναι δική του.
Ο Κιούσης ας πούμε, χάρη στην φιλία μαζί του μπήκε στην εκπομπή. Οπως νομίζω και η κοπέλα που παρουσιάζει τα βίντεο, είναι η κοπέλα του Κανάκη, κάτι τέτοιο.
Κατά τα άλλα, μου αρέσει μόνο το τέλος όπου εμφανίζονται συγκροτηματάκια, είναι καλή αφορμή για να γίνουν γνωστοί. Όμως όλο το υπόλοιπο... απλά δε βλέπεται.
Ναι, έχουν χιούμορ. Και ναι, για εκπομπή της τηλεόρασης είναι το κατάλληλο. Όμως το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με αυτούς με τους οποίους και καλα διαφέρουν. Κάτι σαν τον Λαζόπουλο δηλαδή, μόνο που από εδώ λείπει εντελώς το πολιτικό στοιχείο.
Επίσης, έχω σιχαθεί να ακούω παντού σκίστε, φιλάκια ρουφηχτά και άλλες τέτοιου είδους φρασούλες. Πρώτον αυτό δεν είναι χιούμορ, δεύτερον με το να το ακούμε παντού το σιχαινόμαστε ακόμα περισσότερο, τρίτον δεν έχει νόημα! Δεν θέλω να μιλάω με κάποιον σοβαρά και να μου απαντάει σκίστε και ω σουλτάν. Με προσβάλει.
Παρ' όλα αυτά...
Ο Σερβετάς τα σπάει. Όχι στην εκπομπή, γενικά είναι πολύ μορφωμένος άνθρωπος και ασχολείται με τα κοινά. Όπως και ο Παναγιωτοπουλος.
Και πάμε πάλι στο όμως. Εδώ συμφωνώ με την συγγραφέα, σε τι διαφέρουν από το δελτίο του σταρ;
Πάντως στην αρχή βλεπότανε. Ήταν και απογευματάκι, δεν υπήρχε κάτι καλύτερο. Τώρα προτίμησαν να εκχυδαΐσουν την εκπομπή για περισσότερη τηλεθέαση, και καταντήσανε όπως ειναι σήμερα
Συμφωνώ, συμφωνώ, συμφωνώ.
Αν και ο Κιούσης ίσως να μπήκε επειδή ήταν φιλαράκι με τον Κανάκη, ωστόσο έχει ωραίο χιούμορ. Αυτό με τον Λαζόπουλο το αφήνω κενό γτ δεν θέλω να πιάσω εδώ τον Λαζόπουλο, τον εχω σε εκτίμηση. Αγαπημένος είναι ο Στάθης, τον ακούω στον imagine και φαίνεται η κουλτούρα και η μόρφωσή του. Και από πάνω, είναι και κάφρος. Τελεία και παύλα.
Καλά, για το σκίστε, σουλτάν και τζούλια δεν μιλάω. Σάτυρα δεν κάνουν οι τύποι. Καφρίζουν ελαφρώς και από κει και πέρα απλά καλύπτονται με τη "ρήση": υπάρχει και αυτή η τηλεόραση.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:^Με κάλυψε η λατρεία( : ) αλλά Ανθή θέλουμε γενικά και την δική σου γνώμη! Να ακουστούν και τα καλά της εκπομπής :
Λατρεία ε; Καλά.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°31
Θάνο έλα τώρα που δεν είναι στο χέρι τους Αυτοί δεν είχαν δηλώσει πως το κανάλι δεν τους περιορίζει στη θεματολογία;
Τον Στάθη τον συμπαθώ κι εγώ ρε, διαβάζω και το μπλογκ του συχνά. :P
Τον Στάθη τον συμπαθώ κι εγώ ρε, διαβάζω και το μπλογκ του συχνά. :P
Statler
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°32
Θεική εκπομπή!!!!!!Την λατρεύω!!!Στην αρχή τη βαριόμουνα,αλλά τώρα έχω φάει κόλλημα!!!Ωωωωωωω,Σοουυυλτάααααααααν!!!!
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°33
Τι βαριοσουνα στην αρχη και τωρα σ αρεσει?
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
Ναι!!
They're
-J.K. Rowling
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
Μα στην αρχη τουλαχιστον ειχε και πολιτικα σχολια τωρα ειναι σαν να βλεπεις τη Λαμπιρη καραφλη και με μουσκουλα
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°36
Τώρα έχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ!!!!
They're
-J.K. Rowling
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Kαλα λογικο ειναι να ενδιαφερεσσι μονο γι αυτο την ηλικια σου αλλα περιμενω τη γνωμη σου σε λιγα χρονια :
Εδω ειναι ενα αποσπασμα της εκπομπης της Τεταρτης 5/5/2010.
Ειναι ουσιαστικα ενας μονολογος του Κανακη που σχολιαζει γενικοτερα την κοινωνια και την κατασταση που επικρατει στη χωρα...Πως σας φανηκε αυτη η εκπομπη?
Εδω ειναι ενα αποσπασμα της εκπομπης της Τεταρτης 5/5/2010.
Ειναι ουσιαστικα ενας μονολογος του Κανακη που σχολιαζει γενικοτερα την κοινωνια και την κατασταση που επικρατει στη χωρα...Πως σας φανηκε αυτη η εκπομπη?
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°38
Aυτο που μ'αρέσει στο Ράδιο Αρβύλα είναι ο αυθορμητισμός της εκπομπής. Είτε είναι για την πλάκα, είτε για τον χαβαλέ, είτε για την επικαιρότητα. Το επεισόδιο της Τετάρτης δεν ήταν εκπομπή, ήταν αυθόρμητα αληθινά λόγια.
Τα είπε πολύ ωραία ο Κανάκης. Πολλά απ'αυτά με βρήκαν σύμφωνα (ειδικά το κομμάτι που έβαλες, Ελίζα... προσωπική επανάσταση), ορίσμενα με προβλημάτισαν κι άλλα με ενέμπνευσαν. Είναι καλό να ακούγουνται κι αυτές οι γνώμες στην τηλεόραση.
Όπως όμως είπαν και τα ίδια τα παιδιά, το ότι βγαίνουν και λένε αυτά που λένε, δεν σημαίνει πως είναι κάποιου είδους ήγετες μιας κοινωνίας, εμπνευστές ή συμβουλάτορες. Εκπροσωπούν απλά μια γνώμη...
Τα είπε πολύ ωραία ο Κανάκης. Πολλά απ'αυτά με βρήκαν σύμφωνα (ειδικά το κομμάτι που έβαλες, Ελίζα... προσωπική επανάσταση), ορίσμενα με προβλημάτισαν κι άλλα με ενέμπνευσαν. Είναι καλό να ακούγουνται κι αυτές οι γνώμες στην τηλεόραση.
Όπως όμως είπαν και τα ίδια τα παιδιά, το ότι βγαίνουν και λένε αυτά που λένε, δεν σημαίνει πως είναι κάποιου είδους ήγετες μιας κοινωνίας, εμπνευστές ή συμβουλάτορες. Εκπροσωπούν απλά μια γνώμη...
- Σπόιλερ:
- Το ξέσπασμα του Κανάκη στον Κωστάκη ήταν όλα τα λεφτά :
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Ηθελα να βρω ενα αλλο αποσπασμα στο οποιο απο οτι μου ειπαν ο Κανακης λεει να αφησουμε στην ακρη τις ιδεολογιες και οτι ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε την αλλαγη χωρις ιδεολογια...αυτο με εκνευρισε καπως.Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειπωθηκαν αυτα απλα ετσι μου παν καποιοι που ειδαν λαιβ την εκπομπη.
- Σπόιλερ:
- Οταν του κανει γλυκες του Κωστακη και ανεβαινει η τηλεθεαση δεν τον ενοχλει τοτε ε?... :
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°40
Πλάκα έχει εκεί που βγάζουν κλιπάκια απο διάφορες αυτοσχέδιες ''διαφημίσεις''.
They're
-J.K. Rowling
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°41
elliza έγραψε:Ηθελα να βρω ενα αλλο αποσπασμα στο οποιο απο οτι μου ειπαν ο Κανακης λεει να αφησουμε στην ακρη τις ιδεολογιες και οτι ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε την αλλαγη χωρις ιδεολογια...αυτο με εκνευρισε καπως.Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειπωθηκαν αυτα απλα ετσι μου παν καποιοι που ειδαν λαιβ την εκπομπη
Δεν το θυμάμαι το συγκερκιμένο κομμάτι, αν και είδα ολόκληρη την εκπομπή ζωντανά... Πιστεύω όμως πως, αν όντως αναφέρθηκε στις ιδεολογίες, ότι εννοούσε πως πρέπει να απομακρυνθούμε από τον φανατισμό που προκαλούν ορισμένες ιδεολογίες, για τον οποίο έκανε πολύ λόγο...
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
Εξομολογηση:Σημερα θα δω Ρσδιο Αρβυλα για να χαλαρωσω και να ξεαγχωθω :P
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
elliza έγραψε:Εξομολογηση:Σημερα θα δω Ρσδιο Αρβυλα για να χαλαρωσω και να ξεαγχωθω :P
Σήμερα που είναι επανάληψη :
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°44
Δεν ειδα τελικα :
Ξεαγχωθηκα με τριτο νομο
Ξεαγχωθηκα με τριτο νομο
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
elliza έγραψε:Δεν ειδα τελικα :
Ξεαγχωθηκα με τριτο νομο
Σε ξεαγχώνει ο Τρίτος Νόμος; Έγω όσες φορές το 'χω δει μες στην αγωνία ήμουν :P
Τι κορυφή που ήταν τότε που σηκώθηκαν και έπαιξαν μακρυά γαϊδούρα... :
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°46
Ούτε εγώ είδα....βγήκα έξω με την οικογένειά μου...
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
RemousLoupin έγραψε:elliza έγραψε:Δεν ειδα τελικα :
Ξεαγχωθηκα με τριτο νομο
Σε ξεαγχώνει ο Τρίτος Νόμος; Έγω όσες φορές το 'χω δει μες στην αγωνία ήμουν :P
Τι κορυφή που ήταν τότε που σηκώθηκαν και έπαιξαν μακρυά γαϊδούρα... :
Ναι αλλα ειναι ωραιο το σασπενς και ξεχνιεσαι :
Πανο δε μας λες και τη γνωμη σου για το Ραδιο Αρβυλα
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Nena Cahill-Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2325
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2010
Magical Identity
Today's thought: IT ALL ENDS
- Δημοσίευση Ν°48
τρελαινομαι για ραδιο αρβυλα!!!!!!!!!!!
IT ALL ENDS 12/7
- Σπόιλερ:
Ravenclaw Fiction Team
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°49
Και εγώ τρελαίνομαι!!!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
agnostos- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 583
Ημερομηνία εγγραφής : 03/12/2009
Magical Identity