Για πειτε το βλεπετε/βλεπατε; Τι σας αρεσει τι ΔΕΝ σας αρεσει; Γιατι πιστευετε οτι εχει μεγαλη απηχηση; Θεωρειτε οτι ειναι αξιολογη εκπομπη η ΟΧΙ;
Τι; Κατευθυνω τις απαντησεις σας; Ειμαι προκατειλημμενη; Μα γιατι το λετε αυτο;
Οκ σοβαρα τωρα θα αρχισω εγω. Περσι το εβλεπα οποτε μπορουσα και παρολο που δε θυμιζε σε τιποτα τους αγαπημενους μου Α.Μ.Α.Ν ηταν πιστευω αρκετα καλο!Φετος ειδικα απο οταν μεταφερθηκε στις 11 το βραδυ εχει γινει ενα αλλο δελτιο ειδησεων του Σταρ καλυμμενο απο το πεπλο της σατιρας! Βεβαια το εχουν πει τα παιδια "Εμεις κανουμε μια εκπομπη για να γελαμε και μονο" αν οι τηλεθεατες συμβιβαζονται με αυτο και δεν νομιζουν πως υποτιμουν τη νοημοσυνη και την αισθηση του χιουμορ τους τοτε τι να πω τα θελουμε και τ παθαινουμε!
Και ερωτω σε τι διαφερει μια εκπομπη που αναπαραγει την εκπομπη της Μπεκατωρου απο την ιδια την εκπομπη της Μπεκατωρου; Πως μια εκπομπη στο τρειλερ της οποιας ακουγεται η φραση "Υπαρχει κι αυτη η τηλεοραση" κανει ψηφοφοριες για το ποιο μερος του γυναικειου σωματος προτιμουν οι αντρες; Προφανως δεν το ξερουν τα παιδια αλλα "Αυτη η τηλεοραση "υπηρχε παντα και ειναι επαξιοι εκπροσωποι της!
Τελος θα ηθελα να προσθεσω οτι ασφαλως και γελαω με ορισμενα πραγματα αλλα λιγο πολιτικο σχολιο και μια μακριμανικη μπλουζα για τον Κανακη δε θα εβλαπτε :