Οι άνθρωποι αυτοί; Είναι εγκληματίες, βιαστές, αποβράσματα επειδή λένε συνθήματα. Μόνο που μόλις κάτι δεν πάει καλά αυτοί θα την πληρώσουν "οι κακοί" και εμείς "οι καλοί" θα αγανακτούμε από τους καναπέδες.
+7
Madame Maxime
Fleur Delacour
RemousLoupin
FoNikos21
Tom Marvolo Riddle
Poisonous_touch
Curse
11 απαντήσεις
25η μαρτιου και τα συνθηματα
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: 25η μαρτιου και τα συνθηματα
Που ακριβως έγιναν αυτοί οι ξεσηκωμοί των Αλβανών; Γιατί στην Αθήνα εγώ δεν είδα τίποτα. Μια ζωή λέγονται τέτοια ή παρόμοια συνθήματα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θυμώσουν τώρα οι Αλβανοί και γιατί να προβληθεί τώρα αυτό το συνηθισμένο γεγονός.
Οι άνθρωποι αυτοί; Είναι εγκληματίες, βιαστές, αποβράσματα επειδή λένε συνθήματα. Μόνο που μόλις κάτι δεν πάει καλά αυτοί θα την πληρώσουν "οι κακοί" και εμείς "οι καλοί" θα αγανακτούμε από τους καναπέδες.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°27
Αχ, πρέπει πάντα να καταφεύγουμε στα άκρα...
Δηλαδή δεν μπορούν να έχουν τον σεβασμό μας, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη, ίσως, για όσα κάνουν χωρίς αυτά τα συνθήματα; Γιατί αυτά είναι το θέμα...
Δηλαδή δεν μπορούν να έχουν τον σεβασμό μας, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη, ίσως, για όσα κάνουν χωρίς αυτά τα συνθήματα; Γιατί αυτά είναι το θέμα...
Statler
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°28
Το ποιόν? Με τι θα πολεμήσουν βρε Λευτέρη? Με διάλογο και αμοιβαίες υποχωρήσεις? Τρελαίνομαι όταν βλέπω κάτι τέτοια. Αν δε σου κάνουν, πάρε εσύ το όπλο από τα χέρια τους και πάρε τη θέση τους όταν χρειαστεί. Αντί να είμαστε περήφανοι γι' αυτά τα παιδιά, τους συμπεριφερόμαστε σα σκουπίδια...
Σοφία, στη Αλβανία μαζέυτηκαν διαδηλωτές έξω από την Ελληνική Πρεσβεία...
Σοφία, στη Αλβανία μαζέυτηκαν διαδηλωτές έξω από την Ελληνική Πρεσβεία...
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°29
Περήφανοι; Συγγνώμη που δεν είμαι περήφανος που η χώρα μου για να αμυνθεί αναπτύσσει τέτοιου είδους φρονήματα στους μαχητές της.
Μπτγ, ρίξε μια ματιά στις πολεμικές μεθόδους του Γκάντι. Ίσως σου φανεί εντελώς άσχετο, αλλά θα δεις ότι η μάχη δεν είναι πάντα η μόνη λύση.
Μπτγ, ρίξε μια ματιά στις πολεμικές μεθόδους του Γκάντι. Ίσως σου φανεί εντελώς άσχετο, αλλά θα δεις ότι η μάχη δεν είναι πάντα η μόνη λύση.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°30
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Αχ, πρέπει πάντα να καταφεύγουμε στα άκρα...
Λευτέρη αντιμετωπίζεις την άμυνα ως παιχνίδι, αλλά δεν είναι. Παντού γίνεται αυτό, σε όλο τον κόσμο. Απλά εδώ θέλουν να μας πείσουν ότι είμαστε οι κακοί της ιστορίας.
Εμείς γιατί δεν διαδηλώνουμε έξω από την αλβανική πρεσβεία για τους χάρτες που κυκλοφορούν και δείχνουν περήφανοι οι Αλβανοί, με την Ήπειρο να αποτελεί μέρος της;
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°31
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Περήφανοι; Συγγνώμη που δεν είμαι περήφανος που η χώρα μου για να αμυνθεί αναπτύσσει τέτοιου είδους φρονήματα στους μαχητές της.
Μην είσαι. Λες και δε ξέρεις ποιους έχεις γείτονες. Λες και δε ξέρεις την προϊστορία τους. Λες και δε ξέρεις ότι ψάχνουν καθημερινά την ευκαιρία να προκαλέσουν. Ας αφήσουμε τα όπλα και ας πιάσουμε το διάλογο. Και μετά πες μου αν θα είσαι ακόμα Έλληνας...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
Γιατί κυκλοφορούν και ελληνικοί χάρτες με την μισή Ασία Ελληνική. Η αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου στον 21ο αιώνα.
Σοφία, σου ξαναπα στην αρχή πως το ότι γίνεται δεν σημαίνει ότι το εγκρίνω, για οποιαδήποτε χώρα.
Νίκο όχι εμείς, έχουμε υποτίθεται κυβερνήσεις που φροντίζουν για την εξωτερική πολιτική, δεν έχουμε;
Σοφία, σου ξαναπα στην αρχή πως το ότι γίνεται δεν σημαίνει ότι το εγκρίνω, για οποιαδήποτε χώρα.
Νίκο όχι εμείς, έχουμε υποτίθεται κυβερνήσεις που φροντίζουν για την εξωτερική πολιτική, δεν έχουμε;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°33
Πόσους ξέρεις σαν τον Γκάντι; Και επίσης σκέψου ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί αποτέλεσμα τέτοιας πολιτικής. Αν περιμέναμε από τους Τούρκους να πάρουν χαμπάρι από τέτοιες πολιτικές ακόμα υποτελείς τους θα είμασταν
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
Τώρα πιάνεις πολύ μεγάλο θέμα Λευτέρη. Αλλά επιμένω... μιλάμε για τους Τούρκους. Τους ξέρουμε, μας ξέρουν. Δεν έχουμε περιθώρια για αγνή και ειρηνική προσέγγιση, θα το εκμεταλλευτούν αμέσως... δεν το καταλαβαίνεις?
Α, και επίσης θα ήθελα να ξέρω τις πολεμικές μεθόδους που επιστρατεύσαμε το 1821 και το 1940... αν ξέρεις ότι πήγαμε με το σταυρό σττο χέρι πάω πάσο...
Α, και επίσης θα ήθελα να ξέρω τις πολεμικές μεθόδους που επιστρατεύσαμε το 1821 και το 1940... αν ξέρεις ότι πήγαμε με το σταυρό σττο χέρι πάω πάσο...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
Δεν είπα να ακολουθήσουμε τακτικές του Γκάντι, γιατί σίγουρα σε εμάς δεν θα έπιαναν. Τον ανέφερα για να πω στον Νίκο ότι ναι, με την αγάπη που σε προηγούμενο ποστ είχε ειρωνευτεί, μπορείς να πετύχεις εξίσου πολλά.
Δεν είπα επίσης ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Όμως το ότι μάχεσαι για να τον αντιμετωπίσεις δεν σου δίνει με κανέναν τρόπο να καταπατήσεις το δικαίωμα του αλβανού να ζει στην Ελλάδα χωρίς να αντιμετωπίζεται ρατσιστικά.
Και στην τελική, υπάρχει ολόκληρη νομοθεσία για τον ρατσισμο. Πως γίνεται να την παραβλέπουν οι κατά κάποιον τρόπο προστάτες του ελληνικού συντάγματος;
Δεν είπα επίσης ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Όμως το ότι μάχεσαι για να τον αντιμετωπίσεις δεν σου δίνει με κανέναν τρόπο να καταπατήσεις το δικαίωμα του αλβανού να ζει στην Ελλάδα χωρίς να αντιμετωπίζεται ρατσιστικά.
Και στην τελική, υπάρχει ολόκληρη νομοθεσία για τον ρατσισμο. Πως γίνεται να την παραβλέπουν οι κατά κάποιον τρόπο προστάτες του ελληνικού συντάγματος;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°36
Μιλάμε για αγάπη και για πόλεμο? Πως στο καλό μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο?
Και γιατί το γενικεύεις? Μιλάμε για τον ελληνικό στρατό τώρα, όχι για τον Έλληνα πολίτη. Αν βλέπει το κομμάντο τον Αλβανό και τον Τούρκο σαν αγνό συνάνθρωπο, θα λιποψυχήσει.
Και γιατί το γενικεύεις? Μιλάμε για τον ελληνικό στρατό τώρα, όχι για τον Έλληνα πολίτη. Αν βλέπει το κομμάντο τον Αλβανό και τον Τούρκο σαν αγνό συνάνθρωπο, θα λιποψυχήσει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FoNikos21 στις Σαβ Μαρ 27, 2010 6:49 pm, 1 φορά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Τσέκαρε αυτό που σου είπα και θα δεις πως συνδέονται.
Αν είναι έτσι Νίκο, συγγνώμη που ελπίζω σε έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει καν στρατός, επειδή δεν θα χρειάζεται.
Και δεν είπα τίποτα για κάποιον Έλληνα πολίτη.
Αν είναι έτσι Νίκο, συγγνώμη που ελπίζω σε έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει καν στρατός, επειδή δεν θα χρειάζεται.
Και δεν είπα τίποτα για κάποιον Έλληνα πολίτη.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°38
Έτσι όπως το λες είναι λες και εγώ θέλω να υπάρχει στρατός και είμαι υπέρ της πολεμικής διένεξης.
Όμως εγώ σχολιάζω την υπάρχουσα κατάσταση και το να βρίζουμε τους ανθρώπους που εκπαιδεύονται για την άμυνά μας(επαναλάμβάνω, με τις τωρινές συνθήκες και προκλήσεις) είναι απαράδεκτο.
Όμως εγώ σχολιάζω την υπάρχουσα κατάσταση και το να βρίζουμε τους ανθρώπους που εκπαιδεύονται για την άμυνά μας(επαναλάμβάνω, με τις τωρινές συνθήκες και προκλήσεις) είναι απαράδεκτο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Δεν ξέρω αν συμφωνείς, δεν ξεκαθάρισες κάτι τέτοιο...
Και κάτι τελευταίο, είπαμε τους ευχαριστούμε που είναι εκεί για όταν τους χρειαστεί η Ελλάδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν τους αναγνωρίζουμε κάποιο δικαίωμα να βρίζουν άλλους λαούς.
Deal?
Και κάτι τελευταίο, είπαμε τους ευχαριστούμε που είναι εκεί για όταν τους χρειαστεί η Ελλάδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν τους αναγνωρίζουμε κάποιο δικαίωμα να βρίζουν άλλους λαούς.
Deal?
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°40
Δε μιλάμε για εσένα και μένα βρε Λευτέρη... μιλάμε για τους πιο σκληροπυρηνικούς μαχητές μας, οι οποίοι επωμίζονται και τις περισσότερες ευθύνες. Ο εθνικισμός τους δίνει κίνητρο για να εκπαιδευτούν κάτω από ,ομολογουμένως, απάνθρωπες συνθήκες.
Δε μου αρέσει και εμένα όλο αυτό το σκηνικό, αλλά αναγκαστικά το αποδέχομαι. Πρέπει να αλλάξουν πολλάααααααααααααα άλλα πρώτα μέχρι να φτάσουμε στο τρόπο εκπαίδευσης των μαχητών μας.
Δε μου αρέσει και εμένα όλο αυτό το σκηνικό, αλλά αναγκαστικά το αποδέχομαι. Πρέπει να αλλάξουν πολλάααααααααααααα άλλα πρώτα μέχρι να φτάσουμε στο τρόπο εκπαίδευσης των μαχητών μας.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°41
λοιπον ειπατε αρκετα πραγματα και τα διαβασα ολα με προσοχη
θα πρεπει να ξερετε παντως και οτι και εμεις παραβιαζουμε τα συνορα τον τουρκων
και αυτη στην ουσια αυτο που θελουν ειναι να μαθουν να οδηγανε και να ξεχωρηζουν τον ουρανο απο την στερια εχω ρωτησει αεροπορο
και δεν ειναι ολα αγνα και να κανουμε της παπιες ετσι χασαμε και το ονομα της μακεδονιας
θα πρεπει να ξερετε παντως και οτι και εμεις παραβιαζουμε τα συνορα τον τουρκων
και αυτη στην ουσια αυτο που θελουν ειναι να μαθουν να οδηγανε και να ξεχωρηζουν τον ουρανο απο την στερια εχω ρωτησει αεροπορο
και δεν ειναι ολα αγνα και να κανουμε της παπιες ετσι χασαμε και το ονομα της μακεδονιας
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
Zacharias Smith έγραψε:
Ναι, μόνο που θέλουν να το κάνουν πάνω από τη δική μας θάλασσα...
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Με τις σημερινες συνθηκες θα ηταν κουτο να μην ειχαμε στρατο,κι οσον αφορα το ελληνοτουρκικο προκλησεις γινονται και απο τις δυο πλευρες....
Επισης αυτο με τη μακεδονια και το ονομα δεν εχει ακομα ξεκαθαρισει
Προσωπικα απο εδω εμαθα για τα συνθηματα,ηξερα οτι στο στρατο υπαρχουν φασιστομουτρα αλλα να φωναζαν τοσο απροκαλυπτα δε το περιμενα...Ισως ειμαι λιγο απολυτη αλλα δεν πολυεκτιμω τους ανθρωπους που επιλεγουν να ακολουθησουν τη στρατιωτικη σταδιοδρομια
Επισης αυτο με τη μακεδονια και το ονομα δεν εχει ακομα ξεκαθαρισει
Προσωπικα απο εδω εμαθα για τα συνθηματα,ηξερα οτι στο στρατο υπαρχουν φασιστομουτρα αλλα να φωναζαν τοσο απροκαλυπτα δε το περιμενα...Ισως ειμαι λιγο απολυτη αλλα δεν πολυεκτιμω τους ανθρωπους που επιλεγουν να ακολουθησουν τη στρατιωτικη σταδιοδρομια
Matthew Bourne's Swan Lake
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°46
Ναι, είναι, αλλά αυτό είναι άσχετο με το συγκεκριμένο τόπικ :
Statler
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°47
εχεις ενα ποιντ αλλα ετσι οπως εξελιχθηκε η κουβεντα..
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°48
Ειναι ντροπη... Μονο αυτο εχω να πω... Γουρουνια δεν ειναι οι Αλβανοι... Γουρουνια ειναι οι ρατσιστες που φωναζαν αυτα τα συνθηματα.
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°49
θα εχουν και αυτοι τους λογους τους
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°50
Ενταξει, μπορει να ειχαν τους λογους τους. Αλλα ποιος σωστος ανθρωπος θα βγει να φωναξει τετοια συνθηματα στην παρελαση;
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...