Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερω γιατι ουτε ποιος ειναι ο δολοφονος, αλλα τον λατρευωωωω!
Οχι, γιατι σκοτωσε την Μαγκι, ισα ισα. Ο τροπος που το εκανε μ'αρεσε.
Ναι αλλά κι αυτή,πολύ άκαρδη ρε παιδί :
Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερω γιατι ουτε ποιος ειναι ο δολοφονος, αλλα τον λατρευωωωω!
Οχι, γιατι σκοτωσε την Μαγκι, ισα ισα. Ο τροπος που το εκανε μ'αρεσε.
Fleur Delacour έγραψε:Δεν είναι και μακρινές συγγενείς με τον γαμπρό; Άρα υπάρχουν κι άλλοι συγγενείς τους εκεί :
Επιπλέον, ποια από το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι η κόρη της Μάγκι; :
jate έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Εγω συμπαθω την φλορενς :
Το τσόλι που ζήλευε και είχε λυσσάξει για την αδερφή του; Πάλι καλά που δεν πήγε μπροστά στο πτώμα να πει "στα λεγα εγώ" :
Dan_Liza έγραψε:Εγω την συμπαθω. Φαινεται μεχρι στιγμης αληθινη. :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μπορεί να υπάρξουν, μπορεί και να μην υπάρξουν. Υπάρχει περίπτωση ο Βέμπερ να λέει βλακείες.
Πάντως θα υπάρξει τουλάχιστον ένας θάνατος ακόμα, όχι απαραίτητα δολοφονία
Fleur Delacour έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μπορεί να υπάρξουν, μπορεί και να μην υπάρξουν. Υπάρχει περίπτωση ο Βέμπερ να λέει βλακείες.
Πάντως θα υπάρξει τουλάχιστον ένας θάνατος ακόμα, όχι απαραίτητα δολοφονία
Πωω μας θόλωσες τα νερά τώρα :
Ρε χρυσούλι μου αφού ο τίτλος τα λέει όλα :P
Μπορει να ερθεις πιο μετα,ωστε να κανεις εντυπωσηFleur Delacour έγραψε:Σόρι αλλά δεν έχω εμφανιστεί καθόλου
Τι τα αγόρασα εγώ τόσα καινούρια φουστάνια, ε; :
ΑυτοκτονιαTom Marvolo Riddle έγραψε:Πάντως θα υπάρξει τουλάχιστον ένας θάνατος ακόμα, όχι απαραίτητα δολοφονία
Ουτε εγωωFleur Delacour έγραψε:Σόρι αλλά δεν έχω εμφανιστεί καθόλου :
Dan_Liza έγραψε:Ειδατε;
Εσυ εχεις το ποδι σου, μπορεις να γραψεις. Αυριο εχουμε απεργια. Η συνεχεια θα εχει ποσταριστει μεχρι το απογευμα.