Επιτέλους, επιτέλους η Έλενα ξεκαθάρισε τι αισθάνεται για τον καθένα. Επιτέλους ο Στέφαν κατάβαλε πως η αγάπη πως η Έλενα αγαπάει πραγματικά τον Ντέιμον και δεν έχει να κάνει με κανέναν δεσμό δημιουργίας και με καμία τέτοια μ@λακία. Από τα καλύτερα, για να μην πω, το καλύτερο DE επεισόδιο. Δεν είδαμε φιλιά και σεξ(όχι με χαλάνε κι αυτά
) αλλά είδαμε
πραγματική αγάπη. Χάρηκα τόσο πολύ γι' όλα αυτά που είπε η Έλενα μπροστά στον Στέφαν και στην Καρολάιν για τον Ντέιμον. Είχα βαρεθεί να ακούω από τους SE shippers και αυτούς του δύο ήρωες διάφορες βλακείες για το ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από δεσμός δημιουργίας!
Επίσης μου άρεσε ο τρόπος μου δεν διέγραψαν έτσι απλά το Stelena, αλλά έδειξαν ότι η Έλενα τον αγαπάει και δεν θέλει να ξεχάσει το παρελθόν της μαζί του, απλά κατάλαβε ότι ήταν, είναι και θα είναι ερωτευμένη με τον Ντέιμον και ότι η πραγματική αγάπη και ο μεγάλος έρωτας της ζωής της είναι αυτός και όχι ο Στέφαν.
Όσον αφορά την σκηνή που η Έλενα είπε στον Ντέιμον, τι να πω; Ήταν πραγματική υπέροχη. Μπορούσες να δεις την αγάπη στα μάτια της Έλενα και την ευτυχία στα μάτια του Ντέιμον. Καταπληκτικές ερμηνείες. Και πιστεύω ότι ήταν και η σωστή χρονική στιγμή που του είπε το 'σαγαπώ'. Ο Ντέιμον την είχε ελευθερώσει από το δεσμό δημιουργίας αλλά αυτή δεν άντεχε μακριά του, γύρισε πίσω και παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και ότι τον αγαπάει.
I hate him, Stefan.
I like you know.
He consumes me.
I love you, Damon! ♡♡♡
Για τον Στέφαν θέλω να πω μόνο ότι είναι μεγάλος μ@λακας. Ο Ντέιμον πέρασε τόσα χρόνια να βλέπει τον αδερφό του με την κοπέλα που αγαπάει και δεν είπε τ ί π ο τ α. Τον βοηθούσε πάντα, έτρεχε και έκανε τα πάντα γι' αυτόν. Και αυτός, όταν η Έλενα παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη με τον Ντέιμον, αυτός είπε ότι τον ΜΙΣΕΙ; Ψόφος. Δεν αξίζει τίποτα.
Αυτά! Άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο.