+54
The Sorting Hat
Lena*
Andros the Invincible
Immortality Dumbledore
DaphneGreengrass
Amycus
Alviva Black
harrypotter626
vampire diaries
aimilia potter
Lisette de Lapin
Blood Countess
Roxanne Derwent
Aurora Sinistra
Μia Melanie Hawkins
Druella Black
Ignotus Peverell
xaroula-sp1999
Lily Luna Potter
Eleanna Lovegood
anthian9
mjhp4ever
Leanan Sidhe
Artemisia Lufkin
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
Laura Mandley
Ariana Lestrange
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Mirabelle Salvatore
Alicia Spinnet
Rea
Harry Potter Black
Maria-Mia Granger
Cassiopeia Black
melgranger
Sectumsembra
Tania_Re
Nearly Headless Nick
Arianna
Morgan le Fay
Vampire Princess
Helena Ravenclaw
Padma Patil
Amelia Blackfoot
FLEUR258
kalymera_george
Ms Skellington
Berenice
EmmaWatson
AliceCullen
EL.J girl
58 απαντήσεις
The Vampire Diaries
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°626
Απ: The Vampire Diaries
Αχ άσε αγαπούλα μου :/ Απλά δεν βγάζει λογική ρε φίλε, δεν θα το αντέξω αν το σπρώξουν κατά κει ή αν δεν έχει βρεθεί η λύση μέχρι το τέλος της σίζον
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°627
όπως είπα αν το γυρίσουν αλλιώς θα'ναι μεγάλη πατάτα η σειρά και θα χάσει τους περισσότερους φανς... κρίμα δλδ...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°628
Δεν θα κάτσω να βρω πάλι λύση...πάλι να μας μπερδέψουν θέλουν
Slytherin Fiction Team
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°629
Mirabelle Salvatore έγραψε:όπως είπα αν το γυρίσουν αλλιώς θα'ναι μεγάλη πατάτα η σειρά και θα χάσει τους περισσότερους φανς... κρίμα δλδ...
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
Ρε σίγουρα θα το λύσουν μέχρι το τέλος της 4ης. Και ποιος θα την πληρώσει την νύφη πάλι; Ε; Σας αφήνω να μαντέψετε!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°630
anthian9 έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:όπως είπα αν το γυρίσουν αλλιώς θα'ναι μεγάλη πατάτα η σειρά και θα χάσει τους περισσότερους φανς... κρίμα δλδ...
Ρε σίγουρα θα το λύσουν μέχρι το τέλος της 4ης. Και ποιος θα την πληρώσει την νύφη πάλι; Ε; Σας αφήνω να μαντέψετε!
Απλώς θέλω να έχει την έκβαση που περιμένουμε εδώ και τόσο καιρό... μην μας βγάλουν το λάδι πάλι!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°631
anthian9 έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:όπως είπα αν το γυρίσουν αλλιώς θα'ναι μεγάλη πατάτα η σειρά και θα χάσει τους περισσότερους φανς... κρίμα δλδ...
Όχι, όχι, μην κατονομάζεις τα αίσχη
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°632
οσο αφορα το 4x08
- Σπόιλερ:
- αφου κ ο ταιλερ που ειναι ο μονος που εχει αμεση εμπειρια απο το σαιρινκ θεμα κ προφανως κατι παραπανω ξερει, αλλα κ η αλλα μαγισσα επιμενουν οτι δεν επηρεαζει ο δεσμος τα συναισθηματα και η ναντι ειπε συγκεκριμενα πως ο δεσμος αυτος για να δημιουργηθει ετσι κ αλλιως χρειαζεται να αγαπαει το νεο βαμπιρ κ ως θνητος ανθρωπος τον δημιουργο του πριν γινει η μεταμορφωση του, τοτε γιατι δε μας αφηνουν στην ησυχια μας να χαρουμε ντελενα κ επιμενει ο πανιβλακας στεφαν να ζητησει ο ντειμον απ την ελενα να σταματησει να τον θελει. δε βγαζει καν νοημα.
αφου ρε βλακακο στεφαν σου το λενε ολοι, τον εχει ερωτευτει οντως, δεν ειναι μαζι του λογω του γελοιου αυτου δεσμου, δε θα ξαναγυρισει κοντα σου οσο και αν προσπαθεις, οποτε σκασε κ ασε μας να εχουμε απειρες σκηνες ντελενιακου σεξ
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°633
Μισω την Μπονι.-
Εχεις που εχεις αυτες τις δυναμεις,κοπελα μου,χρησιμοποιησε τες στην Καθριν -.- ΟΧΙ στον Ντειμον
Εχεις που εχεις αυτες τις δυναμεις,κοπελα μου,χρησιμοποιησε τες στην Καθριν -.- ΟΧΙ στον Ντειμον
- RAULSON:
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°634
^ΠΟΙΑ ΚΑΘΡΙΝ; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
H KAΘΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΡΑ
H KAΘΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΡΑ
- 04x08:
- Από τα καλύτερα επεισόδια και απόδειξη ο,τι δεν ισχυεί το sire. Aπλά ο Στέφαν ζηλεύει που η Ελένα έτρεφε αισθήματα για τον Ντέιμον και ως άνθρωπος, αλλά το δείχνει ως βαμπίρ και θέλει να τους καταστρέψει την σχέση. Η τελευταία και η πρώτη σκηνή ήταν από τις αγαπημένες μου. Γενικά το επεισόδιο ήταν Delena, αν εξαιρέσουμε λίγο την Σάρλοτ η οποία μου την σπάει κιόλας.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°635
Ευλογία στο ποστ της Ρέας.
εντίτ: παρμένα από ποστ του tv.com:
- Σπόιλερ:
- Και αυτό το πράμα που κάθε φορά που φασώνονται ο ντέημον με την ελένα απλά πρέπει να μιλά η κάρολαην με τον στέφαν; ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ
Πραγματικά τα χω πάρει άγρια. Τουλάχιστον στο τρέηλερ του 4x09 είδαμε σκηνή ντελένα. Άντε αφήστε μας, αποτυχημένοι συγγραφείς, χτεσινά τσουτσέκια
ΝΤΕΛΕΝΑ ΡΕ. Γιατί ο Ντέημον αξίζει να είναι χαρούμενος.
*Και τελικά ισχύει αυτό που είπα στο τελευταίο μου ποστ με την θεωρία sired. Πιο πολύ σε φάση "εξαρτώμαι από τον γκόμενό μου" είναι τα πράματα, παρά "ζόμπι χωρίς ελεύθερη βούληση". Καμμία σχέση η Ελένα με αυτή την τριτοδεύτερη που μετρούσε τούβλα. Άντε.
εντίτ: παρμένα από ποστ του tv.com:
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°636
- 4χ08::
- Tι να πρωτοπώ για αυτό το επ.;! Πρώτα απ'όλα δεν είχε μέσα το ένα και μοναδικό , σαγηνευτικό , γοητευτικό Νο1 υβρίδιο και πιο ισχυρό , υπέρτατο, δημιούργημα του πλανήτη και Μανάρι Νο2 στη λίστα μου!!! Μιλάω φυσικά για τον Κ.Μικαέλσον... πως να ευχαριστηθώ εγώ μετά επ. αν δεν παίζει αυτός μέσα και δεν ακούω την βελούδινη λάγνα φωνή του με την ακαταμάχητη προφορά του;! ότι και να δω μετά μια απελπισία θα είναι... Και πιστεύω πως αυτό το επ. ήταν μια απελπισία ήταν... Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες στιγμές απόλυτης ευτυχίας ...
Όπως ας πούμε στην αρχή... οι σκηνές απείρου κάλλους στην αρχή όπου ήθελα να σηκωθώ κι να αρχίσω να χοροπηδάω στο κρεβάτι βλέποντας τα καταγάλανα μάτια του θεού την ώρα που έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που παρεμβάλονταν δυστυχώς απ'την μουσική αντιγραφή του Λυκόφωτος (δλδ ήμαρτον άλλο τραγούδι δεν μπορούσαν να βρουν) και τον κουραστικό διάλογο μεταξύ των φωστήρων(ο Θεός να τους κάνει δλδ )
Δεσμός δημιουργίας , δεσμός δημιουργίας και δεσμός δημιουργίας... εμένα με συγχωρείτε αλλά δεν τα πιστεύω αυτά . Θεωρώ ότι τζάμπα έκαναν ολόκληρο ταξίδι τα αδέλφια και το αποκαλώ ψύχωση επειδή ο Ντέιμον ήταν όμορφος άντρας εξ απανέκαθεν και οι γυναίκες κολλούσαν πάνω του σαν στρείδια Αυτό συνέβη και με την Σαρλότ (κακάσχημη κι απελπισμένη). Χάρηκα κι ευχαριστήθηκα τα φλας μπακς είδαμε τα αδέλφια σε μια άλλη εποχή, ευχαριστήθηκα την Λέξι και βεβαίως είδαμε κι έναν Ντέιμον ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό για άλλη μια φορά κι ότι έκανε το έκανε για χάρη του αδελφού του! Μανάρι μου εσύ...
Τώρα για το girls night τι να πω;! η Ελένα είχε όλη την καλή διάθεση και θα έλεγε κανείς πως για λίγο περνούσαν καλά μέχρι που άνοιξε το στόμα της η κ.Επικριτική και τα κατέστρεψε όλα. Μπα που να σκάσεις χριστιανή μου πια! Δεν σ'αντέχω άλλο, εύχομαι να γυρίσει ο 'άλλος' να σε βάλει να σε πατήσει κάτω και να σου αλλάξει τον αδόξαστο να σε δω εγώ μετά αν έχεις στόμα και μιλάς... Αη σιχτήρ από εκεί Επιμένω με την ψύχωση, διότι αν ήταν αλήθεια όλο αυτό με τον δεσμό (για τον οποίο όπως είπε κι η μαύρη δεν υπάρχει θεραπεία μόνο αποδέσμευση και τπτ) τότε κι κ.Επικριτική θα έκανε ότι της έλεγε ο Ντέιμον και δεν θα το μισούσε θανάσιμα. Το ότι η Ελένα πλέον μπορεί να πίνει απ'τα σακουλάκια για μένα δεν έχει καμιά απολύτως σημασία και το όλο θέμα για μένα είναι... "τρίχες" με το συμπάθειο. Και καλά θα κάνει ο Ντέιμον να μην ακούει πολύ τον αδελφό του γιατί δεν του πάει καλά η μέρα και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε... Είναι δυνατόν κι αυτός να τον πιστεύει;! Μάλλον όχι ... θα τον πείσει η άλλη μια χαρά και στην τελευταία σκηνή απ'ότι είδα θα υπάρξει και συνέχεια οπότε δεν ανησυχώ...
Τώρα όσον αφορά το θέμα υβριδίων(πόσος μ'ενδιαφέρει τι έχει στο μυαλό του ο προφέσορ με την άλλη την καστανή και τι προσπαθούν να κάνουν εποφελούμενοι απ'όλο αυτό) απλώς εύχομαι ο "Άρχοντας" κ.Μικαέλσον να το πάρει χαμπάρι και να αρχίσουν τα όργανα Ναι ναι, ενωθείτε όλοι μαζί , στραφείτε εναντίον του .. Λες κι αν τον εξοντώσετε (που δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρετε ) θα κερδίσετε τπτ... Το κεφάλι σας θα φάτε αλλά τι μ'ένοιάζει εμένα το κεφάλι σας φάτε κι ο κ.Μικαέλσον θα βγει κερδισμένος για άλλη μια φορά... Ααααχχχ
Άσχετο αλλά εκτός απ'την Ρεμπέκα... ξαφνικά μου λείπει κι ο Ελάιζα... Πότε θα επιστρέψει ο ευγενής κι ήσυχος Μικαέλσον... μου λείπει
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°637
Ρε συ έπος έχεις γράψει, πάρε ανάσα, τρόμαξα όταν άνοιξα το σπόιλερ
- 4χ08:
- Η τελευταία σκηνή <3 Απλά λαβ! Και ξέρετε κάτι, από τις πιο ωραίες και αγαπημένες μου σκηνές δεν είναι αυτές του κανονικού φασώματος
Αχ που 'σαι Κλάους να μάθεις τι συνομωσίες σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη σου να τους καθαρίσεις όλους να ησυχάσουμε.
♩ - ♫
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°638
Εγώ, λοιπόν, τέλειωσε δεύτερο κύκλο μέσα σε μια βδομάδα, ήξερα πάνω-κάτω τι θα γίνει (σπόιλερς και είχα δει και μερικά επεισόδια), αλλά το χειρότερό μου ήταν
Όλο κλάψες και να είναι καλά οι άλλοι και είμαι πολύ καλή για να σου κρατήσω κακία κλπ.
Τώρα είδα και το πρώτο του τρίτου. Μπορώ να πω πως μου τη δίνει ο Κλάους, γιατί με αυτόν ασχοληθήκαμε μια σίζον, γιατί αυτός
Αυτά από 'μένα. Λίγο αρχαία επεισόδια, αλλά για να θυμούνται οι παλιοί και να βγάλω τα σωψυχά μου.
- Σπόιλερ:
- η Τζένα
Όλο κλάψες και να είναι καλά οι άλλοι και είμαι πολύ καλή για να σου κρατήσω κακία κλπ.
Τώρα είδα και το πρώτο του τρίτου. Μπορώ να πω πως μου τη δίνει ο Κλάους, γιατί με αυτόν ασχοληθήκαμε μια σίζον, γιατί αυτός
- Σπόιλερ:
- βαμπίρησε και σκότωσε τη Τζένα
Αυτά από 'μένα. Λίγο αρχαία επεισόδια, αλλά για να θυμούνται οι παλιοί και να βγάλω τα σωψυχά μου.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°639
^α οχι, εγω τα χριστουγεννα που ολες οι σειρες θα εχουν μιντ-σιζον φιναλε, θα κανω επαναληψη τιβιντι με τη μανα μου (ανθη )
Επισης, θα σε κουρασει αρκετα η τριτη σιζον, αλλα αξιζει για τις στιγμες του κ γτ χτιζει για την 4η σιζον π βλεπουμε τωρα. Κουραγιο!!
Επισης, θα σε κουρασει αρκετα η τριτη σιζον, αλλα αξιζει για τις στιγμες του κ γτ χτιζει για την 4η σιζον π βλεπουμε τωρα. Κουραγιο!!
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°640
@ anthian9 Δεν φταίω εγώ με πιάνει λογοδιάρια σε κάθε επ.
@ Τζεό αν σε έπιασε ζαλάδα από τώρα με τις κλάψες της Ελένα φαντάσου τι έχεις να τραβήξεις παρακάτω
@ Τζεό αν σε έπιασε ζαλάδα από τώρα με τις κλάψες της Ελένα φαντάσου τι έχεις να τραβήξεις παρακάτω
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°641
Θα με κάνετε να το παρατήσω για μια ακόμη φορά, πώς την είδατε;
Η αλήθεια είναι - Κόνι και Νατ - πως με εννοχλεί λίγο η φάση με τον Στέφαν, αλλά δεν έχω κουταστεί ή βαρεθεί, έχω δει το έξι-εφτά επεισόδια... Απλώς περιμέντε με μέχρι να φτάσω στη τέταρτη.
Η αλήθεια είναι - Κόνι και Νατ - πως με εννοχλεί λίγο η φάση με τον Στέφαν, αλλά δεν έχω κουταστεί ή βαρεθεί, έχω δει το έξι-εφτά επεισόδια... Απλώς περιμέντε με μέχρι να φτάσω στη τέταρτη.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°642
αργησα πολυ, αλλα δε θα γραψω για το 4x08 γιατι με καλυψαν απολυτα ολοι απο πανω (ειδικα η ρεα)
παντως για το τελος του 4x07 και το 4x08 ταιριαζει παααρα πολυ η θεικηηηη ατακα του Κλαους :
παντως για το τελος του 4x07 και το 4x08 ταιριαζει παααρα πολυ η θεικηηηη ατακα του Κλαους :
- Σπόιλερ:
- "Caroline, you're beautiful, but if you don't stop talking I will kill you" ελπιζω να κρατησει την υποσχεση της και να μην κρινει ξανα..αλλιως...
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°643
4x09.
- Σπόιλερ:
- Η καρδιά μου έσπασε σε 1000 κομμάτια. Στεναχωρήθηκα με τα πάντα. Με τον Ντειμον, με τον Στεφαν, με τον Ταιλερ, με την μαμά του!
Μίσησα την λυκάνθρωπο, τον Σειν(?) και τον Κλαους!
Ο Κλάους με πόσα υβρίδια έχει μείνει;
ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΟΙΟΣ;
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°644
- Σπόιλερ:
- Λοιπόν,εγώ αναρωτήθηκα γιατί ο Κλάους σκότωσε τα υβρίδια.Κατάλαβε έσπασαν τον δεσμό ή ήταν μέρος της θυσίας?Επίσης μίσησα τον Σέην που θα βάλει την Μπόνι να κάνει 'έκφραση' που μάλλον με αυτό θα ξυπνήσει τον Σίλας ή όπως λεγότανε.Επίσης μίσησα τον Κλάους που σκότωσε την Κάρολ.Αυτά από μένα!
Slytherin Fiction Team
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°645
- Σπόιλερ:
- ΨΟΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΟΦΑ ΤΖΟΥΛΙ ΠΛΕΚ ΨΟΦΑ Γ@ΜΩ
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ Η ΠΛΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°646
- μέχρι 3x13:
- Αυτό που με κουράζει είναι ο Στέφαν με κλειστό τον διακόπτη της ανθρωπιάς του. Και πόσο τον μίσησα όταν προσπαθούσε να κάνει τη Λέξι (το παιδί μου :heart ) να πληγωθεί, το ξέρει μόνο η νουτέλα που έσφιγγα εκείνη τη στιγμή.
Ο Τάιλερ δάγκωσε τη Κάρολαϊν; How dare you? Νομίζω, επίσης, πως δεν είμαι έτοιμος να αποχωριστώ τον Αλάρικ
Και πότε θα ψοφήσει αυτός ο καταραμένος ο Κλάους; Αμα πια, ν'ασχοληθούμε και με κάτι άλλο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°647
@ Τζεό...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°648
Με ποιό;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°649
- Σπόιλερ:
- Απλά να σου υπενθυμίσω το εξής... θα αργήσεις να δεις τον Κλάους να ψοφάει, ίσως και να μην γίνει ποτέ... όσο για τον αποχωρισμό του Ρικ, να ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°650
- 4χ9:
- Καλά δεν το περίμενα ότι θα καθαρίσει την μάνα του Τάιλερ. Είναι θεός ο τύπος. Τον χτύπησε εκεί που πονάει.
♩ - ♫