Εμείς πάλι δεν ανεχόμαστε την παρουσία της ακατονόμαστης μάστιγας γριάς. :
Θα έλεγα τώρα τι κάνει καλό για το δέρμα στην γριά, αλλά θα φάω μπαν. :
Minerva McGonagall έγραψε:Προσπαθούμε να ανεχτούμε την Κόννι και τον ακατονόμαστο
Είμαι κι εγώ ανάμεσα στα μπαρουτοκαμμένα;Merlin the Great έγραψε:^Τι ακούω και δεν λιποθυμώ!
Τι κανετε μπαρουτοκαμμενα τεκνα;
Connie έγραψε:Ζούμε, άσχημε ρυτιδιασμένε σαν την γριά Μέρλιν.
Δε το καταφέρνω, αγαπητέ Μέρλιν. Με χαπάκια με καταντήσανε...Merlin the Great έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Προσπαθούμε να ανεχτούμε την Κόννι και τον ακατονόμαστο
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ????
Δεν χρειάζομαι τα προιόντα του Βασίλη για να αποκτήσω ωραίο δέρμα εγώ . Ευχαριστώ.Connie έγραψε:Από την χαρά μου είναι. Αλλά δεν σου κάνω τη χάρη, όχι για να μη φάω μπαν, αλλά για να μην μάθεις το μυστικό του ωραίου δέρματος.
Ρώτα τον Βασίλη, αυτός με ενέπνευσε.
Merlin the Great έγραψε:Connie έγραψε:Ζούμε, άσχημε ρυτιδιασμένε σαν την γριά Μέρλιν.
κι εμεις αν ειμασταν τουμπανο σαν εσενα θα ειμασταν φραπαδούρα....
αλλα ειμαστε fit!
α και κάτι άλλο....λιγα τα λόγια σου φώκια για τη Μινερβαλου....
Merlin the Great έγραψε:Βασικά απαντάω μονο σε ανθρωπους που χρησιμοποιουν τα ελληνικά με το σωστο τρόπο.
Ασύντακτη Κλώσα!
Βουτηξου τωρα στο ζωικο λιπος!Σπαλομπριζολα!
Σαν εσένα κανείςNathaniel έγραψε:Merlin the Great έγραψε:Βασικά απαντάω μονο σε ανθρωπους που χρησιμοποιουν τα ελληνικά με το σωστο τρόπο.
Ασύντακτη Κλώσα!
Βουτηξου τωρα στο ζωικο λιπος!Σπαλομπριζολα!
Αχ... τι πνεύμα! Τι ιππότης!!! Τι γλυκούλης αγαθιάρης λευκόψυχος άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού είν'αυτός μωρέ!
Αρχίζεις να μου μοιάζεις όμως Μερλιν... και δεν κάνει... θα χάσεις τη δημοτικότητά σου...
Dan_Liza έγραψε:Αφηστε το Καλεν στην ησυχια του!
Nathaniel έγραψε:
Αρχίζεις να μου μοιάζεις όμως Μερλιν... και δεν κάνει... θα χάσεις τη δημοτικότητά σου...
Φυσικά, αντικείμενο είναι ούτως ή άλλωςFleur Delacour έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Αφηστε το Καλεν στην ησυχια του!
Ουδέτερο ειναι;