dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Merlin the Great έγραψε:Θελω τουρτα ΛΑΚΤΑ!
Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
Εγώ θέλω φράουλες.Merlin the Great έγραψε:Θελω τουρτα ΛΑΚΤΑ!
Maniana έγραψε:o.O Εγώ νομιζά θα πείς ο Seth :P
dREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
Και βγάλε το γυαλί. Νύχτα είναι. Θα πέσεις πουθενά γέρος άνθρωπος και θα 'χουμε άλλα.
Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
Και βγάλε το γυαλί. Νύχτα είναι. Θα πέσεις πουθενά γέρος άνθρωπος και θα 'χουμε άλλα.
Γιατί με νοιάζει
Δε πειράζει... παίρνω επίδομα αναπηρίας
dREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
Γιατί με νοιάζει
Α, όχι! Πρέπει να δουλέψεις άλλη μια χρονιά για να πάρεις το εφαπαξ.
Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
Γιατί με νοιάζει
Γιατί έτσι
Και πλαι δε βγαίνω... θα μου το πάρεις το σπίτι
Bellatrix Black-Lestrange έγραψε:από πάντα ????
ο καημενούλης !!!!
dREAm Girl έγραψε:Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Πως είσαι εσύ?
Γιατί με νοιάζει
Γιατί έτσι
Δεν το θέλω το σπίτι. Έχω δικό μου.
Ένας πατέρας που δεν είναι ποτέ σπίτι και που χωρίζει όλη την ώρα. Θα μου μείνουν παιδικά τραύματα.FoNikos21 έγραψε:Γιατί είμαιο πατέρας σουdREAm Girl έγραψε:Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:Γιατί έτσιdREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:Γιατί με νοιάζειdREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:Πως είσαι εσύ?dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Τι καλή
dREAm Girl έγραψε:Ένας πατέρας που δεν είναι ποτέ σπίτι και που χωρίζει όλη την ώρα. Θα μου μείνουν παιδικά τραύματα.FoNikos21 έγραψε:Γιατί είμαιο πατέρας σουdREAm Girl έγραψε:Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:Γιατί έτσιdREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:Γιατί με νοιάζειdREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:Πως είσαι εσύ?dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Τι καλή
Το ξέρω. Είμαι.
Εσύ πως λες να είμαι;FoNikos21 έγραψε:Ακόμη δε μου είπες πως είσαιdREAm Girl έγραψε:Ένας πατέρας που δεν είναι ποτέ σπίτι και που χωρίζει όλη την ώρα. Θα μου μείνουν παιδικά τραύματα.FoNikos21 έγραψε:Γιατί είμαιο πατέρας σουdREAm Girl έγραψε:Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:Γιατί έτσιdREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:Γιατί με νοιάζειdREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:Πως είσαι εσύ?dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Τι καλή
Το ξέρω. Είμαι.
Και κάποτε μου είχες δώσει μια υπόσχεση
dREAm Girl έγραψε:Εσύ πως λες να είμαι;FoNikos21 έγραψε:Ακόμη δε μου είπες πως είσαιdREAm Girl έγραψε:Ένας πατέρας που δεν είναι ποτέ σπίτι και που χωρίζει όλη την ώρα. Θα μου μείνουν παιδικά τραύματα.FoNikos21 έγραψε:Γιατί είμαιο πατέρας σουdREAm Girl έγραψε:Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:Γιατί έτσιdREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:Γιατί με νοιάζειdREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:Πως είσαι εσύ?dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Τι καλή
Το ξέρω. Είμαι.
Κι εσύ είχες πει πως δε θα χώριζες τη νονά!
Δεν μπορώ να το χωνέψω, είναι βαρύ για το στομάχι μου.FoNikos21 έγραψε:Σε καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να το χωνέψειςdREAm Girl έγραψε:Εσύ πως λες να είμαι;FoNikos21 έγραψε:Ακόμη δε μου είπες πως είσαιdREAm Girl έγραψε:Ένας πατέρας που δεν είναι ποτέ σπίτι και που χωρίζει όλη την ώρα. Θα μου μείνουν παιδικά τραύματα.FoNikos21 έγραψε:Γιατί είμαιο πατέρας σουdREAm Girl έγραψε:Δεν έχει "γιατί έτσι". Πες.FoNikos21 έγραψε:Γιατί έτσιdREAm Girl έγραψε:Γιατί σε νοιάζει;FoNikos21 έγραψε:Γιατί με νοιάζειdREAm Girl έγραψε:Γιατί ρωτάς;FoNikos21 έγραψε:Πως είσαι εσύ?dREAm Girl έγραψε:Καλησπέρα :
Τι καλή
Το ξέρω. Είμαι.
Κι εσύ είχες πει πως δε θα χώριζες τη νονά!
Ήταν κοινή απόφαση
- Σπόιλερ:
Δε μπορώ τα οικογενειακά δράματα :