Πιστεύω πως όλοι έχουμε τέτοιες σκέψεις.Ο ψυχαναγκασμός συνδέεται με μια σκέψη και σε κάνει να θες κάτι να κάνεις πολύ.Αυτή η σύνδεση όμως που γίνεται είναι σπαστική και για να το αποφύγεις πρέπει να κάνεις κάτι που ξεχνιέσαι με αυτό και σε λίγο καιρό περνάει.
+25
Isabelle Lightwood
Μia Melanie Hawkins
Sectumsembra
Ms Padfoot
Fairy!
Anastasia Black
Hecate
FoNikos21
@RtVaVa
Ginny:)
FLEUR258
Berenice
Rea
Poisonous_touch
Lavender Brown
Madame Maxime
Tom Marvolo Riddle
Punk'sNotDeadGC9
Minerva McGonagall
Mr. Filch
Fleur Delacour
Cassandra Black
Merlin the Great
Helga Hufflepuff
Pansy Parkinson
29 απαντήσεις
Ψυχαναγκασμός
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Ψυχαναγκασμός
Slytherin Fiction Team
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°52
Είμαι κι εγω ψυχαναγκαστική.Για παράδειγμα δεν μπορώ να διαβασω αν η κουρτίνα του παραθυρου ,ου είναι μισάνοικτη.Επίσης δεν μπορώ να περάσω χρόνο στον υπολογιστή αν το σπίτι δεν είναι στην εντέλεια.[Αυτό είναι καλο για την μάνα μου ]..Αυτ΄ελίναι τα γενίκα.Κατά καιρούς με πιπανουν κι αλλα ,αλλά εντάξη..Αυτά βαριέμαι να τα γράφω
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°53
Αχα, βρήκα ό,τι κοντινότερο σε ψυχαναγκαστική συνήθεια έχω.
Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως έλυσα μια άσκηση λάθος, ειδικά μαθηματικά/φυσική/χημεία. Όχι, όχι, όχι. Όταν μας δίνουν τη λύση ή λύνουν την άσκηση βήμα-βήμα, εγώ κοιτάω μόνο το τελικό νουμεράκι και αν συμπτίπτει με το δικό μου βλέπω την απόδειξη/τη διαδικασία της λύσης, αλλιώς εκεί, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τη λύσω σωστά. Και μπορεί να πάρει ώωωωρα αυτό.
Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές με τους γονείς μου γι'αυτό.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως έλυσα μια άσκηση λάθος, ειδικά μαθηματικά/φυσική/χημεία. Όχι, όχι, όχι. Όταν μας δίνουν τη λύση ή λύνουν την άσκηση βήμα-βήμα, εγώ κοιτάω μόνο το τελικό νουμεράκι και αν συμπτίπτει με το δικό μου βλέπω την απόδειξη/τη διαδικασία της λύσης, αλλιώς εκεί, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τη λύσω σωστά. Και μπορεί να πάρει ώωωωρα αυτό.
Χααα κι εγώ το κάνω αυτό.Madame Maxime έγραψε:Δεν μπορώ να παίξω πιανο εαν στο δωμάτιο είναι και καποιος αλλος. Τον διωχνω σηκωτο.
Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές με τους γονείς μου γι'αυτό.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°54
Isabelle Lightwood έγραψε:Αχα, βρήκα ό,τι κοντινότερο σε ψυχαναγκαστική συνήθεια έχω.
Και εγώ
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°55
Ειμαι σχεδόν ψυχαναγκαστική με δυο πράγματα.
Πρώτον,με το πλύσιμο των δοντιών. Εχει τύχει να πλύνω τα δόντια μου και τέσσερις φορές τη μερα και οχι λόγω οδοντιάτρου. Ειδικα με τα σιδεράκια δε διαννοούμαι να φάω χωρις να πλύνω τα δόντια μου μετα. Και α βουρτσίζω και πολλή ώρα, μπορεί και δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα να εκνευρίζονται, η αδερφη μου κυρίως, αμα βιαζόμαστε. Αλλα τι, δόντια πλένω. γι αυτο δε μπορω να τρώω έξω, νταχ, ειμαι ικανή να πάρω οδοντόβουρτσα και οδοντοκρεμα μαζί.
Τωρα,δεύτερον, απαιτώ όλα τα βιβλία μου να ειναι σε άριστη κατάσταση. Δεν τρώμε σε απόσταση δυο μέτρων απο αυτα,ούτε πίνουμε νερό, ούτε τα αφήνουμε τσαπατσούλικα και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,δεν τσακιζουμε σελίδες και ΔΕΝ ανοίγουμε το βιβλιαράκι μέχρι τέλους αν εχει μαλακό εξώφυλλο και κάνει τσάκιση ή μείνει ανοιχτό. έβλεπα τις προάλλες μια ταινία που ο πρωταγωνιστής διάβαζε ενα βιβλιο και το ειχε ανοιχτό σε γωνία 180° κάνοντάς του τσάκιση και πονούσαν τα ματια μου.
Παλιά που είχαμε καμια δεκαριά λευκώματα ειχα γράψει και κανόνες για να διαβάζουν όσοι το έπαιρναν να γράψουν.
Πρώτον,με το πλύσιμο των δοντιών. Εχει τύχει να πλύνω τα δόντια μου και τέσσερις φορές τη μερα και οχι λόγω οδοντιάτρου. Ειδικα με τα σιδεράκια δε διαννοούμαι να φάω χωρις να πλύνω τα δόντια μου μετα. Και α βουρτσίζω και πολλή ώρα, μπορεί και δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα να εκνευρίζονται, η αδερφη μου κυρίως, αμα βιαζόμαστε. Αλλα τι, δόντια πλένω. γι αυτο δε μπορω να τρώω έξω, νταχ, ειμαι ικανή να πάρω οδοντόβουρτσα και οδοντοκρεμα μαζί.
Τωρα,δεύτερον, απαιτώ όλα τα βιβλία μου να ειναι σε άριστη κατάσταση. Δεν τρώμε σε απόσταση δυο μέτρων απο αυτα,ούτε πίνουμε νερό, ούτε τα αφήνουμε τσαπατσούλικα και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,δεν τσακιζουμε σελίδες και ΔΕΝ ανοίγουμε το βιβλιαράκι μέχρι τέλους αν εχει μαλακό εξώφυλλο και κάνει τσάκιση ή μείνει ανοιχτό. έβλεπα τις προάλλες μια ταινία που ο πρωταγωνιστής διάβαζε ενα βιβλιο και το ειχε ανοιχτό σε γωνία 180° κάνοντάς του τσάκιση και πονούσαν τα ματια μου.
Παλιά που είχαμε καμια δεκαριά λευκώματα ειχα γράψει και κανόνες για να διαβάζουν όσοι το έπαιρναν να γράψουν.
Jane Lovegood- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 831
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2018
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
Γενικά είμαι τελειομανής. Όταν ήμουνα μικρή για παράδειγμα, Με είχε πιάσει Ένα διάστημα και κάθε φορά πριν ξαπλώσω τακτοποιούσα τις παντόφλες μου ώστε να είναι ακριβώς δίπλα η μία στην άλλη, να σχηματίζουν ορθή γωνία με το κρεβάτι και να είναι ακριβώς στην ίδια ευθεία οι μύτες τους. Τώρα ευτυχώς το έχω ξεπεράσει αυτό, αλλά έχω κάποια παρόμοια που είναι μόνιμα. Δεν μου αρέσει να βλέπω στα τραπέζια αντικείμενα τοποθετημένα στραβά. Θέλω όταν δένω φιόγκο να έχουν οι άκρες του το ίδιο μήκος και οι κύκλοι του το ίδιο μέγεθος. Επίσης δεν μπορώ να βλέπω ορθογραφικά. Δεν μπορώ να φοράω αυτές τις κάλτσες που σου μαζεύονται στον αστράγαλο, θέλω να τις ισιώνω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με την πόρτα ανοιχτή, ή έστω μισάνοιχτη. Έχω και πολλά άλλα. Άμα θυμηθώ κάτι άλλο θα ξαναγράψω.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς.
Δημόκριτος
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°57
Δεν έχω ψυχαναγκασμούς και νευρώσεις <3 #I_wish.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°58
Εγώ δεν μπορώ να πιώ τον φρέντο μου χωρίς μια ζαμπονοτυρόπιτα δίπλα.
Είμαι καλά γιατρέ μου;
Είμαι καλά γιατρέ μου;
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°59
Όχι, να αυξήσεις την ποσότητα ζαμπονοτυρόπιτας.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
Θα σας ακούσω γιατρέ μου. Η συνταγή σας είναι πιο νόστιμη και από του Παρλιάρου.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°61
Μωρ' τα διαβάζω και όλο περισσότερο πιστεύω ότι όλα τα βλαμμένα εδώ μαζεύτηκαμε...
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___