από Poisonous_touch Πεμ Ιαν 14, 2010 8:11 pm
Συμφωνω απολυτα με τον Τομ, για το κρακ και τις φουσκαλες. Ειδικα το κρακ των δαχτυλων παιζει να το κανω και δεκα φορες την ημερα. :P Θα σκασω αμα δεν το κανω. :P
Επισης, δεν μπορω να κοιμηθω ποτε μα ποτε ομως, αμα:
Δεν εχω παει στην τουαλετα για τελευταια φορα. :P
Εχω ξεχασει κατι να κανω, ως αποτελεσμα, δεν κοιμαμαι μεχρι να το θυμηθω. :P
Δεν ειναι η πορτα κλειστη και βασιλευει το απολυτο σκοταδι. :P
Θελω να τελειωνω καθε τι που κανω, αλλιως μετα καθομαι και το σκεφτομαι ολοκληρη τη μερα.
Δεν αγγιζω το φαγητο μου, αμα ειναι το ενα πανω στο αλλο. Πχ. οταν εχουμε κοτοπουλο με πατατες, δεν αντεχω να βλεπω τις πατατες πανω στο κοτοπουλο και γενικα να ακουμπανε μεταξυ τους. :P Με αλλα λογια, το φαγητο πρεπει να ειναι παντα ξεχωρισμενο για να το φαω.
Οπως ειπε και η Πανσυ, δεν μπορω καθολου ουτε και εγω να βλεπω τον πινακα μισοκαθαρισμενο. Ειδικα οταν βρεχουνε καποιοι το σφουγγαρι, μετα που παει να σβησει ο αλλος, το σφουγγαρι αφηνει ιχνη σε οτιδηποτε καθαριζει με αποτελεσμα και να μην καθαριζεται ουσιαστικα ο πινακας, αλλα και να καθομαι να βλεπω εγω αυτα τα σημαδια πανω του. :P Συγκεκριμενα, ο καθηγητης της Βιολογιας μας το κανει αυτο και τον βριζω απο μεσα μου. :P Δεν μπορω να βλεπω τον πινακα ετσι!
Νευριαζω οταν ακουω παροιμιες η φρασεις που κλινουν προς τις παροιμιες η φρασεις που ειναι βασισμενες σε προληψεις. Δεν ειναι μονο οτι δεν μου αρεσουν, αλλα οτι δεν μπορω να τις ακουω!
Δεν μπορω να βλεπω σε λογοτεχνικα βιβλια εστω και μια γραμμη, ποσο μαλλον να εχει γραψει καποιος πανω. Σε σχολικα, περιοδικα κτλ. δεν εχω προβλημα, αλλα σε λογοτεχνικα αμα το δω αυτο παθαινω κριση. :P Ειδικα οταν δω τσακιση.
Εχω και αλλα, πααααρα πολλα, αλλα δεν μου αρχονται αυτη τη στιγμη. :P