Dan_Liza έγραψε:Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να γίνει αυτό. :P
Στις προτάσεις ποτέ δεν υπάρχει απλώς για ανανέωση.
Dan_Liza έγραψε:Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να γίνει αυτό. :P
Τι θες να πεις;Merwyn the Malicious έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να γίνει αυτό. :P
Dan_Liza έγραψε:Τι θες να πεις;Merwyn the Malicious έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να γίνει αυτό. :P
Fred Weasley έγραψε:παιδια θελω να προτεινω κατι..στο magical identity τι σημασια εχει να εχουμε και MY DREAM και τι θα εβλεπα στον καθρεφτη του εριζεντ ??
και τα δυο σε ονειρα δεν αναφερονται? οποιο ειναι το ονειρο μου...πχ να κανω μεγαλη οικογενεια το ιδιο θα ειναι και στον καθρεφτη του έριζεντ...
προτεινω να κρατησουμε τον καθρεφτη του εριζεντ .
τι λετε?
επισης αν και αυτο δεν βοηθαει σε τιποτα.. τις ποινες μελων να τις κανουμε ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ?
Merwyn the Malicious έγραψε:Σε όλες τις προτάσεις δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγως για να το φτιάξεις.Απλώς οι προτάσεις είναι για την ανανέωση του φόρουμ και των ιδεών.
Merwyn the Malicious έγραψε:Προτείνω τα μέλη να μην μπορούν να επιλέγουν τον κοιτώνα τους από την Ταυτότητα Μάγου διότι γίνονται μπερδέματα.
Yayy!Mantalyne έγραψε:Διαφωνώ με τον καθρέφτη και το my dream . Μπορεί στον καθρέφτη να έβλεπα ένα πρόσωπο που έχασα από την ζωή μου κάτι που δεν είναι εφικτό με λίγα λόγια , στο my dream μπορεί να είναι οτι θέλω να γίνω οικονομολόγος στην Wall Street , να γίνω αστέρας του hollywood, να γίνω γνωστός πολιτικός, ή ακόμα να δουλεύω για τον Αρμάνι , ξέρω γω :P
Dimitra Peverell έγραψε:τι ειναι το virtual world???