: καθαροαιμος
ημιαιμος
μαγκλογεννημενος
- Σπόιλερ:
- πλακα κανω
δεν δινουν εξετασεις!! μολις πηγαινεις στα 500 ποστ μπορεις να επιλεξεις επαγγελμα.HermioneInLove έγραψε:Δίνουν εξετάσεις ή όχι;Δεν κατάλαβα.
Ας τα πάρουμε ένα ένα. :HermioneInLove έγραψε:
1. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί αυτό που θέλω να προτείνω,αλλά έχω κι εγώ μια πρόταση.Θα μπορούσαμε να κάνουμε Τρίαθλο Μαγείας,αφού στο φόρουμ έχουμε και τις σχολές Μπομπατόν και Ντάρμστρανγκ.
Η εκλογή των πρωταθλητών θα μπορούσε να είναι με το να δώσουν όσοι ενδιαφέρονται υποψηφιότητα και μετά να ψηφίσουν τα μέλη του φόρουμ,ή κάτι τέτοιο...
Οι άθλοι θα μπορούσαν να είναι διαγωνισμοί π/χ να βρούμε ένα δικό μας ξόρκι ή μαγικό πλάσμα,ή ερωτήσεις σχετικά με το Χάρι πότερ με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας...
Γίνεται να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα-αν δεν έχει υλοποιηθεί ήδη;Το Τρίαθλο Μαγείας ανάμεσα στις 3 αυτλες διακεκριμένες σχολές,το ''Χόγκουαρτς'',το ''Μπομπατόν'' και το ''Ντάρμστρανγκ'';;;
Θεωρείται καλή ιδέα;
2.Είδα ότι υπάρχει ο ''Καθηγητής Χόγκουαρτς'' και θα πρότεινα να βάλουμε καθηγητές για ξεχωριστό μάθημα,αλλά επειδή είναι πολλά τα μαθήματα,δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο...
3.Επίσης έχω μια ιδέα.Όποιος θέλει να γίνει ''Θεραπευτής'',θα μπορούσε αρχικά να γίνει ''Εκπαιδευόμενος Θεραπευτής'' και μετά από κάποια ποστς να γίνει ''Θεραπευτής''...