FoNikos21 έγραψε:Η Ρέα έχει εκπαιδευμένη φωνή γκρίνιας :
Είναι σατανική σου λέω!! Σχεδιάζει πάρτυ γενεθλιών-κηδεία!
FoNikos21 έγραψε:Η Ρέα έχει εκπαιδευμένη φωνή γκρίνιας :
jate έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Η Ρέα έχει εκπαιδευμένη φωνή γκρίνιας :
Είναι σατανική σου λέω!! Σχεδιάζει πάρτυ γενεθλιών-κηδεία!
Χελλόου; Εσύ έχεις καλύτερη! DDRowena Ravenclaw έγραψε:Connie = Απλά respect.... Έχει την πιο γλυκιά φωνούλα .....
Armando Dippet έγραψε:Αλλά αυτά που μου έλεγε κάθε άλλο παρά γλυκά ήταν χαχα πρόστυχα θα τα έλεγα :
FLEUR258 έγραψε:Karamitolas Που λετε πειρα σημερα την Ειρηνη,και ο Καραμιτολας επεμενε να μου μηλισει :
Το τι μου ελεγε ας το αφησουμε καλυτερα (παντως ειχα σκασει στα γελια ) ...στο κατω κατω ουτε εγω ουτε η Ειρηνη βγαλαμε ακρη :Λοιπον η φωνη του,ηταν συνηθησμενη και πονηρη : .Ταυτοχρονως ομως ηταν και ομορφη με πολυ νεαρο ακουσμα
- Σπόιλερ:
Μα Ειρηνη ηταν αυτονοητα ...Απορω που το δυσκολο. Ειμαστε απολυτα σχετικες με το αντικειμενο
Αυτος να δεις ποσο συγκινηθηκε.FLEUR258 έγραψε:
Και με συγκινησε που του ειπες να μην μου φωναζει
Μαλλον τρομαξε γιατι μετα μου μηλισε ηρεμα :Poisonous_touch έγραψε:Αυτος να δεις ποσο συγκινηθηκε.FLEUR258 έγραψε:
Αχα. Δεν περνανε οι φωνες στην Ειρηνουλα.FLEUR258 έγραψε:Μαλλον τρομαξε γιατι μετα μου μηλισε ηρεμα :Poisonous_touch έγραψε:Αυτος να δεις ποσο συγκινηθηκε.FLEUR258 έγραψε:
Ετσι μπραβο ..Ειρηνουλα μου εσυPoisonous_touch έγραψε:Αχα. Δεν περνανε οι φωνες στην Ειρηνουλα.FLEUR258 έγραψε:Μαλλον τρομαξε γιατι μετα μου μηλισε ηρεμα :Poisonous_touch έγραψε:Αυτος να δεις ποσο συγκινηθηκε.FLEUR258 έγραψε:
FLEUR258 έγραψε:Ετσι μπραβο ..Ειρηνουλα μου εσυPoisonous_touch έγραψε:Αχα. Δεν περνανε οι φωνες στην Ειρηνουλα.FLEUR258 έγραψε:Μαλλον τρομαξε γιατι μετα μου μηλισε ηρεμα :Poisonous_touch έγραψε:Αυτος να δεις ποσο συγκινηθηκε.FLEUR258 έγραψε: