στα διαλείμματα? περιμένω να τελειώσουν.
+41
Ermione
Laverne de Montmorency
mjhp4ever
Maria Granger
The Sorting Hat
snapefan3
Hermione Granger.
Maria-Mia Granger
Isabelle Lightwood
Cassandra Black
Romilda Vane
Tom Marvolo Riddle
Maria Lovegood
Andros the Invincible
Beedle the Bard
SiMoS
anthian9
Imperio
Elohim Meth
Fred Weasley
Amelia Blackfoot
Hermione Jane Granger
Jace Wayland
Clary Fray
Eileen Prince
Punk'sNotDeadGC9
The Voice of Eternity
elliza
Leonie Vernier
Isabella Ermioni Cullen
ElpidaNarutoFan
Morgan le Fay
Fleur Delacour
FLEUR258
@RtVaVa
Madame Maxime
Poisonous_touch
Minerva McGonagall
RemousLoupin
Nearly Headless Nick
Necro-Chriss
45 απαντήσεις
Κενά και Διαλείμματα
The Voice of Eternity- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2958
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Κενά και Διαλείμματα
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°52
Τα αγαπημένα μου κενά είναι στα Αρχαία και Αγγλικά.
Το περισσότερο γέλιο το ρίχνεις στα κενά,πάντως!
Το περισσότερο γέλιο το ρίχνεις στα κενά,πάντως!
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
snapefan3- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: 1. Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2. Βρηκαμε την Καμαρα 3. Ελευθερωσαμε τον Αιχμαλωτο 4. Επιλεχθηκαμε απο το Κυπελο 5. Πολεμησαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον ''Πριγκιπα'' 7. Και γιναμε οι Κυριοι του Θανατου ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ!!!!!!!!
- Δημοσίευση Ν°53
Εμενα το σχολειο μου ειναι Δημοσιο...
Αυτο σημαινει οτι εχει αρκετα κενα..
Μερικες ταξεις ειναι πολυ τυχερες και μπορει να εχουν καμποσες φορες κενο την εβδομαδα...
Εμεις ομως ειμαστε μια απο τις ποιο ατυχες ταξεις του σχολειου και γι΄αυτο δεν εχουμε πολλα κενα...
Περναω καλα στα διαλληματα, μιλαω με τις φιλες μου για διαφορα θεματα...
για τα μαθηματα, για ταινιες που εδειχνε χθες η τηλεοραση και για διαφορα αλλα που θα προκυψουν εκεινη την στιγμη...
Νομιζω οτι εχουμε 5 διαλληματα αλλα δεν θυμαμε καλα γιατι τωρα ηρθε το καλοκαιρι και το μυαλο μου εφυγε απο το σχολειο...
Αυτα προς το παρον μαλλον θα επαναλθω...
Αυτο σημαινει οτι εχει αρκετα κενα..
Μερικες ταξεις ειναι πολυ τυχερες και μπορει να εχουν καμποσες φορες κενο την εβδομαδα...
Εμεις ομως ειμαστε μια απο τις ποιο ατυχες ταξεις του σχολειου και γι΄αυτο δεν εχουμε πολλα κενα...
Περναω καλα στα διαλληματα, μιλαω με τις φιλες μου για διαφορα θεματα...
για τα μαθηματα, για ταινιες που εδειχνε χθες η τηλεοραση και για διαφορα αλλα που θα προκυψουν εκεινη την στιγμη...
Νομιζω οτι εχουμε 5 διαλληματα αλλα δεν θυμαμε καλα γιατι τωρα ηρθε το καλοκαιρι και το μυαλο μου εφυγε απο το σχολειο...
Αυτα προς το παρον μαλλον θα επαναλθω...
Aγαπω τον Alan Rickman αλλα ο Severus Snape εκλεψε την καρδια μου!!!!
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°54
Όπως είπαν και κάποιοι άλλοι τα κενά και όχι τόσο τα διαλλέιματα είναι η ώρα του παιδιού, είτε καθόμαστε στη τάξη και παίζουμε βόλλει με τη κασετίνα των άλλων( το σταματήσαμε όταν μία καθηγήτρια πέναγε κάτω από το παράθυρο και τι βρήκε ο Κεραυνό ΜακΚουίν στο κεφάλι). Παίζουμε κανένα μπασκετάκι στις μπασκέτες του λυκείου(οι δικές μας έχουν το μαύρο τους το χάλι) ΚΑΙ βέβαια περνάμε έξω από τις αίθουσες που κάνουν μάθημα φωνάζοντας ΑΕΡΑ!!!!.
Το διάλλειμα δεν είναι τόσο συναρπαστικό, εκτος από τις προσπειήσεις στο κυλικείο γιαα να περάσεις μπροστά(προσέξτε είπα προσπειήσεις, όχι σπρωξίδι) δεν κάνω κάτι άλλο. Υ.Γ. Μπαίνουμε μέσα στην αίθουσα μέχρι που να φωνάξει ο επιμελητής τον καθηγητή. Τέλος ένα μεγάλο στους καθηγητές μς που μας ανέχονται.
Το διάλλειμα δεν είναι τόσο συναρπαστικό, εκτος από τις προσπειήσεις στο κυλικείο γιαα να περάσεις μπροστά(προσέξτε είπα προσπειήσεις, όχι σπρωξίδι) δεν κάνω κάτι άλλο. Υ.Γ. Μπαίνουμε μέσα στην αίθουσα μέχρι που να φωνάξει ο επιμελητής τον καθηγητή. Τέλος ένα μεγάλο στους καθηγητές μς που μας ανέχονται.
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°55
Στα κενά συνήθως μας κρατάνε μέσα γιατί κάνουμε πολλή φασαρία.Στα διαλείματα δεν κάνουμε και κάτι σηναρπαστικό.Καθόμαστε και μιλάμε για διάφορα θέματα...
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
παλια αμα ειχαμε κενα, το λεγαμε στον διευθυντη και μετεφερε την ωρα στο τελος για να φυγουμε νωριτερα.Τωρα ομως με το καινουργιο διευθυντη, απλως περναμε την ωρα μας στα κενα μιλοντας, κλεβοντας την μπαλα απ'τα παιδια που εχουν γυμναστικη,ακουγοντας μουσικη κ.α.
Τα διαλειμματα εχουν αλλαξει επισης. Παλια καναμε 4 διαλειματα, το 1ο 15 λεπτα, το 2ο 10 λεπτα και τα αλλα δυο 5 λεπτα.Τωρα κανουμε 6 διαλειμματα(ενα αναμεσα σε καθε μαθημα) και ολα ειναι 10 λεπτα εκτος απ'το 1ο και το 6ο που ειναι 5 λεπτα
Τα διαλειμματα εχουν αλλαξει επισης. Παλια καναμε 4 διαλειματα, το 1ο 15 λεπτα, το 2ο 10 λεπτα και τα αλλα δυο 5 λεπτα.Τωρα κανουμε 6 διαλειμματα(ενα αναμεσα σε καθε μαθημα) και ολα ειναι 10 λεπτα εκτος απ'το 1ο και το 6ο που ειναι 5 λεπτα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mjhp4ever στις Κυρ Φεβ 26, 2012 10:51 pm, 1 φορά
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°57
Έχουμε ένα 10λεπτο ή 5λεπτο διάλειμμα μετά το τέλος κάθε ώρας. Συνήθως βγαίνω έξω και πάω στις φίλες μου, τρώμε, μιλάμε, παλιμπαιδίζουμε και άλλα τέτοια καθημερινά πράγματα. Δε διαβάζω ποτέ γιατί δεν πιστεύω ότι το διάβασμα της τελευταίας θα με βοηθήσει να μάθω κάτι. Μάλλον κακό μου κάνει. Αν είναι επιτακτική η ανάγκη όμως παίρνω το βιβλίο βγαίνω έξω να πάρω και λίγο οξυγόνο. Ακόμα κι αν κάνει κρύο ή βρέχει εγώ βγαίνω ή πάω σε άλλη τάξη γιατί μου είναι αρκετά ψυχοφθόρο να κάθομαι με τους συμμαθητές μου που λένε συνέχεια για τα μαθήματα της άλλης ώρας. Είναι ικανή να αγχώσουν κι εμένα.
Τα κενά πέρσι ήταν η καλύτερή μου ώρα αλλά φέτος δεν περνάω καλά. Οπότε κάθομαι μόνη μου και ζωγραφίζω. Αλλά τα καλύτερα είναι τα κενά της τελευταίας ώρας. Δεν έχει λεωφορείο και έτσι καταλήγω να φτάνω σπίτι την ίδια ώρα που θα έφτανα αν είχα κανονικά μάθημα αλλά δεν πειράζει. xD
Τα κενά πέρσι ήταν η καλύτερή μου ώρα αλλά φέτος δεν περνάω καλά. Οπότε κάθομαι μόνη μου και ζωγραφίζω. Αλλά τα καλύτερα είναι τα κενά της τελευταίας ώρας. Δεν έχει λεωφορείο και έτσι καταλήγω να φτάνω σπίτι την ίδια ώρα που θα έφτανα αν είχα κανονικά μάθημα αλλά δεν πειράζει. xD
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Ermione- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 26/12/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°58
Εντάξει μπορείς να πεις ότι περνάμε ... χάλια. Όταν έχουμε κενά στα σπίτια μας. Στα διαλείμματα τα αγόρια κάνουν βλακείες αλλά έχουν πολύ πλάκα!
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°59
Έχουμε διάλειμμα κάθε ώρα και είναι ή 5λεπτά ή 10λεπτά ή 15λεπτά.
Στα διαλείμματα περπατάμε πάνω-κάτω όλο το προαύλιο ή κάνουμε κύκλους και σε σημαντικές περιπτώσεις κρατάμε κι ένα βιβλίο στο χέρι, αλλά δεν το ανοίγουμε και πολύ. Ανεβοκατεβαίνουμε από το κυλικείο και πολλές πολλές φορές παίρνουμε μπάλα βόλευ και παίζουμε στο πίσω μέρος της αυλής<3.
Στα κενά, τα οποία είναι λίγα γιατί συνήθως αναπληρώνουν και σχολάμε πιο νωρίς, ή θα καθόμαστε όλη η παρέα στα παγκάκια και θα λέμε τις γνωστές βλακείες, ή θα ανεβαίνουμε ο ένας στην πλάτη του άλλου και θα κάνουμε κόντρες ή θα είμαστε στο φιλέ και θα παίζουμε κλασσικά βόλευ. Βιβλίο δεν αγγίζουμε ποτέ στα κενά.
Στα διαλείμματα περπατάμε πάνω-κάτω όλο το προαύλιο ή κάνουμε κύκλους και σε σημαντικές περιπτώσεις κρατάμε κι ένα βιβλίο στο χέρι, αλλά δεν το ανοίγουμε και πολύ. Ανεβοκατεβαίνουμε από το κυλικείο και πολλές πολλές φορές παίρνουμε μπάλα βόλευ και παίζουμε στο πίσω μέρος της αυλής<3.
Στα κενά, τα οποία είναι λίγα γιατί συνήθως αναπληρώνουν και σχολάμε πιο νωρίς, ή θα καθόμαστε όλη η παρέα στα παγκάκια και θα λέμε τις γνωστές βλακείες, ή θα ανεβαίνουμε ο ένας στην πλάτη του άλλου και θα κάνουμε κόντρες ή θα είμαστε στο φιλέ και θα παίζουμε κλασσικά βόλευ. Βιβλίο δεν αγγίζουμε ποτέ στα κενά.
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Maria-Mia Granger- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1024
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε εμας. Κενό θα κάνουμε πολύ σπάνια. Κι άμα κάνουμε, πάμε όλοι μαζί στο γραφείο κι με το που μας βλέπουν απο μακρυά αρχίζουν να ψάχνουν καθηγητή να μας αναπληρώσει (όχι πως θα ήθελε κάποις να μας έχει έστω κι ποιο μπροστά ) Ήμαστε απο τα πιο ζωηρά τμήματα (στης γενικής παιδείας πάντα μιλάω), όχι πως περιφανέυομαι για αυτό. Αλλά μου αρέσει
Τώρα όσο αφορά τον τομέα συνήθως έρχονται οι φίλες μου στα εργαστίρια και περιφανέυονται πως έχουν για φίλη την πιο καλή μαθήτρια στο θέμα του υπολογιστή (την καλή μαθητρια απορώ που την είδαν)
Τώρα όσο αφορά τον τομέα συνήθως έρχονται οι φίλες μου στα εργαστίρια και περιφανέυονται πως έχουν για φίλη την πιο καλή μαθήτρια στο θέμα του υπολογιστή (την καλή μαθητρια απορώ που την είδαν)
This is my life... This is my mind
....... This is my soul
- Staner Here :
Όνομα μας: STANers!
Ιδρυτής μας: ΣΤΑΝ-Στράτος Αντιπαριώτης!
Καταγωγή μας: Πάρος!
Χώρας μας: STANworld!
Αρρώστια μας: ΣΤΑΝίτιδα!
Ήρωας μας: Mickey!
Ύμνος μας: Ταξίδεψε με!
Σημαία μας: █▲█
- Hufflepuff other:
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°61
Τα διαλειμματα ακομα και τωρα που ειμαι 3η λυκειου ειναι η ωρα του θαφτινγκ
Σχολιαζουμε με τις φιλες μου τα παντα,κανουμε βλακειες γενικα,γελαμε,μιλαμε,τρωμε..
Κενα?Τα αγαπημενα μου.Ειδικα φετος
Οταν εχουμε κενο,αν δε μας κανει μαθημα καποιος αλλος καθηγητης για να σχολασουμε πιο νωρις,καθομαι και διαβαζω για καποιο μαθημα του φροντηστηριου ή του σχολειου..
Επειδη οι φιλες μου ειναι σε αλλα τμηματα δε μπορω να κατσω μαζι τους και να θαψω-γελασω-μιλησω σοβαρα(λεμε τωρα ),οποτε εκμεταλευομαι την κενη ωρα για διαβασμα
Και πραγματικα με εχουν σωσει πολλες κενες ωρες φετος
Αυτα
Σχολιαζουμε με τις φιλες μου τα παντα,κανουμε βλακειες γενικα,γελαμε,μιλαμε,τρωμε..
Κενα?Τα αγαπημενα μου.Ειδικα φετος
Οταν εχουμε κενο,αν δε μας κανει μαθημα καποιος αλλος καθηγητης για να σχολασουμε πιο νωρις,καθομαι και διαβαζω για καποιο μαθημα του φροντηστηριου ή του σχολειου..
Επειδη οι φιλες μου ειναι σε αλλα τμηματα δε μπορω να κατσω μαζι τους και να θαψω-γελασω-μιλησω σοβαρα(λεμε τωρα ),οποτε εκμεταλευομαι την κενη ωρα για διαβασμα
Και πραγματικα με εχουν σωσει πολλες κενες ωρες φετος
Αυτα
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°62
Είτε έχουμε διάλλειμα, είτε κενό, είτε μάθημα, απλώς περιμένω να τελειώσουν οι σχολικές ώρες.Απλώς στα διάλλειματα και τα κενά δεν υπάρχει κάποιος που θα σε νανουρίζει ή που θα φωνάζει να πετάξεις τη "μαστίχα".
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
fegarogitemenos- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 37
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°63
λοιπον στα κενα απο τα οποια εχουμε πηξει φετος παιζουμε πινκ πονκ ποδοσφαιρο βολαυ η απλα καθομαστε εξω και μηλαμε.επισης μερικα κενα μας τα αναπληρωνουν κυριως στις απεργιες και φευγουμε νωριτερα.στο δειαλειμμα τα γνωστα παιχνιδια συζητηση κλπ
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°64
Κάνουμε διάλλειμα μετά από κάθε ώρα..είναι 5'-10'.
Κενά..δεν κάνουμε συχνά..συνήθως γίνεται αλλαγή στις ώρες και απλά φεύγουμε μια ώρα νωρίτερα.
Κενά..δεν κάνουμε συχνά..συνήθως γίνεται αλλαγή στις ώρες και απλά φεύγουμε μια ώρα νωρίτερα.
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.: