kena:ka8omaste san ta aggelakia stis 8esis mas
+41
Ermione
Laverne de Montmorency
mjhp4ever
Maria Granger
The Sorting Hat
snapefan3
Hermione Granger.
Maria-Mia Granger
Isabelle Lightwood
Cassandra Black
Romilda Vane
Tom Marvolo Riddle
Maria Lovegood
Andros the Invincible
Beedle the Bard
SiMoS
anthian9
Imperio
Elohim Meth
Fred Weasley
Amelia Blackfoot
Hermione Jane Granger
Jace Wayland
Clary Fray
Eileen Prince
Punk'sNotDeadGC9
The Voice of Eternity
elliza
Leonie Vernier
Isabella Ermioni Cullen
ElpidaNarutoFan
Morgan le Fay
Fleur Delacour
FLEUR258
@RtVaVa
Madame Maxime
Poisonous_touch
Minerva McGonagall
RemousLoupin
Nearly Headless Nick
Necro-Chriss
45 απαντήσεις
Κενά και Διαλείμματα
Punk'sNotDeadGC9- Υπάλληλος Γκρίνγκοτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 829
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Κενά και Διαλείμματα
diallimata:podosfero i treles stin ta3i
Eileen Prince- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 788
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
Λοιπον δεν είμαι φυτο αλλά καθε φορα παίρνω στο σχολείο το αγαπημένο μου απο τα 7 βιβλία του Χαρι(Φιλοσοφικη λιθος) και καθομαι και διαβαζω.Και στα κενα και στα διαλυματα
Dory: Maybe he only speaks whale. Mooo… Weeee neeeed…
Marlin: Dory?
Dory: …tooo fiiind hiiis sooon.
- hush!:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°28
Σημερα καναμε κενο μετα απο πολυ καιρο!!
Αν και περιτο να πω οτι παλι εκανα διαβαζα, αλγεβρα για να μην την εχω για αυριο.
Και θα κανουμε και αυριο κενο :P
Οποτε θα παρω τα αρχαια της Παρασκευης να κανω να μην τα εχω μεσα στην εβδομαδα :P
Αν και περιτο να πω οτι παλι εκανα διαβαζα, αλγεβρα για να μην την εχω για αυριο.
Και θα κανουμε και αυριο κενο :P
Οποτε θα παρω τα αρχαια της Παρασκευης να κανω να μην τα εχω μεσα στην εβδομαδα :P
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°29
Πως μπορεις και διαβαζεις σε κενο?
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°30
Προκειμενου να τα εχω στο σπιτι και να διαβαζω μεχρι αργα,καλυτερα στο κενο μαζι με την παρεα :P
- <3:
For you...
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°31
κανουμε κενα που και που.
Τα διαλειμματα ειναι παρα πολυ μικρα:
1: 5'
2:10'
3:10'
4:10'
5:10'
6:5'
Τα διαλειμματα ειναι παρα πολυ μικρα:
1: 5'
2:10'
3:10'
4:10'
5:10'
6:5'
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°32
εμας τα διαλλειματα μας ειναι 7 και ειναι 10λεπτα στο κυλικειο εγω δεν εχω κανενα προβλημα παω εκει σπρωχνω και ζηταω κατευθειαν τι θελω :P γενικα περναμε τελεια στο διαλλειμα ειναι ενα πολυ μακρυ μπεντενι που εκει μαζευεται ολη η παρεα και καμποσα αλλα παιδια φιλοι μας και αυτοι γυρω στα 20 συνολικα και κανουμε βλακειες και τετοια... στα κενα παλι βολταρουμε σε ολο το σχολειο...
Hermione Jane Granger- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°33
οταν εχουμε κενο ειμαι μεσα και κανω τα αγγλικα μου ..
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°34
Εμεις εχουμε δυο 15λεπτα και ενα 10λεπτο ανα δυο ωρες.. Τοτε, παω για μαμ και μιλαμε με φιλους και φιλες..
Οσο για κενα, ή μας αμολανε ή μας φερνουν καποιον για αντικατασταση οποτε παλι μπλα μπλα ή ακουω μουσικη
Οσο για κενα, ή μας αμολανε ή μας φερνουν καποιον για αντικατασταση οποτε παλι μπλα μπλα ή ακουω μουσικη
Fred Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1174
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
εμεις εχουμε καθε ωρα..
5,10,10,15,10,5
5,10,10,15,10,5
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°36
Έχουμε 3 διαλείματα τώρα κενά....Δεν ξέρω όποτε λείπει
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°37
Στα διαλλείματα είμαστε με την διπλανή μου και τους φίλους μου (συνήθως) μπροστά στις σκάλες (γιατί δεν αφήνουν να ανέβουμε πάνω ). Μιλάμε γενικά, για τα μαθήματα, σχολιάζουμε μερικούς-μερικές...κοιτάμε γύρω γύρω...
Στα κενά, καθόμαστε στα παγκάκια με τη διπλανή μου και μιλάμε, σχολιάζουμε, κάνουμε και καμια βόλτα άμα τύχει.
Στα κενά, καθόμαστε στα παγκάκια με τη διπλανή μου και μιλάμε, σχολιάζουμε, κάνουμε και καμια βόλτα άμα τύχει.
- Puri:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°38
Και στα κενα και στα διαλειμματα ειμαι βιβλιοθηκη και κατασπαραζω βιβλια! αν τυχει να ειμαι εξω σε κενο ή κανω εξασκηση στο χορο ή κανω μασαζζ σε συμμαθητριες! μια φορα ειχαμε παιξει και στρουμφακια μπροστα στο αλλο τμημα της δευτερας (το τι παναγιες μας εριξε η καθηγητρια δεν λεγεται!!)!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°39
Στα διαλείμματα σπάμε τα νεύρα των παιδιών που καπνίζουν πίσω απ' το γυμναστήριο. Νταξ μωρέ, δεν φταίνε σε τίποτα πέρα απ' το ότι μας γνώρισαν το καλοκαίρι. Και φυσικά κάνουμε βόλτες παααάνω-καααάτω! Μπερδεύουμε των Μαριναίο με την Μαρινέλλα, μας βάζειτ ρικλοποδιές ο Θωμάς, ο Γιάννης κηνυγάει την Βιβή, η Λέττα βρίζει τον κόσμο και η Δάφνη γελάει, η Ευαγγελία ή θα κλαίει ή θα γκρινιάζει ή θα γελάει απ' τις βλακείες που της λέω... Εγώ θα κάνω αγκαλίτσες με την Αγγελική, η Πόπη θα πειράζει τα μαλλιά όλων μας, η Χριστίνα θα λέει τα καψουρικά της. Φίνα περνάμε, φίνα!
Στα κενά, αναλόγως. Μερικές φορές τυχαίνει να 'χουμε κενό μαζί με τα παιδιά του περσυνού τμήματος ( ) και έρχονται απ' το ΕΠΑΛ και κάνουμε του κόσμου τα ρεζιλίκια. Τα λατρεύω! Αλλιώς βγαίνουμε απ' το σχολείο και πάμε ή ΜΑΜ ή καθόμαστε μέσα στο γυμναστήριο και βλέπουμε μπάσκετ.χαντμπολ ή παίζουμε βόλλεϋ. Κλασικά.
Στα κενά, αναλόγως. Μερικές φορές τυχαίνει να 'χουμε κενό μαζί με τα παιδιά του περσυνού τμήματος ( ) και έρχονται απ' το ΕΠΑΛ και κάνουμε του κόσμου τα ρεζιλίκια. Τα λατρεύω! Αλλιώς βγαίνουμε απ' το σχολείο και πάμε ή ΜΑΜ ή καθόμαστε μέσα στο γυμναστήριο και βλέπουμε μπάσκετ.χαντμπολ ή παίζουμε βόλλεϋ. Κλασικά.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°40
Διαλείμματα Μπλα μπλα μπλα στο "δασάκι "
Κενά Μπλα μπλα μπλα στην αίθουσα
Κενά Μπλα μπλα μπλα στην αίθουσα
- Σπόιλερ:
- (Γ.Π μπλα μπλα μπλα μπλα )
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°41
Διαλείμματα:τάβλι/διάβασμα/κάψιμο.
κενά:τάβλι/διάβασμα/κάψιμο ή και όλα μαζί.
κενά:τάβλι/διάβασμα/κάψιμο ή και όλα μαζί.
The Composer
C.Addicts United
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°42
κενα->πεταω δυναμιτακια στην πλατεια για να το γιορτασω
διαλειμματα->τα ιδια αλλα στο προαυλιο
διαλειμματα->τα ιδια αλλα στο προαυλιο
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
Φετος μας αυξησανε την ωρα στο δευτερο και στο τριτο διαλειμα κατα 5',για να προλαβαινουμε να τρωμε.
Γιατι πολλες φορες δεν εχουμε προλαβει να φαμε,μπαινουμε μεσα με τα φαγητα και μετα μας λενε να βγουμε εξω να φαμε με την ησυχια μας και μετα να ξαναμπουμε.
Φετος εκτος απο το 2ο διαλειμα σ'ολα τα υπολοιπα διαβαζω.
Ειμαι 5-6 παιδια που μενουμε μεσα σε καθε διαλειμα και διαβαζουμε,και αν βαρεθουμε ή σαλταρουμε πεταμε καμια βλακεια μεταξυ μας.
Εχω και προγραμμα,Δευτερες στα διαλειματα Βιολογια ή Αρχαια,Τριτες Ιστορια ή Λογοτεχνια,Τεταρτες Βιολογια ή Αρχαια,Πεμπτες Λατινικα,Παρασκευες Εκθεση ή Αρχαια ή Λατινικα.
Αμα εχουμε δε κενο ειναι η χαρα μου.Στα κενα συγκεντρωνομαι παρα πολυ για διαβασμα.
Γιατι πολλες φορες δεν εχουμε προλαβει να φαμε,μπαινουμε μεσα με τα φαγητα και μετα μας λενε να βγουμε εξω να φαμε με την ησυχια μας και μετα να ξαναμπουμε.
Φετος εκτος απο το 2ο διαλειμα σ'ολα τα υπολοιπα διαβαζω.
Ειμαι 5-6 παιδια που μενουμε μεσα σε καθε διαλειμα και διαβαζουμε,και αν βαρεθουμε ή σαλταρουμε πεταμε καμια βλακεια μεταξυ μας.
Εχω και προγραμμα,Δευτερες στα διαλειματα Βιολογια ή Αρχαια,Τριτες Ιστορια ή Λογοτεχνια,Τεταρτες Βιολογια ή Αρχαια,Πεμπτες Λατινικα,Παρασκευες Εκθεση ή Αρχαια ή Λατινικα.
Αμα εχουμε δε κενο ειναι η χαρα μου.Στα κενα συγκεντρωνομαι παρα πολυ για διαβασμα.
- <3:
For you...
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Λοιπόν εμείς έχουμε κάθε ώρα διάλειμμα,όλα 10λέπτα εκτός απ'το πρώτο και το τελευταίο που είναι 5λέπτα.Γενικά περνάω ωραία,λέμε ανέκδοτα,γελάμε,τρέχουμε κτλ.
Στα κενά τώρα μερικοί βγαίνουν και πάνε βόλτες,οι άλλοι διαβάζουν και οι άλλοι αράζουν.Εγώ η θα διαβάσω η θα αράξω!
Στα κενά τώρα μερικοί βγαίνουν και πάνε βόλτες,οι άλλοι διαβάζουν και οι άλλοι αράζουν.Εγώ η θα διαβάσω η θα αράξω!
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°45
Λοιπόν, εμείς έχουμε 6 διαλειμματα. 2 πεντάλεπτα και 4 δεκάλεπτα. Συχνά στο 3ο ή 4ο διάλειμμα βγαίνω έξω για να φάω. Στα υπόλοιπα, είτε πάω σητν τάξη της κολλητής μου και καθόμαστε και πιάνουμε την πάρλα ή πιο συχνά στη βιβλιοθήκη όπου καίγομαι με κάτι φίλους στο σκάκι και στα βιβλία σχεδίου.
Στα κενά τώρα, είτε κάθομαι στην τάξη, είτε αναλόγως και την παρέα, θα πεταχτούμε για καφέ ή για οτιδήποτε άλλο που είναι λίγο πιο χρονοβόρο. Έχουμε αρκετά κενά, οπότε εκείνες τις ώρες η βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε παιδική χαρά.
Στα διαλείμματα διαβάζω μόνο όταν επείγει κάτι, δηλαδή δεν έχω διαβάση μετάφραση λατινικά, έχω ξεχάσει μετάφραση λατινικά ή ασκήσεις λατινικά ή απλά θέλω να κάνω επανάληψη τα εις -μι για τα αρχαία κατ. Αλλά σε γενικά πλαίσια, διάλειμμα και κενό είναι στάνταρ οι ώρες του παιδιού.
Στα κενά τώρα, είτε κάθομαι στην τάξη, είτε αναλόγως και την παρέα, θα πεταχτούμε για καφέ ή για οτιδήποτε άλλο που είναι λίγο πιο χρονοβόρο. Έχουμε αρκετά κενά, οπότε εκείνες τις ώρες η βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε παιδική χαρά.
Στα διαλείμματα διαβάζω μόνο όταν επείγει κάτι, δηλαδή δεν έχω διαβάση μετάφραση λατινικά, έχω ξεχάσει μετάφραση λατινικά ή ασκήσεις λατινικά ή απλά θέλω να κάνω επανάληψη τα εις -μι για τα αρχαία κατ. Αλλά σε γενικά πλαίσια, διάλειμμα και κενό είναι στάνταρ οι ώρες του παιδιού.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°46
Εμείς έχουμε *μετράει*........*δεν μπορεί να θυμηθεί πόσα ακριβώς*, τέλος πάντων, έχουμε κι εμείς κάποια 5λεπτα και κάποια δεκάλεπτα Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν μου άρεσε να κάθομαι μέσα στα διαλείμματα, οπότε συνήθως την βγάζουμε στην αυλή, έχουμε και συγκεκριμένο δέντρο
Στα κενά... καλά δεν κάνω κάτι στάνταρ αλλά δεν διαβάζω κιόλας, τις περισσότερες φορές καθόμαστε μέσα και παίζουμε παντομίμα με ταινίες αλλά αυτό το κάνουμε και σε ώρες μαθημάτων όταν είναι οκ ο καθηγητής
Στα κενά... καλά δεν κάνω κάτι στάνταρ αλλά δεν διαβάζω κιόλας, τις περισσότερες φορές καθόμαστε μέσα και παίζουμε παντομίμα με ταινίες αλλά αυτό το κάνουμε και σε ώρες μαθημάτων όταν είναι οκ ο καθηγητής
Statler
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°47
στα διαλειματα καθομαστε η στισ σκαλες , ή κρυβομαστε απ τους καθηγητες που προσπαθουν να μας ξεκολησουν απ το καλοριφερ(εχουμε κανει καταληψη σε ενα συγκεκριμενο) ή θα καθομαστε στις σκαλες ή σε μια γωνια εξω απ το γραφειο, ή θα μπαινοβγαινουμε στο γραφειο ψαχνοντας κανεναν ή για να παρουμε καραμελες
στα κενα συνηθως κατεβαινουμε στο προαυλιο, τρωμε, παιζουμε βολεΙ (Αν εχει μπαλα).
Στα διαλλειματα ομως ειναι το μεγαλο καψιμο. μονο να μας δειτε. εντελως οτι να ναι, φωναζουμε, κυνηγιομαστε, πηραζουμε κοσμο. ναι ναι ωριμα παιδακια
στα κενα συνηθως κατεβαινουμε στο προαυλιο, τρωμε, παιζουμε βολεΙ (Αν εχει μπαλα).
Στα διαλλειματα ομως ειναι το μεγαλο καψιμο. μονο να μας δειτε. εντελως οτι να ναι, φωναζουμε, κυνηγιομαστε, πηραζουμε κοσμο. ναι ναι ωριμα παιδακια
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°48
Κι εγώ σπάνια καθόμουν να διαβάσω στα κενά ή στα διαλείμματα γιατί ήταν η ώρα του παιδιού, καθόμουν με την παρέα και λέγαμε βλακείες/καιγόμασταν/τρώγαμε Διάβαζα μόνο αν είχα αφήσει κάτι ή αν αναμενόταν διαγώνισμα/τεστ την επόμενη ώρα
- We seed the stars:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°49
Εμείς έχουμε ένα 5λεπτο στις 10:15, ένα 10λεπτο στις 11:45 και ένα 15λεπτο στις 12:30. Α, κι εμείς που μένουμε έχουμε κι ένα 15λεπτο στις 2:30, =D.
Γενικώς, ούτε εμένα μου αρέσει να διαβάζω στα διαλείμματα, όμως τις περισσότερες φορές καταλήγω με ένα βιβλίο στο χέρι :/. Ή θα τρέχω για να πάρω βιβλία από άλλη τάξη ή από τα λόκερ, ή θα πηγαινοφέρνω πράγματα στην τάξη του επόμενου μαθήματος ή θα κάνω επανάληψη. Αν -δόξα τω Θεώ- δεν έχω να κάνω τίποτα από όλα αυτά, κλασσικά πιάνουμε κουβεντούλα, ή κάνουμε γύρους πάνω-κάτω, ή πιάνω τον Λάζαρο στο δούλεμα, ή χαζεύουμε την παρέα με τα όμορφα αγόρια πιο δίπλα ή τρώμε η μία το φαγητό της άλλης .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμείς έχουμε ΠΟΛΥ σπάνια κενά. Δεν λείπουν συχνά και άμα λείπουν θα τους αντικαταστήσει ένας άλλος φιλόλογος ή ένας άλλος φυσικός ή μια άλλη αγγλικού .
Αλλά όταν έχουμε, είναι όντως η ώρα του παιδιού. Εννοείται ότι δεν πιάνουμε ΠΟΤΕ βιβλίο στο χέρι (εκτός αν είναι επείγουσα ανάγκη που δεν το λαμβάνουμε στα υπόψην μας) , Περνάμε πολύ ωραία όλοι μαζί xD. Δουλεύουμε ο ένας τον άλλον, γελάμε παρα πολύ και γενικότερα γίνεται ένας χαμός. Ιδιαίτερα ωραία πέρασα μια φορά που απουσίαζανόλα τα βούρλα-ψώνια 3 κορίτσια που δεν πάω καθόλου. Και είχα γελάσει πάρα πολύ. ΠΑΡΑ πολύ. Χιόνιζε κιόλας έξω, οπότε μείναμε και στα διαλείμματα όλοι μαζί. Κι εγώ με την λατρεία-αγάπη aka Μαράκι, είχαμε πιάσει κουβεντούλα (βασικά πιο πολύ γελούσαμε ) με μια παρέα αγοριών. Ήταν εξαιρετικά ωραία και δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα (Y).
Γενικώς, ούτε εμένα μου αρέσει να διαβάζω στα διαλείμματα, όμως τις περισσότερες φορές καταλήγω με ένα βιβλίο στο χέρι :/. Ή θα τρέχω για να πάρω βιβλία από άλλη τάξη ή από τα λόκερ, ή θα πηγαινοφέρνω πράγματα στην τάξη του επόμενου μαθήματος ή θα κάνω επανάληψη. Αν -δόξα τω Θεώ- δεν έχω να κάνω τίποτα από όλα αυτά, κλασσικά πιάνουμε κουβεντούλα, ή κάνουμε γύρους πάνω-κάτω, ή πιάνω τον Λάζαρο στο δούλεμα, ή χαζεύουμε την παρέα με τα όμορφα αγόρια πιο δίπλα ή τρώμε η μία το φαγητό της άλλης .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμείς έχουμε ΠΟΛΥ σπάνια κενά. Δεν λείπουν συχνά και άμα λείπουν θα τους αντικαταστήσει ένας άλλος φιλόλογος ή ένας άλλος φυσικός ή μια άλλη αγγλικού .
Αλλά όταν έχουμε, είναι όντως η ώρα του παιδιού. Εννοείται ότι δεν πιάνουμε ΠΟΤΕ βιβλίο στο χέρι (εκτός αν είναι επείγουσα ανάγκη που δεν το λαμβάνουμε στα υπόψην μας) , Περνάμε πολύ ωραία όλοι μαζί xD. Δουλεύουμε ο ένας τον άλλον, γελάμε παρα πολύ και γενικότερα γίνεται ένας χαμός. Ιδιαίτερα ωραία πέρασα μια φορά που απουσίαζαν
Maria-Mia Granger- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1024
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°50
Εγώ στα διαλύματα κάνω βόλτες με μια φίλη μου, ενώ όταν έχω κενό παίρνουμε εγώ και ένας φίλος μου έναν καφέ απο το κυλικίο και καθόμαστε στην αυλή μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι.
This is my life... This is my mind
....... This is my soul
- Staner Here :
Όνομα μας: STANers!
Ιδρυτής μας: ΣΤΑΝ-Στράτος Αντιπαριώτης!
Καταγωγή μας: Πάρος!
Χώρας μας: STANworld!
Αρρώστια μας: ΣΤΑΝίτιδα!
Ήρωας μας: Mickey!
Ύμνος μας: Ταξίδεψε με!
Σημαία μας: █▲█
- Hufflepuff other: