-αρχιτεκτονικη/διακοσμητικη (εσωτερικων χωρων κατα προτιμηση... )
-συγχρονος χορος
-σχεδιο/ζωγραφικη
- βιβλια
ευχαριστω.
αυτά ακριβως ψάχνω κι εγώ.Poisonous_touch έγραψε:λοιπον μπορει κανεις να μου βρει ενα επαγγελμα που να συνδυαζει τα περισσοτερα απο τα παρακατω..:P .
-συγχρονος χορος
-σχεδιο/ζωγραφικη
- βιβλια
ευχαριστω.
Fleur Delacour έγραψε:Γιατί να σε βρίσουμε δηλαδή; Λατρεύω τα φιλολογικά και προς τα εκεί θα πάω κι εγώ. Βέβαια είναι πάρα πολλοί και αργούν να βρουν δουλειά, αλλά αυτό συμβαίνει με όλους τους καθηγητές πια.
tom marvolo riddle έγραψε:αυτά ακριβως ψάχνω κι εγώ.Poisonous_touch έγραψε:λοιπον μπορει κανεις να μου βρει ενα επαγγελμα που να συνδυαζει τα περισσοτερα απο τα παρακατω..:P .
-συγχρονος χορος
-σχεδιο/ζωγραφικη
- βιβλια
ευχαριστω.
Τι λες για σχολή αρχιτεκτονικής(θα πρέπει να στρωθείς γερά όμως)Θεσσαλονίκη(αυτό προαιρετικό)
γτ ρε?η φυσικη ειναι φοβερο μαθημα....φετος μ αρεσει περισσοτερο απο την περσινη...rockfreak έγραψε:αντιο βιολογια...παναθεμα σε φυσικη :@:
Albus_The_Wise έγραψε:Εγω αποφασισα νομικη! Τωρα αθηνα η θεσσαλονικη δν ξερω.. θα βαλω και τα 2 αλλα οπου περασω(Θα περασω!!)
πλακα μου κανεις?δε καταλαβαινω τιποτα...ακομα και τα αρχαια τα κατεχω πιο πολυ...εξαιτιας αυτου του μαθηματος δε θα παω θετικηSiMoS έγραψε:γτ ρε?η φυσικη ειναι φοβερο μαθημα....φετος μ αρεσει περισσοτερο απο την περσινη...rockfreak έγραψε:αντιο βιολογια...παναθεμα σε φυσικη :@:
δεν εχω δει την φυσικη της α' λυκειου αλλα λογικα, αν εχεις καλο καθηγητη κατι μπορει να γινει...rockfreak έγραψε:πλακα μου κανεις?δε καταλαβαινω τιποτα...ακομα και τα αρχαια τα κατεχω πιο πολυ...εξαιτιας αυτου του μαθηματος δε θα παω θετικηSiMoS έγραψε:γτ ρε?η φυσικη ειναι φοβερο μαθημα....φετος μ αρεσει περισσοτερο απο την περσινη...rockfreak έγραψε:αντιο βιολογια...παναθεμα σε φυσικη :@:
μηπως διαβαζες κ σκεφτοσουν αλλα πραγματα? :P γτ εγω αυτο κανω συνηθως κ μετα,οταν αποφασιζω οτι θα διαβασω, με την πρωτη αναγνωση τα εχω μαθει ολα...rockfreak έγραψε:εχω πολυ καλο καθηγητη,το κεφαλι μου φταιει.ξοδεψα τρεις καταραμενες ωρες διαβαζοντας για ενα τεστ πανω στη κυκλικη κινηση και δεν εχω κανει καμια προοδο
οποτε το βλεπω για θετικη...αρα καλως σε βρηκα δημοσιογραφια :geia:
jate έγραψε::P
Και μετά θα πάω στο Λονδίνο για σπουδές..