Witch-King έγραψε:Εγω 8α η8ελα να γινω ιδιωκτητης οικου ανοχης :P :P :P
το καλυτερο επαγγελμα ever!
Witch-King έγραψε:Εγω 8α η8ελα να γινω ιδιωκτητης οικου ανοχης :P :P :P
Darkness έγραψε:Αστείο, αστείο, αλλά μια μέρα παρα λίγο να γίνω ρεζίλι. Ήθελα να ρωτήσω κάτι έναν αστυνομικό κι αν δεν με προλάβαινε η φίλη μου θα τον αποκαλούσα "κύριε μπάτσε". :P
teo έγραψε:εγψ θελψ να γινψ μαθηματικος.
Scorpion έγραψε:Ετσι ρε μαθηματικα.Το καλυτερο μαθημα
Novaenir έγραψε:Ωραια ειναι αλλά όχι για επάγγελμα ρε...
Τι θα κάνεις αν γίνεις μαθηματικος??
Καθηγητής μόνο...δεν έχει έρευνα στη χώρα μας για να κανεις κάτι δημιουργηκο...εκτός και αν φύγεις από τη χώρα...
Seven έγραψε:Novaenir έγραψε:Ωραια ειναι αλλά όχι για επάγγελμα ρε...
Τι θα κάνεις αν γίνεις μαθηματικος??
Καθηγητής μόνο...δεν έχει έρευνα στη χώρα μας για να κανεις κάτι δημιουργηκο...εκτός και αν φύγεις από τη χώρα...
δεν μπορει ο καθένας να κάνει έρευνα..Για να είσαι Μαθηματικος Ερευνητης πρέπει να είσαι και ταλέντο..
υ.γ.:Και ένας καθηγητης ξεκινωντας απο ενα φροντ μπορει να κάνει έπειτα ιδιαιτερα και να βγαζει ουκ ολιγα λεφτα
Christy έγραψε:Εγω θέλω να γίνω ψυχολόγος. Κι ας επιμένουν οι κολλητές μου ότι δεν έχω υπομονή...
Rose Black έγραψε:Κι εμένα με ενδιέφερε η ψυχολογία...
Αλλά θελω επίπεδο...
Μόνο που δεν γίνεται να διαλέγεις πελάτες...
Κ όταν λέω επίπεδο, εννοώ θέλουν να βοήθησουν τον εαυτό τους!
Nathaniel έγραψε:Christy έγραψε:Εγω θέλω να γίνω ψυχολόγος. Κι ας επιμένουν οι κολλητές μου ότι δεν έχω υπομονή...
Αν γίνεις ψυχολόγος θα σου έρθω για ψυχανάλυση...
- Σπόιλερ:
(κι αυτο δεν είναι υπόσχεση... ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!!! )
Christy έγραψε:Nathaniel έγραψε:Christy έγραψε:Εγω θέλω να γίνω ψυχολόγος. Κι ας επιμένουν οι κολλητές μου ότι δεν έχω υπομονή...
Αν γίνεις ψυχολόγος θα σου έρθω για ψυχανάλυση...
- Σπόιλερ:
(κι αυτο δεν είναι υπόσχεση... ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!!! )
την ίδια απειλη μου κάνεικαι η κολλητη μου. Μόνο ατή μου φτάνει να πάω να κλειστώ στο δαφνί...
Nathaniel έγραψε:Χμ... ναι ε;
Μαλιστα... με θεωρείς μείον... ευχαριστώ...
- Σπόιλερ:
Θα γδικηθώ!!!!