Κατα τ' αλλα κανενα προβλημα με το αιμα.
Να την απολυσουν, Μαρια.
Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Σιγα μην την αφησουμε να βασανιζει και αλλους πελατες.
Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Poisonous_touch έγραψε:Α εγω δεν μπορω ουτε να την βλεπω, ουτε και να την νιωθω κιολας. :P
Φυσικα, αγαπητη μου.
Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Απο μενα πηρες.Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
αχα ,δεν θα μας πεις?? :PRea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
Πες το μου στ' αυτι, δεν θα το πω στην Μαρια.Rea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
Poisonous_touch έγραψε:Πες το μου στ' αυτι, δεν θα το πω στην Μαρια.Rea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
FLEUR258 έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Πες το μου στ' αυτι, δεν θα το πω στην Μαρια.Rea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
ιιιι,ετσι ε?
:P
- Σπόιλερ:
Μετα θα το πεις και σ'εμενα αγαπητη,ειμαι σιγουρη!
ιιιι,ελα Ρεα....αποκαλυψε τα χαρτια σου :P :P
Poisonous_touch έγραψε:FLEUR258 έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Πες το μου στ' αυτι, δεν θα το πω στην Μαρια.Rea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
ιιιι,ετσι ε?
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Of course, my dear.
Δεν χρειαζεται να το φωναζουμε κιολας. :P
Why not?FLEUR258 έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:FLEUR258 έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Πες το μου στ' αυτι, δεν θα το πω στην Μαρια.Rea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
ιιιι,ετσι ε?
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Of course, my dear.
Δεν χρειαζεται να το φωναζουμε κιολας. :PΝα τις ριξουμε το φιλτρο της αληθειας??
- Σπόιλερ:
οκ...αγαπητη...Αλλα δεν βλεπω να μας λεει :P !
Poisonous_touch έγραψε:Why not?FLEUR258 έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:FLEUR258 έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Πες το μου στ' αυτι, δεν θα το πω στην Μαρια.Rea13 έγραψε:ΜυστικοPoisonous_touch έγραψε:Που το ξερεις?Rea13 έγραψε:Παντα!FLEUR258 έγραψε:παντα!!Rea13 έγραψε:Ξερω τι λεω :8-):Poisonous_touch έγραψε:Ετσι μπραβο.Rea13 έγραψε:Θυματα... :PPoisonous_touch έγραψε:Γιατι εχεις κανενα καλυτερο ουσιαστικο? :PRea13 έγραψε:Πελατες? :PPoisonous_touch έγραψε:
Φυσικα, αγαπητη μου.
Διαφωνεις?
Οχι Ειρηνη.
ιιιι,ετσι ε?
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Of course, my dear.
Δεν χρειαζεται να το φωναζουμε κιολας. :PΝα τις ριξουμε το φιλτρο της αληθειας??
- Σπόιλερ:
οκ...αγαπητη...Αλλα δεν βλεπω να μας λεει :P !