Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Αυγ 29, 2009 4:35 pm
πως παει ολα καλα;
[b][u][justify]Το γεγονος οτι ειμαι νεος
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....
από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Αυγ 29, 2009 4:40 pm
και εγω βαριεμαι και δεν ξερω γιατι
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....
από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Αυγ 29, 2009 4:43 pm
ναι αλλα νοιωθω μονη ασε που με παρατησε ο δικος μου και ειμαι down
από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Αυγ 29, 2009 4:47 pm
ηταν κουκλος ομως εχεις δικιο υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ...
από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Αυγ 29, 2009 4:51 pm
Ενω εγω ................... ο πρωτος ηταν ολοι με θελουν σαν φιλη αλλα ενοια σου και θα τα καταφερω δεν πεφτω σε καταθλιψη...εμ σε γενικες γραμμες
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 5951 Ηλικία : 33 Location : Grimmauld Place, number 12 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
MrsLupin έγραψε:αχ πολυ μ αρεσει το σκεπτικο σου αλλα δεν καταφερα ποτε να το υιοθετησω
Κακώς
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face? How does it feel to accuse and to haze? Now look at me, I'm not one of your kind, And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you, Don't you get that King Of Fools? We don't mind your life is trite, You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you, We don't follow - King of Fools, You're the blind who lead the blind.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Αυγ 29, 2009 11:11 pm
καληνυχτα σε ολους
από Isabella Ermioni Cullen Κυρ Αυγ 30, 2009 3:00 pm
καλημερα αχ τωρα ειμαι καλυτερα
από Isabella Ermioni Cullen Κυρ Αυγ 30, 2009 3:06 pm
εδω εκανα μεταφραση και συνεχισα λιγο το βιβλιο που γραφω
από Isabella Ermioni Cullen Κυρ Αυγ 30, 2009 3:12 pm
καλα πανε αλλα πολυ κουραση δεν αντεχω αλλο και ναι γραφω βιβλιο με 4 κοριτσια σε μαγικες περιπετειες