Μωρή τι περιγραφή είναι αυτή;
Λοιπόν δεν υπάρχει συγκρότημα με πιο αληθινό στίχο και τίτλους τραγουδιών. Επίσης με πιο μπερδευτικούς στίχους και τίτλους....
Αγαπημένος δίσκος Pretty Οdd, τρελή κολληματάρα(φαίνεται και από το τούμπλρ μου
), μου θυμίζει κάτι σε '60s και είναι ορίτζιναλ Panic! Τόσο Panic! που ανατριχιάζω. Από τις εποχές που ήταν πολύ αγαπημένοι, εντελώς πριν διαλυθούν και μείνουν μόνο Brendon&Spencer. Ryan...
Φυσικά λατρεία και το A Fever You Can't Sweat Out! Γενικά δεν ξέρω πια τραγούδια τους να διαλέξω για αγαπημένα! Τι να πρωτοπώ; Build God, Then We'll Talk, I Write Sins Not Tragedies, There's a Good Reason These Tables Are Numbered Honey You Just haven't Thought Of It Yet, It's Time To Dance (προτιμώ το demo version), I Constantly Thank God for Esteban, behind The Sea, When The Day met The Night, The Piano knows Sth I Don't Know, I Have Friends In Holy Spaces, 3 Little Birds, That Green Gentleman, Nine in the Afternoon, She's a Handsome Woman, Pas de Cheval, Do You Know What I'm Seeing?, She had the World, mad As Rabbits, Northern Downpour, From A Mountain In The Middle Of The Cabins, Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off?
Στο Vices and Virtues έγιναν πιο χαλαρό, ποπάκι και σίγουρα πιο mainstream alternative, αλλά και πάλι τους αγαπώ γιατί περνάνε πολύ καλύτερα απ' ότι φαινόταν πως θα ήταν τα πράγματα μετά την αποχώρηση 2 μελών. Αγαπημένα από τον τελευταίο δίσκο: Let's Kill Tonight, Sarah Smiles, Hurricane, Nearly Witches, Ready To Go.