από Minerva McGonagall Κυρ Φεβ 13, 2011 9:23 pm
- Σπόιλερ:
Πες την αλήθεια, την έχεις καταβρεί όσο εγώ
Πρόσεξε λίγο, δεν είπα οτι ο Σνέιπ δεν ήταν καλός μάγος. Ίσα ίσα παραδέχτηκα σε αποπάνω ποστ οτι ήταν φοβερός μάγος. Οπότε δεν έχει νόημα να μου λες οτι είχε γνώσεις από μικρός, και όσο για το περιστατικό στην ανάμνηση, διαφωνώ καθέτως γιατί ο Σνέιπ δεν
τσακωνόταν μαζί τους, ήταν το παιδί που παρενοχλούσαν. Ποτέ δεν αντιδρούσε. Νταξει, μην προσπαθείς να μου τον βγάλεις και χολωμένο τώρα που είπε τη Λίλυ λασποαίματη.
Πολύ απλά είχε αρχίσει μέσα από τις παρέες του να υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Κι αν δεν υπήρχε η Λίλυ μια χαρά ωραιότατος Θανατοφάγος θα χε γίνει.
Επίσης, ο Βόλντι όσο είχε δίπλα του τον Σνέιπ, άλλο τόσο είχε -κάποτε- και τους Μαλφόι, και τον Κράμπε και τον Ντολόχοβ και ένα σωρό άλλους. Δεν ήταν το δεξί του χέρι όπως η Μπέλα, ήταν απλά στον κύκλο των έμπιστών του. Αυτό που τον κάνει να υπερέχει είναι η καλή γνώση της σφαγισματικής και μια γερή δόση τύψεων
Τους χρυσούχους τους ξέραμε έναν έναν και ήταν εκπληκτικοί μάγοι. Μπορείς να βάλεις κάποιον από αυτούς απέναντι στον Σνέιπ και να μου πεις με σιγουριά το αποτέλεσμα; Εγώ δεν μπορώ.