.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+74
Laura Mandley
Druella Black
Phineas Nigellus Black
Maria Granger
Clary Fray
Narcissa Black
mjhp4ever
didaki
Alicia Spinnet
Gellert
Harry Potter Black
Mysterious Wizard
Ariana Lestrange
Bella Black
_LadyGrace_
Ηarry Potter
Apοlline Delacour
Andros the Invincible
yaoikillerpilze
Stardust.
HermioneInLove
Cassiopeia Black
Hermione Granger.
Mrs Lovett
Romilda Vane
Jace Wayland
-Moony
Isabelle Lightwood
dinaki
Helena Ravenclaw
Anactaciaa_Rosetta
Νymphadora Tonks
Katerinoooz
Laverne de Montmorency
Queen Maeve
Dimitra Peverell
Narcissa
just reaper
Cassandra Black
Goddess of Evil
Nathaniel
Rea
ΑΦΡΟ
@RtVaVa
fiona 2009
Minerva McGonagall
Φεγγαρογητεμένος
Nearly Headless Nick
eLeNa!!!@*:-)
Berenice
slsnakes4
Isabella Ermioni Cullen
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Rowena Ravenclaw
Anastasia Black
Morgan le Fay
Poisonous_touch
The Grey Lady
Necro-Chriss
MrsLupin
Mary Jane
BaGGoS
elena!
anthian9
Ms Padfoot
EL.J girl
nasiatheslayer
Esme Cullen
AliceCullen
FLEUR258
sweetie
SiMoS
Madame Maxime
78 απαντήσεις

Twilight!

Andros the Invincible
    Andros the Invincible
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6335
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Twilight! - Σελίδα 31 Empty Απ: Twilight!

Δημοσίευση από Andros the Invincible Τετ Ιουν 29, 2011 6:44 pm

Τελικά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω κανένα..Βαρετά και ρομαντικά(Badddd)!
    Apοlline Delacour
    Apοlline Delacour
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 2086
    Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Ron :

Δημοσίευση από Apοlline Delacour Παρ Αυγ 26, 2011 6:57 pm

Κι εγώ που διάβασα το ποστ της Ms.Lovett θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα βιβλία. Τα βιβλία τους Λυκόφωτος ήταν τα πρώτα βιβλία που διάβασα και έφαγα κόλλημα και δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να μου αλλάξει γνώμη. Σέβομαι τη γνώμη αυτών που δε τους αρέσει αλλά εμένα δε πρόκειται να με κάνει κανένας να μισήσω το Λυκόφως.

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_ltvjtoaJwY1ql1jfeo1_500
    there's no way to describe what you do to meTwilight! - Σελίδα 31 Pinkstar
    my little secrets♥:

Τσάρλις Έιντζελς:
    Ηarry Potter
    Ηarry Potter
    Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 585
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Ηarry Potter Σαβ Αυγ 27, 2011 10:59 am

εμενα μου αρεσει πολυ

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_lkq6h6LDRj1qa70c7o1_500
    Twilight! - Σελίδα 31 GryffindorChampion
    _LadyGrace_
    _LadyGrace_
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 1095
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: some things are worth fighting for, some feelings never change

Δημοσίευση από _LadyGrace_ Τετ Αυγ 31, 2011 3:05 am

υπεροχα βιβλια, απαισιες ταινιες
    Τραγικη Μπελλα, Ανυπερβλητος Εντουαρντ
    βιβλια με πολυ συναισθημα και αιμα , μ αρεσαν Wink

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_m8bjtiVcFO1rq4p20
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Κυρ Οκτ 23, 2011 1:44 pm

^Ρε παιδια ειναι ο ρολος της που της επιτρεπει να αναδειξει τι ξυλαγκούρω που ειναι!!1 awesome

ghgh
    hhg
    hy
    Twilight! - Σελίδα 31 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Bella Black
    Bella Black
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8350
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once

Δημοσίευση από Bella Black Πεμ Οκτ 27, 2011 4:06 pm

Mrs Lovett έγραψε:Εχω διαβασει και τα 4 βιβλια της σειρας.Ειδα την πρωτη ταινια,μου αρεσε και αποφασισα να τα ξεκινησω.
    Το πρωτο ωραιο βιβλιαρακι,ρομαντικο,ο Εντουαρτ ωραιο τυπακι,με μια μυστηριωδη και σκοτεινη αυρα γυρω του.Καταλαβαινουμε γιατι η Μπελα τον ερωτευεται κι αυτος τη Μπελα,καθως τον εξιταρει που δε μπορει να ακουσει τις σκεψεις της.Δε με πειραξε που δεν ειχε ιδιατερη πλοκη ουτε δραση.Προκειται για μια μεταφυσικη ιστορια αγαπης.Ηξερα τι αρχισα να διαβαζω.
    Με ξενερωσε λιγο το γεγονος,για το πως η Μεγιερ χρησιμοποιησε τοσο βολικα το μυθο των βρικολακων για να δημιουργησει εναν αντρα μυστηριωδη μ εξωπραγματικη ομορφια,παραφορα ερωτευμενο,που λιγο η πολυ,ειναι η φαντασιωση καθε γυναικας.Ομως, οτι απο το μυθο δεν της ταιριαζε η δε μπορουσε να το υποστηριξει,το αλλαξε η το ωραιοπιοιησε.Θα μπορουσε να δημιουργησει ενα δικο της κοσμο,αλλα τεσπα,δικο της δημιουργημα ειναι,το προσπερασα.

Και το δευτερο βιβλιο μου αρεσε.Ενταξει η Μπελα ειχε καταθλιψη και ηθελε να πεθανει,αλλα ηθελε να τονισει τη τραγικοτητα της καταστασης.Παραλληλα αρχισε να μ εκνευριζει κατι,αλλα δε μπορουσα να προσδιορισω τι.

Οταν αρχισα να διαβαζω το τριτο,καταλαβα τι ηταν αυτο που μ εκνευριζε.Η απουσια εξελιξης της σχεσης μεταξυ Εντουαρτ και Μπελα.Οι απλοικοι χαρακτηρες,οι πολυ φλυαροι και ανουσιοι διαλογοι,που νομιζω πως ειναι προσπαθεια της συγγραφεως ν αποδειξει ποσο πολυ θελει ο ενας τον αλλο,καθως δε μπορει να το υποστηριξει αλλιως.Κι αυτο,γιατι δεν εχει δημιουργησει μια βαση για τη σχεση τους.
    Μετα τον πρωτο ενθουσιασμο,τι ειναι αυτο το στοιχειο στο χαρακτηρα της Μπελα,που γοητευσε τον Εντουαρτ?Και δε το λεω επειδη ειναι μοναχικη η χαμηλων τονων.Αλλα δεν υπαρχει ο τροπος σκεψης της,δεν εχει κανενα ενδιαφερον στη ζωη της,το μονο που κανει ειναι να σκεφτεται αποχαυνωμενη τον Εντουαρτ.Δεν ειναι απιστευτα βαρετο?
    Τραγικο βρισκω το γεγονος,που δε θελει να κανει τιποτα στη ζωη της,ουτε να γνωρισει αλλους ανθρωπους.Ολη της η υπαρξη περιστρεφεται γυρω απο το γκομενο της.Νομιζω,πως ο ερωτας ειναι δημιουργικο συναισθημα,σε κανει να θελεις να εξελισεσαι και να δημιουργεις,να γινεσαι καλυτερος και να μοιραζεσαι τις εμπειριες σου με τον συντροφο σου.
    Απο την αλλη ο Εντουαρτ ειναι κουραστικα τελειος.Που ειναι αυτες,οι μικρες ιδιοτροπιες που εκνευριζουν,αλλα τελικα μας κανουν να γελαμε και στο τελος ν αγαπαμε στον καθε ανθρωπο?Ο Εντουαρτ δεν ειναι ξεχωριστος.Δεν εχει καμια προσωπικοτητα.

Στο τεταρτο υπαρχει μια στοιχειωδη πλοκη.Ομως τα παντα,περιστρεφονται γυρω απο τη Μπελα.Νομιζω πως ειναι αδυναμια της Μεγιερ αυτο,καθως οι αλλοι χαρακτηρες της υπαρχουν απλα για να υπαρχουν.Εκτος απο ενα δυο εξαιρεσεις.Και στο τελος,ολα λυνονται πολυ βολικα.
    Επιλεον μ ενοχλησε το γεγονος,για το πως η Μπελα αποφασιζει να εγκαταλειψει τοσο ευκολα την οικογενεια της,ωστε να γινει βρικολακας.Καταλαβαινω οτι θελει να ειναι με τον ερωτα της ζωης της,αλλα δε μου φαινεται και τοσο ισχυρο το διλημμα της στο βιβλιο.Πως ειναι δυνατο ν αφησει ανθρωπους πισω της που την αγαπανε και να παιρνει τοσο ευκολα την αποφαση?Επρεπε να εχει τρελαθει απο το διλημμα.Αντιθετα μου φανηκε πως σκεφτοταν εγωιστικα.
    Τουλαχιστον στη ταινια εδωσαν και ενα αλλο κινητρο(Οτι το κανει και για τον ευατο της,δηλαδη οτι η κατασταση σαν βρικολακα την κανει να νιωθει πιο φυσιολογικη).

Σαν συμπερασμα,ολη αυτη η ιστορια δε μου βγαζει αληθινη αγαπη,ουτε ρομαντισμο απο ενα σημειο και μετα.Υπαρχουν πολυ πιο ομορφες και ρομαντικες ιστοριες απο αυτη.Ισως φταιει και το γεγονος οτι ξεχειλωσε τοσο,αφου η συγγραφεας αποφασισε να γραψει 4 βιβλια αντι για 2 οπως ειχε αποφασισει αρχικα,(βεβαια για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρη,μπορει να ειναι φημες)Απο καποια στιγμη και μετα,νομιζα πως οι διαλογοι και οι καταστασεις επαναλαμβανονται.
    Για παραδειγμα η εξελιξη της σχεσης του Ρον και της Ερμιονης,ειναι πιο ρομαντικη και ας μην ειπωθηκαν βαρυγδουπα λογια αγαπης.Μου βγαζει κατι αληθινο και γνησιο.
    Η κεντρικη ιδεα,οπως ειπα,δε με χαλασε.Με χαλασε ο τροπος που δοθηκε η ιστορια και απουσια πλοκης μετα το πρωτο βιβλιο.Αφου αποφασισε να τραβηξει την ιστορια,επρεπε να εχουμε και μια εξελιξη,οχι να περιστρεφονται τα παντα γυρω απο τα ερωτικα τριγωνα.

Συγγνωμη για το σεντονι...Δεν καταλαβα οτι εγραψα τοσα πολλα Shocked

ti? ti?
    Αυτό. Ακριβώς.
    ti?

Twilight! - Σελίδα 31 Yy1m  

Women in our position must make the best of their circumstances...

growing strong:
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Πεμ Οκτ 27, 2011 5:25 pm

Δεν τρελαίνομαι κιόλας.Δεν με ενθουσιάζουν καθόλου οι ταινίες Twilight! - Σελίδα 31 422287Από την άλλη τα βιβλία μ'αρέσουν πολύ.

Ο ρόλος της Μπέλας στις ταινίες μου φαίνετε πολύ αδιάφορος και συνηθησμένος,του Εντουαρτ δεν μπορώ να πω πως με συναρπάζει γιατί κάνει ότι κάνουν κ καθημερινώς οι βρικόλακες.
    Γενικά οι ταινίες μου φαίνοντε απλές και αδιάφορες :P.Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει όλα αλλά από αυτά που έχω διαβάσει έχω ενθουσιαστεί,είναι μακραν καλήτερο από τις ταινίες!

Twilight! - Σελίδα 31 Rsz-web-photo-editor
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Παρ Οκτ 28, 2011 4:30 pm

Η Μπέλλα είναι σπαστική. Δηλαδή είχα διαβάσει κάπου την εξής συζήτηση:
    "Change me"
    "No"
    "Change me"
    "Marry me"
    "No"
    "Marry me and I'll change you"
    "Change me and I'll marry you" :P

Twilight! - Σελίδα 31 Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    _LadyGrace_
    _LadyGrace_
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 1095
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011

Magical Identity
    Today's thought: some things are worth fighting for, some feelings never change

Δημοσίευση από _LadyGrace_ Κυρ Νοε 06, 2011 6:43 pm

πες τα ρε τζεο. Βγαινει η χαραυη ε? Ελπιζω να μην δολοφονησουν το βιβλιο παλι και ειλικρινα αν η Κριστιν συνεχισει να ειναι τοσο απαθης και βαρεμενη θα μου την δωσει αγρια sweatdrop smiley . Οι ταινιες νομιζω πως με κουρασαν συν οτι υπηρχαν πολλα σημεια σε ολη την σειρα που εκνευριστικα. παρολα αυτα το ολο κλιμα με συναρπαζε :3
    θελω να δω τη μεταφορα του 2ου σε ταινια γιατι εχει πολυ σασπενς οταν η μπλλα ειναι εγγυος :Ο

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_m8bjtiVcFO1rq4p20
    Mysterious Wizard
    Mysterious Wizard
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Παρ Νοε 25, 2011 4:59 pm

Ξεκίνησα να διαβάζω την τετραλογία το καλοκαίρι της δευτέρας προς την τρίτη γυμνασίου. Στην αρχή πρέπει να ομολογήσω πως τα βιβλία δε μου είχαν φανεί διόλου κακά και τα διάβαζα ευχάριστα. Όταν ας πούμε τέλειωσα το Λυκόφως, είχα μείνει με μία ωραία γεύση και άρχισα σχεδόν αμέσως τη Νέα Σελήνη. Εντάξει, από τότε η πλοκή δε μου είχε κάνει το κλικ, ούτε οι κεντρικοί χαρακτήρες ήταν οι απόλυτες προσωπικότητες για μένα, αλλά από περιέργεια και μόνο συνέχιζα να τα διαβάζω. Όταν τελείωσα τη Νέα Σελήνη έπιασα την Έκλειψη. Όπως τα θυμάμαι τώρα η Έκλειψη μου είχε φανεί σχετικά βαρετό βιβλίο, ωστόσο οι εντυπώσεις μου γενικά ήταν θετικές και μάλιστα ήταν μία περίοδος που αν καθόσουν να συζητήσεις μαζί μου για το Λυκόφως θα ανταποκρινόμουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Τη Χαραυγή την ξεκίνησα λίγες μέρες μετά. Αυτό που μου είχε βέβαια δώσει ένα παραπάνω κίνητρο είναι πως η Χαραυγή είχε μία κάποια στοιχειώδη πλοκή σε σχέση με τα προηγούμενα τρία βιβλία, στα οποία η πλοκή ήταν από τελείως αργή μέχρι απεγνωσμένα ανύπαρκτη. Το πρώτο βιβλίο της Χαραυγής, αυτό απ' τη μεριά της Μπέλλα, με το γάμο, το νησί, τη συνεχή επιθυμία της Μπέλλα για σεξ και τη συνεχώς αρνητική (ψεύτικη) στάση του Έντουρντ πάνω σ' αυτό το θέμα (βλέπετε η Μπέλα κατέληξε σα μελανιασμένο χταπόδι μετά την πρώτη της φορά και ο Έντουαρτ φοβόταν μην ξανακαταλήξει έτσι), την αρχή της εγκυμοσύνης της κ.τ.λ. το διάβασα πολύ γρήγορα, αλλά κάτι στο ενδιαφέρον μου μειωνόταν. Η έλειψη δράσης ή η γνωστή ιστορία του "το κάνουμε και μετά μένω έγγυος, ενώ δεν το θέλω" ή τέλος πάντων κάτι απροσδιόριστο σα να με ξίνιζε. Ενιγουέι, συνέχισα να το διαβάζω και έφτασα στο βιβλίο του Τζέικομπ. Και απογοητεύτηκα. Twilight! - Σελίδα 31 641786

Υπάρχουν πολλών ειδών συγγραφείς. Μία μεγάλη ομάδα είναι αυτοί που περιγράφουν σα να είναι οι ίδιοι ο κεντρικός ήρωας και να τα διηγούνται. Είναι ένα σχετικά ευχάριστο είδος αφήγησης και χρησιμοποιείται πολύ στα ρομαντικά μυθιστορήματα τώρα τελευταία, καθώς έτσι είναι πιο εύκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα του κεντρικού ήρωα, που είναι κάτι αυτονόητο στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Η Μέγιερ λοιπόν θα έλεγα το είχε με τη Μπέλλα. Μπορεί η πλοκή να έμπαζε από παντού, αλλά στην περιγραφή των συναισθημάτων μιας κεραυνοβόλα ερωτευμένης έφηβης είχε τον τρόπο της. Φτάνοντας όμως στο βιβλίο του Τζέικομπ, όπως έγραψα και πιο πάνω απογοητεύτηκα. Ούτε μία στο εκατομμύριο όμως δε σκεφτόταν ο Τζέικομπ με το γλυκανάλατο τρόπο που η Μέγιερ παρουσίαζε τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Ούτε μία στο εκατομμύριο το μυαλό του Τζέικομπ δε θα ήταν βουτηγμένο στα ροζ αισθήματα, τις καρδούλες του έρωτα και τα "αθώα" συναισθήματά του για την Μπέλλα. Για να μη δώσω εγώ λοιπόν μία ιδέα του τι υπήρχε στο μυαλό του Τζέικ σχετικά με τη Μπέλλα, Twilight! - Σελίδα 31 835167 θα πω απλώς πως η Μέγιερ παρουσιάζε τον Τζέικομπ όπως θα ήθελε ένα κορίτσι να είναι και όχι όπως πραγματικά θα ήταν. Έχω διαβάσει κι άλλα ρομαντικά μυθιστορήματα φαντασίας που περιγράφονται απ' τη μεριά του αγοριού. Τα Χρονικά των Κάστερ ας πούμε που ο Ίθαν είναι ο κεντρικός ήρωας που περιγράφει τα γεγονότα. Οι συγγραφείς σ' αυτή την περίπτωση έχουν τη μαεστρία να περιγράψουν τα πράγματα απ' τη μεριά του αγοριού, όπου όλα είναι πιο βατά, ο κόσμος περιβάλλεται με περισσότερη λογική παρά συναίσθημα, πιο κοντά δηλαδή σ' αυτά που θα 'βλεπε ένα αγόρι. Και πάλι όμως οι σκέψεις-συναισθήματα του Ίθαν δεν είναι και τόσο "πραγματικές", αλλά σε σχέση με του Τζέικομπ, είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που ένα συνηθισμένο αγόρι θα σκεφτόταν. Και για να επιστρέψουμε στο Λυκόφως το βιβλίο του Τζέικομπ ήταν κατά βάση η απόλυτη αποτυχία. Twilight! - Σελίδα 31 324742

Το τρίτο βιβλίο, απ' τη μεριά της Μπέλλα πάλι, μου είχε αρέσει αρκετά. Δεν ξέρω γιατί, ίσως ο συνωστισμός τόσων καινούριων προσώπων, πολλά απ' τα οποία είχαν εξωπραγματικές μαγικές δυνάμεις, ή η επικείμενη μάχη του τέλους μου είχε αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον. Η μάχη που περίμενα, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ. Παρόλ' αυτά οι εντυπώσεις μου ήταν σχετικά θετικές όταν τελείωσα τη Χαραυγή και παρέμεναν θετικές γι αρκετό καιρό. Με είχε πιάσει βέβαια και εκείνο που εγώ αποκαλώ "έξαψη του τέλους" (Twilight! - Σελίδα 31 235444) και για μένα σημαίνει εκείνο το αίσθημα που σε πιάνει όταν τελειώνεις ένα βιβλίο και κατά έναν ανεξήγητο τρόπο κολλάς και μετά θέλεις να διαβάσεις το επόμενο αμέσως και αν δεν υπάρχει επόμενο ξημεροβραδιάζεσαι στο ίντερνετ για να δεις εάν θα βγει ταινία και ότι βλέπεις σε σχέση με το βιβλίο το θέλεις απεγνωσμένα και θέλεις συνέχεια να μιλάς γι αυτό το βιβλίο κ.τ.λ. κ.τ.λ. σε αρκετά πιο ήπιο βαθμό βέβαια στην περίπτωση της Χαραυγής...

Καιρό με τον καιρό βέβαια άρχισα να ανακαλύπτω πως το Λυκόφως δε μου άρεζε και τόσο πολύ. Τα πάντα μέσα στα βιβλία αυτά ήταν παρωχημένα, η πλοκή σουρωτήρι, η Μπέλλα μια άχρωμη και άοσμη, ερωτοχτυπημένη μαριονέτα, ο Έντουαρντ ένας υποτιθέμενος βρικόλακας που λαμπύριζε στον ήλιο, ο Τζέικομπ η άτυχη γωνία του παράλογου ερωτικού τριγώνου κ.τ.λ.

Τα βιβλία του Λυκόφωτος γράφτηκαν για να γίνουν μία εμπορική επιτυχία. Βιβλία για χαζοχαρούμενα εφηβάκια που νομίζουν πως ο κόσμος είναι ροζ και πως τα βαμπίρ είναι άκακες ντισκόμπαλες, όπου το αίμα των ανθρώπων είναι απαγορευμένο γι αυτά... Γι' αυτό είναι καθαρά άκαρπες οι προσπάθειες κάποιων που προσπαθούν να πείσουν πως ένα τσούρμο αλλοπαρμένων βρικολάκων-λέμε-τώρα ήρθε για να μας κάνει να ξεχάσουμε την βαθιά ανθρώπινη ιστορία ενός αγοριού μ' ένα σημάδι κεραυνού στο μέτωπο που μεγάλωσε μία ολόκληρη γενιά με τις περιπέτειές του...

Σπόιλερ:

.
    .

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250

...:
    Harry Potter Black
    Harry Potter Black
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Harry Potter Black Σαβ Φεβ 04, 2012 6:41 pm

φοβερο ειναι.τα εχω διαβασει ΟΛΑ

Twilight! - Σελίδα 31 Funny-animal-gifs-toucan-i-come-out-now
    -Moony
    -Moony
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 2704
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Το μεγαλύτερο όπλο είναι η γνώση.

Δημοσίευση από -Moony Σαβ Φεβ 25, 2012 12:13 pm

Gwen Black έγραψε:Έχω μισοτελείωσει τη Νέα Σέληνη.Είναι υπέροχη!Επική!
    Αλλά έχω μια απορία:Όταν ο Jacob και ο Paul μεταμορφώθηκαν σε λύκους και σκίστηκαν τα ρούχα τους,πώς μπήκαν μετά στο σπίτι του Sam;Γυμνοί; Razz Η Μέγιερ δεν το αναφέρει πουθενά!Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε λιγάκι; Cool

Στην Χαραυγή αναφέρει τα λουριά που είχαν στα πόδια τους και έδεναν τα ρούχα τους(ακαταλαβήστηκο μου φαίνεται αλλά τέλωσπαντων Razz ).Άμα τότε δεν είχαν δημιουργήσει αυά τα λουριά,πιστεύω ότι θα είχαν στο δάσος κρυμένα ρούχα για καλού-κακού.

Deep in the ocean, dead and cast away,
    where innocence is burned... in flames.
    A million mile from home, I'm walking ahead.
    I'm frozen to the bones, I am.

A soldier on my own, I don't know the way.
    I'm riding up the heights... of shame.
    I'm waiting for the call, the hand on the chest.
    I'm ready for the fight... and fate.

Gellert
    Gellert
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Σαβ Φεβ 25, 2012 12:41 pm

Ειχα διαβασει ενα κομματι απο το πρωτο βιβλιο, και εχω δει την πρωτη ταινια.

Πραγματικα, λεω με σιγουρια, πως ειναι οτι πιο αθλιο εχει κυκλοφορησει, δηλαδη σιχαθηκα και που το εβλεπα.

Τι του βρισκουν ολοι, δεν καταλαβαινω. Ουτε και αυτοι προφανως. Wink

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Twilight! - Σελίδα 31 Shma
    Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
    Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Σαβ Φεβ 25, 2012 12:49 pm

Εγώ έχω διαβάσει και τα 4 (ή μάλλον τα 3,5 Razz ).
    Το πρώτο μου άρεσε. Βασικά μου άρεσε το στυλάκι του Έντουαρτ μέχρι να φτιάξουν. Από το σημείο που τα έφτιαξαν το βιβλίο δεν μ'άρεσε. Η Νέα Σελήνη ήταν βαρετή, απλά βαρετή. Έκανε βδομάδες να την τελειώσω. Η Έκλειψη πήγαινε να φτιάξει αλλά.... Η μάχη και η δράση ήταν ελάχιστη, ενώ εγώ περίμενα να ήταν συνέχεια μάχες, αγωνία κτλ. Η Χαραυγή είναι απαίσια, το πρώτο κομμάτι που διαβάζω τουλάχιστον.

::
    -Moony
    -Moony
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 2704
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Το μεγαλύτερο όπλο είναι η γνώση.

Δημοσίευση από -Moony Σαβ Φεβ 25, 2012 6:08 pm

Στην Χαραυγή μου αρέσει το 1/3 του βιβλίου,δηλαδή μόνο το 2ο μέρος με τον Τζέικομπ.Έχει πιο πολύ χιούμορ,σαρκασμό και λυκάκια.Το 1ο μέρος απλά {faint} .Πότε θα τελείωνε σκεφτόμουν.Το 3ο κάτι έλεγε.

Deep in the ocean, dead and cast away,
    where innocence is burned... in flames.
    A million mile from home, I'm walking ahead.
    I'm frozen to the bones, I am.

A soldier on my own, I don't know the way.
    I'm riding up the heights... of shame.
    I'm waiting for the call, the hand on the chest.
    I'm ready for the fight... and fate.

didaki
    didaki
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 4236
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011

Magical Identity
    Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più

Δημοσίευση από didaki Δευ Μαρ 05, 2012 10:50 pm

το λυκόφως στην αρχή με είχε κάνει να κολλήσω με τον ξανθόψειρα τόσο πολύ, μέχρι που κατάλαβα ότι στο όλο έργο μόνο ο Τζέικ αξίζει respekt
    τη νέα σελήνη την τελείωσα σε ένα βράδυ, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα γιατί εκεί είναι που μεταμορφώνεται ο Τζέικ! In Love
    η έκλειψη ήταν βαρετό... :down:
    η χαραυγή είναι φοβερό το 2ο και το 3ο μέρος και από το 1ο ο μήνας του μέλιτος...
    η μπέλλα είναι άκρως σπαστικιά guillotine

Twilight! - Σελίδα 31 575986_4000954122681_1382859456_n

Durmstrang:
    mjhp4ever
    mjhp4ever
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 929
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από mjhp4ever Κυρ Απρ 29, 2012 9:09 pm

τα εχω διαβασει και τα 4 και θα το πω απλα.
    το πρωτο ηταν οκ. τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ουτε σκετο χαλι.
    το δευτερο και το τριτο ηταν θεοβαρετα,ειδικα το τριτο το οποιο, κατα τη γνωμη μου, δε θα επρεπε καν να υπαρχει, αφου ειναι γεματο απο αχρηστες σκεψεις και διαλογους και δεν υπαρχει κατι το πραγματικα σημαντικο σ'αυτο.
    τελος, το τεταρτο πιστευω οτι ειναι το μονο που αξιζει λιγακι, αφου υπαρχει επιτελους και καποιος αλλος πονος εκτος απ'τον ερωτα της μπελας με τον εντουαρτ και τον τζεικομπ

Twilight! - Σελίδα 31 8z0QNaV

My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
     - Shiki Ryougi

obey
    Narcissa Black
    Narcissa Black
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 807
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Narcissa Black Δευ Μάης 14, 2012 8:49 pm

Το 1ο κάτι έλεγε αλλά το 2ο ήταν καταστροφή.Δεν άντεξα να το τελειώσω και σίγουρα δεν θα πάρω τα υπόλοιπα βιβλία.
    Μου την σπάει απίστευτα πως δεν έχει καθόλου δράση.Η συγχραφέας προσπαθεί να το σώσει με κάποιες στιγμές δράσης οι οποίες όμως είναι ανούσιες και δεν μένουν στο μυαλό.
    Όσο για την Μπέλλα είναι ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας που ξέρω.Μόλις είδε τον Έντουαρτ την χτύπησε κατακέφαλα ο έρωτας χωρίς να ξέρει ούτε καν το όνομά του;Και όλες οι βλακείες πως "όχι Έντουαρτ δεν σε φοβάμαι,δεν μπειράζει πως είσαι πως είσαι βαμπίρ,ξέρω πως δεν θα μου κάνεις κακό,δεν έχει σημασία πως τα βαμπίρ είναι πλάσματα φτιαγμένα για να σκοτώνουν ανθρώπους,εσύ δεν θα μοτ κάνεις κακό"και άλλες παρόμοιες αηδίες.Η Μπέλλα δεν μου φαίνεται για γενναίος χαρακτήρας άρα πως μπορεί να μην φοβάται ούτε τόσο δα.Είπαμε ο έρωτας είναι δυνατός αλλά όχι και τόσο.Αμφιβάλλω αν ακόμα και ένας Γκρίφιντορ θα μπορούσε να μην φοβηθεί έστω και λίγο μπροστά σε ένα βαμπίρ Razz .Και αυτή η μανία της να γίνει βαμπίρ,έλεος.Ούτε την οικογένειά της δεν σκέφτηκε ούτε το ότι αν χωρίσει κάποια στιγμή με τον Έντουαρτ θα μείνει με την ρετσινιά του βαμπίρ.Άλωστε είναι δύσκολο να ζει ένα βαμπίρ χωρίς αίμα ανθρώπου.Αν παρασυρθεί και σκοτώσει έναν άνθρώπο;Ή ακομα χειρότερα ένα μέλος της οικογένειάς της;Θα αντέξει μετά τις τύψεις;
    Επίσης, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ο Έντουαρτ και η Μπέλλα ως ζευγάρι δεν έχουν καμία εξέλιξη όπως πχ ο Ρον και η Ερμιόνη που ενώ συνεχώς μάλωναν αλλά στο τέλος παντρεύτηκαν.Ο Έντουαρτ και η Μπέλλα είναι μονότονοι, ένα γλυκανάλατο σαχλορομάντζο χωρίς ενδιαφέρον.Επίσης δεν έχω καταλάβει το λόγο που η Μπέλλα ψιλοάρεσε σε όλα τα αγόρια του σχολείου της.Να ήταν καμιά κουκλάρα ή να είχε ενδιαφέρον χαρακτήρα το καταλαβαίνω αν και πάλι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.
    Τέλοςπάντων αρκετά έγραψα. oh!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eva Black στις Τετ Ιουν 27, 2012 11:47 am, 1 φορά

My dear...
    You really can't send me to Hell. I came from there.
    Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 14284
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.

Δημοσίευση από Clary Fray Παρ Ιουν 15, 2012 11:55 am

Και ναι, τελείωσα και το τέταρτο βιβλίο χθες το απόγευμα.
    Ήταν ομολογουμένως ευχάριστα αναγνώσματα, και τα τέσσερα βιβλία. Τα διάβασα αρκετά γρήγορα και δε μπορώ να πω ότι υπήρξε σημείο που να είπα "βαρέθηκα, είναι άθλιο, το παρατάω" όπως έχει γίνει με άλλα βιβλία.
    Είναι συμπαθητικά βιβλία και ίσως μια απο τις ελάχιστες φορές που ο αγαπημένος μου χαρακτήρας δεν ήταν ο πρωταγωνιστής. (Άλις <3)
    Ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεται με το Χάρι Πότερ, ενώ πρόκειται για τελείως διαφορετικά πράγματα. Βασικά, υπάρχουν ένα σωρό άλλες σειρές που έχουν ομοιότητες με το λυκόφως και ο Χάρι Πότερ σίγουρα δεν είναι σ'αυτές.
    Τέλος, το λυκόφως είναι ένα καλό βιβλίο που στοχεύει στο νεανικό κοινό. Η γραφή της Μέγιερ απευθύνεται καθαρά σε εφήβους και δεν κουράζει ούτε με τις περιγραφές ούτε με τα συναισθήματα.
    Παρ'όλα ταύτα η σειρά του λυκόφωτος δεν μπαίνει στο top 3 των αγαπημένων μου σειρών.

Twilight! - Σελίδα 31 Rainbow-rain-catcher-sharon-johnstone_zpsqfzivzy4  
    Stop looking out your window
    and get out of your front door!

hidden secrets:
    Maria Granger
    Maria Granger
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Δημοσίευση από Maria Granger Παρ Ιουν 15, 2012 12:36 pm

Ακριβώς αυτό.Τα βιβλία είναι καλά,και οι ταινίες ακόμα απλώς δεν συγκρίνεται με το Χάρι Πότερ....

Twilight! - Σελίδα 31 6yearsHW3

Twilight! - Σελίδα 31 Banner-huff
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Παρ Ιουν 15, 2012 12:44 pm

Clary Fray έγραψε:
    Τέλος, το λυκόφως είναι ένα καλό βιβλίο που στοχεύει στο νεανικό κοινό. Η γραφή της Μέγιερ απευθύνεται καθαρά σε εφήβους και δεν κουράζει ούτε με τις περιγραφές ούτε με τα συναισθήματα.
    Μη το λες αυτό, η θεία μου είναι φανατική αναγνώστρια Laughing Laughing Laughing

meet me in montauk

Carl
    Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 14284
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.

Δημοσίευση από Clary Fray Παρ Ιουν 15, 2012 5:01 pm

^Καλά, υποθέτω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις. :P

Twilight! - Σελίδα 31 Rainbow-rain-catcher-sharon-johnstone_zpsqfzivzy4  
    Stop looking out your window
    and get out of your front door!

hidden secrets:
    Druella Black
    Druella Black
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 6304
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

Magical Identity
    Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."

Δημοσίευση από Druella Black Παρ Ιουν 15, 2012 5:04 pm

Δε μου αρέσουν τα βιβλία.
    Οι ταίνιες -δεν είναι τέλειες- είναι καλύτερες!Και κάτι ακόμα... δε συγκρίνονται με τις ταίνιες και τα βιβλία Hary Potter. Ούτε τα βιβλία,ούτε οι ταινίες.

Twilight! - Σελίδα 31 Tumblr_meoln3Ct3W1rjtzkso1_500
    Humanity is a vampire's greatest weakness.
    No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
    Sometimes I let it.

♥:
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Σαβ Ιουν 16, 2012 12:00 am

Clary Fray έγραψε:
    Διαφωνώ σε αυτό. Σε μερικά σημεία η Μέγιερ πραγματικά κουράζει με τις περιγραφές και τα συναισθήματα της Μπέλα. Ακόμη θυμάμαι που στο πρώτο βιβλίο η Μπέλα πήγε και καλά για περπάτημα στο δάσος (τελείως άσχετο γεγονός) και περιέγραφε τα φύλλα και τον κορμό στον οποίο είχε κάτσει.
    :P

Twilight! - Σελίδα 31 2w13
    C. Addicts for the win.
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Σαβ Ιουν 16, 2012 10:23 am

Ρε, μια χαρά ήταν αυτό και μάλιστα απολαυστικό. Το απάλευτο είναι όταν μιλάει για τον Έντουαρντ.
    Πραγματικά, όποιος έχει διαβάσει τα 12 κεφάλαια του λυκόφωτος από την σκοπιά του Έντουαρντ αναρωτιέται πως τα φτιάξανε αυτοί οι δύο. ΔΩΣΕ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΕΝΤ

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive, live and thrive
    I will survive
    I will...