Εγω το διαβασα εδω και μερες αλλα βαριομουν να το πω. :P
+46
just reaper
anthian9
Merlin the Great
@RtVaVa
fiona 2009
SilverMoon21
Tina Riddle
Rowena Ravenclaw
Minerva McGonagall
MrsLupin
Nearly Headless Nick
Karamitolas
elisabeth-chan
Luale Banshee
RemousLoupin
Morgan le Fay
The Grey Lady
Tom Marvolo Riddle
Fleur Delacour
Dimitris el Mago Secreto
FoNikos21
Isabella Ermioni Cullen
BaGGoS
elena!
Cristy Cullen
Hecate
Ms Padfoot
Wanderer
Necro-Chriss
klarita
nasiatheslayer
Harry Potter
vasilina
Poisonous_touch
AliceCullen
SiMoS
eLeNa!!!@*:-)
EL.J girl
Anastasia Black
FLEUR258
Berenice
sweetie
Cassandra Black
Esme Cullen
Christy
Madame Maxime
50 απαντήσεις
Twilight
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°901
Απ: Twilight
Αληθεια; Ποτε;
C. Addicts for the win.
sweetie- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2167
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..
- Δημοσίευση Ν°902
Xm..Νομίζω την Παρασκευή το είπαν.. Αλλά δεν είμαι και σίγουρη...
Αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το πιο τέλειοοοο!!!! Είχε το Σάββατο νομίζω μια χαζοταινία στο Σταρ το βράδυ αργά και την είδα μέχρι το τέλος και εκεί που πάω να κλείσω την τηλεόραση να σου το New Moon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το βιντεάκι αυτό με τα γυρίσματα, τις συνεντεύξεις και τα λοιπά..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑι με μεγάλο κομμάτι όπου μιλούσε ο Rob!
Περιττό να πω ότι κοιμήθηκα σαν πουλάκιιιιιιι!!!!!!!!!!1
Αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το πιο τέλειοοοο!!!! Είχε το Σάββατο νομίζω μια χαζοταινία στο Σταρ το βράδυ αργά και την είδα μέχρι το τέλος και εκεί που πάω να κλείσω την τηλεόραση να σου το New Moon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το βιντεάκι αυτό με τα γυρίσματα, τις συνεντεύξεις και τα λοιπά..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑι με μεγάλο κομμάτι όπου μιλούσε ο Rob!
Περιττό να πω ότι κοιμήθηκα σαν πουλάκιιιιιιι!!!!!!!!!!1
You would not believe your eyes
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
..Cause I'd get a thousand hugs
From ten-thousand lightning bugs
As they try to teach me how to dance!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°903
ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;;;;
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..
- Δημοσίευση Ν°904
Δεν ξέρω πως τους ήρθε..Εμένα μια χαρά μου έκατσε πάντως!
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°905
Ναι εσενα, εμεις ομως ειχαμε και μαθηματα την επομενη μερα *σνιφ*
εντιτ: το σκορ της ταινιας βγηκε πριν 3 μερες.
Endεικτικα:
εντιτ: το σκορ της ταινιας βγηκε πριν 3 μερες.
Endεικτικα:
C. Addicts for the win.
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°906
Κι εγώ την είδα χτες... Πολύ ανώτερη της πρώτης. Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία ήταν καταπληκτικές. Ειδικά οι εικόνες στην Βολτέρα ήταν μ-α-γ-ι-κ-ε-ς... Και φυσικά κερασάκι στην τούρτα
Η Κρίστεν δεν μου άρεσε.. Βασικά γενικά δεν πολυσυμπαθώ την Μπέλα, αλλά δεν με έπεισε ούτε ως ηθοποιός. Ο Ρόμπερτ ήταν όσο ντεμί και στο Λυκόφως, δεν είδα μεγάλες αλλαγές.. Όσο για τον Taylor... Με έκανε να συμπαθήσω τον Τζέικομπ. Ήταν τόσο...φατσούλα! :P
Βασικά, στο βιβλίο έχω συμπαθήσει πολύ περισσότερο τον Εντουαρντ απ' τον Τζέικομπ, αλλά στην ταινία
Το όλο σάουντρακ δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Αλλά ήταν ταιριαστό στις εκάστοτε περιστάσεις.
Victoria... Θεά... θεά... θεά!! Όπως και οι Βολτούρι. Ήταν ακριβώς η εικόνα που είχα γι' αυτούς, Μεσαιωνικά πρόσωπα. Και φυσικά, Jane... Ήταν απίστευτη η κοπελίτσα που την έπαιζε (αυτήν την στιγμή μου διαφεύγει το όνομά της...)
Τα μάτια των βρικολάκων... Χμμ, ήταν πιο εξωπραγματικά, αλλά σε κάποια φάση καταντούσαν ψεύτικα. Προτιμούσα τα παλιά, οφείλω να ομολογήσω.
Οι εικόνες στο δάσος ήταν υπέροχες... Και οι λυκάνθρωποι πολύ πετυχημένοι.
Μμμ δεν μου ρχεται κάτι άλλο. Αν θυμηθώ θα συμπληρώσω.
- Σπόιλερ:
- η κίτρινη πόρσε... :P θεϊκή λήψη...
Η Κρίστεν δεν μου άρεσε.. Βασικά γενικά δεν πολυσυμπαθώ την Μπέλα, αλλά δεν με έπεισε ούτε ως ηθοποιός. Ο Ρόμπερτ ήταν όσο ντεμί και στο Λυκόφως, δεν είδα μεγάλες αλλαγές.. Όσο για τον Taylor... Με έκανε να συμπαθήσω τον Τζέικομπ. Ήταν τόσο...φατσούλα! :P
Βασικά, στο βιβλίο έχω συμπαθήσει πολύ περισσότερο τον Εντουαρντ απ' τον Τζέικομπ, αλλά στην ταινία
- Σπόιλερ:
- ο Τζέικ ήταν πολύ πιο τρυφερός, πολύ πιο, μμ, ώριμος στα σημεία που απαιτούνταν... Γενικά τον ψιλολάτρεψα. :shy: Και το μόνο σημείο που δάκρυσα έστω και λίγο ήταν το "You're like a sun..."
Το όλο σάουντρακ δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Αλλά ήταν ταιριαστό στις εκάστοτε περιστάσεις.
Victoria... Θεά... θεά... θεά!! Όπως και οι Βολτούρι. Ήταν ακριβώς η εικόνα που είχα γι' αυτούς, Μεσαιωνικά πρόσωπα. Και φυσικά, Jane... Ήταν απίστευτη η κοπελίτσα που την έπαιζε (αυτήν την στιγμή μου διαφεύγει το όνομά της...)
Τα μάτια των βρικολάκων... Χμμ, ήταν πιο εξωπραγματικά, αλλά σε κάποια φάση καταντούσαν ψεύτικα. Προτιμούσα τα παλιά, οφείλω να ομολογήσω.
Οι εικόνες στο δάσος ήταν υπέροχες... Και οι λυκάνθρωποι πολύ πετυχημένοι.
Μμμ δεν μου ρχεται κάτι άλλο. Αν θυμηθώ θα συμπληρώσω.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°907
Λοιπόν λοιπόν λοιπόν! Κατέβασα την ταινία(μέτρια ποιότητα) αλλά η σκηνή στο Ρολόι είναι τόοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εκεί που
Και τα τελευταία 2 λεπτά..............Κι αυτό το χαμόγελο........................ Αχχχχχχχχχχχχχχ!
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εκεί που
- Σπόιλερ:
- πέφτει επάνω του για να τον σώσει και εκείνος ψιθυρίζει "Heaven!".................
Και τα τελευταία 2 λεπτά..............Κι αυτό το χαμόγελο........................ Αχχχχχχχχχχχχχχ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hecate στις Δευ Νοε 23, 2009 11:42 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : μειωσα τα)
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°908
Από που τη κατέβασες;sweetie έγραψε:Λοιπόν λοιπόν λοιπόν! Κατέβασα την ταινία(μέτρια ποιότητα) αλλά η σκηνή στο Ρολόι είναι τόοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Κι εκεί που
- Σπόιλερ:
πέφτει επάνω του για να τον σώσει και εκείνος ψιθυρίζει "Heaven!".................
edit:Εμένα δεν μου άρεσε που
- Σπόιλερ:
- αντί, στους υπότιτλους, να λέει βρικόλακες έλεγε ή βαμπίτ ή, πού και πού, βρικόλακας.
- Σπόιλερ:
- Λοιπόν εσύ είσαι το κορίτσι των βρικολάκων;
Εσύ είσαι το κορίτσι των λυκανθρώπων;
Ναί, έτσι νομίζω. Τουλάχιστον αρραβωνιάστηκα έναν
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°909
@RtVaVa έγραψε:
Εκπληκτικη πάντα η Ντακότα Φαννινγκ
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°910
Θα παίξει άλλη στο eclipse.Merlin The Great έγραψε:@RtVaVa έγραψε:
Εκπληκτικη πάντα η Ντακότα Φαννινγκ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°911
Δε λεει για την Rachelle.
Η Ντακοτα ειναι η Τζειν.
Λεπτομερειες για τις κομμενες σκηνες στο ντιβιντι
“There will be a commentary track,” Weitz revealed, saying that heʼll soon head into the recording booth with his three big stars, Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner. “Itʼll just be us riffing off each other in our intimate way,” he grinned. “We kind of like each other, so that should be fun.”
There will be probably about 20 minutes of deleted material,” he explained, promising some meaty footage. “It really is good stuff and a bonus for the fans.”Among this bonus footage could be several moments MTV knows were shot but did not make the final “New Moon” cut, including:
»A scene with Rachelle Lefevre as Victoria driving to Forks in a car, snacking on a dead human. It was one of the final moments the actress filmed as the nomadic vampire.
» A scene with the human characters eating Burger King.
»Another scene with the humans, this time with Justin Chon and Michael Welch expressing jealousy over Edwardʼs car.
»More scenes with the Volturi in Italy.
» An extended cut of the scene where Mike Newton quotes Shakespeare to Bella in the Forks High parking lot; in it, he does a Marlon Brando impersonation.
» Scenes alluding to the ongoing breakup between Newton and Anna Kendrickʼs Jessica.
Η Ντακοτα ειναι η Τζειν.
Λεπτομερειες για τις κομμενες σκηνες στο ντιβιντι
“There will be a commentary track,” Weitz revealed, saying that heʼll soon head into the recording booth with his three big stars, Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner. “Itʼll just be us riffing off each other in our intimate way,” he grinned. “We kind of like each other, so that should be fun.”
There will be probably about 20 minutes of deleted material,” he explained, promising some meaty footage. “It really is good stuff and a bonus for the fans.”Among this bonus footage could be several moments MTV knows were shot but did not make the final “New Moon” cut, including:
»A scene with Rachelle Lefevre as Victoria driving to Forks in a car, snacking on a dead human. It was one of the final moments the actress filmed as the nomadic vampire.
» A scene with the human characters eating Burger King.
»Another scene with the humans, this time with Justin Chon and Michael Welch expressing jealousy over Edwardʼs car.
»More scenes with the Volturi in Italy.
» An extended cut of the scene where Mike Newton quotes Shakespeare to Bella in the Forks High parking lot; in it, he does a Marlon Brando impersonation.
» Scenes alluding to the ongoing breakup between Newton and Anna Kendrickʼs Jessica.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°912
Λοιπόν!Επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος(λέμε τώρα.. :P ) σκάναρα και σας ποστάρω το εξώφυλλο και το άρθρο που δημοσίευσε ένα περιοδικό της Θεσσαλονίκης για το Twilight!
https://2img.net/r/ihimizer/img263/7979/soul391.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img187/6996/soul392.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img338/5089/soul393.jpg
https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/2rx8das.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img98/7370/soul395.jpg
You know you love me! :P
https://2img.net/r/ihimizer/img263/7979/soul391.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img187/6996/soul392.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img338/5089/soul393.jpg
https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/2rx8das.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img98/7370/soul395.jpg
You know you love me! :P
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°913
Καλα και εμενα μου την εσπασε πολυ οταν διαβαζα την λεξη "βαμπιρ". Δεν μ'αρεσε καθολου, αλλα αυτο δεν εχει σχεση βεβαια με το περιεχομενο της ταινιας.
Λοιπον, και εγω την ειδαααα!!!
Ηταν υπεροχη, εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ και δεν θα με χαλαγε να την δω και δευτερη φορα. :P
Ας αρχισω με τους ηθοποιους.
Ο Ρομπερτ ηταν πολυ βελτιωμενος και με εκανε να καταλαβω ποσο πολυ πονουσε ο Εντουαρντ σε ολη την διαρκεια της ταινιας και σε καποιες στιγμες δακρυσα απο αυτο.
Η Μπελα.. Ενταξει.. Αδιαφορη μου φανηκε. Οι κραυγες της μου αρεσαν. Νομιζω οτι τις πετυχε σε μεγαλο βαθμο.
Δεν ξερω τι εκαναν στην Εσμι αλλα φαινοταν τουλαχιστον πεντε χρονια μικροτερη...
Οι Βολτουροι ηταν απιθανοι. Λατρεψα την Τζειν. Δεν ξερω αν ειναι αυτη, αλλα μου θυμιζει την κοπελιτσα που επαιζε στο My name is Sam.
Η Βικτορια, οπως ειπε και η Αρτεμις ηταν θ-ε-α. Με εκανε να θελω να την δω περισσοτερο στην ταινια.
Ο Τζεικομπ, ενταξει καλουλης ηταν. :P Φυσικα για το σωμα δεν λεμε τιποτα, μπραβο του. Μου την εσπασε βεβαια μερικες φορες, αλλα δεν θυμαμαι γιατι. :P (Επισης μου την εσπασε και η διπλανη μου που ελεγε συνεχεια οτι ειναι φατσουλα. :P :P Ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε. :P )
Τα ματια των βρικολακων, για μενα και μονο που τα αλλαξαν ηταν ενα μειον στην ταινια. Τουλαχιστον ας τα εκαναν πιο διακριτικα, βρε παιδι μου... Δεν μου αρεσαν, προτιμουσα τα προηγουμενα.
Αγαπησα την αρχη της ταινιας, τον τροπο με τον οποιο ξεκινησε.
Αντιθετα, το τελος μου φανηκε αρκετα αποτομο, και ξενερωσα λιγακι. :P
Το σαουντρακ δεν το προσεξα καν. :P
Αν δεν κανω λαθος αλλαξαν τον σκηνοθετη, σωστα? Μεγαλη διαφορα.
Και οι λυκανθρωποι ηταν ωραια παρουσιασμενοι. Μου αρεσαν.
Ειχε πολυ ωραιες ατακες. Η αγαπημενη μου:
Αμα θυμηθω τιποτα αλλο, θα ποσταρω. :P
Λοιπον, και εγω την ειδαααα!!!
Ηταν υπεροχη, εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ και δεν θα με χαλαγε να την δω και δευτερη φορα. :P
Ας αρχισω με τους ηθοποιους.
Ο Ρομπερτ ηταν πολυ βελτιωμενος και με εκανε να καταλαβω ποσο πολυ πονουσε ο Εντουαρντ σε ολη την διαρκεια της ταινιας και σε καποιες στιγμες δακρυσα απο αυτο.
- Σπόιλερ:
- Ειδικα εκει που την φιλησε στο μετωπο, οταν την αποχαιρετησε, πραγματικα μου εμεινε αυτη η σκηνη και ηταν παρα πολυ πειστικο. Ενιωσα τον πονο του.
Η Μπελα.. Ενταξει.. Αδιαφορη μου φανηκε. Οι κραυγες της μου αρεσαν. Νομιζω οτι τις πετυχε σε μεγαλο βαθμο.
Δεν ξερω τι εκαναν στην Εσμι αλλα φαινοταν τουλαχιστον πεντε χρονια μικροτερη...
Οι Βολτουροι ηταν απιθανοι. Λατρεψα την Τζειν. Δεν ξερω αν ειναι αυτη, αλλα μου θυμιζει την κοπελιτσα που επαιζε στο My name is Sam.
Η Βικτορια, οπως ειπε και η Αρτεμις ηταν θ-ε-α. Με εκανε να θελω να την δω περισσοτερο στην ταινια.
Ο Τζεικομπ, ενταξει καλουλης ηταν. :P Φυσικα για το σωμα δεν λεμε τιποτα, μπραβο του. Μου την εσπασε βεβαια μερικες φορες, αλλα δεν θυμαμαι γιατι. :P (Επισης μου την εσπασε και η διπλανη μου που ελεγε συνεχεια οτι ειναι φατσουλα. :P :P Ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε. :P )
Τα ματια των βρικολακων, για μενα και μονο που τα αλλαξαν ηταν ενα μειον στην ταινια. Τουλαχιστον ας τα εκαναν πιο διακριτικα, βρε παιδι μου... Δεν μου αρεσαν, προτιμουσα τα προηγουμενα.
- Σπόιλερ:
- Με εκανε να γελασω η σκηνη με τον Εντουαρντ και την Μπελα να τρεχουν ανεμελα στο δασος με κατι ρομαντικα-ιου ρουχα. :P Εκει οντως φανηκε ο Ρομπ λες και ηταν γκει. :P
Αγαπησα την αρχη της ταινιας, τον τροπο με τον οποιο ξεκινησε.
Αντιθετα, το τελος μου φανηκε αρκετα αποτομο, και ξενερωσα λιγακι. :P
- Σπόιλερ:
- Αμεσως ο Εντ της πεταει την προταση γαμου, ετσι στα καλα καθουμενα! Δεν προειδοποιησε κιολας, η αλλη μονο που δεν λιποθυμησε. :P
Το σαουντρακ δεν το προσεξα καν. :P
Αν δεν κανω λαθος αλλαξαν τον σκηνοθετη, σωστα? Μεγαλη διαφορα.
Και οι λυκανθρωποι ηταν ωραια παρουσιασμενοι. Μου αρεσαν.
Ειχε πολυ ωραιες ατακες. Η αγαπημενη μου:
- Σπόιλερ:
- "Don't trust vampires. Trust me." :P
Αμα θυμηθω τιποτα αλλο, θα ποσταρω. :P
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°914
ααα. :P ...Με κανετε να ανυπομονω ακομα πιο πολυ :P .
Μα δεν θυμασαι που σου την εσπασε ο Τζεικ :P :P ?
Μα δεν θυμασαι που σου την εσπασε ο Τζεικ :P :P ?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°915
Poisonus Touch
- Σπόιλερ:
- Αμέσως τέλειωσε δεν πρόλαβε να λιποθυμίσει.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°916
Αυτο εννουσε^
Πραγματι μου το ειπε και μια φιλη μου :P .Τοσο αποτομο τελος πια? :P
Πραγματι μου το ειπε και μια φιλη μου :P .Τοσο αποτομο τελος πια? :P
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°917
Δεν ξερω για σας, εμενα μου αρεσε που τελειωσε με το προσωπο του Εντουαρντ. Τελος.
εντιτ: καινουργια αουττεικς της φωτογραφησης βανιτι φερ http://robpattinson.blogspot.com/2009/11/new-vanity-fair-outtakes_24.html
εντιτ: καινουργια αουττεικς της φωτογραφησης βανιτι φερ http://robpattinson.blogspot.com/2009/11/new-vanity-fair-outtakes_24.html
C. Addicts for the win.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°918
Είδα την τανία στις 19,απλώς δεν είχα την ευκαιρία να ποστάρω εδώ!
Υπήρχε τρομερή βελτίωση σε όλους τους ηθοποιούς πραγματικά! Και η αλλαγή σκηνοθέτη μου φαίνεται πως μόνο καλό έκανε! Τα χρώματα ήταν φοβερά και αντιπροσώπευαν τέλεια την ταινία.Ταίριαζαν αυτά τα γηίνα χρώματα.
Η Κρίστεν έκανε άλμα προόδου ,κατά την γνώμη μου έπαιζε πάρα πολύ πειστικά,ειδικά στις κραυγές στον ύπνο της ήταν φοβερή! Να της το αναγνωρίσω αυτό, αν και δεν την πολυσυμπαθώ. :P
Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Ρομπ στην σκηνή του αποχωρισμού δεν με έπεισε.Ίσως επειδή έτσι έπρεπε να είναι- απόμακρος και γι αυτό δεν πείστηκα.Τι να πω, δεν είμαι και η κατάλληλη να τον κρίνω. :P Στην Ιταλία φοβερός Ο Ρόμπερτ! Προσκυνώ!Έδωσε ρέστα!
Ο Taylor μου άρεσε τρομερά πολύ!Και όχι μόνο για το σώμα, αν είναι δυνατόν :P Πιστεύω πως δεν μπορούσε κάποιος άλλος να παίξει καλύτερα τον Τζεϊκομπ Μπλακ σ' αυτή τη σειρά.Ειδικά το ύφος του εκεί που προσπαθούσε να μεταπείσει την Μπέλλα και γενικώς οι σκηνές που ήταν κατσούφης με συγκίνησαν. Βασικά δεν ήταν και καμία που να μην μου άρεσε ,για να είμαι ειλικρινής.Είμαι φαν του από την πρώτη στιγμή που τον είδα στο Λυκόφως,αν και τότε ήμουν team edward.Στην Νέα Σελήνη(το βιβλίο) αλλαξοπίστησα,αλλά μην με φάτε πλιζ. :P Ο καθένας με τα γούστα του!
Η αγέλη ήταν καταπληκτική! Όλοι τελείως τρελοί, πραγματικά έβγαλαν αυτό που έλεγε στο βιβλίο.Σαν να ήταν τρελά λυκάκια βρε παιδί μου :P
Τέλοσπάντων γενικά η ταινία έβγαλε αυτό που έπρεπε να βγάλει.Πολύ συναίσθημα!
Ήταν απλά φοβερή,
Και δεν θα ξεχάσω το λυπημένο ύφος του λύκου στο τέλος. Με τίποτα.
Καλά όμως και αυτός ο Έντουαρντ, θέλει να την πεθάνει την κοπέλα ; :P
Μόνο τα μάτια με χάλασαν,παραήταν χρυσαφιά.
Τέσπααα!
Respect
Υπήρχε τρομερή βελτίωση σε όλους τους ηθοποιούς πραγματικά! Και η αλλαγή σκηνοθέτη μου φαίνεται πως μόνο καλό έκανε! Τα χρώματα ήταν φοβερά και αντιπροσώπευαν τέλεια την ταινία.Ταίριαζαν αυτά τα γηίνα χρώματα.
Η Κρίστεν έκανε άλμα προόδου ,κατά την γνώμη μου έπαιζε πάρα πολύ πειστικά,ειδικά στις κραυγές στον ύπνο της ήταν φοβερή! Να της το αναγνωρίσω αυτό, αν και δεν την πολυσυμπαθώ. :P
Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Ρομπ στην σκηνή του αποχωρισμού δεν με έπεισε.Ίσως επειδή έτσι έπρεπε να είναι- απόμακρος και γι αυτό δεν πείστηκα.Τι να πω, δεν είμαι και η κατάλληλη να τον κρίνω. :P Στην Ιταλία φοβερός Ο Ρόμπερτ! Προσκυνώ!Έδωσε ρέστα!
Ο Taylor μου άρεσε τρομερά πολύ!Και όχι μόνο για το σώμα, αν είναι δυνατόν :P Πιστεύω πως δεν μπορούσε κάποιος άλλος να παίξει καλύτερα τον Τζεϊκομπ Μπλακ σ' αυτή τη σειρά.Ειδικά το ύφος του εκεί που προσπαθούσε να μεταπείσει την Μπέλλα και γενικώς οι σκηνές που ήταν κατσούφης με συγκίνησαν. Βασικά δεν ήταν και καμία που να μην μου άρεσε ,για να είμαι ειλικρινής.Είμαι φαν του από την πρώτη στιγμή που τον είδα στο Λυκόφως,αν και τότε ήμουν team edward.Στην Νέα Σελήνη(το βιβλίο) αλλαξοπίστησα,αλλά μην με φάτε πλιζ. :P Ο καθένας με τα γούστα του!
Η αγέλη ήταν καταπληκτική! Όλοι τελείως τρελοί, πραγματικά έβγαλαν αυτό που έλεγε στο βιβλίο.Σαν να ήταν τρελά λυκάκια βρε παιδί μου :P
Τέλοσπάντων γενικά η ταινία έβγαλε αυτό που έπρεπε να βγάλει.Πολύ συναίσθημα!
Ήταν απλά φοβερή,
Και δεν θα ξεχάσω το λυπημένο ύφος του λύκου στο τέλος. Με τίποτα.
Καλά όμως και αυτός ο Έντουαρντ, θέλει να την πεθάνει την κοπέλα ; :P
Μόνο τα μάτια με χάλασαν,παραήταν χρυσαφιά.
Τέσπααα!
Respect
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°919
Oχι. :P Μου την εσπασε σε πολλα σημεια. :PFLEUR258 έγραψε:Μα δεν θυμασαι που σου την εσπασε ο Τζεικ :P :P ?
Εγω γιατι νομιζω οτι τελειωσε με το προσωπο της Μπελα τρομοκρατημενο?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°920
Οχι παιδια, με τον Εντουαρντ μου τελειωσε
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°921
Καλα, δεν επιμενω. :P
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°922
New Moon costume designer talks about Edward's suit and how Chris and Rob decided to change Edward's look
Today at 5:24pm
You have to immediately like a costume designer whoʼll admit that sheʼs wearing sweatpants while chatting with you from her Vancouver home. We phoned Tish Monaghan, who took over styling duties for The Twilight Saga: New Moon and Eclipse, to talk about how Edward ended up in a suit, why Jacobʼs muscles are bulging through his shirt (when he actually wears one), what department mandated that the wolf packʼs jean shorts be extra tight, and more.
ENTERTAINMENT WEEKLY: Anyone whoʼs listened to the Twilight DVD commentary knows that Robert Pattinson wasnʼt a fan of Edwardʼs pea coat.
TISH MONAGHAN: He wasnʼt a fan of the pea coat. He wore it in virtually every scene, and I think maybe he just got tired of it. Iʼm guessing. [Laughs] He just wanted a more mature look. That was part of Edwardʼs Grade 11 year, and now heʼs getting into his graduation year, heʼs in a relationship. He had worn hoodies and jeans and sneakers, and Robert, the director [Chris Weitz], and I all wanted to portray him more as a gentleman, more elegant and classic. With our vampire characters, I always went back to the time period in which they were turned to see if thereʼs any element I could try to simulate in contemporary clothing. He came out of the Edwardian period, around 1910. Of course, most of the gentleman from that time would be wearing suits, coats, hats, etc. We had to pick something that was iconic for the character that would suffice to be used throughout the whole film. At the very beginning of the film, he has one school outfit, and then thereʼs Bellaʼs birthday party and disaster strikes. So Edward ends up in that same costume for the remainder of the film. I was thinking of just putting him in a dress shirt and a pair of pants, but Robert wanted to be in a suit.
So I found a modern contemporary look that would be appealing to him and to the massive fan base, a very slim cut, and a fabric that to me was a bit Old World — this beautiful tweed fabric that we got out of England. It had the gray base, which is kind of essential for the Cullen characters in their cool tones, but also had little interesting flecks of blue, which is also Cullen, and a tiny little bit of rust, which I liked because Bella wears earth tones and that kinda linked her into the picture. The general texture of the suit would hold up well no matter what setting he was in: Inside the house for the party, or in the forest, or in the Volturi chamber. We had to show wear on the suit, and itʼs much easier to rough up something that has texture to it than just a flat piece of wool. His pants are worn at the knees, theyʼre rumpled.
I donʼt know if anyoneʼs looking at his pants when he removes his shirt in Italy.
The fans were very excited to see that, I donʼt know if Robert was particularly excited to perform that in front of 1,500 people. I think it was quite hard for him to do. We originally tested Edward in a plain white shirt, as a forlorn-looking option. That is also what Robert wanted — he wanted something that would wash him out. But you need to have a color that makes you pop, and so we actually dyed the fabric this beautiful ink blue ourselves. It highlighted his vampire white skin really well. I think itʼs a great moment when we see him in these clothes that heʼs worn from September to May. When he goes to sacrifice himself, heʼs in disrepair. Robert and Chris wanted his shirt to have a rip across the chest, so thatʼs what we gave him. Itʼs really kind of tragic to watch him take off his shirt, because he really is sacrificing himself. It looks like heʼs just giving up. Heʼs exposing himself and heʼs completely vulnerable, and he just takes his shirt off and he drops it at his feet with his eyes downcast. Then he gets attacked by Bella, who shoves him inside the doors. [Laughs] I donʼt find it like a beefcake moment. It really is a moving moment, and I think Robert did a really amazing job for that scene.
The tear across the chest was to symbolize that his heart was torn out when he thought he lost Bella?
Maybe. [Laughs] They just said, “Rip it across the chest.” I said, “Are you sure? No shirtʼs gonna rip like this.” And they said, “Yes.” So I did it.
Why couldnʼt he remain shirtless for the indoor fight scene? Why put on the robe?
Originally, the guards who grab him were supposed to be coming from the outside — thatʼs why they give him the robe. But the setting was changed, and they grab him on the inside. So why do they hand him this robe? Because, quite honestly, it looks very cool fighting with this long, flowing garment, and it does hide pads, protect him.
Today at 5:24pm
You have to immediately like a costume designer whoʼll admit that sheʼs wearing sweatpants while chatting with you from her Vancouver home. We phoned Tish Monaghan, who took over styling duties for The Twilight Saga: New Moon and Eclipse, to talk about how Edward ended up in a suit, why Jacobʼs muscles are bulging through his shirt (when he actually wears one), what department mandated that the wolf packʼs jean shorts be extra tight, and more.
ENTERTAINMENT WEEKLY: Anyone whoʼs listened to the Twilight DVD commentary knows that Robert Pattinson wasnʼt a fan of Edwardʼs pea coat.
TISH MONAGHAN: He wasnʼt a fan of the pea coat. He wore it in virtually every scene, and I think maybe he just got tired of it. Iʼm guessing. [Laughs] He just wanted a more mature look. That was part of Edwardʼs Grade 11 year, and now heʼs getting into his graduation year, heʼs in a relationship. He had worn hoodies and jeans and sneakers, and Robert, the director [Chris Weitz], and I all wanted to portray him more as a gentleman, more elegant and classic. With our vampire characters, I always went back to the time period in which they were turned to see if thereʼs any element I could try to simulate in contemporary clothing. He came out of the Edwardian period, around 1910. Of course, most of the gentleman from that time would be wearing suits, coats, hats, etc. We had to pick something that was iconic for the character that would suffice to be used throughout the whole film. At the very beginning of the film, he has one school outfit, and then thereʼs Bellaʼs birthday party and disaster strikes. So Edward ends up in that same costume for the remainder of the film. I was thinking of just putting him in a dress shirt and a pair of pants, but Robert wanted to be in a suit.
So I found a modern contemporary look that would be appealing to him and to the massive fan base, a very slim cut, and a fabric that to me was a bit Old World — this beautiful tweed fabric that we got out of England. It had the gray base, which is kind of essential for the Cullen characters in their cool tones, but also had little interesting flecks of blue, which is also Cullen, and a tiny little bit of rust, which I liked because Bella wears earth tones and that kinda linked her into the picture. The general texture of the suit would hold up well no matter what setting he was in: Inside the house for the party, or in the forest, or in the Volturi chamber. We had to show wear on the suit, and itʼs much easier to rough up something that has texture to it than just a flat piece of wool. His pants are worn at the knees, theyʼre rumpled.
I donʼt know if anyoneʼs looking at his pants when he removes his shirt in Italy.
The fans were very excited to see that, I donʼt know if Robert was particularly excited to perform that in front of 1,500 people. I think it was quite hard for him to do. We originally tested Edward in a plain white shirt, as a forlorn-looking option. That is also what Robert wanted — he wanted something that would wash him out. But you need to have a color that makes you pop, and so we actually dyed the fabric this beautiful ink blue ourselves. It highlighted his vampire white skin really well. I think itʼs a great moment when we see him in these clothes that heʼs worn from September to May. When he goes to sacrifice himself, heʼs in disrepair. Robert and Chris wanted his shirt to have a rip across the chest, so thatʼs what we gave him. Itʼs really kind of tragic to watch him take off his shirt, because he really is sacrificing himself. It looks like heʼs just giving up. Heʼs exposing himself and heʼs completely vulnerable, and he just takes his shirt off and he drops it at his feet with his eyes downcast. Then he gets attacked by Bella, who shoves him inside the doors. [Laughs] I donʼt find it like a beefcake moment. It really is a moving moment, and I think Robert did a really amazing job for that scene.
The tear across the chest was to symbolize that his heart was torn out when he thought he lost Bella?
Maybe. [Laughs] They just said, “Rip it across the chest.” I said, “Are you sure? No shirtʼs gonna rip like this.” And they said, “Yes.” So I did it.
Why couldnʼt he remain shirtless for the indoor fight scene? Why put on the robe?
Originally, the guards who grab him were supposed to be coming from the outside — thatʼs why they give him the robe. But the setting was changed, and they grab him on the inside. So why do they hand him this robe? Because, quite honestly, it looks very cool fighting with this long, flowing garment, and it does hide pads, protect him.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°923
Ειδα και εγω την ταινιααααααααα
Μου αφησε μια παρα πολυ ωραια αισθηση ....Ηταν φανταστικα για την ακριβεια και θελω να την ξαναδω
Να αρχισω με τους κυριους ηθοποιους.
Η Μπελα εγω μπορω να πω παντως οτι με επεισε.Οταν την αφησε ο Εντουαρντ φαινοταν πραγματικα διαλυμενη(ειδικα εκει που εδειχνε πως περναγαν οι μηνες)Τα ουρλιαχτα της ηταν ανατριχιαστικα,και με συγκινησε σε ορισμενα σημεια.Σε πολυ λιγα σημεια θα μπορουσα να την πω ψυχρη :P !
Ο Εντουαρντ ηταν παρα πολυ πειστικος.Φαινοταν το πονεμενο του βλεμμα.Θα ελεγα πως ηταν αψογος,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο .
Ο Τζεικ ηταν φοβερος!Ακριβως ετσι τον φανταζομουν οτνα διαβαζα το βιβλιο .Αποτυπωνει τον ρολο ακριβως!
Ο Λορεντ και η Βικτωρια επισης πολυ πειστηκη(θειικα τα μαλια της Βικτωριας)
Γενικα ολοι οι ηθοποιοι θα μπορουσα να πω οτι ηταν πειστικοι .
ααα,και ας μην ξεχασω να απω οτι ο Καρλ. ειναι τοσο κουκλος
ααααα,και η Αλις μου αρεσε παρα πολυ .Την θειικια!!!
Η Μουσικη μου αρεσε αρκετα και ειδικα σε μερικα σημεια με ξετρελενε
Περιμενα να δω μερικα σημεια τα οποια δυστηχως δεν εδειξε .
Επαθα σοκ οταν η Μπελλα ανεβηκε πανω στην μηχανη αυτου του αγνωστου μιας και κατι τετοιο δεν ελεγε στο βιβλιο .
Μου αρεσαν φοβερα οι σκηνες με τους λυκους ...Ηταν εντυπωσιακες και ανατριχιαστικες.
Συγκινηθηκα εκει που η Μπελλα ηταν στην βροχη μαζι με τον Τζεικ και του ελεγε πως εκεινος της υποσχεθηκε πως δεν θα την πλυγωνε .Επισης στην Βολτερα. ... Τι τελειες σκηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το αγαπημενο μου φυσικα οταν τον αγκαλιασε και οταν ειπε να σκωτωσουν εκεινη αντι για εκεινον .
Γελασαμε σε αρκετα σημεια,οπως με το λιβαδι και οταν ειπε η Αλις να βγαλει εξω τον σκυλο
Ηταν πολυ καλυτερη απο την 1η :P
Απο σκηνοθετικης αποψεως θα μπορουσα να πω οτι ηταν αρκετα ομορφη και πιο προσεγμενη απο την προηγουμενη ταινια.Παλι καλα που αλλαξε ο σκηνοθετης δηλαδη :P .
Αμα θυμηθω κατι αλλο θα το πω :P
Μου αφησε μια παρα πολυ ωραια αισθηση ....Ηταν φανταστικα για την ακριβεια και θελω να την ξαναδω
Να αρχισω με τους κυριους ηθοποιους.
Η Μπελα εγω μπορω να πω παντως οτι με επεισε.Οταν την αφησε ο Εντουαρντ φαινοταν πραγματικα διαλυμενη(ειδικα εκει που εδειχνε πως περναγαν οι μηνες)Τα ουρλιαχτα της ηταν ανατριχιαστικα,και με συγκινησε σε ορισμενα σημεια.Σε πολυ λιγα σημεια θα μπορουσα να την πω ψυχρη :P !
Ο Εντουαρντ ηταν παρα πολυ πειστικος.Φαινοταν το πονεμενο του βλεμμα.Θα ελεγα πως ηταν αψογος,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο .
Ο Τζεικ ηταν φοβερος!Ακριβως ετσι τον φανταζομουν οτνα διαβαζα το βιβλιο .Αποτυπωνει τον ρολο ακριβως!
Ο Λορεντ και η Βικτωρια επισης πολυ πειστηκη(θειικα τα μαλια της Βικτωριας)
Γενικα ολοι οι ηθοποιοι θα μπορουσα να πω οτι ηταν πειστικοι .
ααα,και ας μην ξεχασω να απω οτι ο Καρλ. ειναι τοσο κουκλος
ααααα,και η Αλις μου αρεσε παρα πολυ .Την θειικια!!!
Η Μουσικη μου αρεσε αρκετα και ειδικα σε μερικα σημεια με ξετρελενε
Περιμενα να δω μερικα σημεια τα οποια δυστηχως δεν εδειξε .
Επαθα σοκ οταν η Μπελλα ανεβηκε πανω στην μηχανη αυτου του αγνωστου μιας και κατι τετοιο δεν ελεγε στο βιβλιο .
Μου αρεσαν φοβερα οι σκηνες με τους λυκους ...Ηταν εντυπωσιακες και ανατριχιαστικες.
Συγκινηθηκα εκει που η Μπελλα ηταν στην βροχη μαζι με τον Τζεικ και του ελεγε πως εκεινος της υποσχεθηκε πως δεν θα την πλυγωνε .Επισης στην Βολτερα. ... Τι τελειες σκηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το αγαπημενο μου φυσικα οταν τον αγκαλιασε και οταν ειπε να σκωτωσουν εκεινη αντι για εκεινον .
Γελασαμε σε αρκετα σημεια,οπως με το λιβαδι και οταν ειπε η Αλις να βγαλει εξω τον σκυλο
Ηταν πολυ καλυτερη απο την 1η :P
Απο σκηνοθετικης αποψεως θα μπορουσα να πω οτι ηταν αρκετα ομορφη και πιο προσεγμενη απο την προηγουμενη ταινια.Παλι καλα που αλλαξε ο σκηνοθετης δηλαδη :P .
Αμα θυμηθω κατι αλλο θα το πω :P
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°924
For those who might've supposed The Twilight Saga: New Moon's box office success to be an opening weekend fluke, this weekend's incoming statistics might surprise you.
HitFix is reporting that The Twilight Saga: New Moon may have had a sluggish showing in Thanksgiving day but Black Friday belonged, once again, to Twilight fans at the theaters.
New Moon took in over $17 million on Black Friday alone, trumping the competition (the strongest of which is The Blind Side).
Another interesting fact is that New Moon - though only in its ninth day of release - has already met and exceed Twilight's perpetual gross.
According to Gregory Ellwood at HitFix, "One more fun fact. It took 'Twilight' 147 days in release to make $192 million. "New Moon" did it in eight."
Anyone care to weigh in on what the total gross for New Moon will be by the time The Twilight Saga: Eclipse releases?
ΟΥΑΟΥ!!!
HitFix is reporting that The Twilight Saga: New Moon may have had a sluggish showing in Thanksgiving day but Black Friday belonged, once again, to Twilight fans at the theaters.
New Moon took in over $17 million on Black Friday alone, trumping the competition (the strongest of which is The Blind Side).
Another interesting fact is that New Moon - though only in its ninth day of release - has already met and exceed Twilight's perpetual gross.
According to Gregory Ellwood at HitFix, "One more fun fact. It took 'Twilight' 147 days in release to make $192 million. "New Moon" did it in eight."
Anyone care to weigh in on what the total gross for New Moon will be by the time The Twilight Saga: Eclipse releases?
ΟΥΑΟΥ!!!
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°925
Εγώ την λυπήθηκα την Μπέλλα όταν έτρεχε να βρεί τον Έντουαρντ.
Και τα ουρλιαχτά...έλεος!!!Η φωνή της πόνεσε.
Και τα ουρλιαχτά...έλεος!!!Η φωνή της πόνεσε.