Στην αρχή θέλησα να συνεργαστώ μαζί του σε έναν νέο διαγωνισμό, τα φίλτρα και τα ξόρκια. Καθαρά δική του ιδέα να τονίσω. Στη συνέχεια, όσο πιο πολύ μιλούσαμε τόσο πιο πολύ έβλεπα μια φρεσκάδα στις ιδέες του. Για μένα είχε γίνει συνώνυμος με την ανανέωση και βελτίωση του αγαπημένου μου χώρου.
Πώς θα μπορούσα να αγνοήσω ένα τέτοιο ταλέντο επικοινωνίας; Τόσες πολλές ιδέες; Θα ήταν άδικο. Από νωρίς λοιπόν είχα στο μυαλό μου να πάρει μια προαγωγή αφού πρώτα μου αποδείκνυε ότι νοιάζεται όντως για το φόρουμ. Έμεινα λοιπόν να τον παρατηρώ για αρκετό χρονικό διάστημα. Η αγάπη του για το site ήταν όμοια με την δική μου. Δεν χρειαζόμουν τίποτ άλλο. Μίλησα με τον Τομ και τον Νίκο οι οποίοι έχοντας επιβαιβεωμένα μια εξαιρετική κρίση συμφώνησαν. Ο Μerlin έγινε συντονιστής και βοήθησε απίστευτα πολύ.
Αν υπάρχει κάτι που δεν θα μετανιώσω ποτέ είναι που ο Δημήτρης απέκτησε την συγκεκριμένη θέση. Γι αυτό άλλωστε, τον επέλεξα για διαχειριστη. Είμαι σίγουρη θα τα πάει άψογα.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο Μέρλιν και να συνεχίσεις να μας μαγεύεις. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Σ ευχαριστώ για όλα. (ξέρεις εσύ.)
Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον Μάγο του Μήνα. Merlin the Great. Συγχαρητήρια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Narcissa στις Κυρ Ιουν 07, 2009 1:05 pm, 1 φορά