Στην δεύτερη θέση, με ποσοστό 12% και έξι ψήφους, συναντούμε τις jate & Eleanna Lovegood εκπρόσωπους του Γκρίφιντορ και του Ράβενκλοου αντίστοιχα.
Και στην κορυφή της κατάταξης, με ποσοστό 72% και 37 ψήφους, συναντούμε τον αδιαφιλονίκητο νικητή, Merlin the Great, εκπρόσωπο του Χάφλπαφ!
51 Ψήφισαν
4 Εκπροσώπησαν
1 Νίκησε
Ο Δημήτρης, όπως συνηθίζουν να τον φωνάζουν οι Μαγκλ φίλοι του είχε ξεχωρίσει απο τις πρώτες του στιγμές στο φόρουμ. Όντας το μέλος που προάχθηκε πιο γρήγορα σε Συντονιστή και Διαχειριστή, αλλά και ο Διαχειριστής με την μεγαλύτερη διάρκεια δεν θα μπορούσε να είναι παρά ξεχωριστός. Κατεβαίνοντας για τρίτη φορά στο αίθριο, μετράει την τρίτη κατά σειρά νίκη του.
Μετρώντας σήμερα σχεδόν πέντε χρόνια απο την εγγραφή του ο Μέρλιν έκανε το πιο δυνατό comeback των τελευταίων χρόνων με την επανένωση του στην Ομάδα Διαχείρισης αναλαμβάνοντας χρέη Διευθυντή του Χόγκουαρτς μετά απο την παμψηφεί εκλογή του για τη θέση αυτή. Απο τότε είναι πάντα εδώ. Εδώ για ότι χρειαστεί, εδώ όπως ήταν από τη στιγμή που πρωτογράφτηκε.
Ο δικός μας Μέρλιν...
Tom Marvolo Riddle: "Ο πιο αληθινός... από τους μάγους...
Όχι μόνο εδώ μέσα."
Laverne de Montmorency: "Aπό την πρώτη στιγμή ήξερα ότι πρόκειται για μάγο.
Όταν γύρισε χάρηκα όσο δεν έχω χαρεί για άλλο μέλος. Σταθερή αξία του HW πάντα με φρέσκες ιδέες.
Aγαπάμε Μέρλιν!"
Maria Lovegood: "Από το λίγο που τον έχω γνωρίσει, είναι εξυπηρετικότατος, ακούραστος, λατρεύει το φόρουμ, είναι δημιουργικός και με μπόλικο χιούμορ.Α,και λίγο τρελός, δεν πειράζει, όλοι έτσι είμαστε!
Ευχαριστούμε Μέρλιν που με τη δουλειά σου πας το φόρουμ μπροστά!"
Bellatrix Lestrange: "Είσαι απλά η απόδειξη ότι υπάρχει Μαγεία!
Δεν ξέρω τί θα κάναμε χωρίς εσένα! Δε νομίζω ότι θα υπήρχε καν αυτός ο υπέροχος κόσμος, το Harry World, αν δεν ήσουν εσύ εκεί να τον στηρίξεις!!!"
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !