Rose Black έγραψε:Πηνελόπη Δέλτα. Όλα της. Δεν τα αντέχω.
Έχει όντως βαρετό τρόπο γραφής. Αλλά μου άρεσε το βιβλίο "Στον καιρό του Βουλγαροκτόνου"...
Rose Black έγραψε:Πηνελόπη Δέλτα. Όλα της. Δεν τα αντέχω.
ilianoulitca έγραψε:παιδια δν 3ερω αν το χετε διαβασει αλλα με κουρασε παρα πολυ το εραγκον!!!!το πρωτο μου αρεσε αλλα μετα ΒΑΡΕ8ΗΚΑ ηταν ελεινα τεραστιο κ μπερδεμα......!!!
rockfreak έγραψε:λοιππον θα το πω κι ας με λιθοβολισετε δημοσια.
το πιο απαισιο κ βαρετο βιβλιο που εχω διαβασει(οχι ολα,απο τις πρωτες σελιδες το παρατησα)ειναι ... Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων.
rockfreak έγραψε:λοιππον θα το πω κι ας με λιθοβολισετε δημοσια.
το πιο απαισιο κ βαρετο βιβλιο που εχω διαβασει(οχι ολα,απο τις πρωτες σελιδες το παρατησα)ειναι ... Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων.
SiMoS έγραψε:ο γιος του εγινε κι αυτος συγγραφεας??και κατι ασχετο:λετε αν ζουσε ο τολκιν να ειχε εκδοσει κι αλλο βιβλιο?
Oceanborn έγραψε:Δεν μ αρεσε ο Λαβκραφτ...Ντρεπομαι λιγο που το λεω αλλα η Αναζητηση Της Αγνωστης Κανταθ μου φανηκε πολυ βαρετη...
CassandraBlack έγραψε: προσπάθησε να διαβάσεις το Κάλεσμα του Κθούλου και το Χρώμα έξω από το Διάστημα. Είναι τα 2 αγαπημένα μου...
panospro έγραψε:Το χαρτινο σπιτι και οι καβαλαρηδες της σκιας.
Το πρωτο ειναι απιστευτα βαρετο και το δευτερο ειναι και βαρετο και αισχρο παρα πολυ αισχρο!
Oceanborn έγραψε:Δεν μ αρεσε ο Λαβκραφτ...Ντρεπομαι λιγο που το λεω αλλα η Αναζητηση Της Αγνωστης Κανταθ μου φανηκε πολυ βαρετη...