Τελείως σαχλό
+126
Claire Delacour
Lisette de Lapin
Natalia McDonald
Alison Sheridan
GinnyHermione
Villehardouin
Magic Is Might
geowizard
Anne Felch
Amy Somers
Mirabelle Salvatore
Louna fw
Helena Malfoy
Roxanne Black
Cassiopeia Black
Katherine Black
Aurora Sinistra
Vesper
Μia Melanie Hawkins
didaki
Harry Potter Black
Perenelle Flamel
Laura Mandley
Alicia Spinnet
_LadyGrace_
Phineas Nigellus Black
Ηarry Potter
Bella Black
snapefan3
Lysandra Black
Mysterious Wizard
Clary Fray
Halfblood Prince
Eloise Prewett
Nicholas Flamel
Stardust.
Ronerm
Morgan le Fay
Nearly Headless Nick
Arianna
Romilda Vane
Sylvie Lovegood
Bibidi Bobidi Bou
anthian9
Phyllida Spore
Helena Ravenclaw
agnostos
Amycus
Nena Cahill-Malfoy
Μorfin Μarvolo Gaunt
HermioneInLove
Maria Lovegood
MagicSpell
Dementor95
Jace Wayland
Laverne de Montmorency
marilena
Sirius Black
Mr. Filch
The Voice of Eternity
Minerva McGonagall
ΑΦΡΟ
SilverMoon21
Isabella Ermioni Cullen
Fleur Delacour
Leonie Vernier
blade_in_my heart
Erika
yaoikillerpilze
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Necro-Chriss
matron alis
December Princess
Lilith
Merlin the Great
Christy
AliceCullen
Invictorus
Bellatrix Lestrange
rozali87
Mary Jane
DEVille
Madame Maxime
@RtVaVa
Novaenir
Nathaniel
cathy1225
Rose
E-vampire
panospro
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
Anjelina Johnson!
SiMoS
Ms Skellington
snowpiki
ilianoulitca
Rose Black
horklum
multi
ellinida-1-
bugs_bunny
Wanderer
Cassandra Black
ermionh
domenica
nymphadora
<3EvELiNa<3
tinamamagi
Hermione luna
elena!
Tonks15
stela!!
e-voula
Berenice
white wizard
xristianadepp
R3dil
RemousLoupin
TSITSHS
Witch-King
tasos13
aiswp0s
***iz@***
Narcissa
130 απαντήσεις
Το πιο απαισιο βιβλιο ever...
Amy Somers- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: Το πιο απαισιο βιβλιο ever...
Γλυκιά ζωή από Λόρεν Κόνραντ
Τελείως σαχλό
Τελείως σαχλό
Anne Felch- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 78
Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: YOLO You Only Live Once, but if you do it right, once is enough.
- Δημοσίευση Ν°277
Τα παιδιά των πεύκων
Ήμασταν αναγκασμένες (εγώ, η Amy και δύο φίλες μας από το σχολείο) να το γράψουμε εξετάσεις στις βιβλιοδρομίες...
Ήμασταν αναγκασμένες (εγώ, η Amy και δύο φίλες μας από το σχολείο) να το γράψουμε εξετάσεις στις βιβλιοδρομίες...
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°278
το κρυστάλλινο δάκρυ του φεγγαριού. Η πλοκή είναι λίγο αίσχος. Είναι λέει ένας που ειχε κανει ενα παιδι με μια η οποια πεθανε και μετα παντρευτηκε μια αλλη που μισουσε το παιδι του. Σε καποια φαση υποτιθεται πως πεθαινει ο πατερας και η αλλη που μισει το παιδι το στελνει σε ενα μοναστηρι για να το ξεφορτωθει. Εν τω μεταξυ ειναι ενας δικηγορος ο οποιος τη γουσταρει τη μητρια . Τεσπα σε καποια φαση το παιδι γυριζει πισω κ αυτος ο δικηγορος του κανει προταση γαμου, να σημειωθει οτι η Εμμα, το παιδι δλδ δεν τον παει τον δικηγορο αλλα δεχεται την προταση και παιρνει ''εκδικηση'' απο τη μητρια κ τον δικηγορο οταν παραταει τον δικηγορο συξυλο στην εκκλησια και μετα παει και παντρευεται εναν αλλο. Και τελικα ο πατερας δεν εχει πεθανει εχει παθει αμνησια κ μετα ξαναθυμαται κ γυριζει πισω, παραταει τη μητρια κ παει στην κορη του...
Εν τω μεταξυ το εχει γραψει Ελληνιδα και ολα τα ονοματα και οι τοποθεσιες ειναι ξενα Παιδια εσθανομουν λες και διαβαζα παραμυθακι
Εν τω μεταξυ το εχει γραψει Ελληνιδα και ολα τα ονοματα και οι τοποθεσιες ειναι ξενα Παιδια εσθανομουν λες και διαβαζα παραμυθακι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Katherine Black στις Κυρ Ιουν 15, 2014 4:35 pm, 1 φορά
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°279
Λυκόφως. Μακράν το χειρότερο. Βαμπίρ 130 χρονών με νεανικές ανησυχίες. Σίριουσλι;
Geowizard
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°280
Απόκλιση (divergent)
Το παράτησα στα πρωτα δεκα κεφαλαια, τοσο βαρετό, χωρις δραςη(ουτε ίχνος) και ιδιο κονσεπτ με τους αγωνες πεινας...
Το παράτησα στα πρωτα δεκα κεφαλαια, τοσο βαρετό, χωρις δραςη(ουτε ίχνος) και ιδιο κονσεπτ με τους αγωνες πεινας...
- feeling nosy?:
Villehardouin- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: My name is Inig...Oberyn Martell.You killed my sister.Prepare to die.
- Δημοσίευση Ν°281
Ο Αλχημιστης. Υπαρχουν λακουβες στην Καποδιστριου με μεγαλυτερο βαθος. Φουσκωνει τον εγωκεντρισμο εκατομμυριων (εξου και γιατι πουλαει τοσο) με πεπρωμενα και ενα συμπαν που συνομωτει για να νιωθουν καλυτερα μερικα πρωτευοντα Λιγη απλουστευτικη φιλοσοφια, λιγο spiritualism και ενα στυλ μυθολογιας. Ευτυχως ειναι μικρο βιβλιο.
Και ο τροπος γραφης ειναι κατι αναμεσα σε βιβλο και (υπεροχο) Χεμινγουεϊ. Το αποτελεσμα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Εχω ακουσει καλα λογια για αλλα εργα του Κοελιο (Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει) απο αρκετα ατομα που μοιραζονται την απεχθεια μου για τον Αλχημιστη αλλα μετα απο αυτο...
Εχω δει περιπου μιση ωρα απο την πρωτη ταινια, αν καταφερες να διαβασεις το βιβλιο πρεπει να'σαι περηφανος για την υπομονη σου xD
Και ο τροπος γραφης ειναι κατι αναμεσα σε βιβλο και (υπεροχο) Χεμινγουεϊ. Το αποτελεσμα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Εχω ακουσει καλα λογια για αλλα εργα του Κοελιο (Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει) απο αρκετα ατομα που μοιραζονται την απεχθεια μου για τον Αλχημιστη αλλα μετα απο αυτο...
geowizard έγραψε:Λυκόφως. Μακράν το χειρότερο. Βαμπίρ 130 χρονών με νεανικές ανησυχίες. Σίριουσλι;
Εχω δει περιπου μιση ωρα απο την πρωτη ταινια, αν καταφερες να διαβασεις το βιβλιο πρεπει να'σαι περηφανος για την υπομονη σου xD
INTJs: On average, 1213 people lose an argument to them each minute
Don't become a statistic!
Κάθε φορά που μπλέκεις τα πιστεύω σου με την πραγματικότητα, ο Κθούλου πνίγει ένα κουταβάκι.
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°282
Villehardouin έγραψε:Εχω δει περιπου μιση ωρα απο την πρωτη ταινια, αν καταφερες να διαβασεις το βιβλιο πρεπει να'σαι περηφανος για την υπομονη σου xD
Τις ταινίες τις έχω δει όλες στο σινεμά παρ' όλο που τις θεωρώ άθλιες, δίχως ίχνος υποκριτικής ικανότητας.
Geowizard
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°283
Mύκονος Μπλουζ,Παυλίνα Νάσιουτζικ.
Το απόλυτο σκουπίδι.-
Το απόλυτο σκουπίδι.-
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Vesper- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2141
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
- Δημοσίευση Ν°284
^κάτι έχω ακούσει για αυτό.όχι καλό επίσης.κάτι μου λέει...
Χαίρομαι που δεν έχω χρειαστεί να γράψω σ'αυτό το τόπικ Αλήθεια,το θεωρώ μεγάλο πράγμα να μην χαρακτηρίσεις απαίσιο ένα βιβλίο.
.Ίσως από τα πιο κακογραμμένα ήταν το Twilight.Το είχα διαβάσει και στα αγγλικά,ένεκα του profeciency τότε.Και κακή λογοτεχνία μου φάνηκε,χωρίς νόημα πιο πολύ.Πολύ αερολογία,πολύ εσωτερικός(βαρετόοοος)μονόλογος,πολύ κακό για το τίποτα γενικώς.
Και να που έγραψα τελικά
Χαίρομαι που δεν έχω χρειαστεί να γράψω σ'αυτό το τόπικ Αλήθεια,το θεωρώ μεγάλο πράγμα να μην χαρακτηρίσεις απαίσιο ένα βιβλίο.
.Ίσως από τα πιο κακογραμμένα ήταν το Twilight.Το είχα διαβάσει και στα αγγλικά,ένεκα του profeciency τότε.Και κακή λογοτεχνία μου φάνηκε,χωρίς νόημα πιο πολύ.Πολύ αερολογία,πολύ εσωτερικός(βαρετόοοος)μονόλογος,πολύ κακό για το τίποτα γενικώς.
Και να που έγραψα τελικά
- do you really wanna know?:
- https://www.youtube.com/watch?v=RzuXZfKg2YM
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°285
Απλά δεν μπορώ να στο περιγράψω.Πρέπει να πέσει στα χέρια σου για να καταλάβεις ότι μιλάμε -όχι βέβαια για λογοτεχνία- αλλά ούτε για στοιχειώδη γραπτό λόγο με δομή ή υπόθεση ή λεξιλόγιο ή σύνταξη ή οτιδήποτε συνιστά γραπτό.Vesper έγραψε:^κάτι έχω ακούσει για αυτό.όχι καλό επίσης.κάτι μου λέει...
Ασε που στην αρχή κάθε κεφαλαίου έχει τσιτάτα απο διάσημους συγγραφείς ή φιλοσόφους ή επιστήμονες.Σου'ρχεται να την πνίξεις σαν την κυρά-Φροσύνη.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Vesper- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2141
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
- Δημοσίευση Ν°286
Ναι ναι κατάλαβα,το'χω.Θέλω να γράψω κάτι-βρίσκω πιασάρικο θέμα-πετάω και πέντε τσιτάτα/φιλοσοφικά/για να νομίζω ότι κάνω κάτι και βρίσκω κι έναν ηλίθιο να το εκδώσει.Amycus έγραψε:Απλά δεν μπορώ να στο περιγράψω.Πρέπει να πέσει στα χέρια σου για να καταλάβεις ότι μιλάμε -όχι βέβαια για λογοτεχνία- αλλά ούτε για στοιχειώδη γραπτό λόγο με δομή ή υπόθεση ή λεξιλόγιο ή σύνταξη ή οτιδήποτε συνιστά γραπτό.Vesper έγραψε:^κάτι έχω ακούσει για αυτό.όχι καλό επίσης.κάτι μου λέει...
Ασε που στην αρχή κάθε κεφαλαίου έχει τσιτάτα απο διάσημους συγγραφείς ή φιλοσόφους ή επιστήμονες.Σου'ρχεται να την πνίξεις σαν την κυρά-Φροσύνη.
Απελπίζομαι.Αλήθεια.
- do you really wanna know?:
- https://www.youtube.com/watch?v=RzuXZfKg2YM
GinnyHermione- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013
Magical Identity
Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
- Δημοσίευση Ν°287
Δε χώνεψα ποτέ τα βιβλία του Λυκόφωτος.
Amy Somers- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°288
Τα παιδιά των πεύκων
Ήμασταν αναγκασμένες (εγώ, η Amy και δύο φίλες μας από το σχολείο) να το γράψουμε εξετάσεις στις βιβλιοδρομίες...[/quote]
Ω ναι. Το θυμάμαι αυτό. Και μετά μου έρχεται εμετός. Μα καλά, ΓΙΑΤΙ να διαβάσουμε για αυτούς εκεί πάνω (που δε θυμάμαι καν πώς τους λένε) και για τη διάταξη των σπιτιών τους; Μια φορά που είχαμε πάει για ηχογράφηση στο sierra το είχα πάρει μαζί μου και ο μπαμπάς, επειδή βαριόταν, διάβασε τις 2 πρώτες σελίδες. Μετά το παράτησε. Τόσο αίσχος!!
Ήμασταν αναγκασμένες (εγώ, η Amy και δύο φίλες μας από το σχολείο) να το γράψουμε εξετάσεις στις βιβλιοδρομίες...[/quote]
Ω ναι. Το θυμάμαι αυτό. Και μετά μου έρχεται εμετός. Μα καλά, ΓΙΑΤΙ να διαβάσουμε για αυτούς εκεί πάνω (που δε θυμάμαι καν πώς τους λένε) και για τη διάταξη των σπιτιών τους; Μια φορά που είχαμε πάει για ηχογράφηση στο sierra το είχα πάρει μαζί μου και ο μπαμπάς, επειδή βαριόταν, διάβασε τις 2 πρώτες σελίδες. Μετά το παράτησε. Τόσο αίσχος!!
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°289
Louna fw έγραψε:Για μένα ισχύει το ό,τι διαβάζει κανείς καλό είναι. Είτε άχρηστο είτε χρήσιμο, είτε είναι βαρετό είτε είναι ενδιαφέρον, είτε καλό είτε κακό. Οδηγεί τη σκέψη σου σε νέα μονοπάτια, κάνεις κριτική, γνωρίζεις τον εαυτό σου μέσα από το τι σου αρέσει και τι όχι, οπότε στο τέλος είσαι κερδισμένος. Και πάνω σε αυτό κανένα βιβλίο δεν είναι απαίσιο.
ζωγραφισες παλι
Υπαρχουν καποια βιβλια που δεν μου πολυαρεσαν, αλλα χαλια δεν τα λες... το καθενα ειχε την μαγεια του
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Natalia McDonald- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2748
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2014
Magical Identity
Today's thought: fucking is my cardio
- Δημοσίευση Ν°290
μια σειρα απο ατυχη περιστατικα by lemoni sniket δεν ηταν ακριβως απαισια (πολυ βαρυ) απλως ηταν καπως ψυχοπλακωτηκα
~NEMI4ever♥
πολυ με ΛΙ
- Descenus Auerno Facilis Est:
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°291
Ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν απαίσια βιβλία.
Απλά όπως και στις ταινίες/την μουσική είναι τι τραβάει τον καθένα,τι του αρέσει να διαβάζει.
Επίκαιρο παράδειγμα: Κάποιος ο οποίος ελκύεται στην BDSM κουλτούρα,θα διαβάσει με ευχαρίστηση το FSOG.Εγώ που δεν βρίσκω τίποτα ελκυστικό σε αυτό,θα το αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Απλά κάνω εναν διαχωρισμό σε βιβλία τα οποία μπορούν να μου προσφέρουν σημαντικά νοήματα και βιώματα τα οποία θα μπορέσω να τα εφαρμόσω ή θα μπορέσουν να με βοηθήσουν, και σε αυτά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν άχρηστα βιβλία για τον καθένα,αν και δεν εχουν πέσει πολλά τετοια στα χέρια μου.
Ένα άχρηστο κατ'εμε βιβλίο ειναι "Ο πρίγκηπας με το σκισμένο τζίν" από Σασα Μανέττα.
Απλά όπως και στις ταινίες/την μουσική είναι τι τραβάει τον καθένα,τι του αρέσει να διαβάζει.
Επίκαιρο παράδειγμα: Κάποιος ο οποίος ελκύεται στην BDSM κουλτούρα,θα διαβάσει με ευχαρίστηση το FSOG.Εγώ που δεν βρίσκω τίποτα ελκυστικό σε αυτό,θα το αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Απλά κάνω εναν διαχωρισμό σε βιβλία τα οποία μπορούν να μου προσφέρουν σημαντικά νοήματα και βιώματα τα οποία θα μπορέσω να τα εφαρμόσω ή θα μπορέσουν να με βοηθήσουν, και σε αυτά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν άχρηστα βιβλία για τον καθένα,αν και δεν εχουν πέσει πολλά τετοια στα χέρια μου.
Ένα άχρηστο κατ'εμε βιβλίο ειναι "Ο πρίγκηπας με το σκισμένο τζίν" από Σασα Μανέττα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°292
Amycus έγραψε:Μπελικα Κουμπαρελη ''Αυτα να τα πεις αλλου''.Απαισιο απο καθε αποψη.
Irvin Yalom ''Στον κηπο του Επικουρου''.Αδιαφορο αν δεν εισαι ψυχιατρος.
Lawrence Durrell ''Αλεξανδρινο κουαρτετο''.Τραγικο.Και ειναι και 1000 σελιδες.
Ε, λοιπόν, αυτό το πρώτο είχα ξεχάσει ότι το είχα διαβάσει!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°293
50 αποχρωσεις του γκρι.... δεν μπορει να σου προσφερει τιποτα απολυτως...τι να σχολιασω???την ελλειψη στοιχειωδους γραμματικης και συντακτικου???? την χρηση των ιδιων 100 λεξεων σε 3 βιβλια??? το ιδιο στορυ με το λυκοφως??? (ναι ξερω ξεκινησε σαν σαιτ αγαπης προς το λυκοφως, αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να ξαναδιαβαζω για ενα κακομοιρο, ασχημο, αχαρο, αδιαφορο κοριτσι που την ερωτευεται ενας κουκλος, πλουσιος, απιστευτος θεος....) γενικα δεν το μπορω καθολου!!!!
- my stuff... :
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°294
Ποιο 50 shades και ποιο Twilight... το χειρότερο βιβλίο του κόσμου βρέθηκε και είναι το Maradonia Saga
Εκάτη περιμένουμε το τόπικ
Εκάτη περιμένουμε το τόπικ
- We seed the stars:
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°295
οι άγγελοι lauren kate....
μπορεί να είναι απλά προσωπική μου άποψη γιατί δεν είμαι καθόλου ρομαντική αλλά η πρωταγωνίστρια ήταν τόοοσο σαχλορομαντική που ένιωθα ότι πνιγόμουν καθώς το διάβαζα!
μπορεί να είναι απλά προσωπική μου άποψη γιατί δεν είμαι καθόλου ρομαντική αλλά η πρωταγωνίστρια ήταν τόοοσο σαχλορομαντική που ένιωθα ότι πνιγόμουν καθώς το διάβαζα!
- proud raven:
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°296
το after.... απο που να αρχισω και που να τελειωσω με αυτο το σίχαμα...βασικα δεν φταει κανενας αλλος αλλα εγω που το αγορασα. Καταρχας να σχολιασω εδω πως ο λογος που το αγορασα ειναι επειδη ολο το facebook εχει βουίξει και είχα τη περιεργεια να δω για πιο πραγμα κανουν ολοι έτσι...να πω οτι μου ξίνισε ακόμα πριν το διαβασω, με το που έμαθα οτι ξεκίνησε σαν φανφικτιον στο wattpad για τον Χαρι Σταιλς...οχι οτι εχω τίποτα μαζι του αλλα και παλι...εχασα τον χρονο μου να διαβασω 500 σχεδον σελιδες, χωρις να αποσκοπίσω οτιδήποτε το επικοδομητικό. Αρχικα , οπως και οοοολα τα φανφικτ που εχω διαβασει, εχει ως πρωταγωνήστρια μια κοπελα θεα ξανθια ψιλή αδύνατη γαλανομάτα, η οποια είναι σαφως σεμνοτυφη και ντροπαλή, και η οποία γνωρίζει -κλασσικά- το μπαντ μποι του σχολείου, στη συγκεκριμενη περιπτωση του κολλεγίου, το οποιο σαφως ειναι τιγκα στα piercing και τα τατουαζ, και 2-3 χρονια μεγαλύτερος οχι αστεία. Ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο ερωτεύεται παράφορα την προαναφερόμενη σεμνότυφη και ντροπαλή κοπελα, η οποια ομως για να μη ξεχνιόμαστε, είναι καταβάθος διάνοια , καλλιεργημένη και με χαρακτήρα. Έτσι λοιπον η ηρωίδα μας καταφέρνει να κερδίσει τη καρδιά του μπαντ μποι και να τον αλλαξει, δηλαδη απο εκει που γ****ε οτι κουνιότανε τωρα ειναι ευαισθητος και ρομαντικος για χάρη της... θα πω απλως οτι η λεγόμενη "συγγραφεας "είναι κάθε άλλο παρα συγγραφέας και μου βγηκαν τα μάτια απο τα εκφραστικα λάθη και την έλειψη πλοκης, καθώς και απο τους επιφανιακούς χαρακτηρες που έχει δημιουργήσει. Να προσθέσω πως το όλο πραγμα δεν είναι παρα μια τσοντα , με ουδεν πλοκή, η κάποια ανατροπη για να δωθεί στην- ο θεος να τη κανει- εξελιξη της ιστοριας κάποιο ενδιαφέρον. η κοπελα πρεπει να εμπνευστηκε σοβαρα απο το 50 shades of grey . δε θα πω κατι άλλο, απλα μη σας τύχει να διαβάσετε κάτι παρόμοιο. Ζητώ αποζημίωση για τα εγκεφαλικά κύτταρα που κάηκαν εκείνη την εβδομάδα που διήρκησε η ανάγνωση του συγκεκριμένου αναγνώσματος...
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°297
^Θα διαφωνήσω κάθετα.Καταρχήν,εξοργίζομαι όταν το συγκρίνουν με τις 50 αποχρώσεις (που αν και δεν το έχω διαβάσει,ξέρω περί τίνος πρόκειται και έχω διαβάσει αποσπάσματα),επειδή δεν έχουν καμία απολύτως σχέση,ούτε όσον αφορά την πλοκή ούτε το γράψιμό τους.Τo After το θεωρώ πολύ καλό,αλλά για να καταλάβεις το νόημά του και να το εκτιμήσεις,πρέπει να ολοκληρώσεις την τριλογία.Η Anna Todd,δεν είναι συγγραφές στο επάγγελμα,δεν είχε σπουδάσει,ούτε είχε εμπειρία.Παρ'όλα αυτά η ιστορία που δημιούργησε ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και συγκινητική και οι χαρακτήρες της καθόλου επιφανειακοί όπως λες.Αυτό που επίσης με εκνευρίζει είναι το επιχείρημα όλων των haters,ή τέλος πάντων,όσων το κατηγορούν και μιλούν γι'αυτό με τόση απέχθεια,ότι είναι τόσο κλισέ.Εμ,hello,τα περισσότερα βιβλία/ταινίες έτσι είναι.Μπορεί να προσθέτουν πολλά πρωτότυπα διαφορετικά στοιχεία,να μεταφέρουν το ζευγάρι σε μαγικούς κόσμους,σε δυστοπικές κοινωνίες και δεν ξέρω'γω τι άλλο,αλλά το "good girl falls for bad boy" story είναι πανταχού παρόν.Δεν καταλαβαίνω,δεν κοιτάξατε την περίληψη πριν αρχίσετε να το διαβάζετε ; Δεν ξέρατε περί τίνος πρόκειται ; Δεν καταλάβατε ότι βασίζεται σε αυτό ακριβώς το "κλισέ" ; Α,και αυτό που λες ότι ξαφνικά γίνεται ρομανιτκός για χάρη της από εκεί που κοιμόταν με διάφορες κοπέλες από'δω κι από 'κει απλώς δεν ισχύει.Πρώτον επειδή ποτέ δεν ήταν τέρας και πάντα έκρυβε αυτή την πλευρά μέσα του και δεύτερον επειδή ο Harry/Hardin δεν άλλαξε ξαφνικά για την Tessa.Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του After,και αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει λυπάμαι,αλλά δυστυχώς έχει χάσει το νόημα όλης της σειράς.
Επίσης,να προσθέσω πως αν και το γράψιμο δεν με ξετρελαίνει,δεν το θεωρώ καθόλου απαίσιο και δεν πρόσεξα όλα αυτά τα λάθη τα οποία αναφέρεις.Να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι τα γραμματικά/συντακτικά κλπ λάθη είναι ένα τεράστιο pet peeve μου,ειδικά σε βιβλία,και αν το After ήταν γεμάτο από αυτά,δεν θα ήμουν σε θέση να το τελειώσω.
Παρά την ιστορία με το κλισέ που ανέφερα,το After,είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό "fanfiction" για ένα teen star,ένα μέλος ενός boy band.Ξέρεις,νιώθω ότι αυτοί είναι 2 από τους βασικούς λόγους που τρώει τόσο κράξιμο.Είναι όλοι αρνητικά προκατειλημμένοι εναντίον του επειδή ξεκίνησε ως fanfiction στο Wattpad,και επειδή πρωταγωνιστεί ο "Harry Styles".Καταρχήν,να δηλώσω πως έχω διαβάσει αμέτρητα fanfiction,και ξέρω πόσο απαίσια μπορεί να είναι.Αλλά υπάρχουν φορές που έχω διαβάσει κάποια που είναι τόσο καλογραμμένα και ενδιαφέροντα,που έχουν τόσο εθιστικές πλοκές και χαρακτήρες,που είναι απείρως καλύτερα από βιβλία που έχουν εκδοθεί.Επίσης,το βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με τον Harry Styles,ή τους One Direction,απλώς και μόνο επειδή χρησιμοποιείται το όνομά του.
Αλλά νομίζω πως ξέφυγα λίγο.Το θέμα είναι πως η τριλογία είναι υπέροχη και πιστεύω πως είναι δύσκολο να μην αγγίξει κάποιον αναγνώστη.Ναι,παραδέχομαι πως αρχίζει ως τεράστιο κλισέ.Ναι,παραδέχομαι πως σε πολλά σημεία γίνεται τόσο repetitve που σου έρχεται να το πετάξεις και να μην το ξαναπιάσεις στα χέρια σου.Προς Θεού,δεν λέω ότι είναι τέλειο.Αλλά είναι πολύ καλό,και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως "σίχαμα",και ειδικά ως "τσόντα".O συγκεκριμένος χαρακτηρισμός,είναι άκρως αβάσιμος.
Κατανοώ πως είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που έχει διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο να τα πιστέψει όλα αυτά,αλλά απλώς θέλω να πω πως θα καταλάβει όταν τελειώσει την τριλογία.Θεωρώ πως το 2ο και το 3ο είναι πολύ διαφορετικά από αρκετές απόψεις,έχουν πολλά plot twists,σασπένς,προκαλούν αγωνία,σε κάνουν να δεθείς με τους χαρακτήρες και σε κάνουν να σκεφτείς.Είναι δύσκολο να εξηγήσω χωρίς spoilers,οπότε δεν θα επεκταθώ.
Ακούστε με και διαβάστε τα,σας εγγυώμαι πως δεν θα χάσετε.Ή τουλάχιστον σας παρακαλώ να μην κρίνετε από το πρώτο βιβλίο μόνο.
Επίσης,να προσθέσω πως αν και το γράψιμο δεν με ξετρελαίνει,δεν το θεωρώ καθόλου απαίσιο και δεν πρόσεξα όλα αυτά τα λάθη τα οποία αναφέρεις.Να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι τα γραμματικά/συντακτικά κλπ λάθη είναι ένα τεράστιο pet peeve μου,ειδικά σε βιβλία,και αν το After ήταν γεμάτο από αυτά,δεν θα ήμουν σε θέση να το τελειώσω.
Παρά την ιστορία με το κλισέ που ανέφερα,το After,είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό "fanfiction" για ένα teen star,ένα μέλος ενός boy band.Ξέρεις,νιώθω ότι αυτοί είναι 2 από τους βασικούς λόγους που τρώει τόσο κράξιμο.Είναι όλοι αρνητικά προκατειλημμένοι εναντίον του επειδή ξεκίνησε ως fanfiction στο Wattpad,και επειδή πρωταγωνιστεί ο "Harry Styles".Καταρχήν,να δηλώσω πως έχω διαβάσει αμέτρητα fanfiction,και ξέρω πόσο απαίσια μπορεί να είναι.Αλλά υπάρχουν φορές που έχω διαβάσει κάποια που είναι τόσο καλογραμμένα και ενδιαφέροντα,που έχουν τόσο εθιστικές πλοκές και χαρακτήρες,που είναι απείρως καλύτερα από βιβλία που έχουν εκδοθεί.Επίσης,το βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με τον Harry Styles,ή τους One Direction,απλώς και μόνο επειδή χρησιμοποιείται το όνομά του.
Αλλά νομίζω πως ξέφυγα λίγο.Το θέμα είναι πως η τριλογία είναι υπέροχη και πιστεύω πως είναι δύσκολο να μην αγγίξει κάποιον αναγνώστη.Ναι,παραδέχομαι πως αρχίζει ως τεράστιο κλισέ.Ναι,παραδέχομαι πως σε πολλά σημεία γίνεται τόσο repetitve που σου έρχεται να το πετάξεις και να μην το ξαναπιάσεις στα χέρια σου.Προς Θεού,δεν λέω ότι είναι τέλειο.Αλλά είναι πολύ καλό,και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως "σίχαμα",και ειδικά ως "τσόντα".O συγκεκριμένος χαρακτηρισμός,είναι άκρως αβάσιμος.
Κατανοώ πως είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που έχει διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο να τα πιστέψει όλα αυτά,αλλά απλώς θέλω να πω πως θα καταλάβει όταν τελειώσει την τριλογία.Θεωρώ πως το 2ο και το 3ο είναι πολύ διαφορετικά από αρκετές απόψεις,έχουν πολλά plot twists,σασπένς,προκαλούν αγωνία,σε κάνουν να δεθείς με τους χαρακτήρες και σε κάνουν να σκεφτείς.Είναι δύσκολο να εξηγήσω χωρίς spoilers,οπότε δεν θα επεκταθώ.
Ακούστε με και διαβάστε τα,σας εγγυώμαι πως δεν θα χάσετε.Ή τουλάχιστον σας παρακαλώ να μην κρίνετε από το πρώτο βιβλίο μόνο.
- Σπόιλερ:
- Btw,σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς,δεν είμαι τρελό fanigril των One Direction ούτε του Harry Styles.
- RAULSON:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°298
Alviva Black έγραψε:Η Anna Todd,δεν είναι συγγραφές στο επάγγελμα,δεν είχε σπουδάσει,ούτε είχε εμπειρία.
Αυτός που γράφει βιβλία και του δίνουν λεφτά είναι συγγραφέας στο επάγγελμα. Επίσης για να γίνεις συγγραφέας δεν χρειάζονται σπουδές και εμπειρία. Χρειάζονται ιδέες και η ικανότητα να τις χειριστείς. Σόρι, δικό μου pet peeve.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°299
κοιτα, μη εχοντας διαβασει τα επομενα βιβλια της τριλογιας,δε θα υπερασπιστώ οσα είπα απο πάνω, γιατι σαφως μπορει να ειμαι λαθος...εγω λεω οσα κατάλαβα και είδα απο την ανάγνωση του πρώτου βιβλίου. Και να ξεκαθαρίσω ότι τη γνώμη μου για το βιβλίο δεν επιρέασε το γεγονός οτι ξεκίνησε ως harry styles fanfiction, αν ήταν έτσι δεν θα ειχα καν μπει στον κοπο να το διαβάσω.Όσο για τους χαρακτήρες , δε μίλησα τοσο για Τέσσα/Χάρντιν οσο γενικά για όλους όσους εμπλέκονται στη πλοκή. Έδω βέβαια πάλι μπορεί να παίζει ρόλο το γεγονός οτι δεν έχω διαβασει τα άλλα δύο βιβλια οποτε δεν το συνεχιζω.
Στο τρόπο γραφής της όμως θα επιμείνω.Δεν αντιπαθω τη κοπελα, ουτε ειμαι χειτερ, και συγνωμη αν αυτος ηταν ο τονος μου. Το γνωρίζω πως η κοπέλα δεν είναι επαγγελματιας, και ίσως οι όροι που χρησιμοποίησα ήταν λιγο παρατραβιγμένοι, αλλα εξακολλουθώ να πιστεύω πως η γραφή της ειναι κακη. Και γι αυτο ίσως επηρεάστηκα τοσο αρνητικα προς το όλο βιβλίο γενικα.Ο καθένας με τη στιχειώδη μόρφωση μπορει να κάτσει αν έχει μεράκι και ορεξη να γράψει ένα βιβλίο. Δε λέω πως δεν είναι ευανάγνωστο, ούτε την κατηγορώ. Όμως δεν μπορούν όλοι να το γράψουν με τέτοιο τρόπο ώστε η γραφή τους να σε καθηλώνει και να σε κανει πραγματικα να δενεσαι με το εν λόγω βιβλίο. Για μένα το Αφτερ δεν ειχε αυτο το "κάτι" που λεμε, είναι απλώς ένα αδιάφορο βιβλιο. Εδώ βέβαια ομως το θέμα ειναι και προσωπικό, ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Ναι όντως το κλισε αυτο επικρατει σε πολλες ιστοριες σήμερα , όπως και άπειρα άλλα κλισέ.Μόνο που για μενα τουλαχιστον το συγκεκριμένο ήταν υπερβολικά προβλέψιμο. Δεν είχε αυτο το σασπενς που λεμε. Δεν είχε ενδιαφέρον. Επαναλαμβανοταν συνεχως ο ιδιος κυκλος. Τη μια ο Χαρντιν ειναι μαλακας και τσακωνονται και η Τεσα καταλειγει να κλαιει,την επομενη ολα ειναι παλι μελι γαλα και φτου και απ την αρχη. Για μένα πάλι μιλώντας το μόνο πρόσωπο που μου κίνησε όντως τη περιέργεια και με προβλημάτισε ήταν ο Χάρντιν.Και μπορω να σου πω οτι ειλικρινα μου κίνησες τη περιέργεια με τα άλλα δυο βιβλία, και σκοπεύω να τα διαβάσω και να αναθεωρήσω όσα είπα. Πάντως, η άποψη μου, βασισμένη σε όσα διάβασα στο πρώτο βιβλιο παραμένει ιδια. Και οχι,δεν ειναι οτι δεν κατανοώ το νοημα αλλα οτι δεν υποστηριζω τα πρωτυπα που θελει να μεταδωσει. Είναι εξαιρετικά φρικτο να γνωρίζεις ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν μια σχέση όπως του Hardin και της Tessa. Βασικα το βιβλίο στην ουσία ενθαρύνει τις καταχρηστικές σχέσεις και για να σου λύσω την απορεια αυτος ειναι ένας απο τους λογους που ολοι το παρομοιαζουν με το 50 shades of grey.
Στο τρόπο γραφής της όμως θα επιμείνω.Δεν αντιπαθω τη κοπελα, ουτε ειμαι χειτερ, και συγνωμη αν αυτος ηταν ο τονος μου. Το γνωρίζω πως η κοπέλα δεν είναι επαγγελματιας, και ίσως οι όροι που χρησιμοποίησα ήταν λιγο παρατραβιγμένοι, αλλα εξακολλουθώ να πιστεύω πως η γραφή της ειναι κακη. Και γι αυτο ίσως επηρεάστηκα τοσο αρνητικα προς το όλο βιβλίο γενικα.Ο καθένας με τη στιχειώδη μόρφωση μπορει να κάτσει αν έχει μεράκι και ορεξη να γράψει ένα βιβλίο. Δε λέω πως δεν είναι ευανάγνωστο, ούτε την κατηγορώ. Όμως δεν μπορούν όλοι να το γράψουν με τέτοιο τρόπο ώστε η γραφή τους να σε καθηλώνει και να σε κανει πραγματικα να δενεσαι με το εν λόγω βιβλίο. Για μένα το Αφτερ δεν ειχε αυτο το "κάτι" που λεμε, είναι απλώς ένα αδιάφορο βιβλιο. Εδώ βέβαια ομως το θέμα ειναι και προσωπικό, ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Ναι όντως το κλισε αυτο επικρατει σε πολλες ιστοριες σήμερα , όπως και άπειρα άλλα κλισέ.Μόνο που για μενα τουλαχιστον το συγκεκριμένο ήταν υπερβολικά προβλέψιμο. Δεν είχε αυτο το σασπενς που λεμε. Δεν είχε ενδιαφέρον. Επαναλαμβανοταν συνεχως ο ιδιος κυκλος. Τη μια ο Χαρντιν ειναι μαλακας και τσακωνονται και η Τεσα καταλειγει να κλαιει,την επομενη ολα ειναι παλι μελι γαλα και φτου και απ την αρχη. Για μένα πάλι μιλώντας το μόνο πρόσωπο που μου κίνησε όντως τη περιέργεια και με προβλημάτισε ήταν ο Χάρντιν.Και μπορω να σου πω οτι ειλικρινα μου κίνησες τη περιέργεια με τα άλλα δυο βιβλία, και σκοπεύω να τα διαβάσω και να αναθεωρήσω όσα είπα. Πάντως, η άποψη μου, βασισμένη σε όσα διάβασα στο πρώτο βιβλιο παραμένει ιδια. Και οχι,δεν ειναι οτι δεν κατανοώ το νοημα αλλα οτι δεν υποστηριζω τα πρωτυπα που θελει να μεταδωσει. Είναι εξαιρετικά φρικτο να γνωρίζεις ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν μια σχέση όπως του Hardin και της Tessa. Βασικα το βιβλίο στην ουσία ενθαρύνει τις καταχρηστικές σχέσεις και για να σου λύσω την απορεια αυτος ειναι ένας απο τους λογους που ολοι το παρομοιαζουν με το 50 shades of grey.
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°300
Αυτή ακριβώς την λέξη χρησιμοποιούσα κι εγώ για να χαρακτηρίσω το After όταν διάβαζα το πρώτο βιβλίο."Προβλέψιμο".Και παραδέχομαι ότι το πρώτο είναι αρκετά.Εκτός ίσως από το τέλος.Τα άλλα δύο όμως δεν είναι καθόλου,είναι γεμάτα plot twists όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post μου.
Όσον αφορά το γράψιμο,δεν θυμάμαι να με ενόχλησε κάτι τόσο πολύ.Ή τουλάχιστον αν συνέβη αυτό ποτέ,δεν έγινε επανειλημμένα ώστε να με απωθήσει.Μπορεί να κάνω και λάθος επειδή έχει περάσει κάποιος καιρός αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι κάτι τόσο φρίχτο,η γενική μου ιδέα είναι καλή.Πάντως γενικά η άποψή μου είναι ότι ό,τι του λείπει σε γράψιμο αντισταθμίζεται από την πλοκή και τους χαρακτήρες.Δεν μπορούν να γράφουν όλοι σαν τον John Green (επειδή είδα την εμφάνισή σου ) Αν το διάβασες στα ελληνικά,το πιθανότερο είναι να φταίει η μετάφραση.Αν μπορείς,διάβασε τα υπόλοιπα στα αγγλικά.
Επίσης,δεν θεωρώ πως υποστηρίζει και ενθαρρύνει τις abusive relationships.Το να γράφεις για μια σχέση δεν σημαίνει πως την θεωρείς ιδανική και παρακινείς τους αναγνώστες σου να την μιμηθούν,απλώς διηγείσαι μια ιστορία.Απ'όσο θυμάμαι δεν υπάρχει σημείο που υπονοεί ότι τέτοιου είδους σχέσεις είναι καλές.Και η Tessa δεν είναι το απλό χαζό κοριτσάκι που ερωτεύεται παράφορα το bad boy και αποκτά ξαφνικά η ζωή της νόημα και δεν έχει σημασία τίποτα άλλο εκτός από αυτόν και μπλα μπλα μπλα.Είμαι εντελώς κατά τέτοιων καταστροφικών σχέσεων ( πχ Tate και Violet από American Horror Story ).Για τις 50 αποχρώσεις προτιμώ να μην μιλήσω καθώς δεν το έχω διαβάσει.
Αν διαβάσεις και τα άλλα δύο,θα καταλάβεις πως το νόημα της σειράς είναι ακριβώς το αντίθετο από την προώθηση τέτοιων σχέσεων.O Harry/Hardin και η Tessa είναι κάθε άλλο από ιδανικό ζευγάρι.Και πάλι θα μπορούσα να επεκταθώ,άλλα δεν θέλω να κάνω spoil.Σου συνιστώ να διαβάσεις και τα υπόλοιπα,για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη άποψη και αν ακόμα το σιχαίνεσαι οκ,πάω πάσο
Όταν έγραψε το After στο Wattpad δεν της έδινε κανείς λεφτά.Ούτε μπορούσε να θεωρηθεί το After βιβλίο αφού ήταν απλώς ένα fanfiction στο internet.
Δεν διαφωνώ στο ότι οποιοσδήποτε γράφει κάτι και έχει ιδέες και την ικανότητα να τις χειριστεί μπορεί να χαρακτηριστεί συγγραφέας.Εγώ απλώς ανέφερα το ότι δεν είχε σπουδές και εμπειρία λόγω των κατηγοριών για τον τρόπο που είναι γραμμένο το After.
Όσον αφορά το γράψιμο,δεν θυμάμαι να με ενόχλησε κάτι τόσο πολύ.Ή τουλάχιστον αν συνέβη αυτό ποτέ,δεν έγινε επανειλημμένα ώστε να με απωθήσει.Μπορεί να κάνω και λάθος επειδή έχει περάσει κάποιος καιρός αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι κάτι τόσο φρίχτο,η γενική μου ιδέα είναι καλή.Πάντως γενικά η άποψή μου είναι ότι ό,τι του λείπει σε γράψιμο αντισταθμίζεται από την πλοκή και τους χαρακτήρες.Δεν μπορούν να γράφουν όλοι σαν τον John Green (επειδή είδα την εμφάνισή σου ) Αν το διάβασες στα ελληνικά,το πιθανότερο είναι να φταίει η μετάφραση.Αν μπορείς,διάβασε τα υπόλοιπα στα αγγλικά.
Επίσης,δεν θεωρώ πως υποστηρίζει και ενθαρρύνει τις abusive relationships.Το να γράφεις για μια σχέση δεν σημαίνει πως την θεωρείς ιδανική και παρακινείς τους αναγνώστες σου να την μιμηθούν,απλώς διηγείσαι μια ιστορία.Απ'όσο θυμάμαι δεν υπάρχει σημείο που υπονοεί ότι τέτοιου είδους σχέσεις είναι καλές.Και η Tessa δεν είναι το απλό χαζό κοριτσάκι που ερωτεύεται παράφορα το bad boy και αποκτά ξαφνικά η ζωή της νόημα και δεν έχει σημασία τίποτα άλλο εκτός από αυτόν και μπλα μπλα μπλα.Είμαι εντελώς κατά τέτοιων καταστροφικών σχέσεων ( πχ Tate και Violet από American Horror Story ).Για τις 50 αποχρώσεις προτιμώ να μην μιλήσω καθώς δεν το έχω διαβάσει.
Αν διαβάσεις και τα άλλα δύο,θα καταλάβεις πως το νόημα της σειράς είναι ακριβώς το αντίθετο από την προώθηση τέτοιων σχέσεων.O Harry/Hardin και η Tessa είναι κάθε άλλο από ιδανικό ζευγάρι.Και πάλι θα μπορούσα να επεκταθώ,άλλα δεν θέλω να κάνω spoil.Σου συνιστώ να διαβάσεις και τα υπόλοιπα,για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη άποψη και αν ακόμα το σιχαίνεσαι οκ,πάω πάσο
Hecate έγραψε:Αυτός που γράφει βιβλία και του δίνουν λεφτά είναι συγγραφέας στο επάγγελμα. Επίσης για να γίνεις συγγραφέας δεν χρειάζονται σπουδές και εμπειρία. Χρειάζονται ιδέες και η ικανότητα να τις χειριστείς. Σόρι, δικό μου pet peeve.
Όταν έγραψε το After στο Wattpad δεν της έδινε κανείς λεφτά.Ούτε μπορούσε να θεωρηθεί το After βιβλίο αφού ήταν απλώς ένα fanfiction στο internet.
Δεν διαφωνώ στο ότι οποιοσδήποτε γράφει κάτι και έχει ιδέες και την ικανότητα να τις χειριστεί μπορεί να χαρακτηριστεί συγγραφέας.Εγώ απλώς ανέφερα το ότι δεν είχε σπουδές και εμπειρία λόγω των κατηγοριών για τον τρόπο που είναι γραμμένο το After.
- RAULSON: