tom marvolo riddle έγραψε:Narcissa έγραψε:Υπομονη και εντυπωση.
Είσαι σατανική.Τέλος.
Πρώτη φορά κάθομαι και διαβάζω έτσι αρχαία.Μπορώ να σας πω μερικά ανώμαλα αν θέλετε :P
Καλησπέρα Σίμο.
Ανώμαλα; Όχι ευχαριστώ....:P
tom marvolo riddle έγραψε:Narcissa έγραψε:Υπομονη και εντυπωση.
Είσαι σατανική.Τέλος.
Πρώτη φορά κάθομαι και διαβάζω έτσι αρχαία.Μπορώ να σας πω μερικά ανώμαλα αν θέλετε :P
τελικα, εκεινο που ειπες το πηρες πισω?Lizakiii έγραψε:Εμεινες; Cool...SiMoS έγραψε:
Εξαρταται απο το τι θα ζητησεις...SiMoS έγραψε:τελικα, εκεινο που ειπες το πηρες πισω?Lizakiii έγραψε:Εμεινες; Cool...SiMoS έγραψε:
πες μου απο τωρα για να κανονισω τι θα σκεφτω..Lizakiii έγραψε:Εξαρταται απο το τι θα ζητησεις...SiMoS έγραψε:τελικα, εκεινο που ειπες το πηρες πισω?Lizakiii έγραψε:Εμεινες; Cool...SiMoS έγραψε:
Προτιμω να ακουσω τις αποψεις σου...SiMoS έγραψε:πες μου απο τωρα για να κανονισω τι θα σκεφτω..
φοβαμαι οτι αν τις ακουσεις θα χαλασει η εκπληξη..Lizakiii έγραψε:Προτιμω να ακουσω τις αποψεις σου...SiMoS έγραψε:πες μου απο τωρα για να κανονισω τι θα σκεφτω..
Τοτε παμε κατευθειαν καπου για να μου δειξεις την εκπληξη...SiMoS έγραψε:φοβαμαι οτι αν τις ακουσεις θα χαλασει η εκπληξη..Lizakiii έγραψε:Προτιμω να ακουσω τις αποψεις σου...SiMoS έγραψε:πες μου απο τωρα για να κανονισω τι θα σκεφτω..
διαλλεξε μεροςLizakiii έγραψε:Τοτε παμε κατευθειαν καπου για να μου δειξεις την εκπληξη...SiMoS έγραψε:φοβαμαι οτι αν τις ακουσεις θα χαλασει η εκπληξη..Lizakiii έγραψε:Προτιμω να ακουσω τις αποψεις σου...SiMoS έγραψε:πες μου απο τωρα για να κανονισω τι θα σκεφτω..
ναι :/Lizakiii έγραψε:Σε κοιτωνα δεν μπορουμε να παμε...
ναι θυμαμαι τοτε με τη Νατασσα, ειχαμε αρχισει να γραφουμε μια ιστορια που εξελιχτηκε σε ψιλοτσ**τα στα ζευγαρακια και ακομα μου το κοπανανε μερικοι... ρε παιδια δε φταιμε εμεις...Lizakiii έγραψε:Χμ.... Τοτε ΠΟΥ;
Πολυ σπαστικο αυτο με το προβλημα των κοιτωνων. :P
ναι!!Lizakiii έγραψε:Τα ζευγαρακια! Αυτο το τοπικ ειναι ελευθερο;
εξαρταται..Lizakiii έγραψε:Αρα μπορουμε ανετα να... μου δειξεις την εκπληξη σου σωστα;
μεσα επεσεςLizakiii έγραψε:Αν ειναι στυλ... Breaking Dawn, στιγμες στο νησι τοτε δεν μπορουμε να φανταστω ε;
οχιLizakiii έγραψε:Μηπως ειχατε φτιαξει τοπικ για τους εαυτους σας;