Albus_The_Wise έγραψε:εεεεε?
xaxa to eipa giati edw tetoia problems den exoume.. :P
hahaha otan peiname trwme..kai kaneis den tolmaei na mas pei oti molun8ikame.. :P
Albus_The_Wise έγραψε:εεεεε?
Narcissa έγραψε:Το Lifestyle ειναι μοναδικό. Μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα.
Ειστε πιο αγριοι εσεις μου φαινεται...SiMoS έγραψε:εμεις εχουμε και μαστιγια και ολα τα συναφη... :nasty:
ωωω ναι! εχουμε και καθρεφτες στα ταβανια, και καμερες στις γωνιες!Lizakiii έγραψε:Ειστε πιο αγριοι εσεις μου φαινεται...SiMoS έγραψε:εμεις εχουμε και μαστιγια και ολα τα συναφη... :nasty:
και βαμμενους κοκκινους τους τοιχους με δυο απο αυτους να εχουν ταπετσαρια λεοπαρδαλε;SiMoS έγραψε:ωωω ναι! εχουμε και καθρεφτες στα ταβανια, και καμερες στις γωνιες!Lizakiii έγραψε:Ειστε πιο αγριοι εσεις μου φαινεται...SiMoS έγραψε:εμεις εχουμε και μαστιγια και ολα τα συναφη... :nasty:
μηπως εισαι κατασκοπος?Lizakiii έγραψε:και βαμμενους κοκκινους τους τοιχους με δυο απο αυτους να εχουν ταπετσαρια λεοπαρδαλε;SiMoS έγραψε:ωωω ναι! εχουμε και καθρεφτες στα ταβανια, και καμερες στις γωνιες!Lizakiii έγραψε:Ειστε πιο αγριοι εσεις μου φαινεται...SiMoS έγραψε:εμεις εχουμε και μαστιγια και ολα τα συναφη... :nasty:
Οχι, απλα ετσι περιγραφοταν ενα δωματιο οπου δουλευε μια π*ρνη.SiMoS έγραψε:μηπως εισαι κατασκοπος?Lizakiii έγραψε:και βαμμενους κοκκινους τους τοιχους με δυο απο αυτους να εχουν ταπετσαρια λεοπαρδαλε;SiMoS έγραψε:ωωω ναι! εχουμε και καθρεφτες στα ταβανια, και καμερες στις γωνιες!Lizakiii έγραψε:Ειστε πιο αγριοι εσεις μου φαινεται...SiMoS έγραψε:εμεις εχουμε και μαστιγια και ολα τα συναφη... :nasty:
Lizakiii έγραψε:Οχι, απλα ετσι περιγραφοταν ενα δωματιο οπου δουλευε μια π*ρνη.SiMoS έγραψε:μηπως εισαι κατασκοπος?Lizakiii έγραψε:και βαμμενους κοκκινους τους τοιχους με δυο απο αυτους να εχουν ταπετσαρια λεοπαρδαλε;SiMoS έγραψε:ωωω ναι! εχουμε και καθρεφτες στα ταβανια, και καμερες στις γωνιες!Lizakiii έγραψε:Ειστε πιο αγριοι εσεις μου φαινεται...SiMoS έγραψε:εμεις εχουμε και μαστιγια και ολα τα συναφη... :nasty:
Narcissa έγραψε:Υπομονη και εντυπωση.
Εμεινες; Cool...SiMoS έγραψε: