από sthnanonymiagiapanta Τετ Αυγ 28, 2013 6:48 pm
Φυσικά και θα μπορούσε να έρθει η στιγμή που θα χρειαζόταν να χρησιμοποιήσω έστω και μία απο τις Ασυγχώρητες κατάρες!Στο κάτω κάτω μην ξεχνάμε ότι ακόμη και τα μέλη του Τάγματος του Φοίνικα αναγκάστηκαν πολλές φορές να τις χρησιμοποιήσουν,κατά των Θανατοφάγων!
Όταν θα κινδυνεύει η ζωή μου εννοήται πως θα χρησιμοποιήσω την Αβάντα Κενταύρα!Δεν μπορώ να εχω την αγωνία να σωθώ απο κάποιον και εγώ να κάθομαι να ρίχνω τα "φτωχά" εξπέλλιαρμους του Χάρι!Οφθαλμούς αντί οφθαλμού,θα του την ρίξω την Αβάντα και τέλος!
Όταν κάποιος θα με έχει προδόσει ή θα έχει κάνει κάτι εις βάρος ή γενικώς θα με έχει εκνευρίσει τρομερά θα το φάει το Κρούσιους!Και μια ή δυό αλλά αρκετές φορές μέχρι να τρελαθεί!Και μετά θα του ρίξω Αβάντα,γιατί άμα τον δω τρελό θα με πιάσουνε οι λύπες!
Τέλος,το εξπέλλιαρμους-κατά την γνώμη μου-είναι ένα απο τα χρησιμότερα ξόρκια του κόσμου!Σου επιτρέπει ουσιαστικά να εξουσιάζεις τον άλλον-όποιος θέλεις-να του επιβάλεις να κάνει κάτι,εκείνος να το εκτελεί τυφλά και το καλύτερο,να μην το θυμάται κιόλας!
Οπότε η απάντηση είναι πως με την πρώτη ευκαιρία,θα έπιανα και το ραβδί για μια Απαγορευμένη Κατάρα!