EL.J girl έγραψε:dark witch έγραψε:Απ' οτι βλεπω δν υπαρχει κανενας που να μν ηθελε να ζει σ' αυτον τν μαγικο κοσμο...
Και γιατί να μην θέλει??? Είναι ο αγαπημένος μας ήρωας, σωστά?
Σωστα!
EL.J girl έγραψε:dark witch έγραψε:Απ' οτι βλεπω δν υπαρχει κανενας που να μν ηθελε να ζει σ' αυτον τν μαγικο κοσμο...
Και γιατί να μην θέλει??? Είναι ο αγαπημένος μας ήρωας, σωστά?
darkdemon έγραψε:βλεπω padfoot κατηγορεις τους αλλους για σπαμ αλλα εσυ δν πας και πολυ πισω....τεσπα..
ας επανελθω στο θεμα..ολοι μασ σχεδον απαντησαμε οτι θα θελαμε ...εχετε σκεφτει ομως κανανενας απο σας πως θα ενιωθε εκεινη την τρομερη εποχη ...δολοφονιες μαγων και οχι μονο και ολα τα συναφη...
darkdemon έγραψε:ολοι μασ σχεδον απαντησαμε οτι θα θελαμε ...εχετε σκεφτει ομως κανανενας απο σας πως θα ενιωθε εκεινη την τρομερη εποχη ...δολοφονιες μαγων και οχι μονο και ολα τα συναφη...
RemousLoupin έγραψε:darkdemon έγραψε:ολοι μασ σχεδον απαντησαμε οτι θα θελαμε ...εχετε σκεφτει ομως κανανενας απο σας πως θα ενιωθε εκεινη την τρομερη εποχη ...δολοφονιες μαγων και οχι μονο και ολα τα συναφη...
Σιγουρα , περα απο την ευχαριστηση της χρησης της μαγειας κ ολα τα σχετικα , θα νιωθεις κ τρομο κ αγωνια κ απογνωση , αλλα ολα αυτα ειναι μεσα στην ''ζωη'' ... Τιποτε δεν ειναι ασπρο , κ τιποτε δεν ειναι μαυρο .
ms_padfoot!!! έγραψε:Α εγω θα προτιμουσα βεβαια να ζω την εποχη που γνωριστηκαν οι Marauders.....!!!!!
RemousLoupin έγραψε:ms_padfoot!!! έγραψε:Α εγω θα προτιμουσα βεβαια να ζω την εποχη που γνωριστηκαν οι Marauders.....!!!!!
Αυτο σιγουρα ...! Κ γω θα πεθαονα να ζουσα εκεινη την εποχη !!! Κ που ξερεις ... ισως αλλαζαμε την Ιστορια ... Γιατι οι Marauders να ειναι μονο τεσσερις ...??? Θα μπορουσαν να ειναι εξι ...!
dark witch έγραψε:Απ' οτι βλεπω δν υπαρχει κανενας που να μν ηθελε να ζει σ' αυτον τν μαγικο κοσμο...
Sev έγραψε:
Υπάρχω εγώ. Άμα μου δινόταν η επιλογή θα έλεγα "Όχι". Δε θα πήγαινε σε έναν τέτοιο κόσμο. Το να μπορεί ο καθένας να αλλάξει τη ζωή σου με ένα απλό ξόρκι είναι απαίσιο. Αδύναμοι άνθρωποι, που κουνάν ένα ραβδί, εξαφανίζονται, μεταμορφώνονται και όλα τα συναφή, θα κυριαρχούσαν στη ζωή μας. Όχι, προτιμώ τη ζωή μου έτσι όπως είναι...