Sev έγραψε:Λοιπόν εμένα αυτό που μου φαίνεται άδικο σχετικά με τους κακούς είναι ότι δε νικάνε ποτέ...
Ε, ναι ακριβώς αυτό. Κι ενώ έχουν τόση δύναμη λόγω απερισκεψίας κτλ χάνουν. Τάχα νικάει η ισχυρή θέληση και ο αγώνας για το καλό///
Sev έγραψε:Λοιπόν εμένα αυτό που μου φαίνεται άδικο σχετικά με τους κακούς είναι ότι δε νικάνε ποτέ...
igoumenitsag1 έγραψε:ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ
ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ
Agent Spade έγραψε:ναι θα ηταν πολύ ωραία....ενα διαστημα (μια βδομάδα περίπου) ονειρευόμουν κάθε βράδυ οτι πήγαινα στο hogwarts . Δοκιμάστε το! ξυπνούσα ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια!
ms_padfoot!!! έγραψε:Κ ΤΟ ΣΥΖΗΥΑΣ?????????ΕΝΟΕΙΤΑΙ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 11 ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ ΓΙΑ ΜΑΓΙΕΣ Κ ΞΟΡΚΙΑ"!!!!!!!!! :lol!: ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΛΙ ΤΖΕΙΜΣ ΛΟΥΠΙΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΝΤΙΚΟΟΥΡΑ ΣΝΕΙΠ ΚΤΛΠ!!!!!!!!!!!ΠΟΠΟ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΓΙΣΣΑ!
Ευχαριστω !ms_padfoot!!! έγραψε:Remus σημερα γραφεις.........!!!!!!!Περιττο να προσθεσω κατι με καλυψες τελειως....!
ms_padfoot!!! έγραψε::lol!: μ αρεσει που συμμεριζεσαι τον πονο μου pancy......!!!!Παντως ενα ειναι σιγουρο...Δεν υπαρχουν μαγοι!!!!!!!!!Διοτι αν δεν διαλεξαν εμας τοτε ποιον...???????? :lol!:
Ron Wesley 4 ever!!! έγραψε:mia question re sy pancy mas prhzeis sto sxoleio me tous Nevada Tan kai edw ta idia tous lyrics prwtous prwtous... :lol!: !!!!!!!!
2good2be true... (πλακίτσα...)*Dora* έγραψε:ειδα ονειρο χτες το βραδυ οτι ζουσα σ'αυτον τον κοσμο και θα με σκοτωνε ο βολντι..