@RtVaVa έγραψε:Αν δηλώσω συγγράμματα στον Εύδοξο, μπορώ κατόπιν να διορθώσω την δήλωσή μου ή είναι μία και οριστική ανά εξάμηνο;
Hecate έγραψε:Εσύ δηλώνεις την περιοχή που θέλεις και παίρνεις τα συγγράματα με τον κωδικό σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα τα πάρεις από βιβλιοπωλεία κοντά στη σχολή σου αλλά κάποια στέλνονται με κούριερ (σου ζητάει να δηλώσεις από ποιο θες) και κάποια μπορεί να τα πάρεις και από τη σχολή.
Άρτεμις η δήλωση είναι οριστική αλλά αν έχεις δηλώσει βιβλίο που δεν δικαιούσαι το επιστρέφεις στη βιβλιοθήκη της σχολή σου. Αν έχεις δηλώσει λάθος σύγγραμα δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις.
FLEUR258 έγραψε:Καλέ τι λέτε,δεν είναι οριστική
(αν δεν έχεις παραλαβει το βιβλίο)
Μπορείς ανα πάσα στιγμή να ξανά μπεις στον Εύδοξο,να ξανα πατησεις πάνω στην δηλωσή σου και να την αλλάξεις.
Το έκανε η αδερφή μου τις προάλλες γιατί είχε δηλώσει ένα βιβλίο λάθος,και το άλλαξε. Επίσης νομίζω πως γίνεται και αυτό που λες^
Τελικα, ισχυει αυτο.
Το εκανα και εγω.
Ακομα και αν εχεις παραλαβει το βιβλιο,μπορεις να το γυρισεις πισω και να κανεις μετα τροποποιηση της δηλωσης σου.
Και αν πεσεις και σε συννενοησιμο βιβλιοπώλη, δεχεται ακομα και να του το στειλεις πισω με ταχυδρομειο/Courier
Δεν περιμενα να γινεται αυτο, γιατι ειναι και πανακριβα τις πιο πολλες τα συγγραμματα και ειναι λογικο να δισταζουν, μηπως χαθει ή κατι τετοιο π.χ
Αλλα γίνεται.
Οποτε η δηλωση δεν ειναι οριστικη,τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει η προθεσμια που δινουν καθε φορα, υποθετω.
Γενικά, απο εξυπηρετηση καλα τα πανε.
Λιγο με το να βαζουν τα σωστα συγγραματα στις επιλογες εχουν ενα θεμα, αλλα αυτο μπορει να ειναι λαθος του καθηγητη/καθηγητριας.
Εμας για παραδειγμα ειχε 2 να επιλεξουμε, ας πουμε το Α και το Β (δεν θυμαμαι τιτλους :p), αλλα τωρα που μας εδωσε υλη , ξαφνικα το Β ειχε αντικατασταθει με ενα αλλο, το οποιο δεν υπαρχει καν ως επιλογη στον ευδοξο.
Και καπως ετσι, ανοιγεις το βιβλιο για να διαβασεις, πεφτει το ματι σου στο τελευταιο κεφαλαιο, σελιδα 500 κατι, πας να ξεκινησεις απο εκει και συνειδητοποιεις οτι το βιβλιο που εχεις τελειωνει στις 431 σελιδες.
ΕΥΤΥΧΩΣ που η δηλωση δεν ειναι οριστικη, γιατι αλλιως δεν θα ειχα απο που να διαβασω.