+23
Gellert
Nearly Headless Nick
@RtVaVa
Elohim Meth
FLEUR258
Alicia Spinnet
Aurora Sinistra
Romilda Vane
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Berenice
Αstοria Greengrass
Hecate
Madame Maxime
elliza
Arcturus Regulus Black
anthian9
Tom Marvolo Riddle
Novaenir
SiMoS
Nathaniel
Fleur Delacour
Narcissa
27 απαντήσεις
Απορίες σχετικά με τα ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Απορίες σχετικά με τα ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ
Κι εσύ άφησε τον κόσμο να απεργήσει για να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται, έλεος
Statler
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°52
Αν αυτα που δικαιουται δεν ειναι λουκουμαδες με τρυπα στη μεση, κι αν δεν κανει καταληψη απο παραδοση, τοτε οκ.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°53
Μπα, αυτό ήταν στις εποχές του γυμνασίου. Τώρα είναι άλλες οι απαιτήσεις.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°54
Χαχα, το ελπιζω. Σαν πρωτακι που ειμαι , δεν τις εχω μαθει ακομα.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°55
Και οι "ποινες" των καταληψεων ειναι διαφορετικες...
The Composer
C.Addicts United
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
όβελ έγραψε:Κι εσύ άφησε τον κόσμο να απεργήσει για να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται, έλεος
Miss Smeouro έγραψε:Αν αυτα που δικαιουται δεν ειναι λουκουμαδες με τρυπα στη μεση, κι αν δεν κανει καταληψη απο παραδοση, τοτε οκ.
Είμαι η μόνη που χάνει κάτι από το συλλογισμό σου;
Δεν πρόκειται για καταλήψεις φοιτητών που ορισμένες φορές γίνονται και για το γαμώτο της υπόθεσης. Πρόκειται για απεργίες καθηγητών που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, όπως πχ. έναν αξιοπρεπή μισθό που να μην φαίνεται γελοίος μπροστά στα πτυχία τους ή ξέρω γω να μην τους απολύσουν λόγω περικοπών Οι καθηγητές δεν απεργούν για το σχήμα της τυρόπιτας και τις ντεμοντέ κουρτίνες...
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°57
Miss Smeouro έγραψε:Σε περιπτωση που εχουν καταληψεις , τι γινεται με τις εγγραφες? Ανακοινωνουν αλλες ημερομηνιες; Γιατι μου ειπανε οτι αμα εχουν καταληψεις δε μπορεις να γραφτεις.
Ναι, αλλα δεν αναφερομουνα στις απεργιες, για τις καταληψεις ρωτησα και το σχολιο γι'αυτες πηγαινε- για οσες τουλαχιστον γινονται ετσι, για να γινουν.Hecate έγραψε:όβελ έγραψε:Κι εσύ άφησε τον κόσμο να απεργήσει για να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται, έλεοςMiss Smeouro έγραψε:Αν αυτα που δικαιουται δεν ειναι λουκουμαδες με τρυπα στη μεση, κι αν δεν κανει καταληψη απο παραδοση, τοτε οκ.
Είμαι η μόνη που χάνει κάτι από το συλλογισμό σου;
Δεν πρόκειται για καταλήψεις φοιτητών που ορισμένες φορές γίνονται και για το γαμώτο της υπόθεσης. Πρόκειται για απεργίες καθηγητών που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, όπως πχ. έναν αξιοπρεπή μισθό που να μην φαίνεται γελοίος μπροστά στα πτυχία τους ή ξέρω γω να μην τους απολύσουν λόγω περικοπών Οι καθηγητές δεν απεργούν για το σχήμα της τυρόπιτας και τις ντεμοντέ κουρτίνες...
Miss Smeouro έγραψε:Σε περιπτωση που εχουν καταληψεις , τι γινεται με τις εγγραφες?
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°58
Και πάλι η κατάληψη στο πανεπιστήμιο αποτελεί πολιτική πράξη, σε αντίθεση με την κατάληψη στο γυμνάσιο και λύκειο. Το πανεπιστήμιο είναι ο χώρος των γραμμάτων, ο πνευματικός ναός κάθε τόπου και ο σκοπός της κατάληψης είναι να δείξεις ότι ο τάδε τόπος δεν είναι άξιος να δεχτεί αυτού του είδους το πνεύμα. Και για να γίνει καλύτερος υπάρχουν τα αιτήματα. Που δεν πρόκειται για παράλογες απαιτήσεις, πρόκειται για πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται κεκτημένα ή ρυθμίσεις που θα έπρεπε να καταργηθούν, όπως για παράδειγμα ο περσινός νόμος 4009 που το περιεχόμενό του, σε συνάρτηση με την εποχή που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο αποτελούν τον λόγο όλων των καταλήψεων πέρυσι πανελλαδικά.
Παρεμπιπτόντως, κι εγώ πέρυσι πέρασα και με το που ήρθα ήθελα να κάνω μαθήματα όπως θέλουν όλοι οι πρωτοετείς. Οι σχολές ήταν κλειστές για 4 βδομάδες (άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο) και στη δική μου τα μαθήματα ξεκίνησαν 24/10. Ποτέ δεν είπα "ανοίξτε τις σχολές γιατί θέλω να κάνω μάθημα", πρόκειται για ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Θέλεις περισσότερο να κάνεις μάθημα ή να κάνεις κάτι ώστε το μάθημά σου να γίνεται σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πανεπιστήμιο;
Παρεμπιπτόντως, κι εγώ πέρυσι πέρασα και με το που ήρθα ήθελα να κάνω μαθήματα όπως θέλουν όλοι οι πρωτοετείς. Οι σχολές ήταν κλειστές για 4 βδομάδες (άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο) και στη δική μου τα μαθήματα ξεκίνησαν 24/10. Ποτέ δεν είπα "ανοίξτε τις σχολές γιατί θέλω να κάνω μάθημα", πρόκειται για ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Θέλεις περισσότερο να κάνεις μάθημα ή να κάνεις κάτι ώστε το μάθημά σου να γίνεται σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πανεπιστήμιο;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°59
Οταν γινονται καταληψεις που εχουν σοβαρα αιτηματα, οπως αυτα που λες, οταν προκειται για μεταρρυθμισεις σχετικα με τα πανεπιστημια, (π.χ τοτε με την καταργηση του ασυλου κτλ), φυσικα και θελω να γινει καταληψη, και να διεκδικησουν τα πανεπιστημια αυτα που δικαιουνται. Οταν ομως γινεται καταληψη και ψηφιζουν υπερ τα δυο τριτα της σχολης, ενω ουτε οι μισοι απο αυτους δεν ξερουν τους λογους, και ακομα λιγοτεροι συμμετεχουν στην καταληψη, δεν υποβαθμιζουν οι ιδιοι οι φοιτητες αυτο που προσπαθουν να πετυχουν; Δεν ημουν περυσι φοιτητρια για να τα ξερω προσωπικα, αλλά εφοσον ακουγα απο παιδια που ηταν οτι "στη σχολη κανουν καταληψη.. τι καταληψη δηλαδη , ευκαιρια για να χασουμε μαθημα" , μου δειχνει οτι δε διαφερουν και πολυ τα πραγματα απο τις καταληψεις των σχολειων. Και εκει υπαρχουν παντα αυτοι που πανε στην καταληψη για την πλακα τους, ή αυτοι που δεν πανε καθολου και δεν ξερουν καν τα αιτηματα
Οταν, για παραδειγμα, υπαρχουν σοβαρα αιτηματα, δε θα πρεπε να υπαρχει ενημερωση και ταυτοχρονα με την καταληψη να γινονται και πορειες, να μοιραζονται φυλλαδια με τα αιτηματα στους φοιτητες ωστε να κινητοποιουνται και να μην πηγαινουν με το σκεπτικο "παμε δυο ωρες στην καταληψη και μετα παμε για καφε?" Εκτος από την καταλληψη υπαρχουν κι'αλλοι τροποι να διαμαρτυρηθουν οι φοιτητες, που θα μπορουσαν να γινονται ταυτοχρονα ή πριν απο αυτην.
Και καθε μορφη διαμαρτυριας, δε φερνει αποτελεσμα αμα γινεται με ημερομηνια ληξης,ουτε αμεσο ουτε εμμεσο. Οπως π.χ σαρανταοκτάωρες απεργιες ή καταληψεις που εχει αποφασιστει απο πριν να κρατησουν δυο-τρεις μερες ή μια βδομαδα. Δε λεω οτι γινεται κατι τετοιο στις σχολες, συνηθως στα σχολεια το εχουμε δει αυτο, αλλα παλι βγαινω εκτος θεματος.
Τωρα για το οτι ειναι πολιτικη πραξη, συμφωνω, αν εννοεις οτι με την καταληψη τα πανεπιστημια και οι φοιτητες ζητανε αυτα που δικαιουνται απο το κρατος. Αλλα αν μπλεχτουν κομματα/φοιτιτικες παραταξεις και ολα τα σχετικα, αρχιζει και χανεται λιγο το νοημα και δεν εχει να κανει πλεον με καθαρα εκπαιδευτικους λογους.
Οταν, για παραδειγμα, υπαρχουν σοβαρα αιτηματα, δε θα πρεπε να υπαρχει ενημερωση και ταυτοχρονα με την καταληψη να γινονται και πορειες, να μοιραζονται φυλλαδια με τα αιτηματα στους φοιτητες ωστε να κινητοποιουνται και να μην πηγαινουν με το σκεπτικο "παμε δυο ωρες στην καταληψη και μετα παμε για καφε?" Εκτος από την καταλληψη υπαρχουν κι'αλλοι τροποι να διαμαρτυρηθουν οι φοιτητες, που θα μπορουσαν να γινονται ταυτοχρονα ή πριν απο αυτην.
Και καθε μορφη διαμαρτυριας, δε φερνει αποτελεσμα αμα γινεται με ημερομηνια ληξης,ουτε αμεσο ουτε εμμεσο. Οπως π.χ σαρανταοκτάωρες απεργιες ή καταληψεις που εχει αποφασιστει απο πριν να κρατησουν δυο-τρεις μερες ή μια βδομαδα. Δε λεω οτι γινεται κατι τετοιο στις σχολες, συνηθως στα σχολεια το εχουμε δει αυτο, αλλα παλι βγαινω εκτος θεματος.
Τωρα για το οτι ειναι πολιτικη πραξη, συμφωνω, αν εννοεις οτι με την καταληψη τα πανεπιστημια και οι φοιτητες ζητανε αυτα που δικαιουνται απο το κρατος. Αλλα αν μπλεχτουν κομματα/φοιτιτικες παραταξεις και ολα τα σχετικα, αρχιζει και χανεται λιγο το νοημα και δεν εχει να κανει πλεον με καθαρα εκπαιδευτικους λογους.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°60
Βασικα να ρωτήσω εγώ μκάτι άσχετο; Παίζει να αργήσουμε να ξεκινήσουμε το εξάμηνο λόγω των απεργιών;
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°61
Απ'ότι φαίνεται όχι
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°62
Οκ Eλπίζω να ξεκινήσουμε όπως προγραμματίστηκε!
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°63
Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε φέτος βιβλιάρια σπουδών;
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°64
Στο οικονομικό του ΑΠΘ πήραν Ρώτα τη Σούλα/Βούλα/Κούλα σου
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
απο πότε μέχρι πότε είναι οι εγγραφές? και πότε αρχίζουν μαθήματα? αν λείπω την περίοδο των εγγραφών θα μπορούσε να πάει κάποιος άλλος να με γράψει ? γιατι σκέφτομαι να λείπω το σεπτεμβρη.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
Μπαίνεις στο site της σχολής σου και βλέπεις τις ανακοινώσεις αλλά συνήθως είναι σχεδόν όλο το Σεπτέμβρη. Όχι εσύ γράφεις τον εαυτό σου εκτός αν δώσεις εξουσιοδότηση σε κάποιον γονέα (από το αστυνομικό τμήμα) αλλά και πάλι δύσκολο.
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°67
θα πρέπει να κλείσω μεσα στη βδομάδα οπότε δεν θα ξέρω που έχω περάσει (μονο ποσο εχω γράψει)και δεν ξέρω αν θα έχουν βγει ανακοινώσεις στις σχολές.Σεπτεμβρη θα είμαι μόνο το τελευταίο 4ημερο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°68
Μπερδεύτηκα Τι θα πρέπει να κλείσεις;
Δε θα ξέρεις που έχεις περάσει; Θα λείπεις όλο το Σεπτέμβρη;
Θα εξαφανιστείς από προσώπου γης;
Δε θα ξέρεις που έχεις περάσει; Θα λείπεις όλο το Σεπτέμβρη;
Θα εξαφανιστείς από προσώπου γης;
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°69
εισητηρια που πρεπει να κλεισω τωρα και οι βασεις βγαινουν αυγουστο.Μαλλον θα κανω αυτο με την εξουσιοδοτηση
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°70
Μια χαρά θα είναι με μια απλή εξουσιοδότηση.Arcturus Regulus Black έγραψε:Μπαίνεις στο site της σχολής σου και βλέπεις τις ανακοινώσεις αλλά συνήθως είναι σχεδόν όλο το Σεπτέμβρη. Όχι εσύ γράφεις τον εαυτό σου εκτός αν δώσεις εξουσιοδότηση σε κάποιον γονέα (από το αστυνομικό τμήμα) αλλά και πάλι δύσκολο.
Καλά αποτελέσματα.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°71
Δεν είναι ανάγκη να είναι οι γονείς τα πρόσωπα που θα εξουσιοδοτήσεις αν δεν μπορείς να γραφτείς στη σχολή μέσα στην προθεσμία για λόγους απόστασης.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
Αρκεί να είναι ενήλικος που εμπιστεύεσαι,ξέρει όλα τα στοιχεία σου και τον κωδικό σου και έχει την υπομονή να έρθει μαζί σου στο αστυνομικό τμήμα(ή τα ΚΕΠ ή συμβολαιογράφο ανάλογα τι ζητάνε).Επίσης θα έχει το απολυτήριο λυκείου σου ,το χαρτί με τους βαθμούς πανελληνίων και την ταυτότητά σου. Plenty of choices
*
*
*
*
*
*
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°73
Δεν είναι ότι σπουδάζω αλλά έχω μια απορία. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά των σχολών Μαθηματικά Αθήνας/Θεσσαλονίκης και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Ηρακλείου ή όπου αλλού έχει? Ξέρω την διαφορά στις βάσεις, απλά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά στις σχολές και ποιο είναι σημαντικότερο.
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°74
Νομίζω πως απλά έχουνε άλλα μαθήματα.Παίζει στα εφαρμοσμένα να έχουνε και περισσότερα δικαιώματα σε εταιρίες γιατί κοίτα τι βρήκα
Οι απόφοιτοι του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών μπορούν:
Αν και οι κανονικοί Μαθηματικοί παίζει να τους σνομπάρουν ,παρολ'αυτά έχουν τα ίδια δικαιώματα.
Οι απόφοιτοι του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών μπορούν:
- Σπόιλερ:
- Να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στον κλάδο Μαθηματικών. Σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση (ν.3687/ΦΕΚ 159 1/8/2008) έχουν τις ίδιες προοπτικές απασχόλησης ως καθηγητές μαθηματικών στην ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με τους αποφοίτους των Μαθηματικών τμημάτων και της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ.
Να εργασθούν ως στελέχη στον ιδιωτικό τομέα (Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες Χρηματοοικονομικών, εταιρίες πληροφορικής και τεχνολογίας) και σε Οργανισμούς Τεχνολογίας και Έρευνας.
Να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Το γεγονός ότι το τμήμα επιμένει στην διεπιστημονικότητα και αναπτύσσει έρευνα διεθνούς επιπέδου καθοδηγεί τους αποφοίτους στην επιλογή ενός ευρύτατου πεδίου μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Η συνεργασία του τμήματος με το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του I.T.E. βοηθάει ιδιαίτερα στην εξοικείωση των φοιτητών με τον κόσμο της έρευνας. Έως τώρα απόφοιτοι του τμήματος έχουν κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε προγράμματα διαφόρων τμημάτων της Ελλάδας, Ευρώπης και ΗΠΑ (Αεροναυπηγικής, Φυσικής, Χημείας, Βιοϊατρικών εφαρμογών, κλπ).
Να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρονται από το τμήμα μας σε (α) επιστημονικούς υπολογισμούς (β) εφαρμοσμένη ανάλυση (γ) μαθηματικά στις επιστήμες.
Αν και οι κανονικοί Μαθηματικοί παίζει να τους σνομπάρουν ,παρολ'αυτά έχουν τα ίδια δικαιώματα.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°75
Aπορία πρώτη: Ποιο είναι το Α' χειμερινο εξάμηνο; :p Σεπτεμβρης-Ιανουάριος;
Απορία δεύτερη: σε καποιες σχολές οι πρωτοετείς φοιτητές ξεκινάνε σε διαφορετικά εξαμηνα. (; ) αυτό μπορουν να το αλλαξουν, π.χ να εχουν περασςει πρώτο και να ζητησουν να ξεκινησουν απο 2ο ή καθορίζεται απο τι σχολή/ γραμματεια και αν ναι με ποιο κριτηριο;
Απορία δεύτερη: σε καποιες σχολές οι πρωτοετείς φοιτητές ξεκινάνε σε διαφορετικά εξαμηνα. (; ) αυτό μπορουν να το αλλαξουν, π.χ να εχουν περασςει πρώτο και να ζητησουν να ξεκινησουν απο 2ο ή καθορίζεται απο τι σχολή/ γραμματεια και αν ναι με ποιο κριτηριο;
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets: