Dan_LiZa έγραψε:Αληθεια????
Κουλό??? Πρέπει όμως να σταματήσουμε γιατί σπαμαρουμε!!!
Dan_LiZa έγραψε:Αληθεια????
Narcissa έγραψε:αστερακι μια χαρα εισαι (Υvein μου ξερεις γιατι σε λεω ετσι )
Horse whisperer σε παρακαλω,να περιττεύουν τα κακοπροαίρετα σχόλια.
EL.J girl έγραψε:Ασε δράμα... για να βρω καλοκαιρινό παπούτσι είδα κι έπαθα...
Narcissa έγραψε:αστερακι μια χαρα εισαι (Υvein μου ξερεις γιατι σε λεω ετσι )
Horse whisperer σε παρακαλω,να περιττεύουν τα κακοπροαίρετα σχόλια.
Κατάλαβα. Κι εσύ ρωτούσες "τι καιρό κάνει εκεί πάνω?" να φανταστώ? :PEL.J girl έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Ναι αλλα ξερεις ποσοι προτιμουν τις μικροκαμωμενες? Ειναι πιο γλυκουλες.
Ναι το κατάλαβα.. Ο πρώην μου ήταν 1.92
εγω ελεγα ευτυχως δεν ειμαι τοσο ψηλη οσο εσυ γιατι εχω υψοφοβιαDarkness έγραψε:Κατάλαβα. Κι εσύ ρωτούσες "τι καιρό κάνει εκεί πάνω?" να φανταστώ? :PEL.J girl έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Ναι αλλα ξερεις ποσοι προτιμουν τις μικροκαμωμενες? Ειναι πιο γλυκουλες.
Darkness έγραψε:Κατάλαβα. Κι εσύ ρωτούσες "τι καιρό κάνει εκεί πάνω?" να φανταστώ? :PEL.J girl έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Ναι αλλα ξερεις ποσοι προτιμουν τις μικροκαμωμενες? Ειναι πιο γλυκουλες.
EL.J girl έγραψε:Darkness έγραψε:Κατάλαβα. Κι εσύ ρωτούσες "τι καιρό κάνει εκεί πάνω?" να φανταστώ? :PEL.J girl έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Ναι αλλα ξερεις ποσοι προτιμουν τις μικροκαμωμενες? Ειναι πιο γλυκουλες.
Aσε ρε... θλιβερή κατάσταση!!!!
Narcissa έγραψε:χιχιχι ναι ναι..παιζεις μπασκετ και εισαι τοσο ψηλος;
Prongs έγραψε:1,94
καλε οχι!αφου αν ηταν μπλε,θα ητανε στρουμφακι (τρομερη ατακα αυτη παρεπιπτοντως )Dan_LiZa έγραψε:Prongs έγραψε:1,94
Καλε αυτος ειναι ψηλος!
rockfreak έγραψε:καλε οχι!αφου αν ηταν μπλε,θα ητανε στρουμφακι (τρομερη ατακα αυτη παρεπιπτοντως )Dan_LiZa έγραψε:Prongs έγραψε:1,94
Καλε αυτος ειναι ψηλος!