SiMoS έγραψε:κριμα παντως ρε λιζα... επρεπε να τον σκοτωσεις.
Το αφηνω σε εσας.
SiMoS έγραψε:κριμα παντως ρε λιζα... επρεπε να τον σκοτωσεις.
Fleur Delacour έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Fleur,σε λίγες μέρες θα ανοίξω τόπικ με το σε πόσες μέρες θα τον σκότωνες εσύ
Σε καμία. Ποιανού θα σπάω τα νεύρα μετά; Το αντίστροφο ερώτημα όμως θα ήταν πιο ενδιαφέρον
να βγαλουμε και κανα euro!tom marvolo riddle έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Fleur,σε λίγες μέρες θα ανοίξω τόπικ με το σε πόσες μέρες θα τον σκότωνες εσύ
Σε καμία. Ποιανού θα σπάω τα νεύρα μετά; Το αντίστροφο ερώτημα όμως θα ήταν πιο ενδιαφέρον
το αντίθετο τότε.Θα βάλουμε και livebet να βάλουμε στοιχήματα,να βγάλουμε και κάτι
Fleur Delacour έγραψε:Χαίρομαι που έχεις πρακτικό μυαλό Σίμο. Είδες Τομ για να έρχεσαι στον κοιτώνα μας τόσο συχνά; Γέμισες και εσύ καλές συνήθειες και σκέψεις.
το λιγο μου αρεσε...tom marvolo riddle έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Χαίρομαι που έχεις πρακτικό μυαλό Σίμο. Είδες Τομ για να έρχεσαι στον κοιτώνα μας τόσο συχνά; Γέμισες και εσύ καλές συνήθειες και σκέψεις.
Σε όλους πάω.Ειδικά στο Ράβεν σπαμμάρω και λίγο.:\
Βέβαια,θα το δεχτώ αν μου πεις πως έχω αποκομίσει όλα τα καλά κάθε κοιτώνα
Nathaniel έγραψε:Παντως ειναι αστείο.
Οι μισοι εδω μεσα πιστευετε οτι με το να μου τη λετε μου σπατε τα νευρα ή με προκαλειτε
Ειναι διασκεδαστικό τολμώ να πω
Λίζα, το επομενο τοπικ θα ειναι: Σε ποσες μερες θα σκοτωσει ο Ναθανιελ τον Κουνουπίδη.
Nathaniel έγραψε:Παντως ειναι αστείο.
Οι μισοι εδω μεσα πιστευετε οτι με το να μου τη λετε μου σπατε τα νευρα ή με προκαλειτε
Ειναι διασκεδαστικό τολμώ να πω
Παλικαρακι, μην πετας ετσι τετοιες βλακειες!Dragonlance έγραψε:Α δεν παιζει να αλληλοσκοτωθουν ποτε. Ολοκληρωνει ο ενας τον αλλον....
Μην ξερασω...tom marvolo riddle έγραψε:Κορίτσι είναι!
Και χαζά χαζά,κι εγώ αν δεν σας ήξερα και δεν ήξερα το κουνουπιδοσκηνικό αυτό θα πίστευα(Α)