Eκτός από αυτό, πώς στο καλό μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή τους, τι θα αλλάξει μόλις γίνουν φοιτητές και από τι θέλουν να ξεφύγουν; Κατάλαβε επιτέλους πως αν είχες εσύ ιδανικά μαθητικά χρόνια και σχέσεις με γονείς ΔΕΝ έχουν το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι.
+30
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Αstοria Greengrass
Berenice
anthian9
elliza
Minerva McGonagall
lefter4
Tom Marvolo Riddle
Silia90
Shana
Laura Mandley
Sev
RemousLoupin
Hecate
Andromeda Black
mimi1808
Merlin Longstaff
takinio
Rea
DraCo BaM MaLfoY
Sirius Black
hedwig21
FoNikos21
multi
Narcissa
Cassandra Black
Fleur Delacour
Nathaniel
December Princess
34 απαντήσεις
Μαθητικά ή φοιτητικά χρόνια;
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Μαθητικά ή φοιτητικά χρόνια;
Mischief managed.
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°52
^
Τί ιδανικά και ξεϊδανικά μαρή;Διαβάζεις καθόλου ή ποστάρεις κατευθείαν;
Τί ιδανικά και ξεϊδανικά μαρή;Διαβάζεις καθόλου ή ποστάρεις κατευθείαν;
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°53
Εξάλλου η εξάρτηση από τους γονείς είναι 100% ακόμη τουλάχιστον για μένα!...εκτός αν σκοπεύετε να δουλεύετε για να βγάζετε χρήματα και να είστε πλήρως ανεξάρτητοι
- Σπόιλερ:
- Πόσο ουτοπικό και τέλειο να μπορούσαμε
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°54
Ελίζα τι λες;
Ναι Χρήστο, δεν είσαι ανεξάρτητος αλλά είσαι αυτόνομος. Τουλάχιστον. Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να δουλεύω κιόλας ταυτόχρονα του χρόνου αλλά είναι μάλλον αδύνατο. Όπως και να χει όμως η διαφορά είναι αναμφισβήτητα μεγάλη.
Ναι Χρήστο, δεν είσαι ανεξάρτητος αλλά είσαι αυτόνομος. Τουλάχιστον. Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να δουλεύω κιόλας ταυτόχρονα του χρόνου αλλά είναι μάλλον αδύνατο. Όπως και να χει όμως η διαφορά είναι αναμφισβήτητα μεγάλη.
Mischief managed.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°55
Ωραία θα διαπιστώσεις του χρόνου πως δεν είναι και το άλλο που σου χα πει τα Χριστούγεννα, οτι πλέον εσύ θα αρχίσεις να τους ψάχνεις!
Και για το άλλο που λες, το καταλαβαίνω απόλυτα απλά δεν νομίζω οτι ξεφεύγεις από κάτι όταν πας για σπουδές...
Και για το άλλο που λες, το καταλαβαίνω απόλυτα απλά δεν νομίζω οτι ξεφεύγεις από κάτι όταν πας για σπουδές...
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
Ρε Λευτέρη σόρρυ κιόλας αλλά άσε με να ξέρω ότι δε θ αρχίσω, δεν είμαι έτσι εγώ. Αλλά σου υπόσχομαι να έρθω να στο πω αν αρχίσω, έτσι για να χαρείς ότι τάχα μου είχες δίκιο.
Mischief managed.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°57
Να έρθεις μωρή. Και άδικο να χω πάλι να ρθεις γιατί μου λειψες και θέλω να σε δω. Και αυτό είναι το καλό των φοιτητοχρόνων, οτι μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Και σε σιχαίνομαι.
Statler
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°58
Μέχρι πέρσι νοσταλγούσα αρκετά τα μαθητικά χρόνια αλλά πλέον, πραγματικά χώρις δεύτερη σκέψη, ψηφίζω φοιτητικά.
Ευτυχώς που δε διαβάζω και θα τα ζήσω και τα ν+2.
Ευτυχώς που δε διαβάζω και θα τα ζήσω και τα ν+2.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°59
Πωω, αυτες οι απαντησεις του στιλ "και τα δυο εχουν τα καλα τους και τα κακα τους", "τα φοιτητικα αυτο κι αυτο αλλα και τα μαθητικα το αλλο και το παραλλο", του στιλ "ολες οι εποχες του χρονου μ'αρεσουν και η καθε μια κρυβει τη δικια της γοητεια" και-φουμαρα-και-πρασιν'αλογα
Οκ, δε λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το εννοουν ενας στους δεκα π.χ, αλλα τις ακουγα περισυ στο σχολειο(ειδα το τοπικ και το θυμιθηκα :P) απο παιδια που τη μια ελεγαν "αντε να τελειωσουμε, να εχουμε ολο το χρονο δικο μας οταν περασουμε" και την αλλη οποτε ρωτουσε κανεις ελεγαν κατι τετοια "ουδετερα και προσγειωμενα".
Δηλαδη αποφασιστε επιτελους, παρτε θεση τελοσπαντων. Ναι/ου. Φοιτητικα/μαθητικα. Φοιτητικα.
Οκ, δε λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το εννοουν ενας στους δεκα π.χ, αλλα τις ακουγα περισυ στο σχολειο(ειδα το τοπικ και το θυμιθηκα :P) απο παιδια που τη μια ελεγαν "αντε να τελειωσουμε, να εχουμε ολο το χρονο δικο μας οταν περασουμε" και την αλλη οποτε ρωτουσε κανεις ελεγαν κατι τετοια "ουδετερα και προσγειωμενα".
Δηλαδη αποφασιστε επιτελους, παρτε θεση τελοσπαντων. Ναι/ου. Φοιτητικα/μαθητικα. Φοιτητικα.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Vesper- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2141
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
- Δημοσίευση Ν°60
Φοιτητικά δαγκωτό!!Δεν έβλεπα την ώρα και την στιγμή να φύγω από το σχολείο
- do you really wanna know?:
- https://www.youtube.com/watch?v=RzuXZfKg2YM
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°61
Φοιτητικά, γιατί έμαθα να βάζω μπουγάδες .Πλένω τα δικά μου σώβρακα.
Άπειρο prestige.
Άπειρο prestige.
Hrw Black Snape- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
Magical Identity
Today's thought: Αnyone who thinks sitting in a church can make you a christian,must also think that sitting in a garage can make you a car
- Δημοσίευση Ν°62
Φοιτητικά χωρίς πολύ συζήτηση...
Δεν έχω παράπονο βέβαια, και στο σχολείο πολύ καλά πέρασα αλλά το Πανεπιστήμιο δε συγκρίνεται. Να ασχολείσαι με κάτι που έχει επιλέξει ο ίδιος (εν μέρη τουλάχιστον), να σου μένει κάποιος χρόνος να αναπτύξεις κι άλλες δραστηριότητες της επιλογής σου (δε χρειάζονται απαραίτητα λεφτά για να το κάνεις αυτό), να μπορείς να κάνεις και μια απουσία χωρίς να υπολογίζεις όρια και δικαιολογητικά... Οκ, τα μαθητικά χρόνια συνεπάγονταν λιγότερες υποχρεώσεις (που κι αυτό σχετικό είναι), αλλά τα φοιτητικά σου μαθαίνουν να χειρίζεσαι καταστάσεις. Αν τα αξιοποιήσεις σωστά, μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος κατά την περίοδο που θα περάσεις σα φοιτητής...
Γενικά πάντως νομίζω έχουν όλα τη χάρη τους και δεν είναι κάθε κατάσταση για κάθε ώρα. Ένα 10χρονο παιδί ας πούμε, δε χρειάζεται τις εμπειρίες του Πανεπιστημίου. Έχει άλλα πράγματα να περάσει πρώτα (δεν εννοώ μόνο από άποψη γνώσεων αλλά και εμπειρικής-συναισθηματικής ωρίμανσης). Και πείτε μου τώρα, θα είχατε επιχειρήματα σοβαρά για να διαφωνήσετε αν ήσαστε ακόμα μαθητές;; Αφού δε θα ξέρατε αν αυτά που λέω έχουν βάση ή είναι αρλούμπες!! Τώρα μπορείτε να πείτε, δεν είναι έτσι γιατί...... και να έχετε βιώσει τα λεγόμενά σας!!
Δεν έχω παράπονο βέβαια, και στο σχολείο πολύ καλά πέρασα αλλά το Πανεπιστήμιο δε συγκρίνεται. Να ασχολείσαι με κάτι που έχει επιλέξει ο ίδιος (εν μέρη τουλάχιστον), να σου μένει κάποιος χρόνος να αναπτύξεις κι άλλες δραστηριότητες της επιλογής σου (δε χρειάζονται απαραίτητα λεφτά για να το κάνεις αυτό), να μπορείς να κάνεις και μια απουσία χωρίς να υπολογίζεις όρια και δικαιολογητικά... Οκ, τα μαθητικά χρόνια συνεπάγονταν λιγότερες υποχρεώσεις (που κι αυτό σχετικό είναι), αλλά τα φοιτητικά σου μαθαίνουν να χειρίζεσαι καταστάσεις. Αν τα αξιοποιήσεις σωστά, μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος κατά την περίοδο που θα περάσεις σα φοιτητής...
Γενικά πάντως νομίζω έχουν όλα τη χάρη τους και δεν είναι κάθε κατάσταση για κάθε ώρα. Ένα 10χρονο παιδί ας πούμε, δε χρειάζεται τις εμπειρίες του Πανεπιστημίου. Έχει άλλα πράγματα να περάσει πρώτα (δεν εννοώ μόνο από άποψη γνώσεων αλλά και εμπειρικής-συναισθηματικής ωρίμανσης). Και πείτε μου τώρα, θα είχατε επιχειρήματα σοβαρά για να διαφωνήσετε αν ήσαστε ακόμα μαθητές;; Αφού δε θα ξέρατε αν αυτά που λέω έχουν βάση ή είναι αρλούμπες!! Τώρα μπορείτε να πείτε, δεν είναι έτσι γιατί...... και να έχετε βιώσει τα λεγόμενά σας!!
- home sweet home:
- it all ends here:
- If you don't stand for something,
you will fall for anything...